kmpatra Δημ. August 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2023 Τοτε μπορεί να ειχε ενα νοημα. Τωρα με 8.9 στο 30ημερο ουτε καν. Αν ηταν για 15 μερες τρωγοταν (αναλογικά η τιμή). Για 7 μερες? Ούτε καν. Επιπολαιότητες να βγει η "υποχρέωση" του countdown. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerup Δημ. September 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2023 Γνωρίζουμε αν σε κανένα ήρθε το Σεπτέμβριο ως προσωπική προσφορά το unlimited data +1000' με 5€ .(συνήθως το βάζουν στις 5 καθε μήνα) Αν το κόψουν κι αυτό "ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ" Η ανανέωση έχει ελάχιστη χρέωση 10€.!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. September 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2023 Εγώ πάντως πιστεύω πως θέλουν να διώξουν τους πελάτες τους. Είτε σε f2go είτε στην NOVA με συμβόλαιο, είτε σε άλλο παροχο. Όπως έγινε και με εμένα. Επειδή είμαι πελάτης σταθερής Nova, έκανα συμβόλαιο με 13€ το μήνα. Στην Q είχα υπολογίσει, πως έδινα παραπάνω κάθε μήνα... Σε 2 χρόνια που λήγει το συμβόλαιο, βλέπω τι θα κάνω... Στάλθηκε από το 2107113SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. September 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2023 Γνωρίζουμε αν σε κανένα ήρθε το Σεπτέμβριο ως προσωπική προσφορά το unlimited data +1000' με 5€ .(συνήθως το βάζουν στις 5 καθε μήνα) Αν το κόψουν κι αυτό "ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ" Η ανανέωση έχει ελάχιστη χρέωση 10€.!!!! Σε εμένα ήρθε κ την έχω μόνιμα αυτή την προσφορά (δεν την ενεργοποιώ) + την άλλη με τα sms με 1,5€. Την κάρτα την χρησιμοποιώ μόνο για sms σε gps tracker Tapa Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. September 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2023 (edited) 3 ώρες πριν, powerup said: Γνωρίζουμε αν σε κανένα ήρθε το Σεπτέμβριο ως προσωπική προσφορά το unlimited data +1000' με 5€ .(συνήθως το βάζουν στις 5 καθε μήνα) Αν το κόψουν κι αυτό "ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ" Η ανανέωση έχει ελάχιστη χρέωση 10€.!!!! Εχω την προσφορά σε 2 Q και λήγει 5/9 Edited September 3, 2023 by makap Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. September 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2023 Καουνταουν 30 ημερων 1 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. September 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2023 11 minutes ago, VIPdriver said: Καουνταουν 30 ημερων Σςςς λάθος θα έγινε, μη το γράφετε εδώ και το πάρουν χαμπάρι 😁 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phph Δημ. September 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2023 15 minutes ago, VIPdriver said: Καουνταουν 30 ημερων Ναι, αλλά είναι data. Και το προηγούμενο data ήτανε. Με δεδομένο ότι το επόμενο θα είναι την άλλη Δευτέρα και ότι το τελευταίο countdown με λεπτά ομιλίας ήταν για 15 μέρες, στην ουσία πρέπει να πάρεις κάποιο από τα κανονικά πακέτα για ομιλία. Αυτό που γινόταν παλιά, που τη βγάζαμε με countdown και για data και για ομιλία, πλέον δεν γίνεται. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. September 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2023 1 hour ago, phph said: Ναι, αλλά είναι data. Και το προηγούμενο data ήτανε. Με δεδομένο ότι το επόμενο θα είναι την άλλη Δευτέρα και ότι το τελευταίο countdown με λεπτά ομιλίας ήταν για 15 μέρες, στην ουσία πρέπει να πάρεις κάποιο από τα κανονικά πακέτα για ομιλία. Αυτό που γινόταν παλιά, που τη βγάζαμε με countdown και για data και για ομιλία, πλέον δεν γίνεται. Συμφωνώ και απορώ πως ακόμα παραμένει κοσμος στην Q 2 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phph Δημ. September 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2023 4 minutes ago, VIPdriver said: Συμφωνώ και απορώ πως ακόμα παραμένει κοσμος στην Q Μέχρι τώρα εξακολουθεί να είναι αρκετά ανταγωνιστική. Απλά πριν με τα countdowns ήταν αχτύπητη. Πολλοί (κι εγώ μεταξύ τους) δεν φεύγουν από τον ένα πάροχο για να πάνε στον άλλο αν δεν υπάρχει αισθητή διαφορά. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. September 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2023 13 minutes ago, phph said: Μέχρι τώρα εξακολουθεί να είναι αρκετά ανταγωνιστική. Απλά πριν με τα countdowns ήταν αχτύπητη. Πολλοί (κι εγώ μεταξύ τους) δεν φεύγουν από τον ένα πάροχο για να πάνε στον άλλο αν δεν υπάρχει αισθητή διαφορά. Εγώ κουράστηκα να ψάχνω όχι μόνο πακέτα, αλλά και ημέρες διαρκείας πακετων. Βάζω 8ε στο cu liquid και για 2 μήνες είμαι ήσυχος. Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. September 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2023 1 ώρα πριν, VIPdriver said: Καουνταουν 30 ημερων 2,5GB με 4,5€? Μα που βρισκόμαστε, στο μεσαίωνα; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. September 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2023 1 hour ago, phph said: Μέχρι τώρα εξακολουθεί να είναι αρκετά ανταγωνιστική. Απλά πριν με τα countdowns ήταν αχτύπητη. Πολλοί (κι εγώ μεταξύ τους) δεν φεύγουν από τον ένα πάροχο για να πάνε στον άλλο αν δεν υπάρχει αισθητή διαφορά. Από περιέργεια, τι χρήση κάνεις που στην q είναι αρκετά ανταγωνιστική από αλλού; Τελευταία φορά που τα είχα δει πριν φύγω δεν έβλεπα τίποτα καλύτερο (με εξαίρεση ίσως τα πακέτα για κλήσεις εξωτερικού που δεν είχα δει αναλυτικά γιατί δεν με ενδιέφεραν). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. September 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2023 17 ώρες πριν, spiliot said: Από περιέργεια, τι χρήση κάνεις που στην q είναι αρκετά ανταγωνιστική από αλλού; Τελευταία φορά που τα είχα δει πριν φύγω δεν έβλεπα τίποτα καλύτερο (με εξαίρεση ίσως τα πακέτα για κλήσεις εξωτερικού που δεν είχα δει αναλυτικά γιατί δεν με ενδιέφεραν). Δε συμφέρει ούτε καν για κλήσεις εξωτερικού. Με Viber Out 6€ έχεις απεριόριστα για όλο τον πλανήτη. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. September 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2023 40 minutes ago, gpapas640 said: Δε συμφέρει ούτε καν για κλήσεις εξωτερικού. Με Viber Out 6€ έχεις απεριόριστα για όλο τον πλανήτη. Για πόση διάρκεια? Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlos_PDA Δημ. September 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2023 (edited) 27 minutes ago, makap said: Για πόση διάρκεια? Edited September 5, 2023 by Athlos_PDA 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. September 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2023 Ευχαριστώ Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. September 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2023 56 minutes ago, makap said: Για πόση διάρκεια? 1 μήνα. Βλέπω ότι ανέβηκε η τιμή στα 6.99. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurosmar Δημ. September 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2023 Με το Viber out τι νούμερο εμφανίζεται σε αυτόν που καλούμε; Το δικό μας ή ένα τυχαίο από το Viber το οποίο είναι εξωτερικού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2023 Το δικό μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. September 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2023 Με το Viber out τι νούμερο εμφανίζεται σε αυτόν που καλούμε; Το δικό μας ή ένα τυχαίο από το Viber το οποίο είναι εξωτερικού;Όχι πάντα μερικές φορές εμφανίζει απόκρυψη Στάλθηκε από το SM-S911B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. September 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2023 έχει πέσει το 4G στον Βόλο λόγω κακοκαιρίας; Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. September 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2023 18 minutes ago, filippos said: έχει πέσει το 4G στον Βόλο λόγω κακοκαιρίας; Ναι και στην vf Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerup Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 Εμφανιστικε σημερα 6/9 η προσωπικη προσφορα για απεριοριστα data +1000' με5€ μετα απο ενα μηνα απουσιας . 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tecview2051 Δημ. September 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2023 (edited) Νότια Κρήτη .... έχει "πέσει" το δίκτυο της WIND . Και όχι ... δεν έχουμε κακοκαιρία ... μάλλον τέλειωσε το κάρβουνο ! 🤪 Edited September 7, 2023 by tecview2051 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts