Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 35,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

13 minutes ago, hercoulis said:

Βλέπω στα σοσιαλ ότι ακόμα συνεχίζεται το πρόγραμμα με τα 99€. 

Και ανέφεραν σε σχόλιο ότι θα ισχύει τουλάχιστον μέχρι τέλος Αυγούστου..

13 minutes ago, r31134 said:

Εδω καποιο μελος ανεφερε μεχρι τελος Νοεμβριου.

Πάντως η τακτική τους είναι (ακόμα κι αν ξέρουν) να μην λένε την ακριβή ημερομηνία λήξης της προσφοράς, για να σε πιέσουν να την πάρεις χωρίς πολλή σκέψη.

Κατά τα άλλα αν πουλάει, πιστεύω μπορεί να γίνει και μόνιμη.

Παιδιά υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσω το HD voice στις κλήσεις, αλλά χωρίς 2G;

Εννοώ να λειτουργεί και το 4G internet (γιατί με GPRS δεν) παράλληλα με την κλήση σε απλό codec.

Ή δεν υποστήριζεται καν σε 4G κάτι τέτοιο και θέλει υποχρεωτικά 2G;

8 ώρες πριν, bedazzled said:

Παιδιά υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσω το HD voice στις κλήσεις, αλλά χωρίς 2G;

Εννοώ να λειτουργεί και το 4G internet (γιατί με GPRS δεν) παράλληλα με την κλήση σε απλό codec.

Δε νομιζω οτι γινεται. Για να εχεις 4g ενω μιλας, θα εχεις το volte ενεργο.

Για το 2g το μονομπου δοκιμασα ηταν να το κλεισω αλλα κλησεις γιοκ εντελως

8 minutes ago, DITS said:

Αγαπητοί γνωρίζετε αν στη προσφορά 1000 λεπτά προς όλους και 250GB με 8,9€ ισχύει roaming σε χώρες της Ε.Ε; Μπορούν να χρησιμοποιηθούν;

Όχι αφορά μόνο Ελλάδα.

8 ώρες πριν, bedazzled said:

41 minutes ago, r31134 said:

Δε νομιζω οτι γινεται. Για να εχεις 4g ενω μιλας, θα εχεις το volte ενεργο.

Για το 2g το μονομπου δοκιμασα ηταν να το κλεισω αλλα κλησεις γιοκ εντελως

Ένα workaround θα ήταν το VoIP

16 ώρες πριν, bedazzled said:

Αν θυμάμαι καλά σε παλιές συσκευές xiaomi υπήρχε είτε επιλογή είτε κρυφός κωδικός μέσω του οποίου μπορούσες να το απενεργοποιήσεις/ενεργοποιήσεις αλλά είναι πολύ πιθανό τώρα πια να το έχουν αφαιρέσει. Γιατί θες να το κάνεις αυτό;

17 ώρες πριν, bedazzled said:

Πληκτρολογήστε: *#*#86583#*#*. 

Θα εμφανιστεί ένα μήνυμα στην οθόνη που λέει "VoLTE carrier check disabled". 

Αυτό θα ενεργοποιήσει την επιλογή VoLTE στις ρυθμίσεις. 

Πας και την αποεπιλεγεις.

2025-07-29_20-13-31.png

Edited by HEO

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Αυτό που λες δουλεύει σε μερικά xiaomi και θα απενεργοποιήσει το VoLTE που δεν είναι αυτό που ζητάει καθώς είπε ότι δεν θέλει να πέφτει σε 2G όταν έχει κλήση (το 3G νομίζω μας έχει ήδη αφήσει χρόνους). Η απενεργοποίηση του HD Voice codec είναι άλλο πράγμα, τον έχουμε συνδέσει με το VoLTE γιατί ενεργοποιείται αυτόματα όταν κινητό και εταιρίες τον διαθέτουν, κάτι που γίνεται σε VoLTE/VoWIFI καθώς έχει μηδαμινή επίδραση στο bandwidth. Θεωρητικά και σε 3G μπορούσε να ενεργοποιηθεί αλλά εκεί έτρωγε απ' ότι θυμάμαι 2-3 παραπάνω slot, δηλαδή μείωνε κατά τόσο πολύ την χωρητικότητα της κεραίας που καμία εταιρία δεν έβλεπε το λόγο να το κάνει απλά και μόνο για να προσφέρει καλύτερη ποιότητα κλήσης.

Edited by spiliot

εχεις δικαιο, δεν το προσεξα καλα το μηνυμα του

αμφιβαλω ομως αν αυτο που ζηταει ειναι εφικτο

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Να ξέρετε ότι παρόλο που λένε πως τα δεδομένα του Qvip δεν ισχύουν στο εξωτερικό, σε εμένα αυτή τη στιγμή δουλεύουν κανονικά. Πόσα GB έχει όριο και αν έχει δεν μπορώ να ξέρω αλλά στο app γράφει απεριόριστα.

Η ομιλία δεν παίζει. Μόνο εισερχόμενες.

Μακάρι να είναι έτσι, αλλά δες το υπόλοιπό σου γιατί το μήνυμα για το 2+ευρο έρχεται με καθυστέρηση μίας μέρας. Αύριο στις 10 Ελλάδος θα σου στείλει "χτες χρεωθήκατε μπλα μπλα" και όταν στο πει θα έχεις ήδη χρεωθεί και το δεύτερο γιατί έχει αλλάξει μέρα, αλλά... θα στο πει την επόμενη.

18 minutes ago, spiliot said:

Μακάρι να είναι έτσι, αλλά δες το υπόλοιπό σου γιατί το μήνυμα για το 2+ευρο έρχεται με καθυστέρηση μίας μέρας. Αύριο στις 10 Ελλάδος θα σου στείλει "χτες χρεωθήκατε μπλα μπλα" και όταν στο πει θα έχεις ήδη χρεωθεί και το δεύτερο γιατί έχει αλλάξει μέρα, αλλά... θα στο πει την επόμενη.

Δεν έχω υπόλοιπο.. ούτως ή άλλως.. θα σας ενημερώσω αν αλλάξει κάτι.

1 ώρα πριν, cu2goup said:

Οι εισερχόμενες δε σε χρεώνουν;

3η χώρα ή ΕΕ;

Να ρωτήσω κάτι.. Όταν σας λήγουν τα λεπτά και τα GB και έρχεται μήνυμα ότι ανανεώθηκαν για αυτό το μήνα τι ακριβώς σας λέει;Εμένα μου έρχεται ένα μήνυμα στα Αγγλικά και μου λέει ότι για τους επόμενους 11 μήνες θα έχω αυτή την προσφορά. 

6 ώρες πριν, cu2goup said:

Να ξέρετε ότι παρόλο που λένε πως τα δεδομένα του Qvip δεν ισχύουν στο εξωτερικό, σε εμένα αυτή τη στιγμή δουλεύουν κανονικά. Πόσα GB έχει όριο και αν έχει δεν μπορώ να ξέρω αλλά στο app γράφει απεριόριστα.

Άκυρο παιδιά.. είχε 0,12€ και έφαγε αυτά. Τώρα σταμάτησε να έχει ίντερνετ.

Άρα όπως τα λένε είναι.. τίποτα από τα δωρεάν δεν ισχύει στην ΕΕ στο Qvip.

2 ώρες πριν, George6633 said:

Να ρωτήσω κάτι.. Όταν σας λήγουν τα λεπτά και τα GB και έρχεται μήνυμα ότι ανανεώθηκαν για αυτό το μήνα τι ακριβώς σας λέει;Εμένα μου έρχεται ένα μήνυμα στα Αγγλικά και μου λέει ότι για τους επόμενους 11 μήνες θα έχω αυτή την προσφορά. 

Πολύ πιθανό να έχουν προγραμματίσει το μήνυμα να έρχεται μεν κάθε μήνα, αλλά δεν σκέφτηκαν ότι δεν πρέπει να λέει κάθε φορά 11.

Όπως και να 'χει, μην χαίρεσαι ότι θα έχεις για πάντα την προσφορά.. 😉

21 minutes ago, cu2goup said:

Όπως και να 'χει, μην χαίρεσαι ότι θα έχεις για πάντα την προσφορά.. 😉

😉

Για ένα bug ζούμε 🤣

Edited by George6633

Δεν είναι δυνατή η ανανέωση χρόνου ομιλίας και σήμερα λήγει κιόλας...😑

On 29/7/2025 at 8:39 ΜΜ, spiliot said:

Αυτό που λες δουλεύει σε μερικά xiaomi και θα απενεργοποιήσει το VoLTE που δεν είναι αυτό που ζητάει καθώς είπε ότι δεν θέλει να πέφτει σε 2G όταν έχει κλήση (το 3G νομίζω μας έχει ήδη αφήσει χρόνους). Η απενεργοποίηση του HD Voice codec είναι άλλο πράγμα, τον έχουμε συνδέσει με το VoLTE γιατί ενεργοποιείται αυτόματα όταν κινητό και εταιρίες τον διαθέτουν, κάτι που γίνεται σε VoLTE/VoWIFI καθώς έχει μηδαμινή επίδραση στο bandwidth. Θεωρητικά και σε 3G μπορούσε να ενεργοποιηθεί αλλά εκεί έτρωγε απ' ότι θυμάμαι 2-3 παραπάνω slot, δηλαδή μείωνε κατά τόσο πολύ την χωρητικότητα της κεραίας που καμία εταιρία δεν έβλεπε το λόγο να το κάνει απλά και μόνο για να προσφέρει καλύτερη ποιότητα κλήσης.

Άρα επί της ουσίας με 4G είναι υποχρεωτικό το wideband codec...

Εγώ θα ήθελα με 4G να γυρίσει σε narrowband codec (αυτό που υπήρχε σε 2G/3G), αλλά μάλλον δεν γίνεται από ό,τι κατάλαβα.