Gm87 Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Όπως με ενημέρωσαν από το chat, δε θα πραγματοποιηθούν σήμερα οι αλλαγές στα πακέτα και bonus. Δεν έχει οριστεί ακόμη η ημερομηνία υλοποίησης των αλλαγών, οπότε αναμένουμε νεώτερη ανακοίνωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gagarin Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 5 μέρες θα μείνω παίδες... Δλδ αν έχω εδώ gb θα τρώει τα gb που έχω εδώ...;ή θα με χρεώνει έξτρα; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Yπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν...άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν...άνθρωποι που καταλαβαίνουν ότι δεν κατάλαβαν...και άνθρωποι που δεν θα καταλάβουν ποτέ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalligator Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Να θυμίσω ότι όλες οι κλήσεις προς Ελλάδα παραμένουν δωρεάν με το Viber οπότε φροντίστε να έχετε δεδομένα. Παράθεση Mi A3 με EvolutionX 7.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 5 μέρες θα μείνω παίδες... Δλδ αν έχω εδώ gb θα τρώει τα gb που έχω εδώ...;ή θα με χρεώνει έξτρα; Sent from my iPhone using Tapatalk https://www.wind.gr/gr/q/upostirixi/upiresies/periagogi/hreoseis-periagogis-stin-europaiki-enosi/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 (edited) Μου θυμίζετε λίγο σε ποιο αριθμό μπορούμε να ενεργοποιήσουμε την ειδική προσφορά; 1500'+1500 Έχω ξεχάσει γιατί έχω μήνες να το κάνω. Εντάξει το βρήκα 1500 στο 12410 Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited November 11, 2016 by soleman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Στείλε 1000 στο 1264 Χμμμ δεν ξέρω στην q εάν είναι ετσι Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Από ότι λέει εδώ, 1500 στο 12410. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Μεσω PP μπορω να βαλω οσα λεφτα θελω???δηλαδη ακομα και 3 ευρω?? η θελει απο 5 και πανω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Δεν παίζει ρόλο κάρτα ή paypal. Στο μενού της Q είσαι και εκεί είναι προκαθορισμένα τα ποσά με ελάχιστο το 5ευρο. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 απο f2go για να παω σε Q τι χρειαζεται να κανω?ποσο κοστιζει? τα χρηματα παραμενουν μεσα? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Χρειάζεται να κάνεις φορητότητα σε ένα κατάστημα WIND Δεν κοστίζει τίποτα απολύτως. Τα χρήματα εξαφανίζονται πάντα όταν κάνεις φορητότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nisfa Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Roaming θα εχεις ουτως ή αλλως. Για ιντερνετ ομως υπαρχουν πακετακια που μπορεις να τα βρεισ στο σιτε της q . Απλα δεν ειναι σιγουρο οτι θα παιξει. Εχω ταξιδεψει σε Αγγλια, Πολωνια , Τσεχια κ δε συνδεοταν για να μου δωσει mobile data. Οποτε μπορει να πληρωσεις , αδικα. μη βαλεις τιποτα. Αν διαβασεις τις χρεωσεις περιαγωγης θα δεις οτι ειναι πολυ φτηνα. Αν πιασεις δικτυο Wind στην Ιταλια παει πολυ γρηγορα (το ιντερνετ) και οι χρεωσεις ειναι ελαχιστες Να πω και εγω την εμπειρία από το ταξίδι στην Ιταλία μήπως βοηθήσω κάποιον που θέλει να ταξιδέψει. Αρχικά ευχαριστώ τα παιδιά που ασχολήθηκαν και με συμβούλεψαν. Ημουν έτοιμος να ενεργοποιήσω το πακέτο που έχει με τα 12 ευρώ που είναι για το εξωτερικό αλλά διαβάζοντας πριν φύγω τα παραπάνω σχόλια είπα να το ρισκάρω να δω πόσο είναι οι χρεώσεις. Λοιπόν, συνδέθηκα στο δίκτυο της wind, και όντως οι χρεώσεις περιαγωγής είναι πλέον πολύ φτηνές. Μάλιστα αν έχεις ενεργοποιημένο πακέτο ομιλίας και internet τρώει από αυτό +μια μικρή επιβάρυνση όπως έγραψαν και κάποιοι συμφορουμίτες παραπάνω. Ενδεικτικά για μια κλήση γύρω στα 7.5 λεπτά πρέπει να μου χρέωσε 0.5 ευρώ (περίπου όλα αυτά). Η χρήση που έκανα στο ίντερνετ ήταν για να βρω κάτι στο google ή στους χάρτες (όχι fb, instagram κλπ). Συνεπώς για ένα σύντομο ταξίδι με νορμάλ και προσεγμένη χρήση τόσο στο Internet όσο και στις κλήσεις προς Ελλάδα νομίζω δεν αξίζει να ενεργοποιήσεις κανένα πακέτο εξωτερικού. Εγώ την έβγαλα περίπου με 5 ευρώ για το τριήμερο. Αρκεί να μην το παρακάνετε με το ιντερνετ..! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Παιδιά έχω το γνωστό πρόβλημα : έχω 2 gb που λήγουν 25/11 και μου τρώει πρώτα τα 2gb bonus που λήγουν 1/12 Μπορώ να κάνω κάτι; Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sak8265 Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Δυστηχως οχι ετσι λειτουργει το συστημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Η απόλυτη ξεφτίλα της wind! Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsaris40 Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Να τα μας. Η καλή μας Q ανέβασε τις τιμές. Πλέον το Q economy talk στα 3,5, τα 3€ to all έγινε 4€ to all Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panathas76 Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Εμένα δεν με χαλάει. Αφού δίνει παραπάνω λεπτα η MB ετσι και αλλιως. Εγω για παραδειγμα ξεμενα και ενεργοποιουσα και αλλο πακετο, ενω τώρα πιστευω θα είμαι ενταξει και δεν θα χρειαζεται να ενεργοποιησω αλλο πακέτο μες στο μηνα. το εκονομι ειναι πολυ καλο και ηταν σιγουρο οτι θα αυξήθει αφου ηταν παμφθηνο ρε παιδια.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Εμένα δεν με χαλάει. Αφού δίνει παραπάνω λεπτα η MB ετσι και αλλιως. Εγω για παραδειγμα ξεμενα και ενεργοποιουσα και αλλο πακετο, ενω τώρα πιστευω θα είμαι ενταξει και δεν θα χρειαζεται να ενεργοποιησω αλλο πακέτο μες στο μηνα. το εκονομι ειναι πολυ καλο και ηταν σιγουρο οτι θα αυξήθει αφου ηταν παμφθηνο ρε παιδια.:D Εμένα με χαλάει και πολύ μάλιστα. Αν κάνεις τη διαίρεση κόστος/παροχές, θα δεις ότι πήγαμε σε 0,0333€/λεπτό από 0,03€/λεπτό προς όλους (+11%), σε 0,04€/SMS από 0,0333€/SMS προς όλους (+20%) και σε 0,0057€/MB από 0,005€/MB (+14%). Σίγουρα δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Εγώ, ύστερα από όλες αυτές τις αυξήσεις σε συνδυασμό με το τρίμηνο του υπολοίπου, σταματάω οριστικά να χρησιμοποιώ F2G και Q και θα κάνω τη δουλειά μου με Frog και CU. Υγ. Δεν κάνω προπαγάνδα, ούτε προσπαθώ να πάρω κανέναν στο λαιμό μου. Την άποψή μου εκθέτω και είναι αναφαίρετω δικαίωμά μου να το κάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Εμένα δεν με χαλάει. Αφού δίνει παραπάνω λεπτα η MB ετσι και αλλιως. Εγω για παραδειγμα ξεμενα και ενεργοποιουσα και αλλο πακετο, ενω τώρα πιστευω θα είμαι ενταξει και δεν θα χρειαζεται να ενεργοποιησω αλλο πακέτο μες στο μηνα. το εκονομι ειναι πολυ καλο και ηταν σιγουρο οτι θα αυξήθει αφου ηταν παμφθηνο ρε παιδια.:D Εμένα με χαλάει και πολύ μάλιστα. Αν κάνεις τη διαίρεση κόστος/παροχές, θα δεις ότι πήγαμε σε 0,0333€/λεπτό από 0,03€/λεπτό προς όλους (+11%), σε 0,04€/SMS από 0,0333€/SMS προς όλους (+20%) και σε 0,0057€/MB από 0,005€/MB (+14%). Σίγουρα δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Εγώ, ύστερα από όλες αυτές τις αυξήσεις σε συνδυασμό με το τρίμηνο του υπολοίπου, σταματάω οριστικά να χρησιμοποιώ F2G και Q και θα κάνω τη δουλειά μου με Frog και CU. Υγ. Δεν κάνω προπαγάνδα, ούτε προσπαθώ να πάρω κανέναν στο λαιμό μου. Την άποψή μου εκθέτω και είναι αναφαίρετω δικαίωμά μου να το κάνω. Συμφωνώ με τον πρώτο φίλο. Η Q είναι για συγκεκριμένη χρήση. Για όποιον πραγματοποιεί πολλές και μικρές κλήσεις, και βολεύει η χρέωση ανά δευτερόλεπτο, όντως δεν επηρεάζεται ιδιαίτερα από την αύξηση. Αν το πάμε ανά δευτερόλεπτο, η αύξηση είναι 0,00005€. Με το δεδομένο ότι έχει παραπάνω λεπτά, ίσως και να τον συμφέρει αυτή η αλλαγή γλυτώνοντας ενεργοποίηση 2ου πακέτου. Ομοίως και για τα MB. Για αυτόν που δε χρειάζεται παραπάνω, ίσως είναι και καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsaris40 Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 (edited) Μάλλον κάποιοι δεν κατάλαβαν καλά. Το Q Economy Talk έχει 150 λεπτά προς όλους και 150 λεπτά προς q. Από 3,02 πήγε 3,5. Το πακέτο to all έχει 120 λεπτά προς όλους και από 3 πήγε 4 ευρώ. Δεν δίνει κάτι παραπάνω. Δίνεις παραπάνω ;) Edited November 17, 2016 by kotsaris40 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Στα 4€, 120' προς όλους. Στα 7€, πόσα? Μέθοδος των τριών: Στα 7€, 210' προς όλους. Κοίτα που φτάσαμε να συμφέρει να ενεργοποιούμε το no borders, αντί του πακέτου προς όλους. Μπορεί να δίνει 10' λιγότερα, αλλά σε τελική ανάλυση, χρησιμοποιούνται και για κλήσεις προς 23 χώρες του εξωτερικού. Επιπλέον, αν συνεχίσουν έτσι, για internet θα συμφέρει περισσότερο να ενεργοποιήσεις το πακέτο προς Αλβανία με τα 500 MB, παρά το πακέτο των MB ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μάλλον κάποιοι δεν κατάλαβαν καλά. Το Q Economy Talk έχει 150 λεπτά προς όλους και 150 λεπτά προς q. Από 3,02 πήγε 3,5. Το πακέτο to all έχει 120 λεπτά προς όλους και από 3 πήγε 4 ευρώ. Δεν δίνει κάτι παραπάνω. Δίνεις παραπάνω ;) Δίνει 20 προς όλους παραπάνω. Θα έπρεπε όμως να έδινε τουλάχιστον 150' με 4€, ώστε να συμφέρει πραγματικά η αύξηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sloput Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Έχω καρτοκινητή Q από τον Ιούλιο χωρίς προβλήματα και χρέωση ανά δευτερόλεπτο! Προχθές ενώ είχα 6€ και 55 λεπτά ομιλίας προς όλους, την επομένη έγιναν 1€ και 2 λεπτά ομιλίας προς όλους χωρίς να έχει γίνει κατανάλωση αυτών. Σε επικοινωνία που είχα με το 1222 με ενημέρωσαν ότι η ελάχιστη χρέωση μου είναι τρίλεπτη κι όχι ανά δευτερόλεπτο. Αυτό έγινε αυθαίρετα από τη Q και το πρόβλημά μου θα εξεταστεί από το αρμόδιο τμήμα. Είναι δυνατόν; Πήγαμε στη Q για τη χρέωση ανά δευτερόλεπτο και δεν έχω δει πουθενά στην ιστοσελίδα της ελάχιστη χρέωση τρίλεπτο. Έχει συμβεί το παραπάνω σε κανένα σας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cagliostro Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Έχω καρτοκινητή Q από τον Ιούλιο χωρίς προβλήματα και χρέωση ανά δευτερόλεπτο! Σε επικοινωνία που είχα με το 1222 με ενημέρωσαν ότι η ελάχιστη χρέωση μου είναι τρίλεπτη κι όχι ανά δευτερόλεπτο. Αυτό έγινε αυθαίρετα από τη Q και το πρόβλημά μου θα εξεταστεί από το αρμόδιο τμήμα. Είναι δυνατόν; Δυσκολο το βλεπω να αλλαξε η χρεωση σε 3λεπτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos7 Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Από 3 ευρώ, πήγε στα 4 ευρώ το πακέτο προς όλους. Να δω πόσοι θα φύγουνε, με ελαφρά πηδηματάκια (εμού συμπεριλαμβανομένου). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Πλεον κραταω την q γιατι εχω 120' προς όλους, λογω σταθερης συνδεσης στηvwind. Αναγκαστικα θα κάνω ανανεωση 5€ ανα 3 μηνες. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts