blade_ Δημ. April 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2009 ενημερωνουν πως κ ποτε εγιναν οι χρεωσεις? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. April 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2009 ενημερωνουν πως κ ποτε εγιναν οι χρεωσεις?Ζήτα μια ανάλυση χρεώσεων ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 thanks παιδες Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 Πάντως ακόμα η Q δεν έχει απαντήσει στην τελευταία προσφορά του frog... Λέτε να μην κάνει τίποτα τελικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 Δεν την παίρνει αλλιώς θα είχε απαντήσει ήδη. Μια ζωή από πίσω του έτρεχε και τώρα ούτε αυτό κάνει. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 Λογικά δε θα κάνει... Απλά διαφημίζει τα λεπτά ομιλίας που δίνει μόνο προς Q... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 Πάντως μη ξεχνάμε ότι με την ηλεκτρονική ανανέωση που έχει +50% μόνιμα, η χρέωση πέφτει στα 0,14€ / λεπτό ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 Δεν κάνουν όλοι ηλεκτρονική ανανέωση και δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να μπουν σε αυτή την διαιδικασία για να έχουν χαμηλότερη χρέωση. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 Δεν κάνουν όλοι ηλεκτρονική ανανέωση και δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να μπουν σε αυτή την διαιδικασία για να έχουν χαμηλότερη χρέωση.Όσοι κάνουν... Δηλαδή το τελευταίο touchscreen κινητό που ψήνει και καφέ το έχουμε και δε μπορούμε να κάνουμε μια ηλεκτρονική ανανέωση; Στο 2009 είμαστε ο καθένας πλέον έχει πρόσβαση σε υπολογιστή και ιντερνετ. Διαφορετικά βάζει frog με 10 λεπτά το λεπτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 Όσοι κάνουν... Δηλαδή το τελευταίο touchscreen κινητό που ψήνει και καφέ το έχουμε και δε μπορούμε να κάνουμε μια ηλεκτρονική ανανέωση; Στο 2009 είμαστε ο καθένας πλέον έχει πρόσβαση σε υπολογιστή και ιντερνετ. Διαφορετικά βάζει frog με 10 λεπτά το λεπτό. Δεν έχουν όλοι πιστωτική και ούτε θέλουν να έχουν!:rolleyes: Και σταμάτα να είσαι απόλυτος.:!: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 Δεν έχουν όλοι πιστωτική και ούτε θέλουν να έχουν!:rolleyes: Και σταμάτα να είσαι απόλυτος.:!:Απλή λογική χρησιμοποιώ. Κατα τα άλλα δε χρειάζεται πιστωτική. Μια prepaid κάρτα ή ακόμα και η cashcard ενός λογαριασμού που σχεδόν όλοι έχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 και γω με προπληρωμενη δουλευω....αμα θελεις ολα γινονται..και στο φιναλε τις ευκαιριες στη ζωη μονο κυνηγωντας τες τις κερδιζεις Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 Λίγο Offtopic, αλλά τις προπληρωμένες ποιες τράπεζες τις έχουν? Έχουν βγάλει όλες? Επειδή δεν έχω ασχοληθεί καθόλου, έχει κάποιος κανένα link να μου προτείνει για να δω τους όρους (αν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις κτλ) ? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 και γω με προπληρωμενη δουλευω....αμα θελεις ολα γινονται..και στο φιναλε τις ευκαιριες στη ζωη μονο κυνηγωντας τες τις κερδιζεις Στην Φρογκ πάντως δεν τις κυνηγάς σου έρχονται. Ούτε προπληρωμένη έχω. Σας ξαναλέω μην κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια. Το "όλοι" από που προκύπτει; Βγήκατε και ρωτήσατε;:rolleyes: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 Στην Φρογκ πάντως δεν τις κυνηγάς σου έρχονται. Ούτε προπληρωμένη έχω. Σας ξαναλέω μην κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια. Το "όλοι" από που προκύπτει; Βγήκατε και ρωτήσατε;:rolleyes: ??? οσο για το φιλο που ρωταει για τις προπληρωμενες προτιμηση μου ειναι η eurobank. χρεωση την πρωτη φορα που θα τη χρησιμοποιησεις 2-5 ευρω και καθε επομενη 1-2 ευρω αναλογα το ποσο που θα βαλεις καμια αλλη περιεργη η μη χρεωση Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 ??? Tι δεν κατάλαβες; Σου φαίνεται περίεργο; Q card έχω από το 2002. :rolleyes: Τέσπα ο καθείς όπως βολεύεται. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 το μονο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι δεν εκανες ακομα αιτηση φορητοτητας.. επισης πολυ περισσοτερο καιρο απο την φρογκ εχει η κιου 14 λεπτα/λεπτο εστω κ μεσω της ηλεκτρονικης ανανεωσης. επισης βλεποντας οτι η συμμετοχη σου στο φορουμ ειναι απ τις πιο δυνατες καταλαβαινω οτι εισαι εξοικειωμενος με τον ηλεκτρονικο κοσμο,οποτε πραγματικα δε θα σου ηταν δυσκολη η ανανεωση μεσω ιντερνετ. φιλικα παντα ;) Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 Λίγο Offtopic, αλλά τις προπληρωμένες ποιες τράπεζες τις έχουν? Έχουν βγάλει όλες? Επειδή δεν έχω ασχοληθεί καθόλου, έχει κάποιος κανένα link να μου προτείνει για να δω τους όρους (αν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις κτλ) ? Ευχαριστώ! Προσωπικά έχω προπληρωμένη της Eurobank και της Κύπρου με προτίμηση στη χρήση της δεύτερης. Για την παραλαβή της κάρτας (και την ανανέωση κάθε δυο χρόνια) κόστος 5 ευρώ, συν 1 ευρώ κόστος ανά "φόρτιση" ανεξαρτήτως ποσού. Για περισσότερα κοίτα στο http://www.prepaidcards.gr/ θα σου λύσει όλες σου τις απορίες. Και για να μη ξεφεύγουμε εντελώς από το θέμα, να πω ότι κατ εμέ η καρτοκινητή πρέπει (ή τουλάχιστον θα έπρεπε) να είναι ανεξάρτητη από διαδικασίες ανανέωσης μέσω διαδικτύου. Η αμεσότητά της (περίπτερο, κάρτα, ανανέωση, έτοιμος) είναι το βασικό της πλεονέκτημα και έτσι πρέπει να παραμείνει. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 το μονο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι δεν εκανες ακομα αιτηση φορητοτητας.. Γιατί να κάνω; Προφανώς με βολεύει η Q αλλά σε αυτό το θέμα για μένα είναι foul.:lol: Δεν μπορεί να το κάνει αυτό με την κάρτα δηλ; Παίρνεις μια με 20 ευρώ και έχεις άλλα 10 ευρώ δώρο. Που είναι το δύσκολο; ΠΟΥ;; επισης πολυ περισσοτερο καιρο απο την φρογκ εχει η κιου 14 λεπτα/λεπτο εστω κ μεσω της ηλεκτρονικης ανανεωσης. Καλώς το έχει αλλά δεν μπορούν όλοι να το απολαύσουν. επισης βλεποντας οτι η συμμετοχη σου στο φορουμ ειναι απ τις πιο δυνατες καταλαβαινω οτι εισαι εξοικειωμενος με τον ηλεκτρονικο κοσμο,οποτε πραγματικα δε θα σου ηταν δυσκολη η ανανεωση μεσω ιντερνετ. φιλικα παντα ;) Είμαι αλλά δεν θέλω να χρησιμοποιήσω καρτούλα. Εδώ δεν χρησιμοποιώ για αγορές θα το κάνω για την Q ; Ε ποτέ!:lol: Σκέψου ένας μη εξοικειώμενος τι χάνει από αυτή την ομολογουμένως καλή προσφορά της τόσο καιρό.;) Εννοείται φιλικά. ΥΓ. πάντως κινητό που ψήνει καφέ έχω. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτό συνεπάγεται και ντεφάκτο πραγματοποίηση ηλεκτρονικής ανανεωσούλας ...που λέει και ο Gka πιο πάνω. Μαζί πάνε αυτά; :rolleyes: :lol: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 Το "όλοι" από που προκύπτει; Βγήκατε και ρωτήσατε;:rolleyes: Μια prepaid κάρτα ή ακόμα και η cashcard ενός λογαριασμού που σχεδόν όλοι έχουν. Αν βάλεις ότι ο καθένας ενήλικος έχει τουλάχιστον 1 τραπεζικό λογαριασμό είτε για κάποιες καταθέσεις είτε για μισθοδοσία από εκεί βγαίνει το σχεδόν όλοι ;) ΥΓ. πάντως κινητό που ψήνει καφέ έχω. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτό συνεπάγεται και ντεφάκτο πραγματοποίηση ηλεκτρονικής ανανεωσούλας ...που λέει και ο Gka πιο πάνω. Μαζί πάνε αυτά; :rolleyes: :lol:Γιατί αν είσαι τόσο ψαγμένος με τη συσκευή σου σημαίνει ότι σίγουρα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις και μια ηλεκτρονική ανανέωση ώστε να πάρεις +50% χωρίς κανένα κόστος :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 Έχει δοκιμάσει κανείς να κάνει αγορά μονάδων σε κάποια εταιρεία (για Vodafone με ενδιαφέρει κυρίως) με την Maestro Euroline Debit της Eurobank? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 οπως κ ναχει..αυτος ο πολεμος μεταξυ των εταιριων σιγουρα θα μας φερει οφελη...εγω εχω κερδισει ηδη πολλα απο τοτε που εκοψα το συμβολαιο Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 λοιπον...δευτερος μηνας στη Q ανανεωση(μεσω νετ) με μηδενικο υπολοιπο τον προηγουμενο μηνα παει κατευθειαν 22.5 με υπολοιπο σημερα 70 λεπτα του ευρω εχω μιλησει 77 λεπτα περιπου δλδ 16.17 ευρω σταλμενα σμσ 60 δλδ 2,4 ευρω συνολο 18.57 ευρω δε χρησιμοποιω καμια αλλη υπηρεσια εκτος τηλεφωνητη κ αυτον οχι πανω απο 1 λεπτο στο συνολο αυτου του μηνα... η χρεωση ανα δευτερολεπτο δεν ειναι? που εχω χασει 4 ευρω? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Έστειλες μήνυμα στο 12260 για να πάρεις τις νέες χρεώσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 οταν ειχα παρει την καρτα πριν 2 μηνες με ειχαν ενημερωσει οτι ειχα ηδη τις νεες χρεωσεις... ετσι δεν εστειλα μηνυμα... τωρα που το ειπες..εστειλα ενα κ μου απαντησε οτι οι νεες χρεωσεις θα ενεργοποιηθουν αμεσα!!! μας δουλευουνε? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts