Jump to content

Πυθία Online

LEFTERIS08
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρωτηστε την κατι σε ξενες γλωσσες! Κινεζικα κλπ. Δεν μπορει, αν ειναι ατομα απο πισω δεν θα ξερουν τι να κανουν. εχει online translators φυσικα. δοκιμαστε το ομως. θα ρωτησω κατι στα κινεζικα... με translator παντα :p

αντε να δοκιμασω μηπως και μπει μεχρι το βραδακι

ΥΓ/ΕDIT: Αν δινει τις παραπάνω απαντησεις ή ειναι πραγματικά ΠΟΛΥ εξυπνο προγραμματακι ή οπως ειπατε ανθρωποι. καντε μια συγκριση με αυτο: http://www.titane.ca/igod/main.html

• Απαντήσεις 256
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

δεν ειναι bot παιδια ειναι σιγουρο αυτο ,οι ερωτησεις και οι απαντησεις κανουν διαλογο με καποιο νοημα, αν ηταν προγραμμα δεν θα κατανοουσε ολες τις εντολες,εκτος και αν εχουμε Artificial intelligent σε τετοιο σημειο προοδου(δεν το νομιζω)

Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια.

Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη.

Ακόμα αναρωτιέστε αν πρόκειται για άνθρωπο ή για bot; Σαφώς και πρόκειται για άνθρωπο! Θα πρέπει να περάσουν παααααρα πολλλλαααα χρόνια για να μπορέσει ένα πρόγραμμα τεχνητή νοημοσύνης να φτάσει να κάνει τέτοιους διαλόγους και λογικά τα πρωτεία θα τα έχουν οι Ιάπωνες σε αυτόν τον τομέα... αν ίσχυε κάτι τέτοιο θα ήταν πρώτο θέμα σε όλα τα ειδησιογραφικά στον κόσμο... οπότε χαλαρώστε και απολαύστε την "AI" Πυθία ;)

Ακόμα αναρωτιέστε αν πρόκειται για άνθρωπο ή για bot; Σαφώς και πρόκειται για άνθρωπο! Θα πρέπει να περάσουν παααααρα πολλλλαααα χρόνια για να μπορέσει ένα πρόγραμμα τεχνητή νοημοσύνης να φτάσει να κάνει τέτοιους διαλόγους και λογικά τα πρωτεία θα τα έχουν οι Ιάπωνες σε αυτόν τον τομέα... αν ίσχυε κάτι τέτοιο θα ήταν πρώτο θέμα σε όλα τα ειδησιογραφικά στον κόσμο... οπότε χαλαρώστε και απολαύστε την "AI" Πυθία ;)

Για τα πρωτεια δεν ξερω με τα υπολοιπα συμφωνω απολυτα.... :cool:

ολο βλακειες λεει. της ειπα οτι "您美丽" ενω μου ειπε οτι μιλαει ολες τις γλωσσες και μου λεει οτι οι εξυπναδες δεν ειναι το φορτε μου. τις εξηγω και επιμενει.

αντε να δω...

ολο βλακειες λεει. της ειπα οτι "您美丽" ενω μου ειπε οτι μιλαει ολες τις γλωσσες και μου λεει οτι οι εξυπναδες δεν ειναι το φορτε μου. τις εξηγω και επιμενει.

αντε να δω...

Kι'εμένα το ίδιο μου είπε για τα Γαλλικά...την άτιμη...

Φίλιππος, πρώτος δέυτερος καλύτερος και πιο πιστός οπαδός του http://www.iphonehellas.gr.

οφ ειναι,πφφφφφ

μια φορα την πετυχα,ρωτησα κατι και μου εβγαλε "αυριο παλι"χωρις να δωσει απαντηση.

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Πλακα εχει.

Επισης πλακα εχει και αυτο http://www.20q.net/

Πολλα πραγματα που σκεφτηκα τα βρηκε.

Πολυ τελειο αυτο το 20q.Σκεφτηκα το γρασιδι και το βρηκε!

σκεφτηκα μυργμηγκι κ δεν το βρηκε. βασικα εχει μερικες χιλιαδες αντικειμενα και ξερει τις σωστες απαντησεις για αυτο. οποτε οταν λες εσυ οτι πχ ειναι κιτρινο κλεινει απο την λιστα οσες λεξεις εχουν ταμπελακι με αλλο χρωμα.

απλο πολυ απλο! :)

Και οταν δε βρισκει κατι, σε ρωταει στο τελος τι ηταν ωστε να ξερει την επομενη φορα. ΑΙ :wink:

Πολύ έξυπνο παιχνιδάκι. Έβαλα τη λέξη "ήπειρος" και τη βρήκε.

Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές!

http://www.youtube.com/irinifitness

Ασχετο αλλα βγαινει και σε java game απο την dchoc. Απλα δεν ανανεωνεται οπως το online.

