Jump to content

Sony Ericsson C905

d2000217
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οχι!!!δεν χρεονεσαι καθολου!θα χρεονεσαι με την χρηση,δηλαδη οταν θα κανει ανανεωση του χαρτη!!!!
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 3,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

5)Το κόκκινο λαμπάκι κάτω απ'την υποδοχή αναβοσβήνει όταν έχει τελειώσει η μπαταρία!Εσένα σου ανάβει πάντα;Δοκίμασεςς να κάνεις επανεκκίνηση τη συσκευή,μήπως τυχόν είχε κολλήσει;Σε προηγούμενες εκδόσεις λογισμικού,αν άδειαζε η μπαταρία και έβαζες το τηλέφωνο να φορτίσει,το λαμπάκι συνέχιζε να αναβοσβήνει,παρά το γεγονός ότι η μπαταρία φόρτιζε!Αυτό λυνόταν μόνο με επανεκκίνηση!Εσένα το κάνει συνέχεια,αναεξαρτήτως του επιπέδου φόρτισης της μπαταρίας;

!

πού βρίσκεται το λαμπάκι κ δε το έχω δει ακόμα; :blink:

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

2 μήνες αφού πήρα το κινητό είπα να χρησιμοποιήσω όσες περισσότερες λειτουργίες μπορώ :P

Παίζει όλη μέρα μουσική, μέσα σε 2 μήνες έχουν τραβηχτεί 897 φωτογραφίες, το bluetooth πάλι καλά που δεν καίγεται γτ τώρα θα ήταν για πέταμα, έκανα εγκατάσταση του Windows Live Messenger και θέλω να βάλω και χάρτες τους οποίους μπορώ να τσεκάρω ανα πάσα στιγμή χωρίς να χρησιμοποιώ δορυφόρο η οτιδήποτε χρεώσιμο. Ξέρω ότι έχει ξανασυζητηθεί το θέμα των χαρτών αλλά χίλια σόρρυ... τέτοια ώρα που το θυμήθηκα θα με πάρει ο ύπνος πάνω στο pc :X

Αν θέλει κάποιος να με βοηθήσει να βρω χάρτες τον ευχαριστώ πολύ και σόρρυ για την ταλαιπωρία. :)

Που ακριβως βρηκες το Windows Live Messenger για κινητο?

Δεν μπορω να το βρω εγω...

Που ακριβως βρηκες το Windows Live Messenger για κινητο?

Δεν μπορω να το βρω εγω...

Μηπως εννοει Αυτο ?

:w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t:

Αυτο το ειχα δει παλια. Αυτο ποσο χρεωνετε?

Η Vodafone εχει Messenger αλλα δεν εινε συμβατο με C905 ακομα...

Δεν πειράζει,μπορείς να το κατεβάσεις!Η JVM του 905 παίζει οποιαδήποτε εφαρμογή java υπάρχει(ε,δεν είναι τυχαία η πιο εξελιγμένη ;) )!

πού βρίσκεται το λαμπάκι κ δε το έχω δει ακόμα; :blink:

το λαμπάκι ειναι οπως κοιτας το βυσμα του φορτιστη στα δεξιά του

οχι!!!δεν χρεονεσαι καθολου!θα χρεονεσαι με την χρηση,δηλαδη οταν θα κανει ανανεωση του χαρτη!!!!

Αρα χρεωνεσαι ..... Εκτος αν η χρεωση ειναι αμελητεα , αν το εχεις χρησιμοποιησει μπορεις να μας πεις ποσο περιπου χρεωνεσαι για μια τυπικη διαδρομη (π.χ. μεσα στην πολη) ;

4)Αυτό δεν πρέπει να είναι φυσιολογικό!Τα ενσύρματα ακουστικά δεν καταναλώνουν μπαταρία!Έχεις μήπως ενεργοποιημένο το gps?Τσέκαρέ το!Πήγαινε:Υπηρεσιες εντοπισμού,Ρυθμίσεις,Απενεργοποίηση GPS!Να μην έχεις ενεργό το δέκτη όταν δε χρησιμοποιείς το GPS!Αν είναι απενεργοποιημένος ο δέκτης,τσέκαρε μήπως έχεις ενεργό το Wi-Fi!Αν δεν είναι τίποτα απ'όλα αυτά,τότε έχει πρόβλημα η μπαταρία μάλλον!

κ αν μπορω,

να προσθεσω κατι ακομα,

αν δε κανει βιντεοκλησεις ή χρηση ιντερνετ μεσω δικτυου,

ας κλεισει το δεκτη HSDPA

απο

μενου

ρυθμισεις

στη τελευταια καρτελα που γραφει δικτυα κινητης

κατω κατω επιλογη που γραφει gsm/3g network

επιλεγουμε gsm only.

εδω στο φορουμ το εχω διαβασει για αυτη την επιλογη κ εχω προσεξει οντος μικροτερη καταναλωση.

σορρυ για τις κακες οδηγιες , εχω αγγλικο μενου

Δεν πειράζει,μπορείς να το κατεβάσεις!Η JVM του 905 παίζει οποιαδήποτε εφαρμογή java υπάρχει(ε,δεν είναι τυχαία η πιο εξελιγμένη ;) )!

Τι εινε το JVM? Ποιο λες να κατεβασω? Δεν σε πολυ καταλαβα :worry:

1)Αυτή η λειτουργία έχει αφαιρεθεί απ'το Κ850 και μετά,οπότε δεν είναι πρόβλημα!

2)Τι εννοείς δεν παίζει;Όταν θες να χρησιμοποιήσεις το smile shutter πρέπει να το επιλέξεις και να εστιάσεις σε κάποιο πρόσωπο!Αν δεν εστιάσεις σε πρόσωπο ή αν βρεις πρόσωπο το οποίο δεν αναγνωριστεί,είναι απόλυτα λογικό να μη λειτουργεί!

3)Έτσι λειτουργούν σχεδόν όλα τα τελευταια SE!

4)Αυτό δεν πρέπει να είναι φυσιολογικό!Τα ενσύρματα ακουστικά δεν καταναλώνουν μπαταρία!Έχεις μήπως ενεργοποιημένο το gps?Τσέκαρέ το!Πήγαινε:Υπηρεσιες εντοπισμού,Ρυθμίσεις,Απενεργοποίηση GPS!Να μην έχεις ενεργό το δέκτη όταν δε χρησιμοποιείς το GPS!Αν είναι απενεργοποιημένος ο δέκτης,τσέκαρε μήπως έχεις ενεργό το Wi-Fi!Αν δεν είναι τίποτα απ'όλα αυτά,τότε έχει πρόβλημα η μπαταρία μάλλον!

5)Το κόκκινο λαμπάκι κάτω απ'την υποδοχή αναβοσβήνει όταν έχει τελειώσει η μπαταρία!Εσένα σου ανάβει πάντα;Δοκίμασεςς να κάνεις επανεκκίνηση τη συσκευή,μήπως τυχόν είχε κολλήσει;Σε προηγούμενες εκδόσεις λογισμικού,αν άδειαζε η μπαταρία και έβαζες το τηλέφωνο να φορτίσει,το λαμπάκι συνέχιζε να αναβοσβήνει,παρά το γεγονός ότι η μπαταρία φόρτιζε!Αυτό λυνόταν μόνο με επανεκκίνηση!Εσένα το κάνει συνέχεια,αναεξαρτήτως του επιπέδου φόρτισης της μπαταρίας;

6)Στο δικό μου γυρνάει κανονικά στην ίδια φωτό,αλλά σε κάθετη προβολή,δε βγαίνει απ'το μενού!

7)Κι εμένα το κάνει 1 στις 10 φορές,δεν είναι κάτι αυτό!Τυχαίο σφάλμα λογισμικού,που δεν επηρεάζει ούτε τη λειτουργικότητα του τηλεφώνου,ούτε υποδηλώνει δυσλειτουργία!

2. Επιλέγω τη λειτουργία, αναγνωρίζει το πρόσωπο, αλλά δεν βγάζει φώτο όταν κάποιος χαμογελάσει..

4. Είναι όλα απενεργοποιημένα...Gps, Wi Fi, 3G, ακόμα κ τη φωτεινότητα έχω μειώσει...αλλά κ πάλι τπτ....απλά πληροφοριακά, μιλάω αρκετά.. :O

5. Ναι, αναβοσβήνει συνεχώς...

6. Με επανεκκίνηση λύνεται...

Επίσης να προσθέσω, ότι όταν κάποιος με καλεί...ανοίγοντας το προς τα πάνω, το κινητό κλέινει!! μου το έκανε πρωτη φορά σήμερα...

Για τα υπολοιπά, thankssssss :)

το λαμπάκι ειναι οπως κοιτας το βυσμα του φορτιστη στα δεξιά του

ωχ ναι....δε το είχα προσέξει..και τι σκοπιμότητα έχει αυτό;

οσο για τη μπαταρία,στο προηγούμενο ποστ,αν μιλάς αρκετά λογικά κρατάει μια μέρα.. ;-)

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

2. Επιλέγω τη λειτουργία, αναγνωρίζει το πρόσωπο, αλλά δεν βγάζει φώτο όταν κάποιος χαμογελάσει..

4. Είναι όλα απενεργοποιημένα...Gps, Wi Fi, 3G, ακόμα κ τη φωτεινότητα έχω μειώσει...αλλά κ πάλι τπτ....απλά πληροφοριακά, μιλάω αρκετά.. :O

5. Ναι, αναβοσβήνει συνεχώς...

6. Με επανεκκίνηση λύνεται...

Επίσης να προσθέσω, ότι όταν κάποιος με καλεί...ανοίγοντας το προς τα πάνω, το κινητό κλέινει!! μου το έκανε πρωτη φορά σήμερα...

Για τα υπολοιπά, thankssssss :)

2)Δοκίμασες να ξαναπεράσεις το λογισμικό του με την Υπηρεσία αναβάθμισης;Προφανώς δεν "έκατσε" σωστά με την 1η φορά!Σπάνια βέβαια,αλλά συμβαίνει!

4)Πόσο περίπου μιλάς;Γιατί αν μιλάς π.χ. 4-5 ώρες τη μέρα ( :blink: ),είναι λογικό να κρατάει μια μέρα!Αλλά,αν μιλάς π.χ. από καμιά ώρα,μου φαίνεται τραβηγμένο να μη βγάζει πάνω από μέρα!Πήγαινέ το πάντως σε ένα σέρβις και πες τους να σου ελέγξουν την μπαταρία,ώστε αν είναι ελαττωματική να την αντικαταστήσουν επιτόπου!

5)Κι αυτό προφανώς πρόβλημα λογισμικού!Δοκίμασε επανεγκατάσταση λογισμικού!

6)Μια απ'τα ίδια με τα 2) και 5),μάλλον!

Για το τελευταίο,υποψιάζομαι ότι σε λίγο καιρό θα παρουσιάσει το πρόβλημα του ακουστικού! :X Ξέρεις,αυτό που αναφέρθηκε μερικές σελίδες πιο πίσω...Ελπίζω να βγω λαθος :(

kotsianis7 δεν μου απαντησες :(

το JVM ειναι το java module του κινητου,δηλαδη ποια εκδοση java μπορει να διαβασει και τα προγραμματα που ειναι γραμμενα σε αυτη..αυτο εννοει

Poco X3 nfc 6/128

το JVM ειναι το java module του κινητου,δηλαδη ποια εκδοση java μπορει να διαβασει και τα προγραμματα που ειναι γραμμενα σε αυτη..αυτο εννοει

Για να καταλαβεις τι λεγαμε, μιλουσαμε για το Messenger στα κινητα.

Και ειπα εγω οτι υπαρχει απο την Vodafone ενα Messenger αλλα δεν εινε διαθεσιμο για το C905.

Οποτε τωρα τι ακριβως θελετε να μου πειτε?

Οτι αν κατεβασω το JVM θα μπορω να κατεβασω το Messenger της Vodafone για αλλο κηνητο και να δουλευει στο C905? Αυτο θελετε να μου πειτε? Γιατι μπερδευτικα λιγο.

Το JVM που το βρισκω?

Για να καταλαβεις τι λεγαμε, μιλουσαμε για το Messenger στα κινητα.

Και ειπα εγω οτι υπαρχει απο την Vodafone ενα Messenger αλλα δεν εινε διαθεσιμο για το C905.

Οποτε τωρα τι ακριβως θελετε να μου πειτε?

Οτι αν κατεβασω το JVM θα μπορω να κατεβασω το Messenger της Vodafone για αλλο κηνητο και να δουλευει στο C905? Αυτο θελετε να μου πειτε? Γιατι μπερδευτικα λιγο.

Το JVM που το βρισκω?

το JVM είναι στο κινητό από τη μαμά του. αν βρεις το messenger σε java μορφή και το περάσεις στο κινητό σου θα δουλέψει.αυτό θέλουν να πουν τα παιδιά.

για να σε βοηθήσω http://get.ebuddy.com

Μαμά έφαγα και τα 1000 λεπτά αυτό τον μήνα! Μπορώ να φάω τώρα παγωτό?:happy:

Μηπως εννοει Αυτο ?

Δε θυμάμαι σε ποιά ιστοσελίδα το βρήκα ακριβώς. Κανένα δίκτυο δεν έχει έκδοση του Windows Live Messenger για το C905 ακόμη. Εγώ κατέβασα την εφαρμογή και μπαίνω μέσω Wi-Fi. Αν κάποιος ενδιαφέρεται για τη συγκεκριμένη εφαρμογή μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου στο stelios_dim@hotmail.com και να τη στείλω :)

το JVM είναι στο κινητό από τη μαμά του. αν βρεις το messenger σε java μορφή και το περάσεις στο κινητό σου θα δουλέψει.αυτό θέλουν να πουν τα παιδιά.

για να σε βοηθήσω http://get.ebuddy.com

Αχα καταλαβα.

Απλα εγω μιλουσα για το Messenger της Vodafone το οποιο δεν μπορεις να το περασεις γιατι σου βγαζει οτι δεν υποστιριζεται.

2)Δοκίμασες να ξαναπεράσεις το λογισμικό του με την Υπηρεσία αναβάθμισης;Προφανώς δεν "έκατσε" σωστά με την 1η φορά!Σπάνια βέβαια,αλλά συμβαίνει!

4)Πόσο περίπου μιλάς;Γιατί αν μιλάς π.χ. 4-5 ώρες τη μέρα ( :blink: ),είναι λογικό να κρατάει μια μέρα!Αλλά,αν μιλάς π.χ. από καμιά ώρα,μου φαίνεται τραβηγμένο να μη βγάζει πάνω από μέρα!Πήγαινέ το πάντως σε ένα σέρβις και πες τους να σου ελέγξουν την μπαταρία,ώστε αν είναι ελαττωματική να την αντικαταστήσουν επιτόπου!

5)Κι αυτό προφανώς πρόβλημα λογισμικού!Δοκίμασε επανεγκατάσταση λογισμικού!

6)Μια απ'τα ίδια με τα 2) και 5),μάλλον!

Για το τελευταίο,υποψιάζομαι ότι σε λίγο καιρό θα παρουσιάσει το πρόβλημα του ακουστικού! :X Ξέρεις,αυτό που αναφέρθηκε μερικές σελίδες πιο πίσω...Ελπίζω να βγω λαθος :(

Ναι μιλάω αρκετά!!! Γύρω στις 3 ώρες...

Όσο για τα υπόλοιπα, μου έκανες τη καρδιά περιβόλι!!!! :(

Πάντως σε ευχαριστώωωω!

Τι εινε το JVM? Ποιο λες να κατεβασω? Δεν σε πολυ καταλαβα :worry:

H JVM με πολύ απλά λόγια περικλείει και τρέχει ένα πρόγραμμα της Java!Όσα πιο πολλά API's υποστηρίζονται(με πολύ απλά λόγια,όσο περισσότερες δυνατότητες υποστηρίζονται)τόσο πιο καλά θα τρέχουν οι εφαρμογές και θα υποστηρίζονται ακόμη περισσότερες!Όσον αφορά τον messenger της Vodafone,κατέβασέ τον,θα λειτουργήσει κανονικά!Άσχετα αν αναφέρεται ως ασύμβατος με το 905!

Ναι μιλάω αρκετά!!! Γύρω στις 3 ώρες...

Όσο για τα υπόλοιπα, μου έκανες τη καρδιά περιβόλι!!!! :(

Πάντως σε ευχαριστώωωω!

Πολύ λίγο μιλάς!!!Κάθε μέρα 3 ώρες;;;Τότε,σίγουρα δεν έχει πρόβλημα η μπαταρία!Και ευχαριστώ να λες που βγάζει μια ολόκληρη μέρα!!Για δοκίμασε τα εξής:σύρε προς τα πάνω το slider του κινητού και κούνα το αριστερά-δεξιά!Παρατηρείς όταν το κουνάς να κλειδώνει η συσκευή,όπως όταν το κατεβάζεις;

Πολύ λίγο μιλάς!!!Κάθε μέρα 3 ώρες;;;Τότε,σίγουρα δεν έχει πρόβλημα η μπαταρία!Και ευχαριστώ να λες που βγάζει μια ολόκληρη μέρα!!Για δοκίμασε τα εξής:σύρε προς τα πάνω το slider του κινητού και κούνα το αριστερά-δεξιά!Παρατηρείς όταν το κουνάς να κλειδώνει η συσκευή,όπως όταν το κατεβάζεις;

Όχι δεν κάνει τέτοιο... (ευτυχώς;;;; :happy:) , απλά τρεμοπαίζει ελαφρώς...

θα επιζήσει γιατρέ;;;; χιχιχι :lol:

Εντάξει τότε!Μάλλον θα τα καταφέρει! :p

Απλά,αυτό το πρόβλημα με το ακουστικό οφείλεται σε λάθος καλωδίωση και τα 905άρια που το παρουσιάζουν,έχουν πρόβλημα όταν είναι ανοιχτό το slider!Συγκεκριμένα,λόγω αυτού του κατασκευαστικού λάθους,όταν κουνάς αριστερα-δεξιά το slider,το τηλέφωνο κλειδώνει,όπως όταν κατεβάζεις το slider!Κάποια επαφη μέσα κάνει βραχυκύκλωμα,γι'αυτό!Οπότε,λογικά,είναι ok το δικό σου!

H JVM με πολύ απλά λόγια περικλείει και τρέχει ένα πρόγραμμα της Java!Όσα πιο πολλά API's υποστηρίζονται(με πολύ απλά λόγια,όσο περισσότερες δυνατότητες υποστηρίζονται)τόσο πιο καλά θα τρέχουν οι εφαρμογές και θα υποστηρίζονται ακόμη περισσότερες!Όσον αφορά τον messenger της Vodafone,κατέβασέ τον,θα λειτουργήσει κανονικά!Άσχετα αν αναφέρεται ως ασύμβατος με το 905!

Το Messenger της Vodafone για να το κατεβασεις πρεπει να διαλεξεις συσκευη πρωτα.

Δες εδω http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=4991

Διαλεξα C902, K800, K850, με καμια δεν μπορω να το τρεξω.

Διαλεγεις συσκευη βαζεις τον αριθμο σου και σου στελνει ενα μηνυμα για να το κατεβασεις, και μετα σου βγαζει το μηνυμα Phone Not Supported.

Μπορω να κανω κατι διαφορετικα για να το κατεβασω?

Edit: Μιλησα με την Vodafone και μου ειπανε μπορει να εινε συμβατη αν βρω το προγραμμα χωρις να μου το στειλουνε αυτη με την διαδικασια που γινετε μεσο του site, αλλα δεν μπορουνε να μου το στειλουνε αυτοι ετσι, δεν τους το επιτρεπουνε, μου ειπανε μονο αμα βρω το προγραμμα απο καπου αλλου, απφφφ...

Εψαξα και δεν βρηκα τιποτα...

• The title was changed to Sony Ericsson C905