kmpatra Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Εφοσον θα ξοδέψεις παραπανω mb απο το πακέτο,θα αρχίζει να χρεώνει ανα kb ως να μηδενίσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Η απλα θα σε παρει 1+€ για ημερησια χρηση Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Πολύ λάθος που δεν προστατεύει τον συνδρομητή, οπως κάνει η Κοσμοτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Η απλα θα σε παρει 1+€ για ημερησια χρηση Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk εχω την εντυπωση πως οχι,οταν εχεις ξοδεψει αγορασμενο πακετο. Αυτο που λες γινεται οταν δεν υπαρχει καθολου ενεργοποιημενο πακετο πριν. Αλλα για να ειμαι ειλικρινης δεν μου εχει τυχει ποτε,εδω μεσα το εχω διαβασει νομιζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakokk6 Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Ισχύει το δίμηνο και αύξηση του πακέτου από 4 σε 5 ευρο Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Ισχύει το δίμηνο και αύξηση του πακέτου από 4 σε 5 ευρο Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ποιο πακέτο πάει στα 5€? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakokk6 Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Έχω νούμερο από πλατεία 6/16 μου δείνουν 200 προς όλους 600 προς w/q και 500μβ είταν 4 ευρώ και τορα γίνανε 5 Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Έχω νούμερο από πλατεία 6/16 μου δείνουν 200 προς όλους 600 προς w/q και 500μβ είταν 4 ευρώ και τορα γίνανε 5 Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτό λέγεται Q City νομίζω (αν βέβαια λέμε το ίδιο). Πήρε κι'αυτό αύξηση? Μπράβο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 Έπεσαν σε γνώστη: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 Τι να πεις, τραγικοί... Της γυναίκας μου που είχε ενεργοποιήσει το 8GB/8€ δεν της ήρθε ποτέ μήνυμα για ανανέωση του τον περασμένο μήνα. Δοκίμασε να στείλει μόνη της όπως κάνουν πολλά μέλη εδώ και της έλεγε ότι είναι ακόμα σε ισχύ. Μετά από λίγες μέρες που ξαναστειλε της έλεγε ότι η προσφορά έχει λήξει! Άμα μου κάνει κι εμένα τα ίδια τον Ιούνιο θα το καταργήσω τελείως και θα κάνω βασικό νούμερο το CU που έχω για δεύτερο τώρα. Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 Μέσω καταστήματος δεν είχε αυξήθει στα 10€; Γιατί κάτι τέτοιο θυμαμαι. Παλιά , ναι ήταν στα 5€. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 Τι να πεις, τραγικοί... Της γυναίκας μου που είχε ενεργοποιήσει το 8GB/8€ δεν της ήρθε ποτέ μήνυμα για ανανέωση του τον περασμένο μήνα. Δοκίμασε να στείλει μόνη της όπως κάνουν πολλά μέλη εδώ και της έλεγε ότι είναι ακόμα σε ισχύ. Μετά από λίγες μέρες που ξαναστειλε της έλεγε ότι η προσφορά έχει λήξει! Άμα μου κάνει κι εμένα τα ίδια τον Ιούνιο θα το καταργήσω τελείως και θα κάνω βασικό νούμερο το CU που έχω για δεύτερο τώρα. Γυρω στις 22-23 του μηνα ομως ειχε ξανανοίξει το 8G για ολους,το ειχαμε γραψει εδω. Και εγω τοτε το εβαλα χωρίς να έχει έρθει μήνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 Μέσω καταστήματος δεν είχε αυξήθει στα 10€; Γιατί κάτι τέτοιο θυμαμαι. Παλιά , ναι ήταν στα 5€. 10 ευρω είναι για F2G. Για Κιου ήταν πάντα 5 ευρώ. Εάν ήταν αυτό που λες, θα τον είχαν διορθώσει φαντάζομαι. Απλά τραγικοί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. March 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2018 10 ευρω είναι για F2G. Για Κιου ήταν πάντα 5 ευρώ. Εάν ήταν αυτό που λες, θα τον είχαν διορθώσει φαντάζομαι. Απλά τραγικοί... Just for the record, στην Q παλιά ήταν από 1€ και μετά έγινε 5€. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. March 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2018 Just for the record, στην Q παλιά ήταν από 1€ και μετά έγινε 5€.Να συμπληρωσω οτι ηταν 1€ τον χρονο και εγινε 30€ τον χρονο, ενω φιλοδοξεί να το κανει 60€ τον χρονο. Απολυτα λογικη μια αυξηση 60 φορες της αρχικης τιμης μεσα σε λιγα χρονια. Κατα τα αλλα η βιομηχανια των επικοινωνιων ειναι ρυθμιζομενη με ανεξαρτητη αρχη. (ΕΕΤΤ). ΑΛΛΑ...ειναι πολλα τα λεφτα ρε γ.... Sent from my LEX820 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. March 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2018 Γυρω στις 22-23 του μηνα ομως ειχε ξανανοίξει το 8G για ολους,το ειχαμε γραψει εδω. Και εγω τοτε το εβαλα χωρίς να έχει έρθει μήνυμα. Τότε είχε δοκιμάσει και η γυναίκα μου αλλά της έλεγε ότι το πακέτο είναι ηδη ενεργό ή κάτι τέτοιο. Μετά από λίγες ημέρες που ξαναδοκιμασε, της έβγαζε μήνυμα ότι η προσφορά έχει λήξει! Της είπα να πάρει την εξυπηρέτηση πελατών να το ζητήσει να της το δώσουν αλλά προτίμησε να μην ασχοληθεί αφού δουλεύει κυρίως το CU που έχει για κύριο νούμερο... Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. March 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2018 Μια διευκρίνηση. Το Q supreme rollover, αν μείνει χρόνος ομιλίας ή mb, προστίθενται στον επόμενο μήνα εφόσον γίνει ανανέωση του πακέτου έγκαιρα; τα 200 λεπτά που αναφέρει, είναι σταθερά και κινητά; ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μια διευκρίνηση. Το Q supreme rollover, αν μείνει χρόνος ομιλίας ή mb, προστίθενται στον επόμενο μήνα εφόσον γίνει ανανέωση του πακέτου έγκαιρα; τα 200 λεπτά που αναφέρει, είναι σταθερά και κινητά;Το πρώτο σκέλος το είδα μόλις, πως μεταφέρεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. March 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2018 Το Q supreme rollover, τα 200 λεπτά που αναφέρει, είναι σταθερά και κινητά; Τα διαθέσιμα λεπτά ομιλίας μπορούν να καταναλωθούν προς όλα τα κινητά και σταθερά δίκτυα Ελλάδας και επιλεγμένων διεθνών προορισμών. https://www.wind.gr/gr/q/paketa/paketa-omilias/q-supreme/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. March 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2018 Τα διαθέσιμα λεπτά ομιλίας μπορούν να καταναλωθούν προς όλα τα κινητά και σταθερά δίκτυα Ελλάδας και επιλεγμένων διεθνών προορισμών. https://www.wind.gr/gr/q/paketa/paketa-omilias/q-supreme/Ευχαριστώ. Τα διάβασα. Τι λέτε; συμφέρει; δεν χρησιμοποιώ πολύ το κινητό για ομιλία. Με το Q economy, περνάω άνετα το μήνα. Να μείνω εκεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. March 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2018 Ευχαριστώ. Τα διάβασα. Τι λέτε; συμφέρει; δεν χρησιμοποιώ πολύ το κινητό για ομιλία. Με το Q economy, περνάω άνετα το μήνα. Να μείνω εκεί;Εφόσον είσαι άνετα με το Q economy δεν χρειάζεται καν να ρωτάς. Γιατί να πληρώνεις παραπάνω χρήματα αφού δεν θα ξοδεύεις το πακέτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. March 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2018 Το economy είναι ο,τι πιο οικονομικό μπορείς να βρεις στην τηλεφωνία. Έχω Q ειδική προσφορά και δεν την έχω χρησιμοποιήσει εδώ και ένα χρόνο. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GKK1 Δημ. March 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2018 Μέσω καταστήματος δεν είχε αυξήθει στα 10€; Γιατί κάτι τέτοιο θυμαμαι. Παλιά , ναι ήταν στα 5€. η ανανέωση παραμένει 5€ ονλινε και 6€ απο κατάστημα! έτσι λοιπόν δεν με πειράζει και το 2μήνο εφόσον υπάρχουν και αρκετά πακετάκια που με καλύπτουν απο 4€!!! επιπλέον εμένα με ενδιαφέρει και η χρέωση ανα δευτερόλεπτο που δνε έχουν οι άλλοι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. March 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2018 η ανανέωση παραμένει 5€ ονλινε και 6€ απο κατάστημα! έτσι λοιπόν δεν με πειράζει και το 2μήνο εφόσον υπάρχουν και αρκετά πακετάκια που με καλύπτουν απο 4€!!! επιπλέον εμένα με ενδιαφέρει και η χρέωση ανα δευτερόλεπτο που δνε έχουν οι άλλοι! Οχι "παραμένει", αλλά "αυξήθηκε" απο 5 σε 6 για καταστήματα. Οσο αφορά τη χρέωση ανα δευτερολεπτο, το εχεις ψαξει και γραφεις οτι "δεν εχουν οι αλλοι"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. March 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2018 η ανανέωση παραμένει 5€ ονλινε και 6€ απο κατάστημα! έτσι λοιπόν δεν με πειράζει και το 2μήνο εφόσον υπάρχουν και αρκετά πακετάκια που με καλύπτουν απο 4€!!! επιπλέον εμένα με ενδιαφέρει και η χρέωση ανα δευτερόλεπτο που δνε έχουν οι άλλοι! Στο τελευταίο που γράφεις κάνεις λάθος, κάνε μια έρευνα στο forum και θα καταλάβεις! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GKK1 Δημ. March 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2018 Οχι "παραμένει", αλλά "αυξήθηκε" απο 5 σε 6 για καταστήματα. Οσο αφορά τη χρέωση ανα δευτερολεπτο, το εχεις ψαξει και γραφεις οτι "δεν εχουν οι αλλοι"; δεν νομίζω πως υπάρχει κάποιος άλλος με ανανεώση στα 5€ και χρέωση ανα δευτερόλπετο απο οσο ξέρω κοσμοτε κλπ έχουν ανανέωση απο 10€ και οχι χρέωση ανα δευτερόλεπτο! επιπλέον με βολεύει να ανανεώνω ονλινε οπότε το 5ε ισχύει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts