Jump to content

Sony Ericsson C905

d2000217
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απο προχτες το κινητο μου εχει προβλημα με την μπαταρια.Συγκεκρειμενα δεν φορτιζει(οταν το βαζω να φορτισει βγαζει μυνημα:χρησημοποιηστε μπαταρια sony ericsson)παρολο που η μπαταρια ειναι η αυθεντικη που ειχε οταν το αγορασα,και επιπλεον δεν λειτουργουσε κι ο μετρητης μπαταριας.Τωρα εχει ξεφορτισει εντελως και δεν μπορω να το ενεργοποιησω.Απ΄τον Γερμανο ειπαν οτι χρειαζεται αναβαθμιση λογισμικου και μαλλον θα το παω αυριο η μεθαυριο να μου το αναβαθμισουν αλλα νομιζω οτι ειναι και θεμα μπαταριας.Ειχε κανενας κατοχος του συγκεκρειμενου κινητου το ιδιο η παρομοιο προβλημα?

• Απαντήσεις 3,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Στα 2μιση χρονια περίπου που το έχω (Nov 2008) ήδη μου έχει χαλάσει 3 φορες.Μια φορα η οθόνη και 2 φορες το ακουστικό.Για να μιλήσω ανοίγω αναγκαστικά την ανοιχτή ακρόαση.Στις πρώτες 2 βλάβες είχα εγγύηση οποτε δεν πλήρωσα ούτε ένα cent.Πριν κάνα μηνα ξαναχάλασε για 2η φορα το ακουστικό.Ακόμα δεν το διόρθωσα.Σκέφτομαι να το κάνω κάτω στην Ελλάδα.Ξέρει κανεις τιμές περίπου για επιδιόρθωση τέτοιας βλάβης? κάποιος που αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα?
1998 - 2020: Ericsson T18, Ericsson GA318, Panasonic GD30, Panasonic GD95, Siemens M35i, Siemens S35, Siemens S45i, Siemens S55, Siemens ST60, Siemens SX1, SE K700i, SE K750i, Nokia 6670, Nokia 6680, Qtek S200, SEK8000i, SE C905, SE Xperia Arc, Xperia Z1, Xperia Z2, Xperia XZ1 dual, XZ2, Xiaomi 10T Pro

Τελικα το πηγα για αναβαθμιση αλλα το προβλημα παραμενει.Ειπαν οτι εχει παρει μεσα υγρασια(μαλλον το καταλαβαν απ'το αυτοκολητο που εγινε κοκκινο) για'υτο εχει χαλασει η φορτιση και δεν επισκευαζεται.Αρα μαλλον η εγγυηση ακυρωνεται.Αντιο c905....:(

• 4 weeks later...

Γειά σας παιδιά, έχω ένα πρόβλημα με το κινητό μου sony ericsson c905. Μου το αγόρασε ένας φίλος μου από το εξωτερικό επειδή το βρήκε πιο φτηνό. Μόλις έβαλα μέσα την κάρτα μου cosmote μου έβγαζε κάποια μηνύματα στα αγγλικά και του έκανα debrand που το διάβασα από το forum εδώ και όταν το ξανά-ενεργοποίησα είχε ελληνικά και μου έλεγε " Βάλτε την σωστή κάρτα sim" . Έψαξα λίγο στο ίντενετ και κατάλαβα ότι είναι κλειδωμένο και συγκεκριμένα από μια εταιρία 'orange" . Τί μπορώ να κάνω για να χρησιμοποιώ το κινητό με cosmote κάρτα ελληνική?

Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και την προσοχή σας για το πρόβλημα μου !!!:)

• 3 months later...
΄Εχω ένα πρόβλημα με το κινητό που δεν ξέρω για ποιό λόγο δεν συνδέονται εφαρμογές με το wi-fi.

Ενώ συνδέεται με το router όταν πάω να ανοίξω κάποια εφαρμογή π.χ το accuweather μου βγάζει το μήνυμα <Ρυθμίσεις Ιντερνετ: Σύνδεση με : και από κάτω:

Τοπ.Συνδ.Επιτρεπτ.Ναι>

Αν επιλέξω Σύνδεση με μου βγάζει το μήνυμα: Λογαριασμός δεδομένων: Κανένας και αν κάνω προσθήκη με πάει στο Δεδομένα gprs η gsm.

Υπόψη ότι μέσω του εικονιδίου ιντερνετ και επιλογης μιας διεύθυνσης στο ιντερνετ η σύνδεση γίνεται κανονικά.Εάν κατεβάσω π.χ opera ή snaptu κ.λ.π δυστυχώς δεν γίνεται κάτι.

Αν κάποιος ειχε το ίδιο πρόβλημα και το έλυσε ας μου στείλει αναλυτικές οδηγίες.

Ευχαριστώ.

Γειά σας μετά από καιρό.

Στο παραπάνω ερώτημα του φίλου έχει κάποιος πληροφορίες να μας δώσει?

Γειά σας μετά από καιρό.

Στο παραπάνω ερώτημα του φίλου έχει κάποιος πληροφορίες να μας δώσει?

Μάλλον κανείς...

Και οι τελευταίοι χρήστες το πέταξαν μου φαίνεται...

Ώρα για νεό κινητό, τί να το κάνω το wireless αν δεν μπορώ να σερφάρω

Δοκίμασε να φτιάξεις ένα λογαριασμό δεδομένων με λάθος φυσικά ρυθμίσεις ώστε να "βλέπει" το κινητό ότι έχει λογαριασμό δεδομένων,
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

καλησπερα σας .

αν εχω κανει λαθος το ποστ συγνωμη .

θα ηθελα λιγο την βοηθεια σας . Θελω να βαλω στο C905 εφαρμογη του φεης μπουκ και να μπαινω και απο το κινητο και εαν ειναι δυνατον να τα δειχνει στα ελληνικα οταν θα συνδεθω . Καθως επισης οταν βαλω την εφαρμογη να εχω κ την δυνατοτητα για συνομιλια - Chat με καποιον . Υπαρχει αυτη η δυνατοτητα ;

η κααι αν μπορω εφαρμογη Skype

Edited by The_Keeper

Καλησπέρα φίλε The_Keeper,

η εφαρμογή δεν είναι δυνατόν να δείχνει ελληνικά γιατί δεν είναι link προς ένα προσαρμοσμένο site του FB για κινητά, αλλά τραβάει δεδομένα από το fb και τα προβάλει στο περιβάλλον της το οποίο είναι στα αγγλικά. Πρόκειται δηλαδή για μια κανονική εφαρμογή και όχι μια εφαρμογή-link προς το FB. Για να δεις το περιβάλλον του fb θα ελληνικά θα πρέπει να επισκεφθείς με τον browser του κινητού σου το mobile site του fb στη διεύθυνση http://m.facebook.com/

Όσον αφορά τη δυνατότητα chat, μέχρι στιγμή η εφαρμογή αυτή δεν την υποστιρίζει, οπότε θα πρέπει να καταφύγεις στη χρήση im εφαρμογών όπως για παράδειγμα το ebuddy.

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

Δοκίμασε να φτιάξεις ένα λογαριασμό δεδομένων με λάθος φυσικά ρυθμίσεις ώστε να "βλέπει" το κινητό ότι έχει λογαριασμό δεδομένων,

Ευχαριστώ πολύ !

Θα το δοκιμάσω

Καλησπέρα φίλε The_Keeper,

η εφαρμογή δεν είναι δυνατόν να δείχνει ελληνικά γιατί δεν είναι link προς ένα προσαρμοσμένο site του FB για κινητά, αλλά τραβάει δεδομένα από το fb και τα προβάλει στο περιβάλλον της το οποίο είναι στα αγγλικά. Πρόκειται δηλαδή για μια κανονική εφαρμογή και όχι μια εφαρμογή-link προς το FB. Για να δεις το περιβάλλον του fb θα ελληνικά θα πρέπει να επισκεφθείς με τον browser του κινητού σου το mobile site του fb στη διεύθυνση http://m.facebook.com/

Όσον αφορά τη δυνατότητα chat, μέχρι στιγμή η εφαρμογή αυτή δεν την υποστιρίζει, οπότε θα πρέπει να καταφύγεις στη χρήση im εφαρμογών όπως για παράδειγμα το ebuddy.

σε ευχαριστω φιλαρακο . αρα ανοιγω εκεινη την σελιδα στο τηλ και απο εκει κανω οτι κανω ετσι ;

Φίλε ZXR θέλω να σε ευχαριστήσω θερμά για την πληροφορία. Ήταν τόσο απλό ! 2 μήνες τώρα που έχω το συγκεκριμένο κινητό το είχα λιώσει στο ψάξιμο για να καταφέρω να λειτουργήσει το ασύρματο ιντερνετ (και όλες οι εφραμογές που χρειάζονται κατέβασμα δεδομένων) και τελικά χρειαζόταν μόνο ένα fake account ...

Γεια σας, ο αδεφος μου ειχε ενα C905 το οποιο ειχε προβλημα με την οθονη. Πριν 3 βδομαδες το πηρα εγω και το πηγα στο πλαισιο και το φτιαξανε. Τωρα εχω το εξης προβλημα: μπαινω στο wifi συνδεενεται στο δικτυο ή τουλαχιστον ετσι δειχνει αλλα οταν παταω να μπει στο youtube ανοιγει, κανει ελαχιστοποιηση και οταν ξαναπαταω προσπαθει να φορτωσει αλλα δεν μπαινει. Οταν φορτωνει μου γραφει getting terms of use και απο κατω connectting αλλα οση και να το αφησω δεν μπαινει.

Ευχαριστω

Καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα με το τηλ και έχω φρικάρει !!:confused: Πήγα στον γερμανό και του ειπα εχω προβλημα δεν φορτιζει το c905 μου ....Το κράτησε μηπως μπορέσει να το φτιαξει αλλα ματαια ....ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΙΜΑ ΤΟ ΒΙΣΜΑ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΞΕΚΟΛΛΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΕΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΟΝΟ H SE ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΗΡΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΙΣΑ να στειλω εδω μηπως υπαρχει καμια ιδεα ή πληροφορια για το συγκεκριμενο προβλημα ....ευχαριστω εκ των προτερων

Αν είσαι στην Άρτα πάντως (σύμφωνα με το username), πήγαινέ το στον Γκανιάτσα που έχει το εξουσιοδοτημένο sony ericsson service.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

• 1 month later...

Καλησπέρα σε όλους.

Αγόρασα, από ebay, ένα καινούργιο κουτί-περίβλημα για ένα Sony Ericsson C905 του οποίου η πρόσοψη και το πίσω κουτί είχε σπάσει.

Έκανα την “μεταμόσχευση” του εσωτερικού του τηλεφώνου στο νέο κουτί αλλά τώρα πιάνει - δεν πιάνει σήμα. Πιστεύω ότι κάπου έχει φύγει η δεν έχει μπει στην σωστή θέση η εσωτερική κεραία που έχει. Θα το ξανανοίξω αλλά το θέμα είναι ότι δεν ξέρω ποια - πως είναι η εσωτερική κεραία ώστε να το ελέγξω.

Υπάρχει ένα μικρό - λεπτό καλωδιάκι το οποίο είναι μεν κεραία αλλά είναι του wi-fi.

Ξέρει κανείς να μου περιγράψει πως είναι αυτή η κεραία που ψάχνω ?

Η, ακόμα καλύτερα, αν υπάρχει σε κάποια φωτογραφία από ανοικτό κινητό η φωτογραφία ανταλλακτικού ?

Να ‘στε όλοι καλά.

Δες [ame=http://www.youtube.com/watch?v=pySc2l9jSks]αυτό[/ame] μήπως βρεις αυτό που θες.

Φίλε zxr,

σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου.

Αυτό ακριβώς το βιντεάκι ακολούθησα.

Ακολούθησα την διαδικασία μέχρι το 6΄25" του βίντεο. Από εκεί και πέρα δεν είχε νόημα

γιατί είναι αν θέλεις να λύσεις τα επιμέρους κομμάτια που είναι πάνω στην πλακέτα.

Εγώ την πήρα ολόκληρη και την έβαλα στο καινούργιο case.

Απλά κάπου κουνήθηκε - αποσυνδέθηκε η κεραία και δεν ξέρω ποιά είναι.

Να 'σαι καλά.

Μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω περισσότερο. Αν μιλάγαμε για τα W705 και Elm θα μπορούσα να σε βοηθήσω γιατί τα έχω κάνει βίδες και τα ξέρω. Το 905 όμως μου είναι άγνωστο.

:)

Μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω περισσότερο. Αν μιλάγαμε για τα W705 και Elm θα μπορούσα να σε βοηθήσω γιατί τα έχω κάνει βίδες και τα ξέρω. Το 905 όμως μου είναι άγνωστο.

Να 'σαι καλά φίλε μου.

Θα περιμένω λίγες μέρες ακόμα, μήπως βρεθεί κάποιος που να γνωρίζει "τι και πως" και μετά λέω να το ξανανοίξω - ξανακλείσω μήπως και "κάτσει" λιγο καλύτερα και δουλέψει. :)

Και πάλι σ' ευχαριστώ πολύ

• 2 weeks later...
Γεια σας,θα ηθελα να ρωτησω εαν καποιος εχει ανακαλυψει καποια εφαρμογη συμβατη -java-,(εχω ψαξει πολυ αλλα δεν εχω βρει) ωστε να μπλοκαρω ανεπιθυμητους αριθμους απο το ευρετηριο μου δηλ black list.Σας ευχαριστω.

Όχι φίλε μου δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, οι εφαρμογές java είναι πιο περιορισμένες σε δυνατότητες.

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

• 1 month later...
Πρίν λίγες μέρες αρχισε να μου διχνει την οθονη σαν μωασικο και ενας τεχνικος μου ειπε οτι πρεπει να του αλλαξει την ταινια, και πρλήρωσα 30 ευρω και μου την αλλαξε...!Για μια εβδομάδα ολα οκ, και τωρα σβηνει τελειως η οθονη ενω το υπολποινο κηνιτο λειτυργει...!Αν το κλεισω και το ξαναανοιξω μια χαρα αλλα μολισ το κλειδώσω παλι τα ιδια...!Τι φταιει?

• 2 months later...
Παιδιά χρειάζομαι επειγόντως βοήθεια. Έχω ένα c905 πολύ παλιό και μου εμφανίζει ένα πρόβλημα. Ενώ συνδέεται κανονικά με wifi στο δίκτυο της forthnet του γείτονα και κάνει κανονική περιήγηση στο αντίστοιχο δικό μου δίκτυο της ίδιας εταιρίας δεν ενώ συνδέεται δεν μπορώ να περιηγηθώ στο ίντερνετ... καμία ιδέα.??:wacko:

• The title was changed to Sony Ericsson C905