Leave me alone/Isolation bears hope

There's something else waiting/A promised destiny

Freezing me/I feel restless and low

These days full of sadness/How joyfully changed Into fear

My freakshow will start tonight/Don't miss the right time

Και οταν δε βρισκει κατι, σε ρωταει στο τελος τι ηταν ωστε να ξερει την επομενη φορα. ΑΙ :wink:

Καμμία απολύτως σχέση με Artificial Intelligence. :rolleyes:

Πολύ καλός προγραμματισμός απλά

Καμμία απολύτως σχέση με Artificial Intelligence. :rolleyes:

Πολύ καλός προγραμματισμός απλά

Κι ομως, δεν ειναι απλα προγραμματισμος.

Χρησιμοποιει ενα ANN (artificial neural network) για να ρωτησει και για να μαντεψει και folk taxonomy για την κατηγοριοποιηση.

http://en.wikipedia.org/wiki/20Q

The 20Q AI uses a true artificial neural network to pick the questions and to guess. After the player has answered the twenty questions posed (sometimes fewer), 20Q makes a guess. If it is incorrect, it asks more questions, then guesses again. It makes guesses based on what it has learned; it is not programmed with information or what the inventor thinks. Answers to any question are based on players’ interpretations of the questions asked.

(..)

The 20Q AI can draw its own conclusions on how to interpret the information. It can be described as more of a folk taxonomy than a taxonomy. Its knowledge develops with every game played. (...)

Limitations of taxonomy are often overcome by the AI itself because it can learn and adapt. For example, if the player was thinking of a "Horse" and answered "No" to the question "Is it an animal?," the AI will, nevertheless, guess correctly, despite being told that a horse is not an animal.

As described by the inventor, Robin Burgener, the “Uncommon Knowledge” generated by the A.I. at the end of a game is what it comes up with when something seems odd and it can’t fit it in with what it knows. This makes this A.I. unique—it is beginning to make its own distinctions; it is information the A.I. ‘thinks up’ on its own, generating answers based on what it has learned and what it knows. Over time, its knowledge will become more refined. 20Q learns, and learns to make distinctions, through play—the more times an object is played, the more the artificial intelligence learns about that object. The online 20Q A.I. has about 10,000,000 synaptic connections. Burgener notes that the success rate of the online A.I. is between 73 to 78 per cent. According to Burgener, the real success rate could be higher, but he has adapted the algorithm in order to make it more interesting for the players; if the artificial intelligence won every game, all the time, as it is theoretically capable of doing within a finite framework, it would not be very interesting to play, and the AI would not continue to learn.

Ρε παιδια,

Προσπαθω να μπω στο site εδω και μια βδομάδα και ειναι ολο offline.

Τι παιζει ? Μηπως ειναι ανοιχτο μονο για μερικες ωρες ?

[sIGPIC][/sIGPIC] Φραπεδάκι ολέε

Ρε παιδια,

Προσπαθω να μπω στο site εδω και μια βδομάδα και ειναι ολο offline.

Τι παιζει ? Μηπως ειναι ανοιχτο μονο για μερικες ωρες ?

Ένας άνθρωπος είναι, μη περιμένεις και πολλά... μόλις αποφασίσει να επεκταθεί και προσλάβει περισσότερο προσωπικό, τότε θα είναι περισσότερη ώρα :p

και να την πετύχεις θα πρέπει να περιμενεις στην ουρα που λεει ο λόγος για να σου απάντησει.. και άντε το πολυ 2 με 3 ερωτησεις.

πάντως αν τα καταφέρεις και την πετύχεις θα σπασεις πλάκα

Ναι το ξερω,

Απλα ρωταω τι ωρα την πετυχαινετε συνηθως..

Εγω εμπαινα παλαιοτερα αλλα τοτε πρεπει να ειχε bot γιατι σου απαντουσε πολλες φορες με τις ιδιες απαντησεις.

[sIGPIC][/sIGPIC] Φραπεδάκι ολέε

Πάντως εγώ που μπήκα για πρώτη φορά σήμερα μου βγάζει αυτό:

http://www.pythiaonline.com/images/pythia-offline.jpg

Τι συμβαίνει;;;:worry::worry:

Το έκλεισε το μαγαζί! Πλάκα κάνω μην αγχώνεσαι.:D Όταν κοιμάται ή όταν μασάει φύλλα δάφνης για να μπορεί να μας δώσει τουε χρησμούς της με ακρίβεια(αν και τελευταία την κόβω λίγο ντεφορμέ) ,βγαίνει offline. Κάτι μου λέει όμως ότι σύντομα θα επιστρέψει. :D

• 2 weeks later...

egw paidia 2 fores prospathisa na mpw kai paaaaali eleipe auti i pytheia!!

ante re gamoto exw periergia na dw ti tha mou pei....!!!kserei kaneis pote gyrnaei apo diakopes??

:p :p :p :p

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...