hercoulis Δημ. July 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2025 Βλέπω στα σοσιαλ ότι ακόμα συνεχίζεται το πρόγραμμα με τα 99€. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. July 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2025 13 minutes ago, hercoulis said: Βλέπω στα σοσιαλ ότι ακόμα συνεχίζεται το πρόγραμμα με τα 99€. Και ανέφεραν σε σχόλιο ότι θα ισχύει τουλάχιστον μέχρι τέλος Αυγούστου.. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. July 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2025 Εδω καποιο μελος ανεφερε μεχρι τελος Νοεμβριου. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. July 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2025 13 minutes ago, r31134 said: Εδω καποιο μελος ανεφερε μεχρι τελος Νοεμβριου. Πάντως η τακτική τους είναι (ακόμα κι αν ξέρουν) να μην λένε την ακριβή ημερομηνία λήξης της προσφοράς, για να σε πιέσουν να την πάρεις χωρίς πολλή σκέψη. Κατά τα άλλα αν πουλάει, πιστεύω μπορεί να γίνει και μόνιμη. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. July 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2025 Παιδιά υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσω το HD voice στις κλήσεις, αλλά χωρίς 2G; Εννοώ να λειτουργεί και το 4G internet (γιατί με GPRS δεν) παράλληλα με την κλήση σε απλό codec. Ή δεν υποστήριζεται καν σε 4G κάτι τέτοιο και θέλει υποχρεωτικά 2G; 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DITS Δημ. July 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2025 Αγαπητοί γνωρίζετε αν στη προσφορά 1000 λεπτά προς όλους και 250GB με 8,9€ ισχύει roaming σε χώρες της Ε.Ε; Μπορούν να χρησιμοποιηθούν; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. July 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2025 8 ώρες πριν, bedazzled said: Παιδιά υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσω το HD voice στις κλήσεις, αλλά χωρίς 2G; Εννοώ να λειτουργεί και το 4G internet (γιατί με GPRS δεν) παράλληλα με την κλήση σε απλό codec. Ή δεν υποστήριζεται καν σε 4G κάτι τέτοιο και θέλει υποχρεωτικά 2G; Δε νομιζω οτι γινεται. Για να εχεις 4g ενω μιλας, θα εχεις το volte ενεργο. Για το 2g το μονομπου δοκιμασα ηταν να το κλεισω αλλα κλησεις γιοκ εντελως 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. July 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2025 8 minutes ago, DITS said: Αγαπητοί γνωρίζετε αν στη προσφορά 1000 λεπτά προς όλους και 250GB με 8,9€ ισχύει roaming σε χώρες της Ε.Ε; Μπορούν να χρησιμοποιηθούν; Όχι αφορά μόνο Ελλάδα. 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. July 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2025 8 ώρες πριν, bedazzled said: Παιδιά υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσω το HD voice στις κλήσεις, αλλά χωρίς 2G; Εννοώ να λειτουργεί και το 4G internet (γιατί με GPRS δεν) παράλληλα με την κλήση σε απλό codec. Ή δεν υποστήριζεται καν σε 4G κάτι τέτοιο και θέλει υποχρεωτικά 2G; 41 minutes ago, r31134 said: Δε νομιζω οτι γινεται. Για να εχεις 4g ενω μιλας, θα εχεις το volte ενεργο. Για το 2g το μονομπου δοκιμασα ηταν να το κλεισω αλλα κλησεις γιοκ εντελως Ένα workaround θα ήταν το VoIP 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. July 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2025 16 ώρες πριν, bedazzled said: Παιδιά υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσω το HD voice στις κλήσεις, αλλά χωρίς 2G; Αν θυμάμαι καλά σε παλιές συσκευές xiaomi υπήρχε είτε επιλογή είτε κρυφός κωδικός μέσω του οποίου μπορούσες να το απενεργοποιήσεις/ενεργοποιήσεις αλλά είναι πολύ πιθανό τώρα πια να το έχουν αφαιρέσει. Γιατί θες να το κάνεις αυτό; 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2025 (edited) 17 ώρες πριν, bedazzled said: Παιδιά υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσω το HD voice στις κλήσεις, αλλά χωρίς 2G; Εννοώ να λειτουργεί και το 4G internet (γιατί με GPRS δεν) παράλληλα με την κλήση σε απλό codec. Ή δεν υποστήριζεται καν σε 4G κάτι τέτοιο και θέλει υποχρεωτικά 2G; Πληκτρολογήστε: *#*#86583#*#*. Θα εμφανιστεί ένα μήνυμα στην οθόνη που λέει "VoLTE carrier check disabled". Αυτό θα ενεργοποιήσει την επιλογή VoLTE στις ρυθμίσεις. Πας και την αποεπιλεγεις. Edited July 29, 2025 by HEO 5 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. July 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2025 (edited) Αυτό που λες δουλεύει σε μερικά xiaomi και θα απενεργοποιήσει το VoLTE που δεν είναι αυτό που ζητάει καθώς είπε ότι δεν θέλει να πέφτει σε 2G όταν έχει κλήση (το 3G νομίζω μας έχει ήδη αφήσει χρόνους). Η απενεργοποίηση του HD Voice codec είναι άλλο πράγμα, τον έχουμε συνδέσει με το VoLTE γιατί ενεργοποιείται αυτόματα όταν κινητό και εταιρίες τον διαθέτουν, κάτι που γίνεται σε VoLTE/VoWIFI καθώς έχει μηδαμινή επίδραση στο bandwidth. Θεωρητικά και σε 3G μπορούσε να ενεργοποιηθεί αλλά εκεί έτρωγε απ' ότι θυμάμαι 2-3 παραπάνω slot, δηλαδή μείωνε κατά τόσο πολύ την χωρητικότητα της κεραίας που καμία εταιρία δεν έβλεπε το λόγο να το κάνει απλά και μόνο για να προσφέρει καλύτερη ποιότητα κλήσης. Edited July 29, 2025 by spiliot 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2025 εχεις δικαιο, δεν το προσεξα καλα το μηνυμα του αμφιβαλω ομως αν αυτο που ζηταει ειναι εφικτο 5 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. July 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2025 Να ξέρετε ότι παρόλο που λένε πως τα δεδομένα του Qvip δεν ισχύουν στο εξωτερικό, σε εμένα αυτή τη στιγμή δουλεύουν κανονικά. Πόσα GB έχει όριο και αν έχει δεν μπορώ να ξέρω αλλά στο app γράφει απεριόριστα. Η ομιλία δεν παίζει. Μόνο εισερχόμενες. 6 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. July 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2025 Μακάρι να είναι έτσι, αλλά δες το υπόλοιπό σου γιατί το μήνυμα για το 2+ευρο έρχεται με καθυστέρηση μίας μέρας. Αύριο στις 10 Ελλάδος θα σου στείλει "χτες χρεωθήκατε μπλα μπλα" και όταν στο πει θα έχεις ήδη χρεωθεί και το δεύτερο γιατί έχει αλλάξει μέρα, αλλά... θα στο πει την επόμενη. 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. July 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2025 18 minutes ago, spiliot said: Μακάρι να είναι έτσι, αλλά δες το υπόλοιπό σου γιατί το μήνυμα για το 2+ευρο έρχεται με καθυστέρηση μίας μέρας. Αύριο στις 10 Ελλάδος θα σου στείλει "χτες χρεωθήκατε μπλα μπλα" και όταν στο πει θα έχεις ήδη χρεωθεί και το δεύτερο γιατί έχει αλλάξει μέρα, αλλά... θα στο πει την επόμενη. Δεν έχω υπόλοιπο.. ούτως ή άλλως.. θα σας ενημερώσω αν αλλάξει κάτι. 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. July 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2025 1 ώρα πριν, cu2goup said: Η ομιλία δεν παίζει. Μόνο εισερχόμενες. Οι εισερχόμενες δε σε χρεώνουν; 3η χώρα ή ΕΕ; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. July 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2025 14 minutes ago, hercoulis said: Οι εισερχόμενες δε σε χρεώνουν; 3η χώρα ή ΕΕ; Ε.Ε. οπότε όχι δεν χρεώνουν. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. July 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2025 Αν θυμάμαι σωστά η Q δεν έχει ακόμη E-sim. Μόνο στο f2g πρόσφατα την υλοποίησαν. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vslk Δημ. July 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2025 31 minutes ago, opmgls said: Αν θυμάμαι σωστά η Q δεν έχει ακόμη E-sim. Μόνο στο f2g πρόσφατα την υλοποίησαν. Έτσι ακριβώς. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. July 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2025 Να ρωτήσω κάτι.. Όταν σας λήγουν τα λεπτά και τα GB και έρχεται μήνυμα ότι ανανεώθηκαν για αυτό το μήνα τι ακριβώς σας λέει;Εμένα μου έρχεται ένα μήνυμα στα Αγγλικά και μου λέει ότι για τους επόμενους 11 μήνες θα έχω αυτή την προσφορά. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. July 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2025 6 ώρες πριν, cu2goup said: Να ξέρετε ότι παρόλο που λένε πως τα δεδομένα του Qvip δεν ισχύουν στο εξωτερικό, σε εμένα αυτή τη στιγμή δουλεύουν κανονικά. Πόσα GB έχει όριο και αν έχει δεν μπορώ να ξέρω αλλά στο app γράφει απεριόριστα. Η ομιλία δεν παίζει. Μόνο εισερχόμενες. Άκυρο παιδιά.. είχε 0,12€ και έφαγε αυτά. Τώρα σταμάτησε να έχει ίντερνετ. Άρα όπως τα λένε είναι.. τίποτα από τα δωρεάν δεν ισχύει στην ΕΕ στο Qvip. 2 ώρες πριν, George6633 said: Να ρωτήσω κάτι.. Όταν σας λήγουν τα λεπτά και τα GB και έρχεται μήνυμα ότι ανανεώθηκαν για αυτό το μήνα τι ακριβώς σας λέει;Εμένα μου έρχεται ένα μήνυμα στα Αγγλικά και μου λέει ότι για τους επόμενους 11 μήνες θα έχω αυτή την προσφορά. Πολύ πιθανό να έχουν προγραμματίσει το μήνυμα να έρχεται μεν κάθε μήνα, αλλά δεν σκέφτηκαν ότι δεν πρέπει να λέει κάθε φορά 11. Όπως και να 'χει, μην χαίρεσαι ότι θα έχεις για πάντα την προσφορά.. 😉 5 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. July 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2025 (edited) 21 minutes ago, cu2goup said: Όπως και να 'χει, μην χαίρεσαι ότι θα έχεις για πάντα την προσφορά.. 😉 😉 Για ένα bug ζούμε 🤣 Edited July 31, 2025 by George6633 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. July 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2025 Δεν είναι δυνατή η ανανέωση χρόνου ομιλίας και σήμερα λήγει κιόλας...😑 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. July 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2025 On 29/7/2025 at 8:39 ΜΜ, spiliot said: Αυτό που λες δουλεύει σε μερικά xiaomi και θα απενεργοποιήσει το VoLTE που δεν είναι αυτό που ζητάει καθώς είπε ότι δεν θέλει να πέφτει σε 2G όταν έχει κλήση (το 3G νομίζω μας έχει ήδη αφήσει χρόνους). Η απενεργοποίηση του HD Voice codec είναι άλλο πράγμα, τον έχουμε συνδέσει με το VoLTE γιατί ενεργοποιείται αυτόματα όταν κινητό και εταιρίες τον διαθέτουν, κάτι που γίνεται σε VoLTE/VoWIFI καθώς έχει μηδαμινή επίδραση στο bandwidth. Θεωρητικά και σε 3G μπορούσε να ενεργοποιηθεί αλλά εκεί έτρωγε απ' ότι θυμάμαι 2-3 παραπάνω slot, δηλαδή μείωνε κατά τόσο πολύ την χωρητικότητα της κεραίας που καμία εταιρία δεν έβλεπε το λόγο να το κάνει απλά και μόνο για να προσφέρει καλύτερη ποιότητα κλήσης. Άρα επί της ουσίας με 4G είναι υποχρεωτικό το wideband codec... Εγώ θα ήθελα με 4G να γυρίσει σε narrowband codec (αυτό που υπήρχε σε 2G/3G), αλλά μάλλον δεν γίνεται από ό,τι κατάλαβα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts