Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@Dark_Humour επειδή έχω και εγώ το le max 2 ναι μεν οι devs το έχουν φτάσει σε πολύ καλα επίπεδα αλλά θα σου πω ότι με wind/q δεν έχεις ταχύτητα. Έτσι και αλλιώς δεν μπορείς να δεις όσα πιάνει θεωρητικά το modem της συσκευής επειδή δεν υποστηρίζει carrier aggregation σε κανένα από τα ελληνικά δίκτυα αλλά ειδικά σε ότι αφορά την wind πάνω από 15-20mbps δεν έχω δει συνήθως, σε αντίθεση με άλλο κινητό που κάνει ca και έχω δει και 80+ στα ίδια πάντα σημεία.

Έβαλε κάποιος πρόσφατα 10 ευρώ, αντί για 12 να μου πει, αν κρατάνε αυτό το 1.7 επιπλέον; Τί θα μου αφήσει καθαρά, γιατί θα χρειαστώ 8.50 για ένα πακέτο προσωπικής προσφοράς. Εχω υπόλοιπο 0.68 από τον προηγούμενο μήνα.

Στάλθηκε από Tapatalk

Έβαλε κάποιος πρόσφατα 10 ευρώ, αντί για 12 να μου πει, αν κρατάνε αυτό το 1.7 επιπλέον; Τί θα μου αφήσει καθαρά, γιατί θα χρειαστώ 8.50 για ένα πακέτο προσωπικής προσφοράς. Εχω υπόλοιπο 0.68 από τον προηγούμενο μήνα.

Στάλθηκε από Tapatalk

Με 10€ δίνει τα μπόνους και δεν κρατάει 1,73. Πριν 3μερες έκανα ανανέωση.

ημουν στο wind και ειχα στειλει STOP στο 1213 για φραγη στα 5 ψηφια

πρεπει να στειλω παλι ή οχι ?

Ξαναστείλε για κάθε ενδεχόμενο.

Εάν είναι ενεργοποιημένη θα σου απαντήσει ότι είναι ενεργοποιημένη, αλλιώς θα σου πει ότι ενεργοποιήθηκε η φραγή.

Ξαναστείλε για κάθε ενδεχόμενο.

Εάν είναι ενεργοποιημένη θα σου απαντήσει ότι είναι ενεργοποιημένη, αλλιώς θα σου πει ότι ενεργοποιήθηκε η φραγή.

Ok ευχαριστω

μου ειπε ειναι ηδη ενεργη

Ρε παιδια τι τρεχει ολη μερα σημερα? Παω να ανανεωσω χρονο μεσω της εφαρμογης του τηλεφωνου και μου βγαζει συνεχεια "Ουπς κατι πηγε στραβα. Παρακαλουμε προσπαθησε ξανα" με οποιοδηποτε ποσο και αν προσπαθησα. Δεν γουσταρει τα λεφτα μου?:lol:

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

Ρε παιδια τι τρεχει ολη μερα σημερα? Παω να ανανεωσω χρονο μεσω της εφαρμογης του τηλεφωνου και μου βγαζει συνεχεια "Ουπς κατι πηγε στραβα. Παρακαλουμε προσπαθησε ξανα" με οποιοδηποτε ποσο και αν προσπαθησα. Δεν γουσταρει τα λεφτα μου?:lol:
Είναι πρόβλημα εδώ και ένα μήνα και περιμένουμε αναβάθμιση στους σέρβερς.

Από browser υπολογιστή ή κινητού δουλεύει άψογα.

Το countdown offer ισχύει και στη Γερμανία ;

Το συγκεκριμένο count down εχουν αναφέρει στο fb ότι ισχύει για περιαγωγή σε ΕΕ. Δεν ισχύουν όμως όλα τα countdown για περιαγωγή. Screenshot-20200226-091409-01.jpg

Edited by P_papadis

Με 10€ δίνει τα μπόνους και δεν κρατάει 1,73. Πριν 3μερες έκανα ανανέωση.
Σε ευχαριστώ πολύ. Έβαλα σήμερα 10 ευρώ και μου έδωσε καθαρά, 8.63 , για όποιον ενδιαφέρεται. Δεν συμφέρει να βάζεις 12.

Στάλθηκε από Tapatalk

Μου ήρθε μήνυμα οτι θα παρω ειδικο μπονους ομιλιας+ιντερνετ διαρκειας 15 ημερων εαν ανανεωσω 12ε μεσα στις επομενες 2 ημερες. Τελευταία φορά που μου ειχε έρθει παρόμοιο μηνυμα ηταν εάν θα έβαζα 10ε...

Θα έπρεπε να λέει για να είναι ολόκληρη η προσφορά "επιπλέον θα σας αφαιρεθεί το Κίου φι αξίας 1.7€"

Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το συγκεκριμένο count down εχουν αναφέρει στο fb ότι ισχύει για περιαγωγή σε ΕΕ. Δεν ισχύουν όμως όλα τα countdown για περιαγωγή. Screenshot-20200226-091409-01.jpg
Να σαι καλά για την απάντηση γιατί πάω μεθαύριο.

Ελπίζω να μη με βρει καμία κορόνα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Με Αγγλία τι γίνεται? Είναι εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης?

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Με Αγγλία τι γίνεται? Είναι εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης?

Δεν χρειάζεται να ανησυχείς μέχρι το τέλος 2020.

Μέχρι τότε, πρέπει να έχουν καταλήξει σε κάποια συμφωνία για τη σχέση Αγγλίας -ΕΕ

Δεν χρειάζεται να ανησυχείς μέχρι το τέλος 2020.

Μέχρι τότε, πρέπει να έχουν καταλήξει σε κάποια συμφωνία για τη σχέση Αγγλίας -ΕΕ

Η ζώνη 1 περιλαμβάνει και χώρες που δεν ανήκουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση οπότε τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει και μετά το 2020.

Είναι συμφωνίες εταιρειών κινητής που δεν έχουν σχέση με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Να σαι καλά για την απάντηση γιατί πάω μεθαύριο.

Ελπίζω να μη με βρει καμία κορόνα

Κι εγώ από Γερμανία πάω Ελλάδα και φοβάμαι το ίδιο. Έχει κρούσματα σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα από ό,τι είδα... Γερμανία επίσης σε κάποιες περιοχές. Αν δεν είσαι σε ομάδες κινδύνου πάντως, στη χειρότερη και να κολλήσεις, είναι σα μια γρίππη... ;)

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview

Ναι , σε όλη την Ευρωπαϊκή ένωση και στην Αγγλία .με τα πληρωμένα SMS όταν είσαι σε περιαγωγή στην Ε.Ε.

https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/periagogi/hreoseis-periagogis/hreoseis-periagogis-stin-europaiki-enosi/

Δωρεάν Roaming στην Ευρωπαϊκή Ένωση & το Ηνωμένο Βασίλειο!

Όπου κι αν ταξιδεύεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση & το Ηνωμένο Βασίλειο χρησιμοποιείς το πρόγραμμα σου για να μιλάς, να σερφάρεις & να στέλνεις SMS σαν να είσαι στην Ελλάδα!

Εξερχόμενες κλήσεις, Mobile Internet & SMS / MMS

Μπορείς να καταναλώσεις τον ενσωματωμένο χρόνος ομιλίας (προς όλους ή προς λοιπά εθνικά δίκτυα) για εξερχόμενες κλήσεις εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης & Ηνωμένου Βασιλείου, τα ενσωματωμένα ΜΒ και τα ενσωματωμένα SMS ή/και MMS του προγράμματος σου ή του πακέτου σου χωρίς επιπλέον χρέωση.

Θα έπρεπε να λέει για να είναι ολόκληρη η προσφορά "επιπλέον θα σας αφαιρεθεί το Κίου φι αξίας 1.7€"

Μπορεί να του είχε αφαιρεθεί από τον Ιανουάριο.

δύσκολο γιατί προσωπικά βλέπω ότι το προφίλ των χρηστών εδώ μέσα σε ότι αφορά την q είναι να βάζουν όσο το δυνατόν λιγότερη κάρτα και καλως δηλαδή γιατί αν ήταν αλλιώς πήγαινες και στα άλλα δίκτυα