Cavaradossi Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 εγω τι να κανω? λετε να σωζεται η κατασταση με κανα update? ειναι και vodafone life δεν γινεται η αναβαθμιση απο το σπιτι ε? η αντιπροσωπεια της se που ειναι? Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixahlid3 Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 εγω τι να κανω? λετε να σωζεται η κατασταση με κανα update? ειναι και vodafone life δεν γινεται η αναβαθμιση απο το σπιτι ε? η αντιπροσωπεια της se που ειναι? Η vodafone πάντα καθυστερεί να βγάλει αναβαθμίσεις.Εγώ χωρίς να έχει πρόβλημα το κινητό το έστειλα στο 9volto και με 25 E μου εβγαλαν το vl και αμέσως από το κινητό το έκανα αναβάθμιση.΄Ασε που το Yahoo go σαν VL δεν το εγκαθιστούσε με τίποτε οπως επίσης και άλλες εφαρμογές ενώ τώρα κανένα πρόβλημα.Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι ρισκάρεις αν μέσα στην εγγύηση σου παρουσιάσει πρόβλημα θα πρέπει να επαναφέρεις το VL. Παράθεση Harry_65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 25 ευρώ για κάτι που κάνεις σε 5 λεπτά ΜΟΝΟΣ σου σπίτι; κάντο απλά debrand εφόσον δε σε καίει το θέμα "εγγύηση" (και πάλι όμως,το επαναφέρεις κ ούτε γάτα ούτε ζημι'ά αν χρειαστεί) Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixahlid3 Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 25 ευρώ για κάτι που κάνεις σε 5 λεπτά ΜΟΝΟΣ σου σπίτι; κάντο απλά debrand εφόσον δε σε καίει το θέμα "εγγύηση" (και πάλι όμως,το επαναφέρεις κ ούτε γάτα ούτε ζημι'ά αν χρειαστεί) Το Debrand είναι γι αυτούς που έχουν τις γνώσεις γιατί δεν είναι και τόσο απλό.΄Αν ξέρεις κάποια διαδικασία του τύπου <<Δημοτικού>> Θα ήταν ευπρόσδεκτη σε μένα. Παράθεση Harry_65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_Athens Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 Παιδιά,μην μαλώνετε,θα το πάρω σε ένα κατάστημα της Sony Ericsson να δώ τι θα μου πούν.Ξέρει κανείς που είναι τα επίσημα? Επίσης,η version που έχει η συσκευή πάνω είναι R1BA034081002.οΤΑΝ ΠΑω να κάνω αναβάθμιση μου λέει πως έχω την τελευταία ενημέρωση και δεν χρειάζεται κάτι άλλο.Αν κάποιος ξέρει απο διάφορα τέτοια να με ενημερώσει μπας και είναι παλιά έκδοση.Λέτε το πρόβλημα στο ακουστικό ναναι απο αυτό? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 καλησπερα παιδες!μολις παρελαβα το κινητο απο servise για ενα προβλημα με το δεξι πολυπληκτρο που ειχα που οταν το πατουσα μου εβγαζε συνεχιση αναπαραγωγης απο τα ηχεια ενω δεν το ειχα σαν συντομευση!μου ειπαν βασικα πως τπυ εκαναν αναβαθμιση η οποια δεν ειναι ιδια με αυτη που κανουμε απο τα σπιτια μας αν κ δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο!κ μου αλλαξαν flex!τι ακριβως ειναι το flex? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 Σχεδόν η ίδια διαδικασία είναι,δεν έκαναν κάτι διαστημικό από πλευράς αναβάθμισης στη συσκευή!Το flex είναι η καλωδιοταινία που ενώνει το πάνω με το κάτω μέρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 Η παραγωγή του C905 σε ένα μικρό χρονικό διάστημα από τώρα σταματάει.Το αναφέρω απλά ως ενημέρωση.Θα αντικατασταθεί από candy-bar συσκευή στα 8.1 mpixels(κάτι αντίστοιχο των Κ850-C902) :) Επίσης,το πρόβλημα του ακουστικού υφίσταται σε όλες τις παρτίδες,οπότε σε όποιον δε συμβαίνει είναι απλά τυχερος(μην πω την άλλη λέξη,θα την κόψει η λογοκρισία του myphone :p ).Λόγω της σύντομης διακοπής της παραγωγής του φυσικά δε θα διορθωθεί! Για να μην παρεξηγηθούν από κάποιους τα λόγια μου,μιλάω για διακοπή παραγωγής και όχι για διακοπή πώλησης!Κανονικά,θα συνεχίσει να πωλείται τουλάχιστον έως τα Χριστουγεννα :) Πάντως ο βασικός λόγος διακοπής δεν είναι η αντικατάστασή του απ'την candybar συσκευή! Μηπως γιατι αντικατασταθει απο το SATIO το φθινοπωρο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixahlid3 Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 Παιδιά,μην μαλώνετε,θα το πάρω σε ένα κατάστημα της Sony Ericsson να δώ τι θα μου πούν.Ξέρει κανείς που είναι τα επίσημα? Επίσης,η version που έχει η συσκευή πάνω είναι R1BA034081002.οΤΑΝ ΠΑω να κάνω αναβάθμιση μου λέει πως έχω την τελευταία ενημέρωση και δεν χρειάζεται κάτι άλλο.Αν κάποιος ξέρει απο διάφορα τέτοια να με ενημερώσει μπας και είναι παλιά έκδοση.Λέτε το πρόβλημα στο ακουστικό ναναι απο αυτό? Το να εκθέτεις την άποψή σου δεν σημαίνει ότι μαλώνεις.Απλά επειδή είχα και εγώ VL κινητό με το λογισμικό που αναφέρεις και όταν ήθελα να του κάνω αναβάθμιση μου έβγαζε το ίδιο ακριβώς μήνυμα με το δικό σου.Κανείς δεν μπορεί να σου πει ακριβώς πως θα λυθεί το πρόβλημα του ακουστικού εκτός από κάποιον που είχε το ίδιο πρόβλημα.Πρέπει όμως όταν λέμε κάτι να μπορούμε να το τεκμηριώνουμε.Θάθελα να μου πεί κάποιος οδηγίες απλές ώστε να μπορούμε να κάνουμε Debrand τη συσκευή μας και όταν λέω απλές εννοώ <<Δημοτικού>>./ Παράθεση Harry_65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 Μηπως γιατι αντικατασταθει απο το SATIO το φθινοπωρο? Καμία σχέση ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 Το Debrand είναι γι αυτούς που έχουν τις γνώσεις γιατί δεν είναι και τόσο απλό.΄Αν ξέρεις κάποια διαδικασία του τύπου <<Δημοτικού>> Θα ήταν ευπρόσδεκτη σε μένα. κοιτα,και εγώ πριν το κάνω 1 φορά,δεν ήξερα..δεν είχα ποτέ vf live συσκευή..άνοιξα τον οδηγό εδώ : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=227205 ακολούθησα βήμα βήμα τις οδηγίες και το έκανα..κοίτα το,το λέει αναλυτικά:happy: Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 Εγώ πάντως είμαι απόλυτα ευχαριστημένος (τυχερός ίσως...) γιατί το έχω από τον Ιανουάριο (VF Live και το έβγαλα βέβαια) και δεν μου έχει παρουσιάσει το παραμικρό... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 Εγώ πάντως είμαι απόλυτα ευχαριστημένος (τυχερός ίσως...) γιατί το έχω από τον Ιανουάριο (VF Live και το έβγαλα βέβαια) και δεν μου έχει παρουσιάσει το παραμικρό... mια απο τ ιδια..φτου φτου φτου μην τα ματιασουμε:X Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 τελικα θα το στειλω για φτιαξιμο μεσω vodafone και ο θεος βοηθος. κριμα και το ηθελα στις 21 που φευγω για διακοπες αλλα σιγα μην το εχω ως τοτε.. Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_best2905 Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Πολυ ωραιο κινητο αλλα πανακριβο!αυτα που προσφερει υπαρχουν κ σε αλλα κινητα με λιγοτερα λεφτα!εκτος απο τα 8 mega pixels Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 τελικα θα το στειλω για φτιαξιμο μεσω vodafone και ο θεος βοηθος. κριμα και το ηθελα στις 21 που φευγω για διακοπες αλλα σιγα μην το εχω ως τοτε.. Εφόσον υπάρχει το ανταλλακτικό θα το έχεις σε 1-2 μέρες,αν όχι αυθημερόν.Θα πιέσεις όμως..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 ποιο ανταλλακτικο? παταγα το πληκτρο 4 και ξεκινουσε να παιζει μουσικη, δεν μπορουσα να στειλω ουτε μηνυμα ουτε να παρω τηλεφωνο Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitoum Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Έχω το εξής πρόβλημα : Αγόρασα ένα Laptop Toshiba (A300-211) με εγκατεστημένα τα Windows Vista Premium και είναι αδύνατο να συνδέσω μέσω Bluetooth το c905 με το laptop.Συγκεκριμένα , αναγνωρίζεται το bluetooth του c905 , αλλά δεν γίνεται pairing με καμμια μέθοδο. Το περίεργο είναι ότι με άλλα κινητά που δοκίμασα ( SE k850i , LG KC910, SAMSUNG E590 , κ.ά. ) γίνεται pairing και σύνδεση αμέσως. Μήπως κάποιος γνωρίζει κάτι σχετικά ; Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Πολυ ωραιο κινητο αλλα πανακριβο!αυτα που προσφερει υπαρχουν κ σε αλλα κινητα με λιγοτερα λεφτα!εκτος απο τα 8 mega pixels συγγνώμη,αλλά πλρώνεις ΣΥΝΟΛΙΚΑ το κινητό..αν αμέσως αμέσως βγάλεις τη κάμερα,τότε σου κάνει και ένα τηλέφωνο των 200 ευρω...αυτό πληρώνεις όμως;) Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sporoz Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Παιδια θα ηθελα να ρωτησω, υπαρχει καμια εφαρμογη που να γραφω μεσα ποσους υδατανθρακες, θερμιδες κτλ καταναλωνω την ημερα η τπτ τετοιο? Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Nokia N95 Sony Ericsson C905 Samsung SGH-i900 OMNIA Sony Ericsson W995 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alapein Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 θελω να ακουω ραδιο μεσω του ιντερνετ,γινετε? και αν ναι πoιο προγραμμα να κατεβασω? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 θελω να ακουω ραδιο μεσω του ιντερνετ,γινετε? και αν ναι πoιο προγραμμα να κατεβασω? ευχαριστω Όχι,δε γίνεται! συγγνώμη,αλλά πλρώνεις ΣΥΝΟΛΙΚΑ το κινητό..αν αμέσως αμέσως βγάλεις τη κάμερα,τότε σου κάνει και ένα τηλέφωνο των 200 ευρω...αυτό πληρώνεις όμως;) Συγνώμη,αλλά η κάμερα στο σύνολό της δεν κοστίζει ούτε 60 ευρώ... ;) Τελικα παιδια για να καταλαβω, αυτο το μοντελο τηλεφωνου εχει βγει καπως προβληματικο? Πχ γινεται καμια συγκριση με το Κ800, που εγω το θεωρω παρα πολυ αξιοπιστο και καλό? Γτ οταν πεσει κ αλλο η τιμη του, σκεφτομαι να το αγορασω.Σε σχεση με το lg renoir,(αν καποιοι παρακολουθουν και εκεινο το thread), πως ειναι απο προβληματα κ αξιοπιστια? Όταν ακούς απ'τα 100 άτομα που το αγόρασαν,τα 95 να το τρέχουν για αλλαγή ακουστικού/πληκτρολογίου,αναρωτιέσαι ακόμη; :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
northman Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 Μπορείτε να λέτε ότι θέλετε αλλά το τηλέφωνο αυτό είναι ένα ολοκληρωμένο κινητό που αξίζει τα λεφτά του και είναι σημείο αναφοράς για τα επόμενα τηλέφωνα της Sony Ericsson... Παράθεση Apple PowerUser - iMac/MacBook Pro/iPad/iPhone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 Ούτε που θέλουν να το βλέπουν στην SE με το τόσο υψηλό return rate..Και δεν αναφέρομαι αποκλειστικά για Ελλάδα..Πρόσθεσε και το γεγονός ότι οι δωρεάν επισκευές στο σύνολό τους είναι περισσότερες απ'τις πωλήσεις και θα καταλάβεις τι θέλω να πω..Για να μην παρεξηγηθώ,και γω τ'αγόρασα και είναι το κύριό μου τηλέφωνο,αλλά να ενημερώνεται και ο οποιοσδήποτε πιθανός αγοραστής του για τα προβλήματα υλικού..Και το ειρωνικό είναι ότι σ'αυτην τη συσκευή το λογισμικό έχει ίσως τον σταθερότερο κώδικα που έγραψαν ποτέ οι μηχανικοί λογισμικού της εταιρίας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papadopoy Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 Εγω παιδια το πηρα απο αγγλια και το προσεχω αρκετα και δεν μου εχει παρουσιασει το παραμικρο...Μονο ειχα ενα θεμα με το red led το οποιο διορθωθηκε με το τελευταιο update της SE...Απορω πως τοσες συσκευες βγαινουν ελαττωματικες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts