Jump to content

Samsung GT-i8510 INNOV8

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πας πάνω στο εικονίδιο του Garmin (εσύ ξέρεις σε ποιον φάκελο το έβαλες) και πατάς C και προχωράς στην απεγκατάσταση. Μετά βγάλε και ολόκληρο τον φάκελο Garmin (μην τον σβήσεις, κράτησέ τον στον υπολογιστή σου).

Ωραία όλα αυτά, αλλά δεν θα έχει GARMIN!!

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ναι δεν εχω αλλα εχω κανει ηδη ολα τα αλλα βηματα και συνεχιζει να κραταει 1 μερα
Don't give up! :!:

Εγώ έχω κάνει τις ρυθμίσεις για το cardrunner.dll κλπ., και το μετράω τώρα. Θα γράψω αν δω διαφορά.

Η συσκευή μου αναγεννήθηκε!!

Είχα αναφέρει πως είχε γίνει απελπιστικά αργή...

Προφανώς αυτό συνέβαινε διότι είχαν περαστεί (απο κάποια άλλη συσκευή) στις επαφές μου (περίπου σε 450 απο τις 530) ημερομηνίες γέννησης 1/1/1900 (πιθανόν απο ένα παλαιό Motorola), που δεν επηρέαζαν τα WM που συνήθως χρησιμοποιούσα. Με επίπονη διαδικασία λοιπόν, έσβησα όλες αυτές τις ημερομηνίες και ως δια μαγείας η συσκευή μου επανήλθε σε φυσιολογικά - τέλεια - επίπεδα. Τώρα, μπορώ να την χρησιμοποιήσω κανονικά, γιατί είχα φτάσει στο σημείο για κάθε κίνηση να περιμένω έως και 10 δευτερόλεπτα...

Το αναφέρω μήπως έχει συμβεί και σε κανέναν άλλον.

Δεν το φανταζόμουν οτι μπορεί να έφταιγε αυτό, μάλλον αυτό ήταν τελικά, τώρα είναι σαν να έχω άλλη συσκευή!

:D

Ωραία όλα αυτά, αλλά δεν θα έχει GARMIN!!

Καλά δεν χάθηκε ο κόσμος αν βγάλει για 3-4 μέρες το Garmin. Άλλωστε δεν κινούμαστε κάθε μέρα σε δρόμους άγνωστους ωστέ να έχουμε άμεση ανάγκη απο ένα πρόγραμμα πλοήγησης με κορυφαία κάλυψη. Και γω έτσι έλεγα πριν λίγο καιρό αλλά, πλέον, τα πέταξα όλα και δουλεύω με το νέο Nokia Maps 3 που είναι φανταστικό και με πολύ καλούς χάρτες για Αθήνα, και όχι μόνο.

Πέρα από το Garmin, ποιο άλλο πρόγραμμα πλοήγησης είναι καλό για το innov8 ?

To Nokia Maps μπαίνει στο innov8 ? Έχω ακούσει και για το Sygic, αλλά είναι υποδεέστερο του Garmin ?

Και επίσης τo Route66 που έχει εγκατεστημένο είναι free ?

Φίλε keras ευχαριστώ για το pm σου.

Και στο Route αν δεν κάνω λάθος, πρέπει να πληρώσεις για να αγοράσεις κάποιους χάρτες. Δεν ξέρω βέβαια αν έχει κάποιον χάρτη δωρεάν ή κάποια προσφορά, όπως την 6μηνη πλοήγηση όπως στα Nokia, γιατί δεν την έχω την συσκευή.

Πέρα από το Garmin, το Sygic είναι πολύ καλό και με καλούς χάρτες. Δοκίμασέ το.

Καλημέρα και καλή χρονιά!

Έχω ένα πρόβλημα με το Innov8 που αγόρασα την Δευτέρα από το Πλαίσιο. Η μπαταρία του τελειώνει απίστευτα γρήγορα. Χωρίς ιδιαίτερη χρήση (μισή-μια ώρα τηλέφωνο, καμιά δεκαριά φωτογραφίες, καμιά εικοσαριά μηνύματα) και η μπαταρία του πέφτει στις δύο γραμμές! Χτες, το έβγαλα απ'τον φορτιστή στις 8μιση το πρωί, και κατά τις 5 το απόγεμα η μπαταρία είχε αδειάσει τελείως! Τι με συμβουλεύετε να κάνω?

Να σημειώσω πως το κινητό είναι πεντακάθαρο -από πλευράς προγραμμάτων- ενώ δοκίμασα και να το χρησιμοποιήσω χωρίς κάρτα μνήμης. Επίσης έχω κάνει τις "γνωστές" φορτίσεις-αποφορτίσεις.

Αυτά... Ευχαριστώ προκαταβολικά για κάθε βοήθεια!

λοιπον παιδια ειναι σαν να εχω αλλο κινητο....

ολο το βραδυ κ μεχρι αυτη την ωρα το κιν δεν εκλεισε καθολου εχω μιλισει πανω απο μια ωρα κ εχω στειλει αρκετουτσικα μινιματακια....εχω περασμενη την εκδοση 5.00.20 του garmin k μεχρι κ τωρα δεν εχει πεσει ουτε μια γραμμουλα απο την μπατ...

αυτο που εκανα ειναι να ''σκωτωνω'' με τον task man το αρχειο agpssupport.exe

k to tsrautostart.exe poy ετρεχαν συνεχεια στο backround...

οποιος θελει το δοκιμαζει κ λεει εντυπωσεις...

EDIT:το σκωτομα γινετε με τον Jbak TaskMan που τον βρισκετε εδω

κ τον τροπος για να κανετε memory clean τον βρισκετε http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=193327&page=534

απο τον χρηστη @karlesg

Καλημέρα και καλή χρονιά!

Έχω ένα πρόβλημα με το Innov8 που αγόρασα την Δευτέρα από το Πλαίσιο. Η μπαταρία του τελειώνει απίστευτα γρήγορα. Χωρίς ιδιαίτερη χρήση (μισή-μια ώρα τηλέφωνο, καμιά δεκαριά φωτογραφίες, καμιά εικοσαριά μηνύματα) και η μπαταρία του πέφτει στις δύο γραμμές! Χτες, το έβγαλα απ'τον φορτιστή στις 8μιση το πρωί, και κατά τις 5 το απόγεμα η μπαταρία είχε αδειάσει τελείως! Τι με συμβουλεύετε να κάνω?

Να σημειώσω πως το κινητό είναι πεντακάθαρο -από πλευράς προγραμμάτων- ενώ δοκίμασα και να το χρησιμοποιήσω χωρίς κάρτα μνήμης. Επίσης έχω κάνει τις "γνωστές" φορτίσεις-αποφορτίσεις.

Αυτά... Ευχαριστώ προκαταβολικά για κάθε βοήθεια!

δοκιμασε να κανεις αυτα....αλλα χωρις να σε νειαζει το tsrautostart.exe εφοσον

δεν εχεις το garmin....εσυ πρεπει να σκωτοσεις μονο το agpssupport.exe...

καλη χρονια σε ολλους με υγεια ευτιχια κ πολλα €€€€€€€€€€€€€€€€ :cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Χτες, το έβγαλα απ'τον φορτιστή στις 8μιση το πρωί, και κατά τις 5 το απόγεμα η μπαταρία είχε αδειάσει τελείως! Τι με συμβουλεύετε να κάνω?

Χρόνια πολλά. Καλή χρονιά.

Είναι προβληματική η μπαταρία του. Πήγαινέ το πίσω και ζήτα νέα μπαταρία.

παιδιά καλή χρονιά χρόνια πολλά με υγεία σε όλους το 2009 είμαι κάτοχος του innov8 τις τελευταίες 3 μέρες και έχω μερικές απορίες μιας που πρώτη φορά πέρνω sympian συσκευή. Που μπορώ να βρώ το msn για το κινητό, πως καταλαβένω πως έχει πρόβλημα η μπαταρία μου την πρώτη φορτιση το αφισα 8ωρες και έπεσε μεσα σε μια μερα αλλα προσπαθώντας να την ρίξω εγω δοκιμάζοντας τις αντοχες έπαιζα επι 1ωρα περιπου ενα βιντεο που εχει μεσα το κινητο και παλι δεν επεφτε η μπαταρια αλλα αυτο που παρατηρησα ειναι το εξης:στην δευτερη φορτιση (παλι 8ωρες) μολις αρχισα να το χρισιμοποιω απο τις 10:30μμ εως τις 10:00 πμ οχι συνεχεια μερικες φωτογραφιες μονο επεσε κατευθειαν 3γραμμες (μονο 8 εβγαλα και καμια αλλη χρήση),είναι προβλημμα αυτο η φυσιολογικο; συγνωμη αν σας ζάλισα απλά ειναι κριμμα να εχει καποιο προβλημα καινουργιο κινητο...:O

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους!

Νομίζω οτι δεν μπορεί κανείς να σου πει αν υπάρχει πρόβλημα ακόμα. Είναι καινούργια η συσκευή και την παρακολουθούμε - ψάχνουμε για να δούμε τι γίνεται. Εγώ είμαι στην 1 ημέρα απο τότε που την πήρα... Θα πάω απο εβδομάδα στο service να δω τι θα μου πουν..

Πάντως, σε γενικές γραμμές, εκτός το θέμα της μπαταρίας, είμαι ευχαριστημένος απο τη συσκευή.

:)

Πραγματικα δεν ξερω τι συμβαινει με την μπαταρια....Το κινητο χθες μου κρατησε για 12 ωρες ανοιχτο με ψιλο αρκετη χρηση αλλα οχι κατι τρομερο, ενω πριν 5 μερες μου ειχε κρατησει για 4 ολοκληρες μερες με απλη χρηση και κλεινοντας τοτο βραδυ....Πολυ εντυπωση μου κανει αυτη η διαφορα:worry:

Παιδια το τηλ εχει προβλημα μεγαλο με τη μπαταρια, ουτε μια μερα δεν κραταει.

Οτι και να εχω δοκιμασει δεν εφερε αποτελεσμα.

Κριμα γιατι απο τα υπολοιπα ξεχωριζει απο ολα τα Symbian.

Εχει δικο ο "mirrorofsorrow".

Μαλλον η μπαταρια φταιει και οχι το OS.Να βρουμε νεα μπαταρια και βλεπουμε..

OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air.

κοιτα κ εμενα στην αρχη μου κρατουσε μια μερα με το ζορι...μετα απο ερκετες φορτισεις/αποφορτισεις κ μετα απο την τσακαλια με τον jbak task man μου

κραταει 2-3 μερες με την ιδια χρηση με πριν κ με το γαρμιν περασμενο....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

κοιτα κ εμενα στην αρχη μου κρατουσε μια μερα με το ζορι...μετα απο ερκετες φορτισεις/αποφορτισεις κ μετα απο την τσακαλια με τον jbak task man μου

κραταει 2-3 μερες με την ιδια χρηση με πριν κ με το γαρμιν περασμενο....

Ωραίος!

Πρέπει μάλλον να είσαι τυχερός... ούτε στον παππά...

οσοι εχετε προβλημα με την μπατ. δοκιμασατε να κλεισετε το agpssupport.exe me ton jbak task man???

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Εγώ τουλάχιστον ναι. Μιλάμε βέβαια για το πρόβλημα, με την διαφορετική χρήση που κάνει ο καθένας. Εγώ ας πούμε, χρησιμοποιώ καθημερινά το wifi, που καταναλώνει μπαταρία...

Το θέμα είναι να χρησιμοποιήσουμε τη συσκευή μόνο για τηλέφωνα, να δούμε την αναμονή της (και φυσικά οχι GPS).

Αυτό θα δοκιμάσω τώρα.

μπορεί κανείς να μου πει γιατί οτι ήχο κλήσης βάλω (είτε mp3 είτε δικό του δηλ. από αυτά που έχει το κινητό μέσα) αργεί να χτηπήση και όποιος μου κάνει αναπάντητη δεν ακούω το τηλέφωνο να χτηπά; Δεν νομίζω να είναι κινητό μόνο για να σε παίρνουν τηλεφωνο και να μην σου κανουν αναπάντητες...:O Αν ξέρετε κάτι παρακαλώ βοηθήστε με δεν ακούω το τηλ όταν χτηπά και είναι κρίμα εχει δυνατα ηχεία ειναι ηρωνία

ειναι φυσιολογικο που αναβει καμια φορα το σημα του WLAN ?

μηπως εχω κανει καποια λαθος ρυθμιση που μου τρωει την μπαταρια?

Don't give up! :!:

Κανονικά δεν θα έπρεπε να σου ανάβει αν δεν το χρησιμοποιείς. Προφανώς το έχεις να κάνει αυτόματα - πάντα - αναζήτηση δικτύων.

Πήγαινε στις ρυθμίσεις συνδεσιμότητας, και βάλε να είναι πάντα κλειστό, δηλαδή να μην ψάχνει ποτέ.

Έτσι, θα συνδέεται, μόνο αν του το ζητάς εσύ.

Kαλησπερα παιδια ,

θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις να με ενημερωσει αν η vodafone θα εμπορευτει το συγκεκριμενο κινητο-και ποτε?...εχω επιδοτηση και θα ηθελα να το αποκτησω.

Ευχαριστω

Unbox Your Phone

Kαλησπερα παιδια ,

θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις να με ενημερωσει αν η vodafone θα εμπορευτει το συγκεκριμενο κινητο-και ποτε?...εχω επιδοτηση και θα ηθελα να το αποκτησω.

Ευχαριστω

πηγαινε στο πλαισιο και παρε την επιδοτηση σου απο εκει!!!για να μη περιμενεις 10χρονια απο την βοδαφονοουν να το φερει!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚBytes.

μπορεί κανείς να μου πει γιατί οτι ήχο κλήσης βάλω (είτε mp3 είτε δικό του δηλ. από αυτά που έχει το κινητό μέσα) αργεί να χτηπήση και όποιος μου κάνει αναπάντητη δεν ακούω το τηλέφωνο να χτηπά;
Κάνε το εξής:

Πάρε το αρχείο που θέλεις να ορίζεις ως ήχο κλήσης και βάλτο στην μνήμη τηλεφώνου. Μετά πήγαινε απο το προφίλ, άνοιξε την λίστα και αεπέλεξε το συγκεκριμένο αρχείο. Είναι γεγονός, οτι όταν ένα αρχείο βρίσκεται στην εσωτερική μνήμη τηλε΄φωνου, φορτώνεται πιο γρήγορα. Αν δεν υπάρξει διαφορά σημαίνει οτι είναι software πρόβλημα της συσκευής και δεν μπορείς να κάνεις κάτι.

Μετά, η μαοναδική λύση είναι να κόψεις το Mp3 και να βάλεις ως ήχο κλήσης το κομμάτι μόνο (πχ 20 δευτερόλεπτα) που θες να ακούγεται ως ήχος κλήσης. Έτσι, το κινητό θα΄έχει να φορτώνει κάθε φορά ένα αρχείο πχ 300ΚΒ και όχι 4,5ΜΒ.

• The title was changed to Samsung GT-i8510 INNOV8