Jump to content

Sony Ericsson C905

d2000217
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καινούργιο update για το κινητό? ξέρουμε τι παραπάνω θα έχει?

http://blog.se-nse.net/wp-content/uploads/2009/01/c905_update.jpg

Και θα καλύψουν μερικά bugs.:D

Nokia N95

Sony Ericsson C905

Samsung SGH-i900 OMNIA

Sony Ericsson W995

• Απαντήσεις 3,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

και όσοι έχουμε κάνει debrand θα μπορέσουμε να το κατεβάσουμε?
Μαμά έφαγα και τα 1000 λεπτά αυτό τον μήνα! Μπορώ να φάω τώρα παγωτό?:happy:

Σωστος!

Μια λυση ειναι να το ανοιγεις επιτοπου στο καταστημα και αν δε σου κανει να μη το παρεις!

Εγω ετσι κανω στα slide ειδικα!:)

Και ναι η Σαμυ ειναι η κορυφη αλλα και η Σονυ το παλεβει καλα οχι σα κατι Nseries!!:)

Δυστυχώς ειχε μονο ενα εκεινη την ωρα , και οποτε πηρα αυτο .

spasiklas, δε νομίζω να σου αλλάξει το κινητό η αντιπροσωπεία επειδή έχει λίγο τζόγο. Άσε που είναι πιθανόν και το επόμενο που θα σου δώσουν (αν σου έδιναν) να έχει και αυτό τζόγο.

Γενικά, ο τζόγος είναι κάτι συνηθισμένο και λίγο-πολύ αναμενόμενο στα sliders. Tα λιγότερα κρούσματα θα τα δεις στα Samsung και τα LG. H SE από την άλλη, δεν φαίνεται να δίνει τόση σημασία σε κάτι τέτοια. Σε κάθε περίπτωση, αν θέλεις μια γνώμη, μην ασχολείσαι καν καθώς ο τζόγος δεν σημαίνει ότι το κινητό σου έχει πρόβλημα. Εάν σε ενοχλεί ΠΟΛΥ, μπορείς να πας στο service να τους ζητήσεις να στο σφίξουν, αλλά και πάλι θα σου επανεμφανιστεί με την χρήση.

Ειναι η πρωτη φορα που παίρνω slider κινητο ... όλες τις αλλες φορες επαιρνα " candy bar " τηλέφωνο :O Όταν μου το έδωσαν απο το καταστημα δεν ειχε τπτ , γιατι το ανοιξαμε εκει , με την χρηση(5 μερες εχει που το πηρα ) αρχισαν να εμφανιζονται τα "προβληματα" . Θα το παω στο καταστημα να μου το σφιξουν , αλλιως αντιπροσωπια :lost::lost:

καλησπερα και απο μενα καλοριζικο σε ολους που το εχουν παρει και σε οσους θα το παρουν. δυστηχως εγω μετανιωσα που το πηρα. Διοτι αφου το πηρα εμαθα οτι δεν εχει symbian λογισμικο και κατα συνεπεια δεν μπορω να περασω το destinator. ξερει κανεις να μου πει κανενα προγραμμα πλοηγησης που να μην χρειαζετε ιντερνετ αλλα μονο τον gps δεκτη;

υπαρχει κανεις να μου απαντησει;

Huawei p20 pro

υπαρχει κανεις να μου απαντησει;

με το wayfider χρεωνεσαι ελαχιστα μολις συνδεθεις.

αλλο λογισμικο δεν παιρνει.

Ξερει κανεις ποιο ειναι το καλυτερο προγραμμα για μετατροπη αρχειων video (avi , wmv κ.τ.λ) σε καταλληλη μορφη για το κινητο ;

Θέλω να κάνω μια πρόταση - προτροπή προς τους moderators: Βλέπω ότι πολλοί έχουν απορίες γύρω απ την χρήση του GPS (Χάρτες, χρέωση, λειτουργία κτλ). Έτσι προτείνω να δημιουργηθεί ένα thread ξεχωριστό που θα αφορά μόνο το hardware και το software του GPS. Κατ' αντιστοιχία με τα threads που υπάρχουν στις ανοιχτές πλατφόρμες. Ευχαριστώ.
Illusionary profit !

Ξερει κανεις ποιο ειναι το καλυτερο προγραμμα για μετατροπη αρχειων video (avi , wmv κ.τ.λ) σε καταλληλη μορφη για το κινητο ;

Εγώ μετατρέπω τα βιντεάκια με το Nero Recode που βρίσκεται στην σουΐτα εφαρμογών του nero. Αν πειραματιστείς με τις ρυθμίσεις θα πετύχεις πολύ καλή ποιότητα με μικρό μέγεθος.

Illusionary profit !

Τελικά πήγα στο κατάστημα , το είδε και μου είπε ότι πιστεύει ότι είναι φυσιολογικός . Έπειτα πήρε και ένα τηλ στην S.E. εδω στη Θεσσαλονίκη και του είπαν άτι έναν μικρό τζόγο είναι φυσιολογικό να έχει μιας και δεν είναι βιδωμένο κάπου αλλά το μόνο που έχει από κάτω είναι καλωδιοταινία και πως δεν μπορούσε να καταλάβει τι εστί μικρός τζόγος από το τηλέφωνο χωρίς να το δει . Επίσης του είπε ότι εάν δω ότι μεγαλώνει να του το δώσω να το στείλει :lol: . Τελικά τον ρώτησα που είναι η S.E. να το πάω μόνος μου εάν αυξηθεί . :shifty:

Παιδιά καλημέρα,

Είμαι ο γκαντέμης :wacko:, με τα γνωστά προβλήματα. Η νέα συσκευή που πήρα δεν αποθηκεύει πουθενά φωτογραφίες.

Με επικοινωνία που είχα με τη Sony Ericsson μου είπαν να κάνω αναβάθμιση. Το κινητό μου φοράει λογισμικό vodafone. Γίνεται να κάνω αναβάθμιση; (Μπορεί να σας φανεί αστεία η ερώτηση, αλλά δε βγάζω άκρη από κανέναν και έχω εκνευριστεί.)

Με εχει απογοητεύσει πολύ το κινητό, όποιος ενδιαφέρεται καλύτερα να μην το πάρει (προσωπική γνώμη πάντα).

Παιδιά καλημέρα,

Είμαι ο γκαντέμης :wacko:, με τα γνωστά προβλήματα. Η νέα συσκευή που πήρα δεν αποθηκεύει πουθενά φωτογραφίες.

Με επικοινωνία που είχα με τη Sony Ericsson μου είπαν να κάνω αναβάθμιση. Το κινητό μου φοράει λογισμικό vodafone. Γίνεται να κάνω αναβάθμιση; (Μπορεί να σας φανεί αστεία η ερώτηση, αλλά δε βγάζω άκρη από κανέναν και έχω εκνευριστεί.)

Με εχει απογοητεύσει πολύ το κινητό, όποιος ενδιαφέρεται καλύτερα να μην το πάρει (προσωπική γνώμη πάντα).

Φίλε καλημέρα.

Το τηλέφωνο είναι καλό, τουλάχιστον η δική μου συσκευή δεν έχει παρουσιάσει προβλήματα ως τώρα. Όντως μπορεί να ευθύνεται το λογισμικό για τα προβλήματα που εμφανίζει. Και αν διαβάσεις σε παλαιότερα μηνύματα θα δεις ότι οι συσκευές που έχουν το λογισμικό της Vodafone είχαν πρόβλημα. Ακολούθησα και εγώ την ποιο κάτω διαδικασία που σου προτείνω.

Δες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=227205&highlight=debrant για το πώς μπορείς να κάνεις debrand τη συσκευή και να αναβαθμίσεις μετά κανονικά τη συσκευή σου με το Update Service της SE.

Παιδιά καλημέρα,

και ο αδελφος μου που το εχει μπορει να κανει αναβαθμιση λογισμικου αν ειναι βονταφον το κινητο?

Τι κάθεστε με το γελοίο λογισμικό της vodafone; Εμένα με το λογισμικό της SE δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα και μάλιστα διαβάζω τόσο καιρό για προβλήματα που έχουν πολλοί και με το λογισμικό, καθώς επίσης και με το slide και μου κάνει εντύπωση. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα απολύτως, μια χαρά κάνει τη δουλειά του το κινητό και το slide παραμένει μια χαρά σφιχτό..
http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif

Μου παρουσιάζει το εξής, αλλά όχι πάντα και δεν έχω εντοπίσει κάποιο τρόπο που το κάνει: Ενω έχω βάλει setting να κλείνει την γραμμή όταν καταβάζω το slide, δεν την κλείνει πάντα, το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος αυτό?

Τι κάθεστε με το γελοίο λογισμικό της vodafone; Εμένα με το λογισμικό της SE δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα και μάλιστα διαβάζω τόσο καιρό για προβλήματα που έχουν πολλοί και με το λογισμικό, καθώς επίσης και με το slide και μου κάνει εντύπωση. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα απολύτως, μια χαρά κάνει τη δουλειά του το κινητό και το slide παραμένει μια χαρά σφιχτό..

Πολύ καλά τα λες φίλε Woca

Το ίδιο και εγώ με τι συσκευή μου δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα από τα προβλήματα τα οποία έχω διαβάσει εδώ μέσα για το C905. Το μόνο του ελάττωμά του είναι η μικρής διάρκεια (2 ημέρες) μπαταρία του...

Από πού το έχεις αγοράσει και πότε περίπου;Μήπως παίζει ρόλο η παρτίδα;

Καλησπερα και απο μενα.Μολις μια βδομαδα και γω κατοχος του c 905 και

εχω το εξης προβλημα: οταν τραβαω φωτογραφιες το focus 1 στις 10 φορες πρασινιζει δηλαδη λοκαρει,οτι ρυθμισεις και αν κανω οσο ακινητο και σταθερο και αν το κραταω.

Οποτε οι φωτογραφιες βγαινουν θολες σχεδον παντα.Συμβαινει σε καποιον απο εσας παιδια αυτο?τι να κανω?να το παω πισω?:blink:

και εγώ δεν έχω πρόβλημα,και το πήρα αρχές Φεβρουαρίου

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

Από το κατάστημα της Cosmote στο Γαλάτσι όταν είχε πρωτοβγεί.

http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif

• The title was changed to Sony Ericsson C905