bbbb Δημ. April 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2022 Οχι δεν γίνεται Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. April 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2022 Μου έστειλε sms η Q να πάω σε κατάστημα για να είναι η κάρτα μου συμβατή με 4g/5g, θα την αντικαταστήσει και θα μου δώσει απεριόριστα data για 14 ημέρες. Έχει σταλεί σε άλλον ? Είναι δωρεάν η αντικατάσταση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. April 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2022 (edited) 9 minutes ago, GREGORYMO said: Μου έστειλε sms η Q να πάω σε κατάστημα για να είναι η κάρτα μου συμβατή με 4g/5g, θα την αντικαταστήσει και θα μου δώσει απεριόριστα data για 14 ημέρες. Έχει σταλεί σε άλλον ? Είναι δωρεάν η αντικατάσταση ? Μάλλον πολλοί είμαστε που πήραμε αυτό το μνμ.. και μας δίνει και απεριόριστα δεδομένα για 14 μερούλες.. δωρεάν είναι προφανώς 😉 Edited April 13, 2022 by kalitexnis_g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. April 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2022 Σε παλαιότερη αντικατάσταση από 3g σε 4g ήταν δωρεάν, μάλιστα το διαφήμιζαν, όμως κάποια καταστήματα σου έλεγαν ιστορίες ότι έχουν τελειώσει οι δωρεάν και έχουν μόνο επί πληρωμή. Με πίεση και υπομονή την έπαιρνες δωρεάν. Η λογική λέει ότι η αντικατάσταση για τεχνικούς λόγους του δικτύου οφείλει να είναι δωρεάν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. April 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2022 2 minutes ago, kalitexnis_g said: Μάλλον πολλοί είμαστε που πήραμε αυτό το μνμ.. και μας δίνει και απεριόριστα δεδομένα για 14 μερούλες.. δωρεάν είναι προφανώς 😉 Μια χαρά !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexpef Δημ. April 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2022 Η εφαρμογή της Q δουλευει σε iphone 6 η κρασάρει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. April 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2022 Νέες προσωπικές προσφορές έως 10/05 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis164 Δημ. April 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2022 Τα απεριόριστα ντατα σε ποιο σημείο άραγε ρίχνουν την ταχύτητα; Παράθεση ------------------------------------------------------------- Life is what happens when your cell phone is charging. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. April 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2022 5 ώρες πριν, gpapas640 said: Νέες προσωπικές προσφορές έως 10/05 Απο αυτες τις 3 προσφορες, μονο η πρωτη ειναι "το μαυρο προβατο" η και καποια/-ες αλλη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. April 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2022 (edited) 22 ώρες πριν, sinepofli said: Μπορώ με sms να καταργήσω το daily internet ? Sent from my iPhone using Tapatalk Μου εχουν φαει του κοσμου τα διφραγκα . OptoStyle Edited April 14, 2022 by Vasileios Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis164 Δημ. April 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2022 Σε άλλους με 5 ευρώ.. σε άλλους με 9.90.. ότι νάνε.. το ενεργοποίησα.. να δω μετά από πόσα gb θα μειωθεί η ταχύτητα.. Παράθεση ------------------------------------------------------------- Life is what happens when your cell phone is charging. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2022 Γράφει κάπου για μείωση ταχύτητας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2022 7 minutes ago, George6633 said: Γράφει κάπου για μείωση ταχύτητας; Όχι, δεν υπάρχει μείωση ταχύτητας. 2 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. April 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2022 Τα απεριόριστα με 5 ευρώ και το πακέτο με τα λεπτά, sms και giga με 5.5 ευρώ ήρθε σε όλα τα κινητά που διαχειρίζομαι, σε κάποια ήρθαν τυχαία και άλλες γνωστές προσφορές. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. April 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2022 14 ώρες πριν, optostyle said: Μου εχουν φαει του κοσμου τα διφραγκα . OptoStyle Συγγνώμη ρε φίλε, και τι περιμενεις δηλαδή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. April 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2022 22 ώρες πριν, GREGORYMO said: Μου έστειλε sms η Q να πάω σε κατάστημα για να είναι η κάρτα μου συμβατή με 4g/5g, θα την αντικαταστήσει και θα μου δώσει απεριόριστα data για 14 ημέρες. Έχει σταλεί σε άλλον ? Είναι δωρεάν η αντικατάσταση ? Λοιπόν.. έκανα μόλις τη διαδικασία ΔΩΡΕΑΝ σε κατάστημα. Δεν έχει ενεργοποιηθεί η νέα sim ακόμη ούτε τα απεριόριστα προφανώς. Στην ερώτηση "γιατί αλλάζουμε τη sim ενώ παίζει κανονικά στο 4G και ΔΕΝ έχω τηλέφωνο 5G" μου είπε πως ίσως το κάνουν για να μην πέσουν αργότερα όλοι οι πελάτες μαζί. Άγνωσταί αι βουλαί της Q. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. April 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2022 1 minute ago, kalitexnis_g said: Λοιπόν.. έκανα μόλις τη διαδικασία ΔΩΡΕΑΝ σε κατάστημα. Δεν έχει ενεργοποιηθεί η νέα sim ακόμη ούτε τα απεριόριστα προφανώς. Στην ερώτηση "γιατί αλλάζουμε τη sim ενώ παίζει κανονικά στο 4G και ΔΕΝ έχω τηλέφωνο 5G" μου είπε πως ίσως το κάνουν για να μην πέσουν αργότερα όλοι οι πελάτες μαζί. Άγνωσταί αι βουλαί της Q. Μπορεί να γίνει σε μια δύο ώρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bizbiki Δημ. April 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2022 1 hour ago, kalitexnis_g said: Λοιπόν.. έκανα μόλις τη διαδικασία ΔΩΡΕΑΝ σε κατάστημα. Δεν έχει ενεργοποιηθεί η νέα sim ακόμη ούτε τα απεριόριστα προφανώς. Στην ερώτηση "γιατί αλλάζουμε τη sim ενώ παίζει κανονικά στο 4G και ΔΕΝ έχω τηλέφωνο 5G" μου είπε πως ίσως το κάνουν για να μην πέσουν αργότερα όλοι οι πελάτες μαζί. Άγνωσταί αι βουλαί της Q. θελέι ταυτοποιηση για να κανεις την αντικατασταση? Παράθεση unlock your soul unlock your wifi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. April 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2022 (edited) 2 minutes ago, bizbiki said: θελέι ταυτοποιηση για να κανεις την αντικατασταση? Για ταυτότητα, δεν λέμε ! Σου έχει έρθει sms ? Edited April 14, 2022 by GREGORYMO Συμπληρώμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. April 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2022 2 ώρες πριν, bizbiki said: θελέι ταυτοποιηση για να κανεις την αντικατασταση? Απαιτείται ταυτότητα και παρουσία στο κατάστημα. Επίσης αν έχετε να ανανεώσετε το χρόνο ομιλίας κάνα 3μηνο όπως εγώ, μην περιμένετε τα απεριόριστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. April 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2022 17 minutes ago, kalitexnis_g said: Απαιτείται ταυτότητα και παρουσία στο κατάστημα. Επίσης αν έχετε να ανανεώσετε το χρόνο ομιλίας κάνα 3μηνο όπως εγώ, μην περιμένετε τα απεριόριστα. Στο είπαν ? Αν κάνεις ανανέωση, δεν τα παίρνεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bizbiki Δημ. April 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2022 2 ώρες πριν, GREGORYMO said: Για ταυτότητα, δεν λέμε ! Σου έχει έρθει sms ? δεν μ εχει ερθει σμσ, αλλα σε ερωτηση που εκανα στο τσατ για το αν υποστηριζει η κιου 5g μ ειπαν να παω σε καταστημα να αλλαξω την καρτα Παράθεση unlock your soul unlock your wifi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. April 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2022 1 minute ago, bizbiki said: δεν μ εχει ερθει σμσ, αλλα σε ερωτηση που εκανα στο τσατ για το αν υποστηριζει η κιου 5g μ ειπαν να παω σε καταστημα να αλλαξω την καρτα Άλλο η αλλαγή sim, ΑΛΛΟ το δώρο απεριόριστα ΜΒ για 14 ημέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. April 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2022 δεν μ εχει ερθει σμσ, αλλα σε ερωτηση που εκανα στο τσατ για το αν υποστηριζει η κιου 5g μ ειπαν να παω σε καταστημα να αλλαξω την καρταΚαι σε εμένα το ίδιο. Με την πρώτη ευκαιρία θα πάω να δω τι γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. April 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2022 Just now, conan1 said: 3 minutes ago, bizbiki said: δεν μ εχει ερθει σμσ, αλλα σε ερωτηση που εκανα στο τσατ για το αν υποστηριζει η κιου 5g μ ειπαν να παω σε καταστημα να αλλαξω την καρτα Και σε εμένα το ίδιο. Με την πρώτη ευκαιρία θα πάω να δω τι γίνεται. Ενημέρωσε, αν έχεις εξέλιξη. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts