Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ρε παιδιά είναι δύσκολο ακόμα και γω ο ίδιος να πω ποια εταιρία με συμφέρει πραγματικά,

καθώς εξαρτάται από πολλούς παράγοντες

δεν υπάρχει λόγος για αντιπαραθεσεις λοιπόν

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Edited by akalos

Δεν κατάλαβα αν έλυσες το πρόβλημα της αναμονής κλήσης, πάντως με *43# θα καλεί κανονικά στη δεύτερη γραμμή και θα έχεις και αναγνώριση.

Στάλθηκε από Tapatalk

Μου έστειλαν μήνυμα από τη Q πως με *43#κληση ενεργοποιείς την αναμονή, το έκανα αλλά τίποτα κάνοντας και restart το κινητό! Μήπως να κάνω

και απενεργοποίηση όλων των προωθησεων με το ##002#?

Xiaomi Mi Mix 3

το προβλημα σου ειναι μαλλον οτι εχει μπει ειδοποιηση με μηνυμα οταν ειναι απασχολημενο στις προωθησεις. Μπες στις ρυθμισεις προωθησεων και σβησε τον αριθμο απο την εν λογω προωθηση.

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

επισης δοκιμασε να απενεργοποιησεις και να ενεργοποιησεις παλι την αναμονη απο το μενου του τηλεφωνου και οχι με τον κωδικο

Τα δοκίμασα αυτά που είπες, τώρα λέει πως είμαι κατηλλημένος και δε μου στέλνει μήνυμα καν, δε βλέπω ποιος παίρνει ούτε αν πήρε κανείς με μήνυμα. Έχω δοκιμάσει πολλές επιλογές αλλά τίποτα. Το γύρισα εκεί που ήταν τουλάχιστον να δέχομαι μηνύματα για να βλέπω αν με πήρε κανείς.. :cry:
Xiaomi Mi Mix 3

Περίεργο. Κι εγώ Q έχω και με τον κωδικό δουλεύει η αναμονή απροβλημάτιστα. Με #43# κάνεις απενεργοποίηση της εντολής. Δοκίμασε με απενεργοποίηση και ενεργοποίηση εκ νέου. Ίσως να ευθύνεται και η συσκευή σου.

Στάλθηκε από Tapatalk

Countdown offer 3GB με 3€ για 30 μέρες! Ισχύει μέχρι τις 17:00 το απόγευμα για όποιον το θέλει.

Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB

Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova

Ο πατέρας μου έχει συμβόλαιο στη Vodafone αλλά λήγει αυτόν τον μήνα. Σκεφτόμαστε σοβαρά να κάνουμε φορητότητα σε Q καρτοκινητό. Ξέρουμε αν υπάρχει κάποια έξτρα χρέωση από πλευρά της Wind/Q για την φορτητότητα; Πέρα από το κόστος της κάρτας sim.
i8vv46-6.png

Ο πατέρας μου έχει συμβόλαιο στη Vodafone αλλά λήγει αυτόν τον μήνα. Σκεφτόμαστε σοβαρά να κάνουμε φορητότητα σε Q καρτοκινητό. Ξέρουμε αν υπάρχει κάποια έξτρα χρέωση από πλευρά της Wind/Q για την φορτητότητα; Πέρα από το κόστος της κάρτας sim.

Καμία εξτρά, απλά πρέπει να βρεις κατάστημα που θα έχει διαθέσιμη σιμ για την φορητότητα.

Καλυτερα ψηφιακα κανε την φορητοτητα και το τελικο κοστος ειναι 10 ευρω το οποιο ομως ειναι χρονος ομιλιας.Και εχουν σιγουρα καρτες sim.

Στα καταστηματα δεν εβγαλα ακρη και ο καθενας ελεγε οτι ηθελε.

τίποτα, απλά μια δεκάρα κάρτα θα πληρώσεις που θα ενεργοποιήσεις όταν βάλεις την σιμ μέσα για πρώτη φορά

και θα πάρεις τα δωράκια σου.

επίσης μια φωτοτυπία ταυτότητας στον courier,κτλ

https://www.myq.gr/gr/ela-stin-q/online-paraggelia

Edited by akalos

Καμία εξτρά, απλά πρέπει να βρεις κατάστημα που θα έχει διαθέσιμη σιμ για την φορητότητα.

τίποτα, απλά μια δεκάρα κάρτα θα πληρώσεις που θα ενεργοποιήσεις όταν βάλεις την σιμ μέσα για πρώτη φορά

και θα πάρεις τα δωράκια σου.

επίσης μια φωτοτυπία ταυτότητας στον courier,κτλ

https://www.myq.gr/gr/ela-stin-q/online-paraggelia

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Όσον αφορά την μεταβίβαση/φορητότητα όσον αφορά την Wind/Q, πρέπει να έχω υπόψη κάτι άλλο;

i8vv46-6.png

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Όσον αφορά την μεταβίβαση/φορητότητα όσον αφορά την Wind/Q, πρέπει να έχω υπόψη κάτι άλλο;

Δύο πράγματα που θεωρώ θα ηταν καλο να γνωριζεις ως νεος στο δικτυο:

Είχα διαβάσει κάπου ότι την πρώτη φορά που θα βάλεις κάρτα, θα σου ενεργοποιηθεί αυτόματα το πακετο q star. Δε γνωρίζω αν υπάρχει τρόπος να το αποτρέψεις (π.χ. να επισκεφθείς ενα κατάστημα και να το ζητήσεις ή τηλεφωνικά), ωστόσο θα σου πρότεινα να το ρωτήσεις προκαταβολικά γιατι με τη Wind, πάνω απο ολα είναι η πρόληψη.

Επίσης, εφ οσον δεν ενεργοποιησεις καποιο πακετο ιντερνετ (και δε χρησιμοποιείς γενικα) θα σου προτεινα να ζητησεις να σου ενεργοποιησουν φραγή στα δεδομένα, διότι αλλιως θα χρεωνεσαι 1,2ε ημερήσιο πακετο ίντερνετ (ακομα και αν εχεις κλειστα δεδομενα).

Ο μαγικος αριθμός ειναι το 13700 ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ (ενω γενικά σε παραπεμπουν να καλεσεις στο 13800 ΜΕ ΧΡΕΩΣΗ).

Καλη αρχη!

Ο φίλος να κατεβάσει το myq app και να κάνει εγγραφή, λογικά θα πάρει κάποια MB δώρο. Από το app θα μπορεί να δει/ενεργοποιήσει και τα countdown offers.

Εγω έκανα 30/8 ενεργόποιηση στη Q κάνοντας online την αγορά 10ευρώ κάρτα!Όταν έκανα ενεργοποίηση είχε μέσα 3 ευρώ και μετά έβαλα τη κάρτα των 10 ευρώ , δεν ενεργοποιήθηκε κανένα πακέτο παρα μόνο αυτα που ήθελα εγώ!Εν ολίγοις μου έχουνε μείνει 5,56 ευρώ κάνοντας ενεργοποίηση countdown 2 φορές των 3 ευρώ!
Xiaomi Mi Mix 3

Δύο πράγματα που θεωρώ θα ηταν καλο να γνωριζεις ως νεος στο δικτυο:

Είχα διαβάσει κάπου ότι την πρώτη φορά που θα βάλεις κάρτα, θα σου ενεργοποιηθεί αυτόματα το πακετο q star. Δε γνωρίζω αν υπάρχει τρόπος να το αποτρέψεις (π.χ. να επισκεφθείς ενα κατάστημα και να το ζητήσεις ή τηλεφωνικά), ωστόσο θα σου πρότεινα να το ρωτήσεις προκαταβολικά γιατι με τη Wind, πάνω απο ολα είναι η πρόληψη.

Επίσης, εφ οσον δεν ενεργοποιησεις καποιο πακετο ιντερνετ (και δε χρησιμοποιείς γενικα) θα σου προτεινα να ζητησεις να σου ενεργοποιησουν φραγή στα δεδομένα, διότι αλλιως θα χρεωνεσαι 1,2ε ημερήσιο πακετο ίντερνετ (ακομα και αν εχεις κλειστα δεδομενα).

Ο μαγικος αριθμός ειναι το 13700 ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ (ενω γενικά σε παραπεμπουν να καλεσεις στο 13800 ΜΕ ΧΡΕΩΣΗ).

Καλη αρχη!

Στην Q θα πάει ο πατέρας μου που έχει ένα χαζό τηλέφωνο. Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να τον χρεώνουν ίντερνετ; Από τη στιγμή που έχει χαζό τηλέφωνο δεν τρέχουν εφαρμογές για να πεις ότι θα τρέξει κάποια εφαρμογή καταλάθος και θα ζητήσει ίντερνετ ώστε να μας χρεώσουν. Το τηλέφωνο δεν μπορεί να αποκτήσει ΚΑΝ πρόσβαση στο ίντερνετ. Χρεώνουν ημερήσιο ίντερνετ με κλειστά δεδομένα; με ποια λογική;

Edited by gokuthelegend
i8vv46-6.png

Ειλικρινά δεν αμφισβητώ ότι σας χρεώνουν ημερήσια κατανάλωση δεδομένων, χωρίς λόγο, αλλά το περίεργο είναι ότι σε μένα εκτός του ότι δε με έχουν χρεώσει ποτέ, πριν δύο τρεις μέρες άνοιξα τα δεδομένα χωρίς να έχω κάποιο πακέτο , γιατί είχε λήξει την προηγούμενη και δε με χρέωσαν. Δεν έκανα κάποια κίνηση στο ίντερνετ, είχα μόνο ανοιχτά τα δεδομένα και αυτό από μόνο του γνωρίζουμε ότι είναι αρκετό για κάποιες εφαρμογές, που στο παρασκήνιο κάνουν διεργασίες και καταναλώνουν δεδομένα.

Στάλθηκε από Tapatalk

Αν ενεργοποιήσεις πακέτο υπάρχει τρύπα στο σύστημα και μάλλον δεν σε χρεώνει την επόμενη μέρα.

Ειλικρινά δεν αμφισβητώ ότι σας χρεώνουν ημερήσια κατανάλωση δεδομένων, χωρίς λόγο, αλλά το περίεργο είναι ότι σε μένα εκτός του ότι δε με έχουν χρεώσει ποτέ, πριν δύο τρεις μέρες άνοιξα τα δεδομένα χωρίς να έχω κάποιο πακέτο , γιατί είχε λήξει την προηγούμενη και δε με χρέωσαν. Δεν έκανα κάποια κίνηση στο ίντερνετ, είχα μόνο ανοιχτά τα δεδομένα και αυτό από μόνο του γνωρίζουμε ότι είναι αρκετό για κάποιες εφαρμογές, που στο παρασκήνιο κάνουν διεργασίες και καταναλώνουν δεδομένα.

Στάλθηκε από Tapatalk

μα αυτό ακριβώς είναι το κουφό,όποιον πάρει ο χάρος είναι

Εχω Q 6 χρονια και ουδεποτε με εχει χρεωσει για δεδομενα και πολλες φορες μενω χωρις

Προφανώς, δεν έχεις ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ που καταναλώνουν στο παρασκήνιο.

Προφανώς, δεν έχεις ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ που καταναλώνουν στο παρασκήνιο.

Ακόμα και αυτό να είναι, γιατί δεν μπλοκάρει την πρόσβαση (όπως κάνει η Κοσμοτε) όταν δεν υπάρχει πακέτο δεδομένων; Τόσα παράπονα και καταγγελίες έχουν γίνει! Και για χρέωση ημερήσιου ίντερνετ σε dumbphones!

Γιατί... είναι πολλά τα λεφτά...

Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γιατί... είναι πολλά τα λεφτά...

Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

και για τις άλλες είναι πολλά.....αλλά έχει μάθει να αρμεγει τους πελάτες της

προσωπικά δεν με αφορά γιατί έχω πάντα Data και πολλά μάλιστα αλλά είναι άδικο

και για τις άλλες είναι πολλά.....αλλά έχει μάθει να αρμεγει τους πελάτες της

προσωπικά δεν με αφορά γιατί έχω πάντα Data και πολλά μάλιστα αλλά είναι άδικο

Άσε, και εγώ είχα και data και ομιλία προς όλους, και ξαφνικά μηδένισε το υπόλοιπο χωρίς λόγο και αιτία... Και δεν είχε λήξει το 2μηνο, ούτε είχα περίεργα σμσ...

Στην Κιού όλα είναι μια χαρά, μέχρι να έρθει η σειρά σου... Μετά δεν σταματάει η χρέωση...

Άσε, και εγώ είχα και data και ομιλία προς όλους, και ξαφνικά μηδένισε το υπόλοιπο χωρίς λόγο και αιτία... Και δεν είχε λήξει το 2μηνο, ούτε είχα περίεργα σμσ...

Στην Κιού όλα είναι μια χαρά, μέχρι να έρθει η σειρά σου... Μετά δεν σταματάει η χρέωση...

ααα...καλά το είδαμε και αυτό