skoulikomirmigot Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 Συγκεκριμενα απαντησε: ''Ευχαριστουμε.Η ενεργοποιηση των φθηνων χρεωσεων για ομιλια sms MMS θα ενεργοποιηθει μεσα σε 24 ωρες.Θα ενημερωθεις αμεσα με SMS!'' Τωρα για ομιλια και ΜΜS δεν ξερω γιατι το γραφει.Εμενα μονο για 0,02/SMS ελεγε η προσφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 επειδη εγω μπερδευτηκα... κενο σμσ στελνουμε η γραφουμε αυτο ΣΤΕΙΛΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ! ?? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 επειδη εγω μπερδευτηκα... κενο σμσ στελνουμε η γραφουμε αυτο ΣΤΕΙΛΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ! ?? Kενό SMS:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 χαχα ευχαριστω εξακολουθει να μην ερχεται απαντηση αι να δουμε! Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Η Q card συμπληρώνει 7 χρόνια οικονομίας και γιορτάζει τα γενέθλια της πρώτα απ’ όλα μαζί με ΟΛΟΥΣ τους συνδρομητές Q card, προσφέροντας ΔΩΡΕΑΝ την αποστολή SMS από Q σε Q για 7 μέρες, από 19/06 έως 25/06. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Ξοδευτηκαν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Χάλια η προσφορά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 το αλλο που λεγαμε ενεργοποιηθηκε σε κανεναν? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Χάλια η προσφορά... γιατι ρε παιδια τζαμπα μηνυματα για μια εβδομαδα ειναι ασχημα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 γιατι ρε παιδια τζαμπα μηνυματα για μια εβδομαδα ειναι ασχημα? Από Q σε Q είναι τα μηνύματα... Ούτε καν προς WIND... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 το αλλο που λεγαμε ενεργοποιηθηκε σε κανεναν? Σε εμενα ενεργοποιηθηκε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 σου ρθε sms? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 σου ρθε sms? Οχι, 24 ωρες μετα την αποστολη του κενου sms για την ενεργοποιηση της προσφορας εστειλα ενα μηνυμα σε F2G και το χρεωσε 0,02€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 εμενα τιποτα ακομα...ουτε σε αυτο που τους εστειλα μου απαντησανε.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 Εχω μια καινουρια συνδεση Q με ενα ευρω υπολοιπο μεσα. Σημερα, χθες και προχθες εστειλα καποια sms και πηρα μερικα τηλεφωνα αλλα το υπολοιπο ειναι ακομη 1 ευρω. Εχει καποιο δωρο για αρχη??Δεν εχω κανει ποτε ανανεωση ακομη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 Βρίσκεσε στον δεύτερο μήνα προφανώς ή στον τρίτο Το 1 ευρώ που δίνει δώρο κάθε μήνα είναι Κρυφό. Δηλαδή δεν σου λέει υπόλοιπο. Μόλις το καταναλώσεις θα κατέβεις κάτω από το 1 ευρώ. Αυτό συμβαίνει πάντα στην Q. Δεν χρειάζετε να κάνεις ανανέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 εχουμε υπηρεσιες 3g απο την Q? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VISMA Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 εχουμε υπηρεσιες 3g απο την Q? οχι οχι οχι Παράθεση Αστεία Video, Ανέκδοτα, αστείες εικόνες & εθιστικά flash Games Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 αλλη ερωτηση... :D τι παιζει με το συστημα που βλεπεις τα mms στο ιντερνετ?δουλευει σε αλλους?εγω δε το εχω καταφερει ακομα... Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koufas Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Ρε παιδια η Q δεν εχει wap ιντερνετ ??? Επισης εχω μια απορια .... Εκανα αιτηση φορητοτητας για να ξαναερθω στην παρεα της Q ... Λετε να μου την αποριψουν μονο και μονο για σπασιμο κ επειδι εχω να βαλω καρτα 2 μηνες :shock: ???? Παράθεση :!: ____________________________________________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Ρε παιδια η Q δεν εχει wap ιντερνετ ??? Επισης εχω μια απορια .... Εκανα αιτηση φορητοτητας για να ξαναερθω στην παρεα της Q ... Λετε να μου την αποριψουν μονο και μονο για σπασιμο κ επειδι εχω να βαλω καρτα 2 μηνες :shock: ???? Φυσικά και έχει Wap η Q,το "be Q".Δες εδώ: http://www.myq.gr/default.asp?siteID=1&pageID=78&langID=1 .Επίσης,δεν πιστεύω για σπάσιμο να ακυρώσουν την αίτηση σου.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koufas Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Thanks ... Βασικα ειχα μπει στο be Q οταν ειμουν συνδρομητης ... Δεν χρεωνονταν ομως παρα μονο εαν "κατεβαζες " κατι ... Internet σαν και αυτο που εχουν π.χ τα what's up που μπορεις να μπεις οπου θες (fb , google, etc ..) δεν παρεχει η Q ? Επισης με mini Opera θα μπορω να μπαινω ???Εχω ακουσει οτι το προγραμματακι τα σπαει ! :O Παράθεση :!: ____________________________________________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Thanks ... Βασικα ειχα μπει στο be Q οταν ειμουν συνδρομητης ... Δεν χρεωνονταν ομως παρα μονο εαν "κατεβαζες " κατι ... Internet σαν και αυτο που εχουν π.χ τα what's up που μπορεις να μπεις οπου θες (fb , google, etc ..) δεν παρεχει η Q ? Επισης με mini Opera θα μπορω να μπαινω ???Εχω ακουσει οτι το προγραμματακι τα σπαει ! :O Δεν πιστεύω ότι το "be Q" σου παρέχει τέτοιες υπηρεσίες.Το Opera Mini μπορείς να το εγκαταστήσεις εφόσον το κινητό σου δέχεται java εφαρμογές. Αν θες υπηρεσίες Facebook,Google κλπ καλύτερα να πας στο F2G που σου παρέχει τις υπηρεσίες που θες και τις χρεώσεις της Q ;).Περισσότερες πληροφορίες στο thread:"Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Wind". :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koufas Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Δηλαδη ομως με opera mini θα μπορω να μπαινω fb??? Παράθεση :!: ____________________________________________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Δηλαδη ομως με opera mini θα μπορω να μπαινω fb??? Ναι,αλλά θα χρεώνεσαι ενώ στο Wind F2G μπορείς να ενεργοποιήσεις το Wind Plus Non-Stop που σου δίνει 40Mb πλοήγηση.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts