giorgio_SKG Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Ειναι πολυ ευκολο στην χρηση του! επισης εχει πολυ γρηγορο μενου. Τωρα στο ερωτημα σου..Ναι εχει ηχογραφηση και Track id!,δηλαδη ηχογραφεις ενα τραγουδι απο το ραδιοφωνο και μετα το στελνεις σε μια βαση δεδομενων και σου λεει ποιο τραγουδι και καλλιτεχνης ειναι :) Το κακό με την ηχογράφησή του είναι πως διαρκεί μόνο 30 secs... Το δοκίμασα. Παιδιά έχω τώρα μια δυσκολία να συνδέσω τη συσκευή. Δεν μπορώ να εντοπίσω την αλλαγή χρήστη στο MyPhoneExplorer. Μόνο διαγραφή χρήστη έχω συναντήσει έως τώρα. Πώς μπορούμε να συνδέσουμε 2 ή και περισσότερα τηλ με το MPE? εδώ δεν αναφέρει πως δεν είναι δυνατόν, αλλά προτείνει άλλη λύση. Όμως νομίζω πως στο myphone forum παλιότερα είχα βρει κάτι σχετικό. Μόνο που τώρα δεν μπορώ να το εντοπίσω... Δοκιμάστε να κάνετε σχετική αναζήτηση και θα με καταλάβετε :wacko: Μήπως να γίνει "επίσημο" ή "επισημασμένο" ένα θέμα αποκλειστικά για το MyPhoneExplorer όπου θα μπορέσουμε λίγο - λίγο να μαζέψουμε όλες τις χρήσιμες συμβουλές από αυτό το φοβερό προγραμματάκι??? και ποιός δε θα βοηθηθεί στην τελική! ;) Αν γνωρίζετε κάτι περισσότερο, παρακαλώ δώστε μου τα φώτα σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankouts Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Παιδιά ξέρετε αν έχει ηχητική ειδοποίηση αναπάντητων κλήσεων και μηνυμάτων? Ξέρετε κάποιο τηλέφωνο που να έχει? Έχω το ΕΤΕΝ 500+ αλλά μου έχει σπάσει η οθόνη και ψάχνω κάποιο άλλο τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Παιδιά ξέρετε αν έχει ηχητική ειδοποίηση αναπάντητων κλήσεων και μηνυμάτων? Ξέρετε κάποιο τηλέφωνο που να έχει? Έχω το ΕΤΕΝ 500+ αλλά μου έχει σπάσει η οθόνη και ψάχνω κάποιο άλλο τηλέφωνο. Δυστυχώς φίλε μου δεν έχει κάτι τέτοιο. Θα σου πρότεινα να δημιουργήσεις ένα νέο θέμα στους διαξιφισμούς για την επιλογή συσκευής με τα συγκεκριμένα κριτήρια. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 Το κινητό το έχει ια συμμαθη΄τρια και σήμερα το δα...Πολύ γλυκούλι,ωραίο αλλά λίγο αργόστροφο:p Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 Απο μπαταρια πως τα παει η συσκευη? Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 Απο μπαταρια πως τα παει η συσκευη? AΠο αποδοση γυρω στις 3 μερες! δεν το πολυ πειραζω ομως σε εφαρμογες. Το κινητό το έχει ια συμμαθη΄τρια και σήμερα το δα...Πολύ γλυκούλι,ωραίο αλλά λίγο αργόστροφο:p Το αργοστροφο απο που το συμπερανες??? εμενα σε'αυτο τον τομεα μου εχει αρεσει πολυ.το κινητο μεσα σε 5 δευτερα ανοιγει και ειναι σε δικτυο! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 όχι σε boot...βσκ κοίτα,αν το συγκρίνεις πχ με το w810 είναι πιο γρήγορο στο μενού πχ ή όταν πας στο file manager στη μουσικη,θελει λιγη ωρα...κ αμα κανεις scroll down δε κανει αμεσως την εντολη Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 ετσι ειναι αυτα τα κινητα αυτης της πλατφορμας.σιγα το μειονεκτημα :cool: δεν ειναι σοβαρος λογος αυτος για να μην το αποκτησει ο αλλος . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 ναι δε νομιζω πως το ανεφερα σα μειονεκτημα,ποσο μαλλον σα λογο...anyway Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afid Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Καλησπέρα, δύο ερωτήσεις για το W302: 1. Πραγματικά δεν υπάρχουν θέματα γι' αυτήν τη συσκευή; 2. Δεν μπορώ να βρω τρόπο να μην αναγράφονται οι επαφές σε κεφαλαία. Δηλ. θα ήθελα να γράφεται "Κώστας" και όχι οπωσδήποτε "ΚΩΣΤΑΣ". Αν υπάρχει κανείς που γνωρίζει, ευχαριστώ από τώρα! :thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Καλησπέρα, δύο ερωτήσεις για το W302: 2. Δεν μπορώ να βρω τρόπο να μην αναγράφονται οι επαφές σε κεφαλαία. Δηλ. θα ήθελα να γράφεται "Κώστας" και όχι οπωσδήποτε "ΚΩΣΤΑΣ". Αν υπάρχει κανείς που γνωρίζει, ευχαριστώ από τώρα! :thanks: Νομίζω άν γράψεις την επαφή με Τ9 θα στο βγάλει με μικρά γράμματα.Έτσι έκανα και στο SE T250i και SE K300 και δούλεψε.Δοκίμασε το και στο W302.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Καλησπέρα, δύο ερωτήσεις για το W302: 1. Πραγματικά δεν υπάρχουν θέματα γι' αυτήν τη συσκευή; 2. Δεν μπορώ να βρω τρόπο να μην αναγράφονται οι επαφές σε κεφαλαία. Δηλ. θα ήθελα να γράφεται "Κώστας" και όχι οπωσδήποτε "ΚΩΣΤΑΣ". Αν υπάρχει κανείς που γνωρίζει, ευχαριστώ από τώρα! :thanks: Θεματα υπαρχουν,flash themes δεν ξερω εαν υπαρχουν :worry: Τωρα στην νεα επαφη πατας τον αστερισκο και επιλεγεις κεφαλαια-μικρα-αριθμους και γραφεις κανονικα.μαλιστα υπαρχει και το "ς" Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afid Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 Ευχαριστώ. Είχα επιλέξει τη SIM για αποθήκευση των επαφών, γι' αυτό τις έβγαζε με κεφαλαία. Καλά που το κατάλαβα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afid Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 Ευχαριστώ. Είχα επιλέξει τη SIM για αποθήκευση των επαφών, γι' αυτό τις έβγαζε με κεφαλαία. Καλά που το κατάλαβα :lol: Οου, ΚΑΙ τελικό σίγμα χωρίς να χρειάζεται να μπαίνεις στο Τ9. Μπράβο στη SE, που το κατάλαβε μετά από 15 χρόνια...:clap: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afid Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 ...Εντωμεταξύ, η μετάφραση του λογισμικού του W302 είναι για μαύρα κλάματα. Αντί για «Ξυπνητήρι», γράφει «Κανονικό». Ήμαρτον!! Επίσης, αντι για «Μουσική» στην αρχική οθόνη, γράφει «Μουσικ.». Εκεί τους μάρανε να βάλουν τελεία; Στο τελευταίο γράμμα; Απαράδεκτο. Δεν είδες κανείς την ελληνική έκδοση πριν το αμολύσουν στην αγορά;..:down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 ...Εντωμεταξύ, η μετάφραση του λογισμικού του W302 είναι για μαύρα κλάματα. Αντί για «Ξυπνητήρι», γράφει «Κανονικό». Ήμαρτον!! Επίσης, αντι για «Μουσική» στην αρχική οθόνη, γράφει «Μουσικ.». Εκεί τους μάρανε να βάλουν τελεία; Στο τελευταίο γράμμα; Απαράδεκτο. Δεν είδες κανείς την ελληνική έκδοση πριν το αμολύσουν στην αγορά;..:down: Οντως αυτο που λες ειναι σωστο και χαζο κατα την γνωμη μου προς την εταιρια.:whistle: ειδικα στο θεμα του ξυπνητηρι,στην αρχη "σκαλωσα" και δεν ηξερα αν εχει αυτη την λειτουργια.τελικα την βρηκα.:cold: Οπως και με το μηνυμα,σου βγαζει "προβ" αντι για προβολη :lol: :ninja: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afid Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Κατά τα άλλα είναι όμως μια χαρά κινητό...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppo Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 πως κάνουμε αναβάθμηση??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Κατά τα άλλα είναι όμως μια χαρά κινητό...:) Για τα λεφτα του και τις δυνατοτητες του,το κινητο για εμενα ειναι Super :up: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afid Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 πως κάνουμε αναβάθμηση??? Από την Sony Ericsson μου είπαν ότι προς το παρόν δεν υπάρχει δυνατότητα αναβάθμισης. Μετά μου είπαν πως γίνεται, «μέσω σέρβις». Δηλ., αν κατάλαβα καλά σε μαγαζί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 Ρε παιδια! εχω το κινητο 1μηνα και μεσα σε αυτο το χρονικο διαστημα δεν μπορω να βρω ρυθμισεις για wap,mms ουτε στο site της cosmote αλλα ουτε και στο ενημερωμενο site της Sony ericsson :mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afid Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 Ρε παιδια! εχω το κινητο 1μηνα και μεσα σε αυτο το χρονικο διαστημα δεν μπορω να βρω ρυθμισεις για wap,mms ουτε στο site της cosmote αλλα ουτε και στο ενημερωμενο site της Sony ericsson :mad: Εγώ πήρα στην Cosmote, γιατί δεν μπορούσα να λάβω ρυθμίσεις για WAP με το SMS στο 1333. Από εκεί μου είπαν ξαναδοκιμάστε, το ρυθμίσαμε. Ε, ξαναέστειλα SMS, ήρθε SMS με ρυθμίσεις, αλλά το κινητό δεν πήρε χαμπάρι και δεν ζήτησε να τις εγκαταστήσει ή να τις αποθηκεύσει. Και προς το παρόν βαρέθηκα... Αν προσπαθήσεις, μπορεί να τα καταφέρεις και μόνος σου. Υπάρχουν πληροφορίες στο ίντερνετ για τις απαιτούμενες ρυθμίσεις. Π.χ. να κάνεις νέο λογαριασμό, να βάλεις τον αριθμο 69...κάτι, να βάλεις ρυθμίσεις proxy (10.10.10.10) κτλ. Δεν μπορεί, κάπως θα μπαίνει (Τι τραβάμε...) Έχω την αίσθηση πάντως πως το έχουν γραμμένο το κινητάκι. Κρίμα...:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 Ρε παιδια! εχω το κινητο 1μηνα και μεσα σε αυτο το χρονικο διαστημα δεν μπορω να βρω ρυθμισεις για wap,mms ουτε στο site της cosmote αλλα ουτε και στο ενημερωμενο site της Sony ericsson :mad: Για να εγγραφείτε στην Υπηρεσία MMS (Multimedia Messaging Service) θα πρέπει να στείλετε στο 1333 το γραπτό μήνυμα MMS. Μέσα σε 24 ώρες από την αποστολή του μηνύματος, θα λάβετε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης και τις απαραίτητες ρυθμίσεις (εφόσον είναι διαθέσιμες για τον τύπο κινητού που έχετε). http://www.cosmote.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 Εγώ πήρα στην Cosmote, γιατί δεν μπορούσα να λάβω ρυθμίσεις για WAP με το SMS στο 1333. Από εκεί μου είπαν ξαναδοκιμάστε, το ρυθμίσαμε. Ε, ξαναέστειλα SMS, ήρθε SMS με ρυθμίσεις, αλλά το κινητό δεν πήρε χαμπάρι και δεν ζήτησε να τις εγκαταστήσει ή να τις αποθηκεύσει. Και προς το παρόν βαρέθηκα... Αν προσπαθήσεις, μπορεί να τα καταφέρεις και μόνος σου. Υπάρχουν πληροφορίες στο ίντερνετ για τις απαιτούμενες ρυθμίσεις. Π.χ. να κάνεις νέο λογαριασμό, να βάλεις τον αριθμο 69...κάτι, να βάλεις ρυθμίσεις proxy (10.10.10.10) κτλ. Δεν μπορεί, κάπως θα μπαίνει (Τι τραβάμε...) Έχω την αίσθηση πάντως πως το έχουν γραμμένο το κινητάκι. Κρίμα...:cry: Πολύ πιθανόν να συμβαίνει αυτό γιατί οι ρυθμίσεις μπορεί να μην είναι διαθέσιμες για το κινητό που έχεις.. Στο site λέει τα μοντέλα που υποστηρίζουν την υπηρεσία.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 Εγώ πήρα στην Cosmote, γιατί δεν μπορούσα να λάβω ρυθμίσεις για WAP με το SMS στο 1333. Από εκεί μου είπαν ξαναδοκιμάστε, το ρυθμίσαμε. Ε, ξαναέστειλα SMS, ήρθε SMS με ρυθμίσεις, αλλά το κινητό δεν πήρε χαμπάρι και δεν ζήτησε να τις εγκαταστήσει ή να τις αποθηκεύσει. Και προς το παρόν βαρέθηκα... Αν προσπαθήσεις, μπορεί να τα καταφέρεις και μόνος σου. Υπάρχουν πληροφορίες στο ίντερνετ για τις απαιτούμενες ρυθμίσεις. Π.χ. να κάνεις νέο λογαριασμό, να βάλεις τον αριθμο 69...κάτι, να βάλεις ρυθμίσεις proxy (10.10.10.10) κτλ. Δεν μπορεί, κάπως θα μπαίνει (Τι τραβάμε...) Έχω την αίσθηση πάντως πως το έχουν γραμμένο το κινητάκι. Κρίμα...:cry: Εβαλα απο το w810i,δεν βρηκα ακρη! μονος μου να να ψαξω και να παιξω δεν το κανω! βαριεμαι :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts