Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στην πρόσοψη του καταστήματος υπήρχε ένδειξη αν δέχονται ή όχι κάρτες για συναλλαγές;

Αν έγραφαν πως ναι, τότε μπορείς να τους καταγγείλεις

Φιλε μου το εγραψα. ΔΕΧΟΝΤΑΙ καρτες αλλα ΟΧΙ για καρκοκινητη. Ο Νομος ειναι ξεκαθαρος. Η ΔΕΧΕΣΑΙ η ΟΧΙ. ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ δεν επιτρεπεται. Επισης εγραψα οτι δεν ειδα καμια απολυτως ταμπελα για αν δεχονται η οχι. Αλλα δεχονται μια και ειχαν POS και μπροστα μου πλησωσαν με POS ενα συμβολαιο.

Το ιδιο ειχα συναντησει και στην Wind στο The Mall, αλλα εκει μου ειπαν οτι ... ακομα δεν ηταν ετοιμοι (πριν 3 μηνες) και δεν εδωσα σημασια.

Edited by cagliostro

Φιλε μου το εγραψα. ΔΕΧΟΝΤΑΙ καρτες αλλα ΟΧΙ για καρκοκινητη. Ο Νομος ειναι ξεκαθαρος. Η ΔΕΧΕΣΑΙ η ΟΧΙ. ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ δεν επιτρεπεται. Επισης εγραψα οτι δεν ειδα καμια απολυτως ταμπελα για αν δεχονται η οχι. Αλλα δεχονται μια και ειχαν POS και μπροστα μου πλησωσαν με POS ενα συμβολαιο.

Το ιδιο ειχα συναντησει και στην Wind στο The Mall, αλλα εκει μου ειπαν οτι ... ακομα δεν ηταν ετοιμοι (πριν 3 μηνες) και δεν εδωσα σημασια.

Και στη δική μου τη δουλειά έχουμε τέτοιο θέμα, δεν φταίνε πάντα τα καταστήματα για αυτό.

Στο πρακτορείο μου (ΟΠΑΠ), έχω POS για τα παιχνίδια της ΟΠΑΠ Α.Ε. αλλά όχι για την ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΑΧΕΙΑ ΑΕ (θυγατρική ΟΠΑΠ), ούτε για τον ΣΕΠΠΠ (ανεξάρτητη - είσπραξη λογαριασμών). Όσο παράξενο και αν φαίνεται, ισχύει και δε μπορώ να κάνω τίποτα απολύτως. Ίσως κάτι παρόμοιο να συμβαίνει και εκεί, δε μπορούμε να το ξέρουμε αυτό. Εννοείται όμως ότι η ταμπέλα θα πρέπει να γράφει ποιες υπηρεσίες είναι διαθέσιμες και ποιές εξαιρούνται από το POS.

Edited by marras

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Και στη δική μου τη δουλειά έχουμε τέτοιο θέμα, δεν φταίνε πάντα τα καταστήματα για αυτό.

Στο πρακτορείο μου (ΟΠΑΠ), έχω POS για τα παιχνίδια της ΟΠΑΠ Α.Ε. αλλά όχι για την ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΑΧΕΙΑ ΑΕ (θυγατρική ΟΠΑΠ), ούτε για τον ΣΕΠΠΠ (ανεξάρτητη - είσπραξη λογαριασμών). Όσο παράξενο και αν φαίνεται, ισχύει και δε μπορώ να κάνω τίποτα απολύτως. Ίσως κάτι παρόμοιο να συμβαίνει και εκεί, δε μπορούμε να το ξέρουμε αυτό. Εννοείται όμως ότι η ταμπέλα θα πρέπει να γράφει ποιες υπηρεσίες είναι διαθέσιμες και ποιές εξαιρούνται από το POS.

Δεν υπαρχουν εξαιρεσεις στις διαταξεις για POS. Η δεχεσαι η οχι. Τα τεχνικα θεματα (αν ειναι τεχνικα και οχι θεμα πολιτικης) ειναι αδιαφορα στον καταναλωτη.

Στην περιπτωση της Wind / Q μιλαμε για το ιδιο πραγμα, ιδια εταιρια προφανως. Και κατα την γνωμη μου ειναι θεμα κοστους και τιποτα αλλο.

Θαθελα να ξερω τι ισχυει στη κοσμοκαρτα πχ.

Προφανως ειμαστε οι φτηνιαρηδες εμεις με την Q καρτα. Οι Cheapos.

Το πιο λογικό είναι να θέλει να αποφύγει την προμήθεια που κρατάει η τράπεζα για κάθε συναλλαγή με POS. Σωστό για τον καταναλωτή μπορεί να μην είναι (ειδικά όταν ακόμη υπάρχει περιορισμός στο ποσό των μετρητών που μπορείς να κάνεις ανάληψη). Ωστόσο δεν θα απέκλεια την πιθανότητα η προμήθεια κατά την πώληση χρόνου να είναι μικρότερη από αυτήν που θέλει το POS. Γενικά με όσους καταστηματάρχες έχω συζητήσει (όχι κινητής βέβαια) μου λένε ότι δεν προτιμάνε πώληση με POS λόγω της προμήθειας.

Sent from my XT1562

Η προσφορά του 12200 με τα 300' που αναφέρθηκε στην πιο πισω ισχύει μάλλον για όσους έλαβαν το μήνυμα μόνο. Μου απάντησε οτι η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη. Edited by impreza_sti

Διαγράφηκαν ποστ. Ξέφυγε πολύ εκτός θέματος η συζήτηση. Ας συνεχίσουμε on topic, please. :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Δεν υπαρχουν εξαιρεσεις στις διαταξεις για POS. Η δεχεσαι η οχι. Τα τεχνικα θεματα (αν ειναι τεχνικα και οχι θεμα πολιτικης) ειναι αδιαφορα στον καταναλωτη.

Στην περιπτωση της Wind / Q μιλαμε για το ιδιο πραγμα, ιδια εταιρια προφανως. Και κατα την γνωμη μου ειναι θεμα κοστους και τιποτα αλλο.

Θαθελα να ξερω τι ισχυει στη κοσμοκαρτα πχ.

Προφανως ειμαστε οι φτηνιαρηδες εμεις με την Q καρτα. Οι Cheapos.

Ονλαιν ανανεωση κανω και τελος.Σιγα μη παω στα καταστηματα.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

μπορεί και να έχει απαντηθεί αλλά είναι πολλές οι σελίδες. ... συγχωρέστε με ..

υπάρχει ενας αριθμός F2G στον οποιο κάθε μήνα μπαίνουν τα 120 λεπτά μέσω σταθερής.

μπορεί να γίνει φορητότητα σε Q ? και πιο είναι το κόστος της φορητότητας (εάν υπάρχει) ? Μπορεί να γίνει και on line ?

επίσης τα 120 λεπτά γνωρίζω ότι μπορούν να μεταφερθούν στην Q ..

θα είναι όμως 3λεπτη η ελάχιστη διάρκεια ή μήπως μετατρέπεται σε χρέωση ανά δευτερόλεπτο που ισχύει στην Q ?

μπορεί και να έχει απαντηθεί αλλά είναι πολλές οι σελίδες. ... συγχωρέστε με ..

υπάρχει ενας αριθμός F2G στον οποιο κάθε μήνα μπαίνουν τα 120 λεπτά μέσω σταθερής.

μπορεί να γίνει φορητότητα σε Q ? και πιο είναι το κόστος της φορητότητας (εάν υπάρχει) ? Μπορεί να γίνει και on line ?

επίσης τα 120 λεπτά γνωρίζω ότι μπορούν να μεταφερθούν στην Q ..

θα είναι όμως 3λεπτη η ελάχιστη διάρκεια ή μήπως μετατρέπεται σε χρέωση ανά δευτερόλεπτο που ισχύει στην Q ?

Ελάχιστη 3 λεπτά και μετά ανά δευτερόλεπτο. Όπου θες κάνεις την φορητότητα (συμφέρει online) και μετά ξανακάνεις αίτηση για τα 120 λεπτά τηλεφωνικά

Μπορεί να γίνει αυτό που θες. Αλλά έχει αναφερθεί πως ζητάνε το καρτοκινητό που θα μπαίνουν τα 120' να είναι 6 μηνών και παλαιότερο. Δεν ξέρω αν προέρχεται από wind η φορητότητα μήπως το προσπερνούν αυτό. Πάντως και σε Q πάλι 3 λεπτά θα είναι η ελάχιστη χρέωση για το συγκεκριμένο.

Sent from my XT1524

Νιώθω μεγάλο κορόιδο.

Τελικά τα αρχικά 30€, παρόλο που σε ΔΥΟ τηλεφωνήματα στην υποστήριξη πελατών μου είπαν ότι ισχύουν για 3 μήνες, ισχύουν για έναν μήνα.

Πήρα τηλέφωνο σήμερα στο 1222 και διαμαρτυρήθηκα και τους είπα ότι "Έχω γνωστές περιπτώσεις ανθρώπων που κάναν φορητότητα μέσω του site και πλήρωσαν μόνο 10€". Τους είπα ότι "Βασίστηκα στα λόγια σας και το έκανα μέσω καταστήματος" και ζήτησα να υποβληθεί παράπονο... (Στην στίβα με τα "υπόψιν" θα πήγε και αυτό)

Μου πρότεινε μάλιστα το αυτονόητο... Μία μέρα πριν λήξουν τα ευρώ, να ξοδέψω όλο το υπόλοιπο σε αγορά πακέτων.... Χαίρω πολύ..

Γι' αυτό παιδιά, ΜΟΝΟ online..... ΜΟΝΟ :(

Έκανα φορητότητα σε κατάστημα και την πάτησα με τον ίδιο τρόπο...

Σου λένε φορητότητα με κατάθεση 30 ευρώ σε χρόνο ομιλίας, αλλά ''ξεχνάνε'' να σου πούνε ότι θα ισχύουν μόνο για 30 μέρες.

Είναι τόσο επαγγελματίες στην κομπίνα αυτή, και στο λένε αμέσως αφού πλήρώσεις! Πριν πληρώσεις δεν αναφέρουν τίποτα για διάρκεια.

Θα στείλω mail και θα τους πω ότι από μενα (συγγενείς κλπ) δεν πρόκειται να δουν σύνδεση ούτε με το κυάλι.

Έκανα φορητότητα σε κατάστημα και την πάτησα με τον ίδιο τρόπο...

Σου λένε φορητότητα με κατάθεση 30 ευρώ σε χρόνο ομιλίας, αλλά ''ξεχνάνε'' να σου πούνε ότι θα ισχύουν μόνο για 30 μέρες.

Είναι τόσο επαγγελματίες στην κομπίνα αυτή, και στο λένε αμέσως αφού πλήρώσεις! Πριν πληρώσεις δεν αναφέρουν τίποτα για διάρκεια.

Θα στείλω mail και θα τους πω ότι από μενα (συγγενείς κλπ) δεν πρόκειται να δουν σύνδεση ούτε με το κυάλι.

Στην δικη μου περιπτωση, σε 2 φορητοτητες, μας ενημερωσαν ΚΑΝΟΝΙΚΑ οτι ειναι για ενα μηνα. Στην Wind στο The Mall.

Αδικο το 30 ημερες, αλλα μας ενημερωσαν σωστα.

Στην δικη μου περιπτωση, σε 2 φορητοτητες, μας ενημερωσαν ΚΑΝΟΝΙΚΑ οτι ειναι για ενα μηνα. Στην Wind στο The Mall.

Αδικο το 30 ημερες, αλλα μας ενημερωσαν σωστα.

όχι μόνο άδικο αλλά και παράνομο από πια άποψη παράνομο : δεν γίνεται ανανέωση γίνεται προστίθενται λεφτά στο υπόλοιπο γιατί δεν κρατάει 3 μήνες όπως σε μια κανονική ανανέωση ποιος θα προλάβει σε κάρτα να φάει 30 euro μέσα σε ένα μήνα από τους 1000 η 10 μετά το μήνα τι κάνουν τα λεφτά χάνονται άρα η εταιρεία είναι κερδισμένη

Αν κάνεις ανανέωση πριν λήξουν και τότε χάνονται ....? Εάν ναι τότε είναι κομπίνα καραμπινάτη

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

όχι μόνο άδικο αλλά και παράνομο από πια άποψη παράνομο : δεν γίνεται ανανέωση γίνεται προστίθενται λεφτά στο υπόλοιπο γιατί δεν κρατάει 3 μήνες όπως σε μια κανονική ανανέωση ποιος θα προλάβει σε κάρτα να φάει 30 euro μέσα σε ένα μήνα από τους 1000 η 10 μετά το μήνα τι κάνουν τα λεφτά χάνονται άρα η εταιρεία είναι κερδισμένη

Αν κάνεις ανανέωση πριν λήξουν και τότε χάνονται ....? Εάν ναι τότε είναι κομπίνα καραμπινάτη

ΝΑΙ: Στα 30 ημερών διάρκειας € της Wind , ακόμα και να ανανεώσεις πριν τις 30 μέρες (που υπάρχουν ακόμα αυτά τα € 30 ημερών) τα € αυτά θα διαγραφούν την 31η μέρα.......:p

Καλημέρα.Πρόσφατα γύρισα με φορητοτητα στην q. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τα data. ενώ έχω διαθέσιμα 1gb και μου δείχνει σύνδεση 3g δεν μπορώ να βγω πουθενά. Έχω android 6 αλλά το έχω δοκιμάσει και σε android 5.1 και έχω την ίδια συμπεριφορά. Βγάζω την q και βάζω cosmote κάρτα και το internet είναι οκ. Χάνω κάτι?

Καλημέρα.Πρόσφατα γύρισα με φορητοτητα στην q. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τα data. ενώ έχω διαθέσιμα 1gb και μου δείχνει σύνδεση 3g δεν μπορώ να βγω πουθενά. Έχω android 6 αλλά το έχω δοκιμάσει και σε android 5.1 και έχω την ίδια συμπεριφορά. Βγάζω την q και βάζω cosmote κάρτα και το internet είναι οκ. Χάνω κάτι?

Ενεργοποιησε το roaming.

Motorola Moto G

Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1

στις ρυθμισεις του apn ειναι ολα οκ? το apn πρεπει να ειναι myq.

Παιδες καλημερα, εχετε και εσεις προβλημα προσβασης στο site της q ? Oυτε μεσω web ουτε μεσω εφαρμογης μπαινει...

Motorola Moto G

Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1

• This topic was unpinned, featured and pinned