mol Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Νουμερο που δε του ηρθε σχετικό σμσ, πηρε κανονικά την προσφορά Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overmaster Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Το πιο οικονομικό ίντερνετ με διαφορά, απλά υπενθυμίζω ότι το περσινό πακέτο ήταν 7 μήνες + τον τρέχοντα μήνα, με 8 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Και αυτο ετσι θα ναι. Ο πρωτος μηνας μαλλον είναι ο οκτωβρης! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 λοιπον για τα 2 ευρω που εφυγαν μαζι με τα 8 (ή και λίγο νωρίτερα όπως μου είπαν,απλά δεν το είχα δει) : ισχυριζονται οτι εστειλα στις 16.15 μηνυμα 17 στο 12410 και αποδοθηκε προσφορα 2 ευρω για 300' προς wind/q για 3 μηνες(η οποια προσφορα ουδεποτε ηρθε με sms παροτι μου ειπαν οτι την ελαβα τον Ιουνιο). Εγω βεβαια μηνυμα δεν εστειλα ποτε. Την ωρα που μιλαγα στο τσατ,ηρθε μηνυμα επιβεβαιωσης για την συγκεκριμενη προσφορα με αποστολέα το f2g :worry: (μιση ωρα μετα). Η αληθεια ειναι οτι επανελλειμενα εχω παραπονεθει με αρκετα email οτι δεν λαμβανω προσφορες στο συγκεκριμενο νουμερο.Τωρα αν ενεργοποιησαν αναδρομικα τις προσφορες δεν ξερω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Αν τα χρησιμοποιείς, δε σε χαλασαν ;) Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Μόλις ενεργοποίησα την υπηρεσία. Πέρσι το είχα για 8 μήνες. Πήρα όμως τηλέφωνο να κάνουν άρση φραγής δεδομένων γιατί μετά την λήξη της περσινής προσφοράς άρχισαν να με χρεώνουν 1 ευρώ για καθημερινή χρήση χωρίς να τα έχω ανοιχτά. Πάντως εκεί που κινούμαι το 4G πάει σφαίρα. Τυχαία χθες και σήμερα άρχισε η χρέωση αυτή 1,01 ευρώ σε κινητό με wind χωρίς να έχω ανοίξει δεδομένα. Την πρώτη μέρα είπα ότι θα πάτησα κάτι λάθος. Άστο λέω. Σήμερα πάλι τα ίδια και έκανα φραγή στη Wind σήμερα αφού τους τα έχωσα ένα χεράκι. Το θέμα με το 1.01 ευρώ χρέωσης νομίζω είναι μεγάλο πρόβλημα των εταιριών αυτών. Γιατί δεν συμβαίνει και στις άλλες εταιρείες τουλάχιστον σε μένα δεν έχει συμβεί. http://i63.tinypic.com/2j15q8k.png :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Αν τα χρησιμοποιείς, δε σε χαλασαν ;) Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk αυτη την φορα καθολου,στο 2ο νουμερο που δεν χρησιμοποιω ομως για ομιλια, κανουν παρτυ τελευταια,μια με το "μπονους" και τα 160' με 4 ευρω,και σημερα παλι με τα γνωστα 1500' προς wind/q με 3 ευρω.Αυτα ολα τα ζητησα να τα γυρισουν πισω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 10 μερες στην Q και εστειλα και εγω το μηνημα χωρις να εχω λαβει σε μυνημα την προσφορα και μου τα εδωσε !!!! Μπραβο η Q !!! ετσι απλα :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 (edited) με την προσφορα αυτη εδω και 2 χρονια το ιδιο γινεται,ερχεται σε μερικους,ισχυει για ολους. Η προσφορα των 2 ευρω την ιδια ωρα με μενα τραβαγε λεφτα και απο συνδρομητες f2g τωρα πως τους ξεφυγε και το εκαναν και σε μενα σε q δεν ξερω. Edited October 24, 2016 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overmaster Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Εάν βάλω τώρα κάρτα, είναι τρίμηνης διάρκειας το υπόλοιπο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 (edited) απ'οτι εχει αναφερθει ναι. edit γραψε λάθος αυτο που αναφερθηκε εδω εγραφε για νεο αριθμο,σε υπαρχον δεν ξερω,τις επομενες μερες που θα βαλω θα δω. Edited October 24, 2016 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Eμένα είναι 6μηνη. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 (edited) Έκανα πριν λίγο μια ανανέωση 5 ευρώ για να συμπληρώσω τα 8 που χρειάζονταν. Είναι για 3 μήνες Edited October 24, 2016 by Vox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakis1914 Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Επιβεβαιώνω κι εγώ την αγορά της προσφοράς των 8GB χωρίς να μου έχει έρθει το SMS. Η ανανέωση υπολοίπου που έκανα ήταν δυστυχώς με τρίμηνη διάρκεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Είχα γύρω στα 7.20 μέσα. Αγόρασα άλλα 5 online. Πήγαμε στα 12.20 ευρώ. Αφαιρέθηκαν τα 8 από την προσφορά. Έκανα μια κλήση για απενεργοποίηση της φραγής 0,24 λεπτά και έχουμε: http://i66.tinypic.com/307th5j.jpg Οπότε λήξη σε 3 μήνες. Έτσι δεν είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Εάν βάλω τώρα κάρτα, είναι τρίμηνης διάρκειας το υπόλοιπο; Ναι, εβαλα χθες Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overmaster Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Μεγαλο δίλημμα, λόγω του ότι έχω μόνο EDGE με Κιού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Όμορφα σήμερα, αφαιρέθηκαν 3€, για προσφορά 1500 λεπτών, "εντελώς δωρεάν"....... Η απάντηση στο τηλέφωνο των παραπόνων ήταν ότι "τυχαία επιλέγουμε κάποιος συνδρομητές και κάνουμε τη χρέωση"..... Ο επαγγελματισμός στο απόγειό του..... Εννοείται ότι επέστρεψαν τα 3€ μετά από 20 λεπτά. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 http://i63.tinypic.com/2j15q8k.png Δεν ελαβα μηνυμα Εστειλα 8GB στο 12000 Πήρα την προσφορά Ο πρωτος μηνας ληγει 24/11, (δεν ειναι ο Οκτωβριος) Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 παιδια εχω mb απο προηγουμενα μπονους-πακετα και μου τρωει πρωτα απο αυτο της προσφορας ,γιατι? το 1 gb που πηρα παντως με αυτη την προσφορα λεει οτι ληγει 24-11-2016 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsaris40 Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, οι 8 μήνες των 8gb θα ξεκινήσουν να μετρούν από την ημέρα ενεργοποίησή τους, αν ενεργοποιήσω σήμερα θα λήξουν 25.06.2017? αν είναι έτσι μάλιστα, γιατί την προηγούμενη φορά μας έφαγαν έναν μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sak8265 Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, οι 8 μήνες των 8gb θα ξεκινήσουν να μετρούν από την ημέρα ενεργοποίησή τους, αν ενεργοποιήσω σήμερα θα λήξουν 25.06.2017? αν είναι έτσι μάλιστα, γιατί την προηγούμενη φορά μας έφαγαν έναν μήνα. Σωστα καταλαβες ετσι ειναι εγω εβαλα ληγει ενα μηνα μετα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo1 Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 (edited) Σωστα καταλαβες ετσι ειναι εγω εβαλα ληγει ενα μηνα μετα Δε νομίζω ότι είναι έτσι...ξέρετε τι θα κάνουν;Μόλις μπει ο Νοέμβρης θα σου βάλει αλλο 1 giga...έτσι ο πρώτος μήνας θα λογίζεται ο Οκτώβρης.... Edited October 25, 2016 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 (edited) μου ηρθε μηνυμα απο Q για 200' προς ολους + 1 Gb με 3€ ξερει κανεις αν τα λεπτα του χροινου ομιλιας ειναι ανα δευτερολεπτο ή τρίλεπτα; ευχαριστω Edited October 25, 2016 by impreza_sti Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 μου ηρθε μνμ απο Q για 200' προς ολους + 1 Gb με 3€ ξερει κανεις αν τα λεπτα του χροινου ομιλιας ειναι ανα δευτερολεπτο ή τρίλεπτα; ευχαριστω Οπως και να ειναι, συμφαιρει .... Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts