Mobileras Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου 5 minutes ago, p_k said: Καταστροφολογία. Νομίζω ότι απλά γελάμε με την επαναλαμβανόμενη έλλειψη σοβαρότητας της εταιρίας. 2 Παράθεση Κλήσεις WiFi 📶 Cosmote: WIFICALL στο 1333 Nova: VOW ΝΑΙ στο 1202 Vodafone: WiFi στο 1339 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου Δεν υιοθετώ την ερμηνεία αυτή. Παράθεση There's no room for ideals in this mechanical place Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. 10 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιανουαρίου Επόμενο καουνταουν Πέμπτη 12/1 Παράθεση Κλήσεις WiFi 📶 Cosmote: WIFICALL στο 1333 Nova: VOW ΝΑΙ στο 1202 Vodafone: WiFi στο 1339 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros201285 Δημ. 10 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιανουαρίου Just now, Mobileras said: Επόμενο καουνταουν Πέμπτη 12/1 καθιερώθηκε το πρώτο καουνταουν να είναι data, 6.5gb με 4.5€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. 10 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιανουαρίου Αν ξέρει κάποιος τον Μήτσο ας του στείλει να μην ξεχάσει την 8€ ανανέωση να ανοίξει.. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. 11 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιανουαρίου Διαγράφηκαν όλα τα δωράκια με το καλημέρα της Nova!! Και βγήκε μόνο αυτή η άκρως δελεαστική πρόταση που λήγει το 2050.. (Έχει πλάκα που κάθε μέρα γελάμε και με κάτι πάντως) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. 11 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιανουαρίου Εμένα μόνο αυτή έβγαλε από #3# δωράκια που είχε έως χθες που έληξε η προθεσμία ενεργοποίησης του προηγούμενου μήνα, όπως κάθε δεύτερη Τρίτη των ημερολογιακών μηνών. Τουλάχιστον συνεχίζονται τα δωράκια και με NOVA (Q). Για να δούμε τους επόμενους μήνες, αφού έτσι κι αλλιώς θα ξαναβάλω κάρτα 13 μήνες μετά την προηγούμενη κάρτα , τον Ιούλη. Έτσι κι αλλιώς δε θα μου ξαναβγάλει το ίδιο δωράκι τον επόμενο μήνα εάν το ενεργοποιήσω και μπορεί και να μην βγάλει και κανένα δωράκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. 11 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιανουαρίου 12 minutes ago, Pppe said: Εμένα μόνο αυτή έβγαλε από #3# δωράκια που είχε έως χθες που έληξε η προθεσμία ενεργοποίησης του προηγούμενου μήνα, όπως κάθε δεύτερη Τρίτη των ημερολογιακών μηνών. Τουλάχιστον συνεχίζονται τα δωράκια και με NOVA (Q). Για να δούμε τους επόμενους μήνες, αφού έτσι κι αλλιώς θα ξαναβάλω κάρτα 13 μήνες μετά την προηγούμενη κάρτα , τον Ιούλη. Έτσι κι αλλιώς δε θα μου ξαναβγάλει το ίδιο δωράκι τον επόμενο μήνα εάν το ενεργοποιήσω και μπορεί και να μην βγάλει και κανένα δωράκι. Εσύ θα έχεις την προσφορά μόνο 6 χρονάκια οπότε δεν συζητάμε καν.. ψάχνω για συνομιλητές με προσφορά ως το 2040-50.. 😉 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. 11 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιανουαρίου (edited) 53 minutes ago, kalitexnis_g said: Εσύ θα έχεις την προσφορά μόνο 6 χρονάκια οπότε δεν συζητάμε καν.. ψάχνω για συνομιλητές με προσφορά ως το 2040-50.. 😉 Όταν ξυπνήσει ο Μήτσος και γυρίσει από το καθαριστήριο τα ρούχα του αφεντικού και φτάσει στη δουλειά, θα μας "φτιάξει" όλους μας και ολονών μας θα έχει πάει έως και Τρίτη 7/2/2023 η δυνατότητα ενεργοποίησης των δωρακίων!!! Αφού το "έργο" επαναλαμβάνεται κάθε που αλλάζουν τα δωράκια. Για "νέα" εταιρία θα ξανασυζητάμε; Μπορεί και να μας τα σβήσει ολονών μας τα δωράκια εάν δε βρει το ίδιο αφεντικό στη δουλειά και το νέο αφεντικό του πει: "Εσύ τι δουλειά κάνεις εδώ; Κάτσε να σε καταγράψω στη λίστα υπαλλήλων!!" Edited 11 Ιανουαρίου by Pppe 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. 11 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιανουαρίου (edited) Εμένα ανανεώθηκαν τα δωράκια με τις ίδιες κουφές ημερομηνίες λήξης. Το μόνο που μένει (για να το τερματίσει) είναι να δώσει ημερομηνία λήξης 30 Φεβρουαρίου... Edited 11 Ιανουαρίου by Mobileras 1 2 Παράθεση Κλήσεις WiFi 📶 Cosmote: WIFICALL στο 1333 Nova: VOW ΝΑΙ στο 1202 Vodafone: WiFi στο 1339 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnykap1 Δημ. 11 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιανουαρίου (edited) Εντάξει στο site το διόρθωσε ο Μήτσος. Στο κινητό εξεκολουθει να έχει 2030 και 2050 😂 14 minutes ago, johnnykap1 said: Εντάξει στο site το διόρθωσε ο Μήτσος. Στο κινητό εξεκολουθει να έχει 2030 και 2050 😂 EDIT: Όλα οκ, το διόρθωσαν 😁 Edited 11 Ιανουαρίου by johnnykap1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. 11 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιανουαρίου H Wind έφυγε αλλά ο Μήτσος έμεινε.. 2 3 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. 11 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιανουαρίου (edited) 5 ώρες πριν, kalitexnis_g said: Διαγράφηκαν όλα τα δωράκια με το καλημέρα της Nova!! Και βγήκε μόνο αυτή η άκρως δελεαστική πρόταση που λήγει το 2050.. (Έχει πλάκα που κάθε μέρα γελάμε και με κάτι πάντως) Είχα και έχω 4 δωράκια. Απλά το απεριόριστα data για ένα μήνα με 9.9 ευρώ έγινε αυτό που δείχνεις. Επίσης λήγουν 7/2/23 Edited 11 Ιανουαρίου by Don_VitoCorleone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 11 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιανουαρίου Σε τρία νούμερα ακριβώς τα ίδια δώρα, τα απεριόριστα συν 1000 με 5 ευρώ και το 3gb με 3 ευρώ. Στο τέταρτο νούμερο τίποτα για πρώτη φορά εδώ και 3 χρόνια σχεδόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. 12 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιανουαρίου Μέχρι Παρασκευή απόγευμα Παράθεση Κλήσεις WiFi 📶 Cosmote: WIFICALL στο 1333 Nova: VOW ΝΑΙ στο 1202 Vodafone: WiFi στο 1339 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. 13 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιανουαρίου Ανακοίνωση NOVA Σε αυτό το πλαίσιο σας ενημερώνουμε ότι για όσες συμβάσεις υπηρεσιών καρτοκινητής συνάπτονται με την εταιρεία μας από 02/01/2023 ισχύουν οι παρακάτω όροι: Γενικοί όροι παροχής υπηρεσιών καρτοκινητής F2G: http://f2g.gr/oroi-hrisis/ Γενικοί όροι παροχής υπηρεσιών καρτοκινητής Q: https://www.myq.gr/gr/oroi-xrisis/ Ελπίζω να μην κόψουν τις 8ευρες ανανεώσεις. 2 Παράθεση Κλήσεις WiFi 📶 Cosmote: WIFICALL στο 1333 Nova: VOW ΝΑΙ στο 1202 Vodafone: WiFi στο 1339 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastorantza Δημ. 13 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιανουαρίου Καλησπερα παιδια μια ερωτηση. Ειμαι στην Q πολλα χρονια καπου 15-20 δεν θυμαμαι καν,εμενα στο app γιατι δεν μου βγαζει ποτε "προσφορα μονο για εσενα"? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros201285 Δημ. 13 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιανουαρίου τρίτη 17/1 το επόμενο καουνταουν. λέτε να είναι και το μοναδικό της ερχόμενης εβδομάδας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. 13 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιανουαρίου 1 minute ago, mastorantza said: Καλησπερα παιδια μια ερωτηση. Ειμαι στην Q πολλα χρονια καπου 15-20 δεν θυμαμαι καν,εμενα στο app γιατι δεν μου βγαζει ποτε "προσφορα μονο για εσενα"? Δες στις ρυθμίσεις επικοινωνίας τι επιλογές υπάρχουν. 4 minutes ago, Alexandros201285 said: τρίτη 17/1 το επόμενο καουνταουν. λέτε να είναι και το μοναδικό της ερχόμενης εβδομάδας? Ελπίζω όχι γιατί λογικά θα είναι ίντερνετ μόνο και η πεθερά μου θα θέλει ομιλία μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας. 1 Παράθεση Κλήσεις WiFi 📶 Cosmote: WIFICALL στο 1333 Nova: VOW ΝΑΙ στο 1202 Vodafone: WiFi στο 1339 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. 13 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιανουαρίου 8 minutes ago, Mobileras said: Ελπίζω όχι γιατί λογικά θα είναι ίντερνετ μόνο και η πεθερά μου θα θέλει ομιλία μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας. To internet μόνο ήταν την προηγούμενη φορά τα 6GB αν θυμάμαι καλά. Τώρα είναι η σειρά των 500 κ 5GB και αν επαληθευτεί και το συνεχίσει έτσι, είναι 5,5€/25 μέρες και είναι πολύ καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastorantza Δημ. 13 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιανουαρίου 2 επιλογες και εχει και στα 2 "ΟΧΙ" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. 13 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιανουαρίου (edited) 2 minutes ago, mastorantza said: 2 επιλογες και εχει και στα 2 "ΟΧΙ" Και το πάνω και το κάτω να είναι μπλε στο ναι.. χωρίς να σημαίνει ότι μόλις το κάνεις θα σε πλακώσουν στα δώρα. Απλώς έτσι είναι το δικό μου και μου στέλνουν. Edited 13 Ιανουαρίου by kalitexnis_g 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastorantza Δημ. 13 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιανουαρίου Ευχαριστω φιλε 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. 13 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, kalitexnis_g said: To internet μόνο ήταν την προηγούμενη φορά τα 6GB αν θυμάμαι καλά. Τώρα είναι η σειρά των 500 κ 5GB και αν επαληθευτεί και το συνεχίσει έτσι, είναι 5,5€/25 μέρες και είναι πολύ καλό. Έχει πολυ καιρό να δώσει για 25 μέρες. Εάν σκοπεύει να δώσει μόνο 1 για την επόμενη εβδομάδα, μπορεί να δώσει έναν συνδυασμό. Παράθεση Κλήσεις WiFi 📶 Cosmote: WIFICALL στο 1333 Nova: VOW ΝΑΙ στο 1202 Vodafone: WiFi στο 1339 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. 13 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιανουαρίου 15 minutes ago, Mobileras said: Έχει πολυ καιρό να δώσει για 25 μέρες. Εάν σκοπεύει να δώσει μόνο 1 για την επόμενη εβδομάδα, μπορεί να δώσει έναν συνδυασμό. Δεν είπα να δώσει για 25 μέρες.. είπα ότι πριν 20κατι μέρες έδωσε πάλι το 500+50 με 5,5€.. αν αυτό το δίνει συστηματικά ανά 25 μέρες περίπου είναι καλά! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts