ktselios Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση OnePlus 6, A6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Αν μένεις εκτός κατοικημένης περιοχής ή σε κάνα υπόγειο, είναι σίγουρο πως η wind δε θα χει σήμα Η linaki_gr αναφέρθηκε σε κεντρικούς δρόμους, δείχνοντας ότι μάλλον δεν είναι τέτοια η περίπτωσή της. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Αν μένεις εκτός κατοικημένης περιοχής ή σε κάνα υπόγειο, είναι σίγουρο πως η wind δε θα χει σήμα Υπερβολικος το λιγοτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr. Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Μετά από 13 χρόνια σε συμβόλαια γύρισα σε Q card .Στις περιοχές που κινούμαι ( Πατήσια , Ηράκλειο , Κρυονέρι , Χαλάνδρι , Καλύβια ) έχει τέλειο σήμα για ομιλία . Υστερεί ελάχιστα στο θέμα της κάλυψης του internet . Μεγάλο πλεονέκτημα της συγκεκριμένης καρτοκινητής είναι οι ξεκάθαρες χρεώσεις .Απλες χρεώσεις κατανοητές και μάλιστα σε χαμηλές τιμές σε σχέση με τον ανταγωνισμό . Με το να λέμε ότι " δεν πιάνει πουθενά " είναι μια άποψη ακραία και χωρίς μάλιστα να αναφέρει που συμβαίνει αυτό , Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksessalonikios Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Επειδή εγώ ρώτησα τελευταία για το σήμα να πω ότι τελικά έκανα την μεταφορά στην q , φυσικά ακόμα δεν έχω ενεργοποιηθεί. Τώρα για την ποιότητα του σήματος θα δείξει, ελπίζω να μην ειναι τόσο τραγικά τα πράγματα όσο τα παρουσιάζουν μερικοί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Επιστροφη στην q απο cu μετα απο 40 ημερες.Στις περιοχες που κινουμαι(Αθηνα-βορεια προαστια)δεν ειδα διαφορα στο σημα ενω οι χρεωσεις ειναι σαφως χαμηλοτερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 (edited) αυτό έχω σκοπό να κανω να πάω σε f2g με τον ίδιο αριθμό και ας λένε ότι δεν γίνεται. Περιμένω να τελειώσει η κάρτα μόνο. Πόσο κοστίζει η μεταφορά πλέον απο q σε f2g ή το αντίστροφο? Υποπτεύομαι ότι θα ζητάνε το κανονικό κόστος φορητότητας από 10-25 ευρώ και η συγκεκριμένη αλλαγή μόνο σε κατάστημα γίνεται. Αν το κάνει κάποιος ας ενημερώσει για το κόστος. Τι γίνεται με το countdown offers? Έβγαιναν καθε Δευτέρα ή Τρίτη και κάποιες Πέμπτες. Απο την προηγούμενη Δευτέρα 26/9 δεν έχει ξαναβγεί κάτι. Edited October 6, 2016 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakis1914 Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Όσοι είχατε ενεργοποιήσει το countdown offer με το 1€ για 250 MB data, με διάρκεια έναν μήνα, να λάβετε τα μέτρα σας σήμερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Μετά από 13 χρόνια σε συμβόλαια γύρισα σε Q card .Στις περιοχές που κινούμαι ( Πατήσια , Ηράκλειο , Κρυονέρι , Χαλάνδρι , Καλύβια ) έχει τέλειο σήμα για ομιλία . Υστερεί ελάχιστα στο θέμα της κάλυψης του internet . Μεγάλο πλεονέκτημα της συγκεκριμένης καρτοκινητής είναι οι ξεκάθαρες χρεώσεις .Απλες χρεώσεις κατανοητές και μάλιστα σε χαμηλές τιμές σε σχέση με τον ανταγωνισμό . Με το να λέμε ότι " δεν πιάνει πουθενά " είναι μια άποψη ακραία και χωρίς μάλιστα να αναφέρει που συμβαίνει αυτό , Συμφωνώ μαζί σου, το σήμα σε πολλές περιοχές -αστικές και μη- είναι τουλάχιστον αξιοπρεπές. "Νεκρά" σημεία έχουν όλες οι εταιρίες. Στο δίκτυο της Wind έχω εντοπίσει πρόβλημα ή κι ανυπαρξία κυρίως σε απομακρυσμένα και σχεδόν ακατοίκητα χωριά.:blink: Πόσο κοστίζει η μεταφορά πλέον απο q σε f2g ή το αντίστροφο? Υποπτεύομαι ότι θα ζητάνε το κανονικό κόστος φορητότητας από 10-25 ευρώ και η συγκεκριμένη αλλαγή μόνο σε κατάστημα γίνεται. Αν το κάνει κάποιος ας ενημερώσει για το κόστος. Σε κάποια καταστήματα ζητάνε 25€ τα οποία σου πιστώνουν ως υπόλοιπο χρόνου ομιλίας. Αν όμως διεκδικήσεις με κλήση στην Εξυπηρέτηση Πελατών θα πληρώσεις απλά 10€, τα οποία φυσικά θα πιστωθούν στο καρτοκινητό σου.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksessalonikios Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Αυτό με τα 25€ δεν μπορώ να το καταλάβω. Όταν ρώτησα σε κατάστημα και μου είπαν για 25€ κοντοστάθηκα για το αν θα κάνω τη φορητότητα μιας και τουλάχιστον τα 10€ θα πήγαιναν χαμένα. Μόλις όμως έμαθα για την online φορητότητα με 10€ τότε δεν το σκέφτηκα καθόλου. Ποιο το νόημα να ζητάνε τόσα χρήματα παραπάνω ουσιαστικά αποτρέποντας τη φορητότητα και δεν διαφημίζουν την προσιτή λύση. Και μη μου πείτε για το κόστος του υπαλλήλου που θα σε εξυπηρετήσει γιατί αυτό το κόστος υπάρχει έτσι κι αλλιώς για υποθέσεις που ουσιαστικά δεν βγάζουν κέρδος (βλέπε ηλικιωμένους που χρειάζεται κανά μισάωρο να τους εξηγήσουν τα πιο απλά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Και οι 3 εταιριες εχουν αναπτυξει ανεξαρτητα καναλια προωθησης των υπηρεσιων τους τα οποια λιγο πολυ ανταγωνιζονται μεταξυ τους και εχουν διαφορετικες τακτικες. Άλλα κανουν online,άλλα τα καταστηματα,άλλα τα τμήματα προσφορών της ιδιας της εταιριας,άλλα οι εξωτερικοι συνεργατες.Μην περιμενεις λοιπον το καταστημα να διαφημισει τις online διαδικασίες. Το γεγονος οτι ζητανε 25 ευρω (το οποιο ειναι και επισημο,το γραφει στο site) και αποτρεπουν ουσιαστικα την φορητοτητα κανεις δεν μπορει να το ερμηνευσει με βεβαιοτητα. Μπορει να εχουν συμφωνησει οι 2 ή οι 3 μεταξυ τους ωστε να κραταει ο καθενας τους πελατες του. Μπορει να αποτρεπουν την μεταφορα σε καρτοκινητο για να προωθησουν τα συμβολαια. Αν και στα συμβολαια πεφτει το μεγαλο φεσι για τις εταιριες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gate6 Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Να κάνω μια ερώτηση ? Η Q προσφέρει φοιτητικό πακέτο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 οχι, μονο το f2go Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Υπάρχει πρόβλημα αυτη την ώρα με το 1225 και το 12200 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Καλησπερα παιδια,μολις εκανα ον λαιν φορητοτητα στην q απο φρογκ. Μπορει καποιος να μου πει συγκεκριμενα ποια ειναι τα βασικα ωφελη της Q? Στο f2g ας πουμε εγω παιρνω 300 προς ολους + 1 gb οταν ανανεωνω με 10ευρη,και επισης με 8,57 ευρω εχω για 25 μερες 1,5 gb και 1500' ομιλιας προς ολους και τα log n win. Στην q τι ακριβως παιζει,τι μπορω να εχω με μια 10 ευρη καρτα?Με ενδιαφερει ομιλια προς ολους και την wind,και 1 gb τον μηνα. Προσφορες μεσω μηνηματων κανει η q?? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Καλησπερα παιδια,μολις εκανα ον λαιν φορητοτητα στην q απο φρογκ. Μπορει καποιος να μου πει συγκεκριμενα ποια ειναι τα βασικα ωφελη της Q? Στο f2g ας πουμε εγω παιρνω 300 προς ολους + 1 gb οταν ανανεωνω με 10ευρη,και επισης με 8,57 ευρω εχω για 25 μερες 1,5 gb και 1500' ομιλιας προς ολους και τα log n win. Στην q τι ακριβως παιζει,τι μπορω να εχω με μια 10 ευρη καρτα?Με ενδιαφερει ομιλια προς ολους και την wind,και 1 gb τον μηνα. Προσφορες μεσω μηνηματων κανει η q?? Ευχαριστω Μήπως έπρεπε να το ψάξεις πριν κάνεις φορητότητα; Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 λιγο στα γρηγορα που ειδα τα πακετα της μου φανηκαν οκ...ετσι και αλλιως θα εφευγα απο την φρογκ, το ερωτημα που κανω αφορα αν ειναι κατι που δεν εχω δει,καποια προσφορα που παιζει η κατι αλλο που συνφερει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Ανα διαστηματα βγαζει το countdown offer...αυτο Opto Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AMSTERDONIS Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 ενεργοποίησα ένα καινούργιο νουμερο της φανταστικής Q ! Αρχισα τις κλήσεις έκανα το myQ βλέπω υπολοιπο χρονου ομιλίας ανα δευτερόλεπτο αλλα το κινητο δεν έχει σύνδεση με ιντερνετ....Δεν γίνεται αυτόματη η σύνδεση? θέλει ρυθμίσεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Οχι θέλει να ενεργοποιήσεις την περιαγωγή στα δεδομένα καταρχας. Και στο apn βάζουμε myq. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- λιγο στα γρηγορα που ειδα τα πακετα της μου φανηκαν οκ...ετσι και αλλιως θα εφευγα απο την φρογκ, το ερωτημα που κανω αφορα αν ειναι κατι που δεν εχω δει,καποια προσφορα που παιζει η κατι αλλο που συνφερει... Με την ανανέωση απο 10 ευρώ και πάνω δίνει 1000' προς q και 1 γιγα ίντερνετ (εκτός αν ανανεώσεις με 16ψηφιο κωδικό από περίπτερο οπότε δίνει 500mb) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AMSTERDONIS Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Οχι θέλει να ενεργοποιήσεις την περιαγωγή στα δεδομένα καταρχας. Και στο apn βάζουμε myq. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με την ανανέωση απο 10 ευρώ και πάνω δίνει 1000' προς q και 1 γιγα ίντερνετ (εκτός αν ανανεώσεις με 16ψηφιο κωδικό από περίπτερο οπότε δίνει 500mb) που ακριβως να παω για να κάνω τη συνδεση στο apn με Myq? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 ρυθμισεις -> δίκτυα κινητής τηλεφωνίας -> ονόματα σημείων πρόσβασης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Έκανα online αίτηση για φορητότητα χθες το μεσημέρι, μου ήρθε mail,α λλα ακόμη δεν με έχουν καλέσει για επιβεβαίωση. Να περιμένω μέχρι Δεύτερα ή να απευθυνθω σε κατάστημα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 (edited) Αυτό με τα 25€ δεν μπορώ να το καταλάβω. Όταν ρώτησα σε κατάστημα και μου είπαν για 25€ κοντοστάθηκα για το αν θα κάνω τη φορητότητα μιας και τουλάχιστον τα 10€ θα πήγαιναν χαμένα. Μόλις όμως έμαθα για την online φορητότητα με 10€ τότε δεν το σκέφτηκα καθόλου. Ποιο το νόημα να ζητάνε τόσα χρήματα παραπάνω ουσιαστικά αποτρέποντας τη φορητότητα και δεν διαφημίζουν την προσιτή λύση. Και μη μου πείτε για το κόστος του υπαλλήλου που θα σε εξυπηρετήσει γιατί αυτό το κόστος υπάρχει έτσι κι αλλιώς για υποθέσεις που ουσιαστικά δεν βγάζουν κέρδος (βλέπε ηλικιωμένους που χρειάζεται κανά μισάωρο να τους εξηγήσουν τα πιο απλά) Η φορητότητα αριθμού είναι εντελώς δωρεάν ως διαδικασία τα τελευταία χρόνια απλά οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας εφευρίσκουν τρόπους ώστε να επιβάλλουν κάποιο κόστος προς τον καταναλωτή, κυρίως για να αποφύγουν την διαρροή πελατών από τα συμβόλαια. Από το σχετικό θέμα της ΕΕΤΤ: "Δεν ορίζεται από την ΕΕΤΤ κάποιο “τέλος φορητότητας αριθμών” που επιβάλλεται στους συνδρομητές για τη φορητότητα των αριθμών τους. Μόνο ο νέος πάροχος δύναται να επιβάλει “τέλος φορητότητας αριθμών” προς το δίκτυό του, με βάση την εμπορική πολιτική του (ο υφιστάμενος πάροχος δεν έχει δικαίωμα να επιβάλει τέλος για τη φορητότητα των αριθμών). Ωστόσο, η σημερινή πρακτική των εταιρειών είναι η φορητότητα να γίνεται δωρεάν. Σημειώνεται ότι οι πάροχοι έχουν το δικαίωμα να επιβάλουν “τέλος ενεργοποίησης/σύνδεσης” για την ενεργοποίηση των νέων συνδέσεων στα δίκτυά τους. Σε κάθε περίπτωση οι συνδρομητές μπορούν να ενημερώνονται από τον νέο πάροχο πριν την υποβολή της αίτησης φορητότητας για το ύψος του τέλους φορητότητας (εάν υπάρχει) και το ύψος του τέλους ενεργοποίησης/σύνδεσης που θα χρεωθούν." Από εκεί και πέρα ισχύει κατά πόσο είναι ενήμερος ο καταναλωτής για την επίσημη πρακτική κάθε εταιρίας ώστε να χρεωθεί όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα. Π.χ. ειδικά σε καταστήματα της Wind παρατηρείται το φαινόμενο της χρέωσης για υπηρεσίες που δεν θα έπρεπε (π.χ. αλλαγή κάρτας sim σε 4g που ορίζεται ως δωρεάν) όσο και σε περιπτώσεις φορητότητας αριθμού που η επίσημη θέση της εταιρίας μπορεί να είναι διαφορετική όσον αφορά το κόστος της 1ης υποχρεωτικής ανανέωσης σε κατάστημα προκειμένουν να ενεργοποιηθεί η σύνδεση καρτοκινητού μέσω φορητότητας από άλλο δίκτυο. Σε κάθε περίπτωση ο ενημερωμένος καταναλωτής αποφεύγει τα χειρότερα. Ενημερωτικά, στην Wind η φορητότητα αριθμού μέσω τηλεφώνου έχει καταργηθεί ως υπηρεσία/δυνατότητα τα τελευταία χρόνια κι έτσι αιτήσεις φορητότητας αριθμού για Wind και Q γίνονται δεκτές μόνο σε καταστήματα Wind. Ως εκ τούτου, δεν είναι δυνατόν να υφίστανται διαφορετικές χρεώσεις ανάλογα με τον τρόπο της αίτησης για φορητότητα αριθμού, μιας και η φορητότητα μέσω καταστήματος είναι πλέον μονόδρομος. Edited October 7, 2016 by myphone-fan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakis1914 Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Το σημερινό countdown offer με 100' προς όλους και 300 ΜΒ και διάρκεια 30 ημέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts