alfeios Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Εκανα αναβαθμιση αλλα Δε τα πηρα Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk κι εγω .................. Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Η προσφορά ισχύει έως τις 05/03/2018 και μόνο για νέα download Το γράφει με μικρά-μικρά γράμματα στη σελίδα, κάτω από την εικόνα στα αριστερά. :p https://www.wind.gr/gr/q/giati-q/my-q-app/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Το γράφει με μικρά-μικρά γράμματα στη σελίδα, κάτω από την εικόνα στα αριστερά. :p https://www.wind.gr/gr/q/giati-q/my-q-app/ μόνο για νέα download :!::!::!: :(:(:( Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Πρώτη φορά το κατέβασα και μόνο και μόνο για αυτό τον λόγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Πρώτη φορά το κατέβασα και μόνο και μόνο για αυτό τον λόγο. ισως δοθουν σε οσους το κατεβασαν πρωτη φορα στο τελος της προσθεσμιας που ισχυει Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trinoo Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 κι εγω .................. Η προσφορά ισχύει έως τις 05/03/2018 και μόνο για νέα download Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Η προσφορά ισχύει έως τις 05/03/2018 και μόνο για νέα download Ναι, τωρα το καταλαβα. Το εγραψε ενας φιλος πιο πανω Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Άσχετα από το δώρο, η εφαρμογή δείχνει μοντέρνα και καλογραμμένη, έχει γρήγορη απόκριση σε όλες τις επιλογές της. Κάποιοι θα βρουν ενδιαφέρον το χαρακτηριστικό του coundown μέχρι την επόμενη countdown προσφορά. Δεν νομίζω ότι υπήρχε τρόπος να ξέρεις πότε ακριβώς βγαίνει η επόμενη "ευκαιρία" (εκτός αν ήταν σταθερό το διάστημα και δεν το είχα καταλάβει εγώ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Τωρα το ειδα αυτο στο countdown,πολύ καλό. Δεν ήταν στανταρ το διάστημα,λίγο πολύ καπου στο διαστημα Τρίτη με Πέμπτη έβγαινε,γνωρίζοντας τη δημοσίευση της προηγούμενης,το υπολόγιζες πάνω κάτω. Τώρα που στο λέει ακριβώς,ακόμα καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Τα χρώματα από το Corel τα έβγαλαν;Γιατί τι έχει το Corel; Χολέρα; :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Προϊστορικά μου φαίνονται και ακαλαισθητα. Η αισθητική του σχεδιασμού και στις δυο εφαρμογές κάρτοκινητης ήταν μακράν καλύτερη όταν πρώτοβγήκαν. Κατ'εμέ πάντα. Τώρα μου φαίνεται σα να τη σχεδίασε μικρομαγαζο κάκιστης αισθητικής Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 EΛA ΣTON KOΣMO TOY 4G ΓIA AΠIΣTEYTA ΓPHΓOPO INTERNET KAI ΠAPE ΔΩPO 1GB! ANABAΘMIΣE TΩPA THN TAXYTHTA ΣOY ΣE 4G ME ΔΩPEAN AΛΛAΓH KAPTAΣ SIM ΣE KATAΣTHMA WIND KAI ΔΩPO 1GB ΓIA 7 MEPEΣ! Σιγά μην καθομαι να μαλώνω με τα καταστήματα που θα ζητάνε 5ε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 δεν ειναι καινουργιο,δινουν το δωρο αυτο με την αλλαγη πολυ καιρο τωρα. Απο την στιγμη που εχεις παρει το μηνυμα,το δειχνεις στο καταστημα και παιρνεις δωρεαν την νεα καρτα.Δεν χρειαζεται τσακωμος. Μάλιστα πολλες φορες φαινεται στο συστημα,οτι δικαιουται καποιος 4g sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 δεν ειναι καινουργιο,δινουν το δωρο αυτο με την αλλαγη πολυ καιρο τωρα. Απο την στιγμη που εχεις παρει το μηνυμα,το δειχνεις στο καταστημα και παιρνεις δωρεαν την νεα καρτα.Δεν χρειαζεται τσακωμος. Μάλιστα πολλες φορες φαινεται στο συστημα,οτι δικαιουται καποιος 4g sim.Το πρόβλημα είναι ότι πολλές φορές το σύστημα λέει ότι δεν δικαιούσαι νέα κάρτα δωρεάν και εκεί αρχίζουν τα προβλήματα. Θα έπρεπε η εταιρεία να το αναφέρει καθαρά αν δικαιούνται όλοι δωρεάν κάρτα ή όχι, ανεξαρτήτως τι λέει το σύστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 EΛA ΣTON KOΣMO TOY 4G ΓIA AΠIΣTEYTA ΓPHΓOPO INTERNET KAI ΠAPE ΔΩPO 1GB! ANABAΘMIΣE TΩPA THN TAXYTHTA ΣOY ΣE 4G ME ΔΩPEAN AΛΛAΓH KAPTAΣ SIM ΣE KATAΣTHMA WIND KAI ΔΩPO 1GB ΓIA 7 MEPEΣ! Σιγά μην καθομαι να μαλώνω με τα καταστήματα που θα ζητάνε 5ε!Ισχύει. Και το δωρεάν και το 1gb για 1 εβδομάδα. Όταν πήρα καινούρια Sim 4g, δεν μου ζήτησαν χρήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gagarin Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Πάει καιρός(πάνω από χρόνος) που πήγα και άλλαξα κ εγώ κάρτα σιμ(είχα παλιά) ούτε μήνυμα μου είχε έρθει ούτε τίποτα... Τους είπα θέλω αλλαγή γιατί είναι παλιά και θέλω για 4G μου την άλλαξαν χωρίς κανένα απολύτως κόστος. Στην Wind στην Θεσσαλονίκη (στο κατάστημα επι της Βενιζέλου)... Άψογα τα παιδιά εκεί και παρότι τον κόσμο ήταν εξυπηρετικοτατοι!!! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Yπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν...άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν...άνθρωποι που καταλαβαίνουν ότι δεν κατάλαβαν...και άνθρωποι που δεν θα καταλάβουν ποτέ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Πριν λίγους μηνες πηγε φίλος μου να αλλάξει (και πριν παει το επιβεβαιωσε μεσω μεηλ με τη Γουίντ οτι το δικαιούται δωρεαν) και στο καταστημα του εμπορικού κέντρου Μακεδονία του έλεγαν ότι δεν ισχυει και οτι πρεπει να δώσει 5ε. Μετά πήγε δίπλα στο σπιτι του Μαρτίου με Χαριλάου και του ειπε ο ενας υπάλληλος οτι ρώτησε το αφεντικο του και οτι του ειπε οτι δεν ειχαν "καποια ενημερωση". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Πριν λίγους μηνες πηγε φίλος μου να αλλάξει (και πριν παει το επιβεβαιωσε μεσω μεηλ με τη Γουίντ οτι το δικαιούται δωρεαν) και στο καταστημα του εμπορικού κέντρου Μακεδονία του έλεγαν ότι δεν ισχυει και οτι πρεπει να δώσει 5ε. Μετά πήγε δίπλα στο σπιτι του Μαρτίου με Χαριλάου και του ειπε ο ενας υπάλληλος οτι ρώτησε το αφεντικο του και οτι του ειπε οτι δεν ειχαν "καποια ενημερωση". Καταλαβα σε ποιο λες,εκεινο ειναι το κοντινοτερο που εχω. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xhumbas Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Ήρθε σε κανέναν ξανά το μνμ με τα 8gb με 8€? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 σε μενα στις 2/2. Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpik2010 Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Ήρθε σε κανέναν ξανά το μνμ με τα 8gb με 8€? Όχι. Και λήγει σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Εγω ευτυχως ενεργοποιησα προχτες το countdown offer 300ΜΒ με 1€ γιατι περιμενα οτι θα μας αφησει ξεκρεμαστους η Q για λιγες μερες. :rolleyes: Την επομενη φορα θυμηθειτε με ποια εταιρια εχετε να κανετε και πραξετε αναλογα. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Όχι. Και λήγει σήμερα.Κ μένα έληξε προχτές κι ακόμα τπτ. Και κάθε μέρα στέλνω μερικα sms ενεργοποίησης μπας και τους πιάσω στον ύπνο :D αλλά τζίφος. Στάλθηκε από το Samsung Note 8 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Παπαλα τα mb ανα μήνα. Τώρα αναμένουμε στο ακουστικό μας για κάνα μήνα με δύο μέχρι να βγάλει ξανά καινούργια προσφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 ε και σεις...καντε και καμια ανανεωση,ολοκληρο γίγα για 1 μήνα δινει με 10 ευρω :p:p:rolleyes::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts