Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ήρθε και η σειρά μου!!!

Μειώθηκε το υπόλοιπο 1,50€ χωρίς λόγο. Τους το λέω μέσω της φόρμας επικοινωνίας και μου απαντάνε ότι έκανα χρήση sms ενώ ουδέποτε έχω στείλει. Ελέγχω και τα εισερχόμενα μήπως υπήρχε κάνα πενταψήφιο και ούτε εκεί υπήρχε κάτι.

Τους λέω ότι είναι ντροπή να χρεώνουν κινήσεις που δεν έγιναν και μου απαντάνε να ζητήσω ανάλυση κλήσεων. Τους απαντάω ότι δεν θέλω ανάλυση γιατί ξέρω ότι δεν έχω στείλει sms και μου ξανααπαντάνε να κάνω αίτημα μέσω της φόρμας επικοινωνίας!!!!!!!!!!!!!

Όλοι οι εξυπνάκηδες εκεί στην Q έχουν μαζευτεί? Δεν είναι για το ενάμιση ευρώ αλλά τέτοια κοροϊδία ρε ****το?????

Όταν αυτοί βλέπουν κίνηση μυνημάτων και εσύ δεν βλέπεις , η μόνη λύση είναι η ανάλυση κλήσεων.

Πως αλιώς θεωρείς ότι μπορεί να λυθεί η διαφωνία;

Η διαφωνία λύνετε με το να ελέγξουν το σύστημα τους και να δουν αν όντως στάλθηκαν μυνήματα, αν όχι, τελειώνει το θέμα με μια απλή πίστωση, αν υπάρχει κίνηση, στέλνουν ένα mail και επιβεβαιώνουν την χρέωση.

Αυτά όμως όταν θέλουν να βρεθεί λύση, όταν δεν θέλουν κάνουν την πάπια μπας και ο πελάτης βαρεθει και τα παρατήσει.

Και η wind εδώ και χρόνια που είμαι συνδρομητής, από τον προηγούμενο αιώνα, έχει αποδείξει ότι το μόνο που δεν την ενδιαφέρει είναι η δίκαιη αντιμετώπιση των πελατών, αρκεί να...αρμεγει ...

Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

μήπως τυχόν έχει ορίσει κατά λάθος τον messenger προεπιλογή?την έχω πατήσει έτσι

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

δηλαδή σου απαντήσανε "μπορεί να στείλατε μηνύματ" που σημαίνει ότι δεν το έλεγξαν ή σου είπαν "στείλατε μηνύματα " που σημαίνει ότι το κοίταξαν πριν γράψουν ;

Συνήθως τα μηνύματα στέλνονται από application όταν δεν τα βλέπεις.

Ήρθε και η σειρά μου!!!

Μειώθηκε το υπόλοιπο 1,50€ χωρίς λόγο. Τους το λέω μέσω της φόρμας επικοινωνίας και μου απαντάνε ότι έκανα χρήση sms ενώ ουδέποτε έχω στείλει. Ελέγχω και τα εισερχόμενα μήπως υπήρχε κάνα πενταψήφιο και ούτε εκεί υπήρχε κάτι.

Τους λέω ότι είναι ντροπή να χρεώνουν κινήσεις που δεν έγιναν και μου απαντάνε να ζητήσω ανάλυση κλήσεων. Τους απαντάω ότι δεν θέλω ανάλυση γιατί ξέρω ότι δεν έχω στείλει sms και μου ξανααπαντάνε να κάνω αίτημα μέσω της φόρμας επικοινωνίας!!!!!!!!!!!!!

Όλοι οι εξυπνάκηδες εκεί στην Q έχουν μαζευτεί? Δεν είναι για το ενάμιση ευρώ αλλά τέτοια κοροϊδία ρε ****το?????

Τσέκαρε τις άδειες των εφαρμογών και δες ποιες έχουν πρόσβαση στα SMS.

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Όντας συνδρομητής στη Wind εδώ και πολλά χρόνια σε σταθερό και κινητό παρατηρώ ότι η εξυπηρέτηση πελατών την τελευταία διετία έχει χειροτερέψει σε τραγικό βαθμό.

Αντιμετωπίζω ένα σοβαρό θέμα στο σταθερό μου και έχω κάνει δύο καταγγελίες στην ΕΕΤΤ και ακόμα δεν έχω βγάλει άκρη.

Η επικοινωνία με τα 13800/13700 είναι τραγελαφος. Αν έχεις τύχη διαβαινε.

Στο κινητό μου Q χρεώθηκα το κλασικό 1,20€ για ίντερνετ δύο φορές ενώ χρησιμοποιω ίντερνετ από την άλλη γραμμή μόνιμα στο κινητό μου.

Οι συζητήσεις στο messenger ακατανόητες.

Άλλα έγραφα και άλλα απαντούσαν.

Μεγάλη απογοήτευση, δεν ήταν έτσι παλιότερα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οι συζητήσεις στο messenger ακατανόητες.

Άλλα έγραφα και άλλα απαντούσαν.

Μεγάλη απογοήτευση, δεν ήταν έτσι παλιότερα.

Αυτό ακριβώς αντιμετώπισα και εγώ!!!!!! Λες και μιλάς σε τούβλα... αν και με αυτά περισσότερες πιθανότητες έχουμε να συννενοηθούμε:lol::lol:

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

δηλαδή σου απαντήσανε "μπορεί να στείλατε μηνύματ" που σημαίνει ότι δεν το έλεγξαν ή σου είπαν "στείλατε μηνύματα " που σημαίνει ότι το κοίταξαν πριν γράψουν ;

Συνήθως τα μηνύματα στέλνονται από application όταν δεν τα βλέπεις.

H συγκεκριμένη συσκευή είναι αρχαία... δεν έχει ούτε σύνδεση ιντερνετ. Πώς μπορέι να στείλει μήνυμα μέσω app?

Μην πω το ότι παλιότερα με είχαν χρεώσει και για κατανάλωση data σε αυτή τη συσκευή!!!!!!!

Όσοι χρεώνεστε ημερήσιο ίντερνετ, η μοναδική λύση να μην χρεώνεστε είναι να πάτε σε άλλη εταιρία. Εδώ και πολύ καιρό συμβαίνει αυτό το φαινόμενο και η εταιρία απλά αδιαφορεί (ενώ υπάρχουν λύσεις).

Αυτό ακριβώς αντιμετώπισα και εγώ!!!!!! Λες και μιλάς σε τούβλα... αν και με αυτά περισσότερες πιθανότητες έχουμε να συννενοηθούμε:lol::lol

για το bot λέτε,α καλά ...σε λίγο ένας εκπρόσωπος μας θα σας εξυπηρετήσει

έχει περάσει ένας μήνας και ακόμα περιμένω

.... τέλος

Edited by Vasileios
Προσωπικος χαρακτηρισμός.

Εγώ σήμερα ολοκλήρωσα το κονέ που μου έκανε ο αδερφός μου , πήραμε απο 12gb o καθένας για 12 μήνες ισχύ!!Με το που συπμλήρωσα το νούμερό μου μας ήρθανε μηνύματα και στους δυο μας ότι στάλθηκαν τα 12gb!!

Επίσης αφού εχθές συμπλήρωσα τη φόρμα ότι δέχομαι τις προσφορές της Wind και αρνούμαι άλλες απο τρίτους (μέχρι εχθές δε δεχόταν το αίτημά μου), μου ήρθε το εικονίδιο με το δωράκι με 2 προσφορές τις οποίες βλέπω και στο web απο τον υπολογιστή μου!

1η προσφορά 500' προς όλους και 50 sms για 30 ημέρες με 4,44 ευρώ και λήγει 6/11

2η προσφορά 3gb me 1 ευρώ!! και αυτό διαθέσιμο μεχρι 6/11

τις θεωρώ πολύ καλές τις προσφορές!!Κάθομαι και σκέφτομαι γιατί πλήρωνα 31,40 ευρω για το red1.δε ξέρω αν θα μου τύχει η χρέωση του 1,20 αλλά πρέπει να λέμε και τα καλά της κάθε εταιρίας!!

Xiaomi Mi Mix 3

hint για το 2ο: αν το ενεργοποιησεις 1 φορα μπορει να εξαφανιστει απο το app. Μετα ομως και τουλάχιστον ως την ημερομηνια που λεει θα μπορεις να το ενεργοποιεις με το αντιστοιχο μηνυμα 3 στο 12410 (ή οποιο αλλο μπορει να σου ερθει). Τουλάχιστον σε μενα ετσι συνεβει,και μαλιστα συνεχισε να μου το ενεργοποιει με sms και μετα την καταληκτικη ημερομηνία,για 1-2 μηνες ακομα. Χτες δοκιμασα και δεν το εδινε. Τωρα αν στην περιπτωση μου ηταν τρυπα που εκλεισε δεν ξερω,αξιζει παντως να δοκιμασεις.

----- προσθήκη μηνύματος 47 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

οσο θα υπαρχει ενεργο πακετο data δεν θα χρεωνεσαι το 1,20.

.....τις θεωρώ πολύ καλές τις προσφορές!!....

Αφου ειναι απο τις καλυτερες προσφορες μην σου πω η καλυτερη,με σχεδον 5.50€ 500 προς ολους 50 sms και 3 γιγα???

Για να ακριβολογούμε όμως δεν είναι μόνιμες προσφορές... Δηλαδή κάποιος δεν μπορεί να στηριχτεί σε αυτές κάθε μήνα.

Για να ακριβολογούμε όμως δεν είναι μόνιμες προσφορές... Δηλαδή κάποιος δεν μπορεί να στηριχτεί σε αυτές κάθε μήνα.

Ακριβώς. Και φυσικά δεν ισχύουν για όλους.

Όσον αφορά τη χρέωση ημερήσιου πακέτου ίντερνετ έχει αναφερθεί ποιος είναι ο τρόπος να μη χρεώνεστε. Δείτε λιγάκι προηγούμενα ποστ.

Edited by gpapas640

πιο μόνιμη πάντως δεν γίνεται σε μένα

15GB ΓIA 30 MEPEΣ MONO ME 10€! ΣTEIΛE 150 ΣTO 12410 H ENEPΓOΠOIHΣE TO ΣTO MYQ https://tinyurl.com/ybgojyqq EΩΣ KAI 6/11! ΓIA NA MHN ΛAMBANEIΣ ΠPOΣΦOPEΣ MΠEΣ EΔΩ bit.ly/WIND-de

Κανένα υπόλοιπο προσφοράς (ακόμη και μόνιμου πακέτου) δεν μεταφέρεται όμως, με κανέναν τρόπο. Ακόμη ένα δώρο άδωρο της εταιρίας του αέρα...

Υπάρχουν και αυτοί που τα καταναλώνουν όλα.

Και στην τελική, σε όποιον δεν αρέσει, έχει επιλογές.

Το αναμάσημα των ίδιων και των ίδιων δεν βοηθάει.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Κανένα υπόλοιπο προσφοράς (ακόμη και μόνιμου πακέτου) δεν μεταφέρεται όμως, με κανέναν τρόπο. Ακόμη ένα δώρο άδωρο της εταιρίας του αέρα...

Αν μου δινει 3 γιγα με 1€ η 500'προς ολους και 50 smsμε σχεδον 4.50€ προσωπικα εμενα δεν με ενδιαφερει αν μεταφερεται το υπολοιπο....οποιος θελει roll over υπαρχουν τα πακετα q star.

Παντως σε εμενα η προσφορα 400' προς ολους και 1 γιγα με 5€ ερχεται καθε μηνα ειτε την ενεργοποιησω ειτε οχι οπως και τα 500' προς ολους + 50ςμς στην μανα μου,οποτε δεν ισχυει αυτο που λετε παραπανω οτι δεν μπορουμε να υπολογιζουμε στις προσφορες αυτες καθε μηνα...τουλαχιστον σε εμενα και την μανα μου.

Και όχι μόνο αυτό μιλάμε πάντα με χρέωση ανα δευτερόλεπτο!! Μου ζητούσαν 36, 70 ευρώ για το red1 και για το Red start 1000' 36 ευρώ! Στο τέλος βέβαια μου ρίξανε το red1 στα 28 ευρώ καθώς το ίδιο και για το restart! Με 10 ευρώ μπορώ να έχω τώρα τουλάχιστον 900 λεπτά προς όλους, γλυτώνω αρκετά λεφτά και ίσως με αυτά τα 10 ευρώ τη βγάλω και 1,5 μήνα και όλα αυτά χωρίς συμβόλαια και σπάσιμο τα αρ@#*@α κάθε 2 χρόνια για παζάρεμα την ώρα της ανανέωσης.!
Xiaomi Mi Mix 3

Παντως σε εμενα η προσφορα 400' προς ολους και 1 γιγα με 5€ ερχεται καθε μηνα ειτε την ενεργοποιησω ειτε οχι οπως και τα 500' προς ολους + 50ςμς στην μανα μου,οποτε δεν ισχυει αυτο που λετε παραπανω οτι δεν μπορουμε να υπολογιζουμε στις προσφορες αυτες καθε μηνα...τουλαχιστον σε εμενα και την μανα μου.

Μπορεί να έρχονται συνεχόμενους μήνες αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα έρχονται για πάντα. Κάποιον ή κάποιους μήνες μπορεί να μην έρθουν καθόλου ειδικά αν τις ενεργοποιείτε συχνά.

χωρίς συμβόλαια και σπάσιμο τα αρ@#*@α κάθε 2 χρόνια για παζάρεμα την ώρα της ανανέωσης.!

Συμφωνώ . Αν δεν πέσουν σε απεριόριστη ομιλία , sms και 100gb τουλάχιστον με 50 ευρώ δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς με συμβόλαια. Βάζεις και ένα Viber out με 5.99€ τον μήνα που δεν τρώει τίποτα σε δεδομένα και ησυχάζεις.

Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk