Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στην Ομόνοια στα παιδιά που κάνουν προμοσιον

Δυσκολο...μονο σε κανενα public που δινουν πακετα συνδεσης αλλα δεν ξερω αμα θελει να πληρωσεις.

Με φορητότητα θελω να έρθω ομως. Οχι νεο αριθμο :)

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Τότε αλλάζει,υπάρχει τέλος ενεργοποίησης 10 ευρώ από το κατάστημα.Δεν μπαίνουν στο λογαριασμό τα λεφτά αυτά. Πιο συμφέρουσα λύση να κάνεις την αίτηση online.Θα πληρώσεις πάλι 10 ευρώ,αλλά σου σταλεί η sim και μια κάρτα ανανέωσης χρόνου των 10 που την περνάς μέσα όποτε θες ή την πουλάς σε άλλον...

Τότε αλλάζει,υπάρχει τέλος ενεργοποίησης 10 ευρώ από το κατάστημα.Δεν μπαίνουν στο λογαριασμό τα λεφτά αυτά. Πιο συμφέρουσα λύση να κάνεις την αίτηση online.Θα πληρώσεις πάλι 10 ευρώ,αλλά σου σταλεί η sim και μια κάρτα ανανέωσης χρόνου των 10 που την περνάς μέσα όποτε θες ή την πουλάς σε άλλον...

Πριν ένα μήνα με φορητότητα αριθμού σε κατάστημα μου είπαν ότι το δεκάρικο μπαίνει σαν χρόνος ομιλίας τον δεύτερο μήνα από την ενεργοποίηση.Τωρα το κατά πόσο ισχύει...θα ενημερωσω .

σωστό,μπαίνει τον 2ο ή 3ο μήνα. Απ'οτι έχουν αναφέρει τα παιδιά εδώ όμως μπαίνει ως μπόνους,δεν μπορείς με τα λεφτά αυτά να αγοράσεις πακέτο. Το καταναλώνεις σε εκτός πακέτου χρήση,π.χ. sms αν δεν εχεις αγοράσει πακέτο, με την κανονική (τσουχτερή) χρέωση βεβαίως.

σωστό,μπαίνει τον 2ο ή 3ο μήνα. Απ'οτι έχουν αναφέρει τα παιδιά εδώ όμως μπαίνει ως μπόνους,δεν μπορείς με τα λεφτά αυτά να αγοράσεις πακέτο. Το καταναλώνεις σε εκτός πακέτου χρήση,π.χ. sms αν δεν εχεις αγοράσει πακέτο, με την κανονική (τσουχτερή) χρέωση βεβαίως.

Χρήσιμη διευκρίνηση, ευχαριστώ ! Ξέρεις αν το ποσό καταναλώνεται κατά προτεραιότητα όταν έχεις πακετο σε ισχύ ;

Πήγα σήμερα στο κατάστημα Wind στην Δημητριάδος, Βολο, για να αλλάξω την κάρτα sim σε νούμερο συγγενή γιατί ήταν παλιά κ δεν υποστήριζε 4G.

Επειδή έχω διαφωνήσει επίμονα με αυτούς στο συγκεκριμένο θέμα με δικές μου κάρτες sim, άφησα τον συγγενή να δώσει τα 5€ που ζητάνε για την δωρεάν αλλαγή κ αμέσως ενημέρωσα την Q στο facebook για το συμβάν στέλνοντας στην ίδια φωτογραφία την απόδειξη και την νεα κάρτα sim.

Περιμένω απάντησή τους...

Ειλικρινά δεν ιδρώνει το αυτάκι τους στα καταστήματα franchise

[ f i l i p p o s ]

Προσπαθώ να στείλω να ενεργοποιήσω την προσφορά του σαββατοκύριακου αλλα δεν ενεργοποιείτε
Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Δοκίμασε στις 00:00 και μετά.

Sent from my XT1562

ok eυχαριστω

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Καλησπέρα παιδιά! Προσοχή στα πακέτα internet γιατί η υπόθεσή είναι *****! Όσο για την εξυπηρέτησή πελατών δεν το συζητώ καν. Ανύπαρκτη! Είχα ενεργοποιήσει το πακέτο με τα 8 ευρώ για 8 μήνες internet με 1 γιγα κάθε μήνα. Ξαφνικά τον μάιο δεν αποδόθηκε. Μετά από ατελείωτες ώρες στην αναμονή μου απέδωσαν το 1 γιγα με 20 μέρες καθυστέρησή! Μου έφαγαν δηλαδή 20 μέρες! Όταν ομως τηλεφωνούσα όχι στην δωρεάν γραμμή απαντούσαν σχεδόν αμέσως... για να χρεώνεσαι δηλαδή! Έχει κ συνέχεια.... από τότε δεν μου έχει αποδοθεί ποτέ ξανά internet!!!! Κ ενώ το έχω πληρώσει!!!! Πήγα σε ένα καταστημα wind κ η εξυπηρέτησή μηδέν!!! Μου έδωσαν ένα κινητό ώστε να μιλήσω εγω ο ίδιος με τα κεντρικά κ να εξηγήσω το πρόβλημα μου! Περίμενα τουλάχιστον 30 λεπτά στην αναμονή με το Κινητό στο αυτί! Μετά από έντονη αντιπαράθεσή μου είπαν πως η υπόθεσή μου έχει καταγραφεί άλλη μια φορά αλλά με την διαδικασία του κατεπείγον αυτή την φορά! Αυτό έγινε στις 5 του μηνός! 2 βδομάδες πριν δηλαδή! Κ με διαβεβαίωσαν τηλεφωνικά ότι το πρόβλημα θα έχει λυθεί σε 2 - 3 μέρες το πολύ! Φαντάσου δηλαδή να μην ηταν επείγων κιόλας! Συνοψίζοντας μου έχει φάει η q περίπου 2,5 γιγα internet τα οποία έχω προπληρώσει! Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχω μαζέψει όλα τα απαραίτητα στοιχειά που χρειάζονται κ την άλλη βδομάδα ξεκινάω διαδικασία αγωγής. Edited by impreza_sti
Ασκούμε κριτική σε ιδέες και όχι σε ανθρώπους

Καλησπέρα παιδιά! Προσοχή στα πακέτα internet γιατί η υπόθεσή είναι *****! Όσο για την εξυπηρέτησή πελατών δεν το συζητώ καν. Ανύπαρκτη! Είχα ενεργοποιήσει το πακέτο με τα 8 ευρώ για 8 μήνες internet με 1 γιγα κάθε μήνα. Ξαφνικά τον μάιο δεν αποδόθηκε. Μετά από ατελείωτες ώρες στην αναμονή μου απέδωσαν το 1 γιγα με 20 μέρες καθυστέρησή! Μου έφαγαν δηλαδή 20 μέρες! Όταν ομως τηλεφωνούσα όχι στην δωρεάν γραμμή απαντούσαν σχεδόν αμέσως... για να χρεώνεσαι δηλαδή! Έχει κ συνέχεια.... από τότε δεν μου έχει αποδοθεί ποτέ ξανά internet!!!! Κ ενώ το έχω πληρώσει!!!! Πήγα σε ένα καταστημα wind κ η εξυπηρέτησή μηδέν!!! Μου έδωσαν ένα κινητό ώστε να μιλήσω εγω ο ίδιος με τα κεντρικά κ να εξηγήσω το πρόβλημα μου! Περίμενα τουλάχιστον 30 λεπτά στην αναμονή με το Κινητό στο αυτί! Μετά από έντονη αντιπαράθεσή μου είπαν πως η υπόθεσή μου έχει καταγραφεί άλλη μια φορά αλλά με την διαδικασία του κατεπείγον αυτή την φορά! Αυτό έγινε στις 5 του μηνός! 2 βδομάδες πριν δηλαδή! Κ με διαβεβαίωσαν τηλεφωνικά ότι το πρόβλημα θα έχει λυθεί σε 2 - 3 μέρες το πολύ! Φαντάσου δηλαδή να μην ηταν επείγων κιόλας! Συνοψίζοντας μου έχει φάει η q περίπου 2,5 γιγα internet τα οποία έχω προπληρώσει! Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχω μαζέψει όλα τα απαραίτητα στοιχειά που χρειάζονται κ την άλλη βδομάδα ξεκινάω διαδικασία αγωγής.

Συγχαρητήρια για την στάση σου

Θα ξοδέψεις 100 ευρώ για το παράβολο της αγωγής και 100-300 ευρώ για τον δικηγόρο

Αλλά δεν είναι ότι θα κερδίσεις τα 8 ευρώ που ξόδεψες, ειναι ότι θα δώσεις ένα καλό μάθημα σε όσους δεν σέβονται τον πελάτη .

Συγχαρητήρια για την στάση σου

Θα ξοδέψεις 100 ευρώ για το παράβολο της αγωγής και 100-300 ευρώ για τον δικηγόρο

Αλλά δεν είναι ότι θα κερδίσεις τα 8 ευρώ που ξόδεψες, ειναι ότι θα δώσεις ένα καλό μάθημα σε όσους δεν σέβονται τον πελάτη .

ΙΝΚΑ κ τα συναφή δεν χρειάζεται να πληρώσεις 100ευρώ.

Η διαδικασία γίνεται δωρεάν κι έχει αποτέλεσμα.

[ f i l i p p o s ]

http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/complaints.html

περιμενα τρεις μηνες για μια φορητοτητα.. μολις εστειλα επιστολη στην ΕΕΤΤ, μεσα σε μια εβδομαδα ειχα αλλαξει παροχο(μου ειχαν στειλει κ απαντηση για την καταγγελια μου).

Μπορώ να κάνω online αίτηση για φορητότητα στο δίκτυο της Q και εάν ναι Πόσο κοστίζει...

Ευχαριστώ

Μπορω να ζητησω online αλλαγη του κατοκινητου μου Q σε f2g ή μονο σε κατάστημα ;
Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Μπορώ να κάνω online αίτηση για φορητότητα στο δίκτυο της Q και εάν ναι Πόσο κοστίζει...

Ευχαριστώ

δωρεάν απ οσο ειπαν σε προηγούμενα ποστς. απλα αγοραζεις και μια καρτα των 10 ευρώ (ισως και παραπάνω) μαζι :)

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Στη μία συσκευή μου που έχω την κάρτα Q εγκατέστησα xposed framework και το module national roaming που είχε αναφέρει ένας φίλος μερικές σελίδες πιο πίσω. Πλέον εξαφανίστηκε η ένδειξη του roaming και βλέπω κανονικό την ένδειξη τύπου δικτύου, ενώ δουλεύει χωρίς την ενεργοποίηση δεδομένων κατά την περιαγωγή. Από ότι διάβασα αυτό υπήρχε σε CyanogenMod στάνταρ. Όσοι έχετε Q που δουλεύει χωρίς roaming μήπως έχετε κάποια rom τέτοια (CM);

Εγώ πάντως προτιμώ να έχω τον πρόσθετο διακόπτη data roaming σαν δικλείδα ασφαλείας για τυχόν αδέσποτα δεδομένα αντί να αλλάζω όνομα στο apn. Edited by kalligator

Mi A3 με EvolutionX 7.5

Eχω συμβόλαιο wind και θέλω να το κάνω καρτοκινητό q μιας και στη wind επειδή έχω συμβόλαιο χωρίς πάγιο βαράνε στο ψαχνο.. γιατί πληρώνω όσο μιλάω. Tον τελευταίο μηνα για ούτε 50 λεπτά ομιλίας μου ήρθε 30 ευρώ λογαριασμός!

Mόλις μπαίνω όμως στο σαιτ της q για να κάνω online αίτηση επιλέγοντας ότι θέλω να κρατήσω τον αριθμό που έχω, βγάζει επιλογές μονο για cosmote, vodafone αλλα εγώ έχω wind σύνδεση

Και ας πούμε ότι βρίσκω την άκρη, θα μου στείλουν σπίτι το πακέτο σύνδεσης με κάρτα ανανέωσης 10 ευρώ. Με αυτά τα χρήματα μπορώ μετά να ενεργοποιήσω οποιο πακέτο θέλω? Ας πούμε αυτό με τα 3 ευρώ που σου δίνει 100 λεπτά ομιλίας προς όλους? Τα υπόλοιπα 7 ευρώ θα μείνουν υπόλοιπο?

Με αυτά τα 7 εύρω μπορώ να ενεργοποιήσω το ίδιο πακέτο τον επόμενο μηνα? η πρέπει να τα ξοδέψω υποχρεωτικά μέσα στο μηνα?

Kάρτες ανανέωσης μετά που θα βρίσκω πουλάνε στα περιπτερα?

Kαι από ότι είδα η μικρότερη είναι 10 ευρώ, και η ερώτηση είναι ίδια με την παραπάνω, αυτά τα δέκα ευρώ πρέπει να τα καταναλώσω σε ένα μηνα? H μπορώ να βγάλω ας πούμε 3 μήνες με ανανέωσης τον τριών ευρώ?

Με τη wind τι θα γίνει, θα διακοπή αυτόματα το συμβόλαιο η πρέπει να τους πάρω εγώ τηλέφωνο?

Δώστε μου λίγο τα φώτα σας παιδιά γιατί από το 1999 έχω σύνδεση wind και δεν έχω ιδέα τι παίζει με τα καρτοκινητά

Eχω συμβόλαιο wind και θέλω να το κάνω καρτοκινητό q μιας και στη wind επειδή έχω συμβόλαιο χωρίς πάγιο βαράνε στο ψαχνο.. γιατί πληρώνω όσο μιλάω. Tον τελευταίο μηνα για ούτε 50 λεπτά ομιλίας μου ήρθε 30 ευρώ λογαριασμός!

Mόλις μπαίνω όμως στο σαιτ της q για να κάνω online αίτηση επιλέγοντας ότι θέλω να κρατήσω τον αριθμό που έχω, βγάζει επιλογές μονο για cosmote, vodafone αλλα εγώ έχω wind σύνδεση

Και ας πούμε ότι βρίσκω την άκρη, θα μου στείλουν σπίτι το πακέτο σύνδεσης με κάρτα ανανέωσης 10 ευρώ. Με αυτά τα χρήματα μπορώ μετά να ενεργοποιήσω οποιο πακέτο θέλω? Ας πούμε αυτό με τα 3 ευρώ που σου δίνει 100 λεπτά ομιλίας προς όλους? Τα υπόλοιπα 7 ευρώ θα μείνουν υπόλοιπο?

Με αυτά τα 7 εύρω μπορώ να ενεργοποιήσω το ίδιο πακέτο τον επόμενο μηνα? η πρέπει να τα ξοδέψω υποχρεωτικά μέσα στο μηνα?

Kαι από ότι είδα η μικρότερη είναι 10 ευρώ, και η ερώτηση είναι ίδια με την παραπάνω, αυτά τα δέκα ευρώ πρέπει να τα καταναλώσω σε ένα μηνα? H μπορώ να βγάλω ας πούμε 3 μήνες με ανανέωσης τον τριών ευρώ?

Με τη wind τι θα γίνει, θα διακοπή αυτόματα το συμβόλαιο η πρέπει να τους πάρω εγώ τηλέφωνο?

Δώστε μου λίγο τα φώτα σας παιδιά γιατί από το 1999 έχω σύνδεση wind και δεν έχω ιδέα τι παίζει με τα καρτοκινητά

σε ότι έχει να κάνει με την wind δεν γνωρίζω και δεν μπορώ να βοηθήσω....

στην Q τώρα, αγοράζεις μια κάρτα των 10ευρώ απο περίπτερο, ψιλικατζίδικο, βιβλιοπωλείο, κατάστημα wind ή ebanking και το ποσό πιστώνεται στον λογαριασμό σου. Με αυτό το ποσό παίρνεις ένα πακέτο (πχ των 3 ευρώ που είπες) και τα υπόλοιπα 7 μένουν στον λογαριασμό σου και δεν πρέπει να τα καταναλώσεις μέσα στον μήνα. Το πακέτο των 3 ευρώ που πήρες έχει διάρκεια ενός μήνα.

η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr

η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr

Πρέπει να πας σε κατάστημα Wind, να κάνεις διακοπή συμβολαίου και να ζητήσεις να κρατήσεις τον αριθμό σου στην καρτοκινητή Q.

Ευχάριστω παιδιά για της απαντήσεις

Να κάνω μια τελευταία ερώτηση, από σήμα πως πάει, πιάνει κανονικά όπως η wind η θα έχω θέματα?

• This topic was unpinned, featured and pinned