teoter Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 Με την I8510XXIB2 λύνεται το πρόβλημα του μή συγχρονισμού εικόνας και ήχου κατα την λήψη βιντεο; Αποθηκεύονται οι ρυθμίσεις της κάμερας; :( Είναι σημαντικά bugs τα δύο παραπάνω! Έχουν λυθεί; δυστυχως αυτα εξακολουθουν κ υπαρχουν:( Παράθεση LET'S GO SOUTH LET'S GO GRETA!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teoter Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 καλησπέρα ερώτηση... τώρα που έχω την i8510XXIB2 me 26/2/09 και την προσαρμοσμενη i8510EURHK1 me 7/11/08 δεν έχω ιντερνετ. μήπως κάνω κάτι λα΄θος στην εγκατασταση? διαβασα και άλλους με προβλήματα στο ιντερνετ? αμα ειναι για τις διακοπες που θέλω ιντερνετ πρέπει να γυρίσω πίσω στη παλιά την αγγλική? μπορει κάποιος να απαντήσει πριν φυγουμε για διακοπές:rolleyes:? πάντως με την νέα εκδοση βελτιώθηκε το θέμα μπαταρίας. επισής , πριν βάλω την καινουρια είχα βάλει το garmin. τώρα χρειάεται απεγκατάσταση 'η να περάσω μόνο το sis πάλι? αν και διάβαα για προβλήματα μπαταρίας με το garmin. προτείνετε κάποιο άλλο? σε οσα forum εχω διαβασει πολλοι ειναι αυτοι που εχουν το ιδιο προβλημα,γενικα απ οτι εχω καταλαβει υπαρχει μια ασυμβατοτητα μεταξυ των 2 αυτων αρχειων,γενικα δουλευει καλα αλλα υπαρχουν μερικα bugs μεταξυ αυτων κ το internet.οσο κ αν εψαξα δεν βρηκα καποια λυση:( Παράθεση LET'S GO SOUTH LET'S GO GRETA!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teoter Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 κ μια ερωτηση,καπου ειχα βρει ενα αρχειο που βοηθουσε την μνημη του κινητου,αλλα δεν θυμαμαι που η πως λεγεται.αν γνωριζει καποιος.... Παράθεση LET'S GO SOUTH LET'S GO GRETA!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prince_21 Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 καλησπέρα ερώτηση... τώρα που έχω την i8510XXIB2 me 26/2/09 και την προσαρμοσμενη i8510EURHK1 me 7/11/08 δεν έχω ιντερνετ. μήπως κάνω κάτι λα΄θος στην εγκατασταση? διαβασα και άλλους με προβλήματα στο ιντερνετ? αμα ειναι για τις διακοπες που θέλω ιντερνετ πρέπει να γυρίσω πίσω στη παλιά την αγγλική? μπορει κάποιος να απαντήσει πριν φυγουμε για διακοπές:rolleyes:? πάντως με την νέα εκδοση βελτιώθηκε το θέμα μπαταρίας. επισής , πριν βάλω την καινουρια είχα βάλει το garmin. τώρα χρειάεται απεγκατάσταση 'η να περάσω μόνο το sis πάλι? αν και διάβαα για προβλήματα μπαταρίας με το garmin. προτείνετε κάποιο άλλο? Εγώ έχω την ίδια προσαρμοσμένη i8510EURHK1 και από την τρίτη που το αγόρασα μπορώ να μπω μόνο σε ανοιχτά δίκτυα στο ίντερνετ. Μέχρι στιγμής δεν έχω καταφέρει να μπω στο ασύρματο του σπιτιού μου. Εσύ τι ακριβώς πρόβλημα έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prince_21 Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 κ μια ερωτηση,καπου ειχα βρει ενα αρχειο που βοηθουσε την μνημη του κινητου,αλλα δεν θυμαμαι που η πως λεγεται.αν γνωριζει καποιος.... Μάλλον εννοείς το memory patch http://uk.samsungmobile.com/supports/softwaremanuals/software.do Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 Με την I8510XXIB2 λύνεται το πρόβλημα του μή συγχρονισμού εικόνας και ήχου κατα την λήψη βιντεο; Αποθηκεύονται οι ρυθμίσεις της κάμερας; :( Είναι σημαντικά bugs τα δύο παραπάνω! Έχουν λυθεί; Κάποιος που δουλεύει την I8510XXIB2 μπορεί να απαντήσει στα παραπάνω ερωτήματα παρακαλώ; Και μία ερώτηση για εσας που αγοράσατε το τηλέφωνο πρόσφατα (απο την προσφορά του ΠΛΑΙΣΙΟΥ 319Ε ασ πούμε) : Το τηλέφωνο είχε απο την αρχή την I8510XXIB2; Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prince_21 Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 Κάποιος που δουλεύει την I8510XXIB2 μπορεί να απαντήσει στα παραπάνω ερωτήματα παρακαλώ; Και μία ερώτηση για εσας που αγοράσατε το τηλέφωνο πρόσφατα (απο την προσφορά του ΠΛΑΙΣΙΟΥ 319Ε ασ πούμε) : Το τηλέφωνο είχε απο την αρχή την I8510XXIB2; Το αγόρασα πριν λίγες μέρες και έχει την Ι8510ΧΧΗΚ1 με προσαρμοσμένη την Ι8510ΕURHK1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 Το αγόρασα πριν λίγες μέρες και έχει την Ι8510ΧΧΗΚ1 με προσαρμοσμένη την Ι8510ΕURHK1 Την I8510XXIB2 την έβαλες εσύ λοιπόν. Άρα η τελευταία "επίσημη" είναι η Ι8510ΧΧΗΚ1 ΑΚΟΜΗ!!! Για τα 2 bugs που αναφέρω πιό πάνω έχεις προσέξει κάτι νέο; Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prince_21 Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 Όχι, δεν έχω αλλάξει τπτ από τότε που το πήρα. Ακόμα έχω αυτές που είχε όταν το αγόρασα δλδ Ι8510ΧΧΗΚ1 και προσαρμοσμένη Ι8510ΕURHK1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teoter Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 Μάλλον εννοείς το memory patch http://uk.samsungmobile.com/supports/softwaremanuals/software.do[/quote οχι φιλε μου ηταν καποιο που λεγοταν memory up η speed up κ ειχε να κανει για την μνημη του τηλ που μερικες φορες βγαζει το μην memory full.... ακυρο εθεαθη!!!!!!! Παράθεση LET'S GO SOUTH LET'S GO GRETA!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 Και εγω που το πηρα απο το πλαισιο τωρα,την ΧΗΚ1 εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xasta07 Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 παιδιά το πήρα σήμερα απο το πλαίσιο.. ξέρει κανείς πως να ενεργοποιησω τα 3G χωρίς να πάρω τηλ... γίνεται με μηνυμα? η να τα ενεργοποιήσω απο το ιντερνετ όπως γίνεται με την βόνταφον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 Τις εχει ετοιμες τις ρυθμισεις μεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xasta07 Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 σωστά! το λειτούργησα κιολας!!!! Ξέρει κανένας που μπορώ να βρώ θέματα, παιχνίδια, και προγράμματα για το κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipapado1 Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 γεια σας,ειμαι νέος χρήστης ιννοβ8...μου ηρθε λογαριασμος απο κοσμοτε και ειχα χρεωσεις +29 ευρω απο ογκοχρεωση που σημαινει οτι μαλλον με χρεωνε απο καπου...εχω το γκαρμιν και κετοσ αυτου εμπαινα και απο ασυρματο δικτυα μονο ομως απο ελευθερα δίκτυα...απο που χρεωνόμουν τελικά? το γκαρμιν σε χρεώνει όταν μπαινω μέσα?...πως γίνετε να αποφυγώ αυτες τις χρεώσεις?...ευχαριστω πολύ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 Μπορείς να κοιτάς και το αναλυτικό μητρώο ώστε να ξέρεις όποτε συνδέεσαι ποια ακριβώς σύνδεση χρησιμοποιείς και πόσα ΚΒ κατεβάζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xasta07 Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 παιδιά ξέρει κανένας απο που να κατεβάσω προγράμματα και παιχνίδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. July 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2009 παιδιά ξέρει κανένας απο που να κατεβάσω προγράμματα και παιχνίδια? μια αναζητηση στο γουγκλη και στο γνωστο μαγαζακι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makrey Δημ. July 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2009 Ενδιαφερομαι να αγορασω τη συγκεκριμενη συσκευη και για οποιον θελει να βοηθησει Αξιζει σαν συσκευη γιατι μεσα απο τις σελιδες βλεπω αρκετα προβληματα και δυστυχως τη Samung σαν εταιρεια να μην μπορει να τα αντιμετωπισει ολα ???? Απο τιμες και σημεια αγορας σε καπως καλυτερη τιμη που μπορω να βρω ???? οποιος ξερει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. July 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2009 Φίλε προσωπική μου(και όχι μόνο) άποψη είναι ότι το innov8 είναι το καλύτερο κινητό χωρίς οθόνη αφής. Και στην τιμή που είναι τώρα δεν παίρνεις τίποτα καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. July 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2009 Ενδιαφερομαι να αγορασω τη συγκεκριμενη συσκευη και για οποιον θελει να βοηθησει Αξιζει σαν συσκευη γιατι μεσα απο τις σελιδες βλεπω αρκετα προβληματα και δυστυχως τη Samung σαν εταιρεια να μην μπορει να τα αντιμετωπισει ολα ???? Απο τιμες και σημεια αγορας σε καπως καλυτερη τιμη που μπορω να βρω ???? οποιος ξερει... 319 στο πλαισιο. πολυ καλο κινητο το ειχα. τρομερες φωτο γρηγορο gps. πηρα το ομνια hd γιατι ηθελα touch, ειδαλως δεν θα το εδινα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xasta07 Δημ. July 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2009 Ρε παιδιά ειναι καλό να βάλω το Garmin... δεν θα μουτρώει πολυ μπαταρία/ τελικά οταν το συνδέεις με το καλώδιο usb και λέει ότι φορτίζει ενώ έχει πολυ ακόμα η μπαταρία χαλάει έτσι? άλλη μία ερώτηση.... πως μπορώ να πάρω το certificate αρχείο μου για να κάνω sign ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. July 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2009 Βάλε το NDrive for S60 3rd Edition. Πολύ πιο ελαφρύ, σταθερό, γρήγορο, εύχρηστο και χωρίς τα γνωστά προβλήματα αυτονομίας. Κανένα πρόβλημα. Δεν παθαίνει τίποτα η μπαταρία. Πήγαινε στο θέμα Πιστοποιητικά - Διαδικασία Symbian Signed, διάβασε την πρώτη σελίδα και θα μάθεις τα πάντα περί υπογραφής εφαρμογών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
armagedon_1 Δημ. July 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2009 Τελικά η μπαταρία πόσο σας κρατάει με νορμάλ χρήση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baios81 Δημ. July 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2009 και εγω απο multirama πηρα το innov8 πριν καμια βδομαδα. firmware I8510 XX H K 1 μεχρι στιγμη το μονο που αντιμετωπιζω ειναι η μπαταρια,δεν θα βγαλω ακομα συμπερασμα αν και κραταει μια μερα και κατι πσιλα με το ζορι. εχω δοκιμασει οτι βρηκα και εδω και σε ξενα φορουμ απο "ελαφρες" ρυθμισεις. η μονη εφαρμογη που εχω βαλει ειναι το Jbtaskman για να κλεινω τα processes screencapture kai screensaver. ουτε μνημη παραπανω εχω ουτε garmin ουτε τπτ (απορω δλδ που οι περισσοτεροι βαζουν σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα εφαρμογες..ειδικα οταν τα φορουμ πλυμιριζουν με ποστς του στυλ "το garmin ρουφαει μπαταρια".) αν καποιος εχει να προσθεσει κατι πανω στο θεμα της μπαταριας του κινητου θα ημουν ευγνωμων γιατι ειναι το πρωτο τοσο καλο κινητο που αγορασα σε τετοια τιμη(πετυχα το τελευταιο κοματι) και αρχιζω και εκνευριζομαι. *του κανα και ενα hard reset .. η μπατ ειναι γεματη φορτισμενη φουλ απ το πρωι.αντε να δουμε λεπον, η μπαταρια αρχιζει και διχνει σημαδια βελτιωσης.αν και μου συμβαινει πρωτη φορα τοσο εντονα ,να τρωγεται νεα μπαταρια σε μια μερα,η συμβουλη να ξεζουμισεις το κινητο επιτηδες 3-4 φορες και να το φορτισεις κλειστο και για κανα 8ωρο,νομιζω οτι πιανει μια χαρα.χτες ειχα αφησει λουπα να παιζει βιντεο για τουλαχιστον 3 ωρες και κατεβαινε αργα η μπατ. σημερα κανω το ιδιο. πιστευω οτι βρηκα τη λυση σε αυτο. παραθετω και καποια λινκ τα οποια με βοηθησαν h**p://www.gsmarena.com/samsung_i8510_innov8-reviews-2471p5.php (οσον αφορα την μπαταρια το βρηκα εδω) h**p://www.gersbo.dk/2008/11/11-battery-saving-tips-for-samsung-i8510-innov8.html (καποια τιπς παλι περι οικονομιας) h**p://samsungi8510.com/forum/post4773.html (αυτο ειναι για firmware που δεν προκειται ακομα να αλλαξω αλλα εχει ενα ωραιο λινκ στο youtube για φλασαρισμα) και βεβαιως αυτο το οποιο ποσταρουμε τωρα :) οτι νεοτερο εχω θα ξαναποσταρω. επισης κυκλοφορει η ειδηση οτι με νεοτερο φιρμγουεαρ απο αυτο που εχω I8510 XX H K 1 δεν λειτουργει το ιντερνετ..τι να το κανεις ομως τετοιο κινητο χωρις ιντερνετ οποτε δεν φλασαρο τπτ ακομα.απο θεμα λογισμικου δεν εχω προβλημα ακομα. Παράθεση SAMSUNG GT-B2710 SW VER B2710BOJL1 CSC VER B2710TMOJL1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts