Jump to content

[Επίσημο] Nokia E71

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα ήταν καλοδεχούμενο να υπήρχε, αλλά η αναβάθμιση μέσω over the air προστέθηκε στις επόμενες εκδόσεις του Symbian S60 (3rd edition FP2, 5th edition, symbian^3).

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πράγματι, θα πρέπει να κοιτάξω για πιο καινούργια συσκευή, σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για την ενασχόλησή σου!

Καλησπέρα. Μου δώσανε ένα κινητό E71 αλλά δεν έχει επιλογή για Ελληνικό μενού και γενικά Ελληνικά. Ξέρετε πως γίνετε να βάλουμε Ελληνικά?

Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη...

(Πλάτων πριν από 2400 χρόνια)

Καλησπέρα. Μου δώσανε ένα κινητό E71 αλλά δεν έχει επιλογή για Ελληνικό μενού και γενικά Ελληνικά. Ξέρετε πως γίνετε να βάλουμε Ελληνικά?

Καλησπέρα.

Διάβασε το Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 3rd Edition Platform FAQ -> Εισαγωγή της Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευής.

Πράγματι, θα πρέπει να κοιτάξω για πιο καινούργια συσκευή, σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για την ενασχόλησή σου!

Αφού σ΄ενδιαφέρει αυτό το χαρακτηριστικό ψάξε για συσκευή με Symbian S60 Feature Pack 2, Symbian S60 5th Edition και Symbian^3.

Στο κινητό μου έχω μία κάρτα μνήμης 2gb. Είναι σχεδόν γεμάτη και εχτές ενώ τραβούσα video και μου έδειχνε υπόλοιπο εγγραφής γύρω στο ένα λεπτό, έκανε μια επανεκίνηση με αποτέλεσμα να μην βλέπει την κάρτα μνήμης. Την έβγαλα και την ξαναέβαλα αλλά δεν την βλέπει. Μόνο ένα μήνυμα για κρυπτογράφηση κάρτας μου έβγαλε... Εφαρμογές που είχα εγκατεστημένες καθώς φωτό και βίντεο έχουν χαθεί.. Τι έχει γίνει άραγε.. Έχει πρόβλημα η καρτα..; Χάθηκαν τα data μου..; Όποιος μπορεί ας βοηθήσει..

Ευχαριστώ

Τοποθέτησε την κάρτα σε ένα card reader και συνέδεσε την με τον υπολογιστή σου. Αν την διαβάζει τότε κράτα τα δεδομένα σου (φωτογραφίες, βίντεο, μουσική, κ.τ.λ.) και μετά τοποθέτησε την ξανά στο κινητό και κάνε την format μέσα από την συσκευή.

ποσο κοστισε αυτη η αλλαγη;

Ολική αλλαγή του κινητού με το κάτω το πλαστικό, τα κουμπιά, το κάσωμα που πατάει η πλακέτα, πίσω καπάκι και μπροστά πρόσοψη πάει γύρω στα 120€

Για μπροστά μόνο την πρόσοψη 27€ και για το κάτω το πλαστικό 3€

Aν θες κάτι με QWERTY και φθηνή λύση είναι το Ε5 με πολλές ώρες αυτονομία. Και Uptades over the air.

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"
Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8

Έχω το Nokia E71 απο την Αγγλιά και είναι κλειδωμένο απο το πάροχο του (νομίζω 3 λέγετε) και όταν βάζω κάποια κάρτα απο ελληνικο πάροχο με βγάζει μυνημα sim invalid... Προσπαθησά να βρώ καποια λύση αλλα υπαρχουν πόλλα sites που ζητάνε χρήματα για να δώσουν ενα κωδικό που δεν ειναι σιγουρο αμα παιξει... Μπορει κάποιος να με βοηθήσει??

Στοιχεία κιν: Model E71 RM-346

IME 351940031190426

provider Three (3)

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

Έχω το Nokia E71 απο την Αγγλιά και είναι κλειδωμένο απο το πάροχο του (νομίζω 3 λέγετε) και όταν βάζω κάποια κάρτα απο ελληνικο πάροχο με βγάζει μυνημα sim invalid... Προσπαθησά να βρώ καποια λύση αλλα υπαρχουν πόλλα sites που ζητάνε χρήματα για να δώσουν ενα κωδικό που δεν ειναι σιγουρο αμα παιξει... Μπορει κάποιος να με βοηθήσει??

Στοιχεία κιν: Model E71 RM-346

IME 351940031190426

provider Three (3)

Ψάξε στο 9volto.gr μήπως μπορούν να σε βοηθήσουν. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να το ξεκλειδώσεις. Είτε θα απευθυνθείς στην 3 για να στο ξεκλειδώσουν ή σε κάποιο κατάστημα, με το αντίστοιχο αντίτιμο βέβαια.

• 2 weeks later...

Καλησπέα. Έχω το Nokia E71 και δεν σκέφτομαι ιδιαίτερα να το αντικαταστήσω. Αυτό που θα ήθελα είναι να μου πείτε αν με κάποιο hack ή κάποιο άλλο τρόπο γίνεται να έχω τα εφέ θεμάτων του Feature Pack 2, σαν του Ε72 δηλαδή.

Στο κινητό έχω την έκδοση 500.21.009,

RM-346, Nokia E71(11)

Edited by Giannis_mathiou
Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8

• 2 weeks later...

Καλησπέρα κύριοι :)

Προσέθεσα 2 PDF στο κινητό, αλλά δεν τα ανοίγει... Το πρόβλημα είναι ότι είναι αρκετά μεγάλα (μισό γίγα). Κάτι άλλα που έχω μικρότερα τα ανοίγει κανονικά. Αυτά τα 2 αρνείται πεισματικά να τα ανοίξει και λέει:

ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΜΝΗΜΗ

και μάλλον εννοεί του τηλεφώνου, αλλά το θέμα είναι ότι δεν έχω τίποτα εκεί μέσα! Είναι όλα περασμένα στην κάρτα μνήμης!!

Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω; Είναι πολύ σημαντικό το ζήτημα... (ιατρικά είναι και τα χρειάζομαι οπωσδήποτε).

Επίσης σκέφτηκα μπας και τα χωρίσω σε κομμάτια, κατέβασα ένα προγραμματάκι που "σπάει" τα αρχεία (PDF unlocker για την ακρίβεια), ωστόσο δεν μπορώ με κανένα τρόπο να διαγράψω σελίδες.

Καμιά ιδέα επ'αυτού;;

Ευχαριστώ πολύ.

Θα με σώσετε!

Καλημέρα.

Είναι μεγάλα αρχεία τα συγκεκριμένα που προσπαθείς ν' ανοίξεις γι' αυτό και σου βγάζει μήνυμα ανεπαρκής μνήμης. Δοκίμασε την εφαρμογή pdf+ reader να δεις αν ανοίγουν.

Καλησπέρα κύριοι :)

Προσέθεσα 2 PDF στο κινητό, αλλά δεν τα ανοίγει... Το πρόβλημα είναι ότι είναι αρκετά μεγάλα (μισό γίγα). Κάτι άλλα που έχω μικρότερα τα ανοίγει κανονικά. Αυτά τα 2 αρνείται πεισματικά να τα ανοίξει και λέει:

ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΜΝΗΜΗ

και μάλλον εννοεί του τηλεφώνου, αλλά το θέμα είναι ότι δεν έχω τίποτα εκεί μέσα! Είναι όλα περασμένα στην κάρτα μνήμης!!

Το μήνυμα Ανεπαρκής μνήμη στο βγάζει για την RAM δοκίμασε με το πρόγραμμα που σου λεέι πιο πάνω ο φίλος μήπως και μπορέσει να τα ανοίξει. Αλλιώς δεν νομίζω να γίνεται κάτι εκτός και αν υπάρρχει τρόπος να "σπάσεις" το αρχικό PDF σε μικρότερα.

• 2 weeks later...
Καλησπέα. Έχω το Nokia E71 και δεν σκέφτομαι ιδιαίτερα να το αντικαταστήσω. Αυτό που θα ήθελα είναι να μου πείτε αν με κάποιο hack ή κάποιο άλλο τρόπο γίνεται να έχω τα εφέ θεμάτων του Feature Pack 2, σαν του Ε72 δηλαδή.

Στο κινητό έχω την έκδοση 500.21.009,

RM-346, Nokia E71(11)

Για όποιον που ίσως να ενδιαφέρεται γίνεται αυτό, το κατάφερα στην συσκευή μου και είναι πολύ πιο ωραίο στο μάτι το μενού του τηλεφώνου με ένα ωραίο απλό θέμα κιόλας. Οποίος ενδιαφέρεται μπορεί να μου στείλει PM ή να αφήσει μήνυμα εδώ για να του πω την διαδικασία που ακολούθησα εγώ.

Για όποιον που ίσως να ενδιαφέρεται γίνεται αυτό, το κατάφερα στην συσκευή μου και είναι πολύ πιο ωραίο στο μάτι το μενού του τηλεφώνου με ένα ωραίο απλό θέμα κιόλας. Οποίος ενδιαφέρεται μπορεί να μου στείλει PM ή να αφήσει μήνυμα εδώ για να του πω την διαδικασία που ακολούθησα εγώ.

E για πες.... Για να μπορούν να το βλέπουν όλοι. :)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Λοιπόν θα προσπαθήσω να πω τι έκανα ακριβώς.

Αρχικά πρέπει να γίνει Hack το κινητό με το HelloOX το οποίο θα πρέπει να κάνουμε sign μέσω του OPDA. Αφού εγγραφούμε στο site πατάμε στο My Certificate και μετά στο πάνω δεξί μέρος το Apply Cer δίνουμε τα στοιχεία και περιμένουμε μέχρι να μπορούμε να τα κατεβάσουμε το .cer και .key αρχεία για να υπογράψουμε το HelloOX με το Sign Tool του OPDA.

Αφού κάνουμε sign στο HelloOX και το εγκταστήσουμε έχουμε το RomPatcer. Κάνουμε εγκατάσταση το αρχείο "ThemeEffectsFP1_fullFx_camfix".

Στην συνέχεια μέσω του OnlinePatchGenerator δημιουργούμε το FullKastorEnable.rmp με τα αρχεία: EUser.dll , GFXTransAdapter.dll του κινητού (εγώ τα βρήκα με αναζήτηση του Υ-Browser) και το αρχείο Gererator_FullKastor.zip.

Μετά βάζουμε το FullKastorEnable.rmp στον φάκελο με τα patches του κινητού κάνουμε επανεκκίνηση και πηγαίνουμε στα θέματα ενεργοποιούμε τα Εφέ Θεμάτων αφού πρώτα έχουμε βεβαιωθεί ότι το FullKastorEnable είναι ενεργό από τον RomPatcher.

Εδώ έχω ανεβάσει τα αρχεία που χρειάζονται καθώς και το FreeTimeBox (για να είναι η ώρα στην κάτω μπάρα όπως στο Ε72 και Ε5 και ένα ωραίο θέμα που λέγεται E72 cooper, αυτό εδώ http://img851.imageshack.us/img851/2551/scr000067.th.jpg.

• 2 weeks later...
Παιδιά μια ερώτηση έχω να κάνω με κάτι που παρατήρησα στο τηλέφωνο. Στο Μητρώο μετά τις 99 ώρες και 59 λεπτά εμένα μου το μηδένισε και άρχισε να μετράει από την αρχή τον συνολικό χρόνο ομιλίας. Είναι κάποιου είδους bug ή έτσι κάνει εξ' ορισμού το Symbian 3rd; Μου φαίνεται κάπως περίεργο για αυτό ρωτάω.

Παιδιά μια ερώτηση έχω να κάνω με κάτι που παρατήρησα στο τηλέφωνο. Στο Μητρώο μετά τις 99 ώρες και 59 λεπτά εμένα μου το μηδένισε και άρχισε να μετράει από την αρχή τον συνολικό χρόνο ομιλίας. Είναι κάποιου είδους bug ή έτσι κάνει εξ' ορισμού το Symbian 3rd; Μου φαίνεται κάπως περίεργο για αυτό ρωτάω.

Ετσι κανει,μην σε ανησυχει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 4 weeks later...

η τελευταια αναβαθμιση τι διαφορα εχει απο τις προηγουμενες;αξιζει να την περασω;

κανεις δεν γνωριζει;;;;

μια μικρη βοηθεια!

Edited by Itchrist86

Για το τι αλλαγές έχει η έκδοση 500.21.009 μπορείς να τις βρεις εδώ. Δεν έχω όμως την συσκευή για να σου πω αν όντως είναι καλή ή όχι.

• 2 weeks later...

Καλημέρα φίλοι και χρόνια πολλά σε όλους :)

Το κινητάκι μου κάνει κάτι κουλά τώρα τελευταία κι οπότε λέω να περάσω το τελευταίο firmware (υποθέτω αυτό που πόσταρε ο φίλος από πάνω).

Το πρόβλημα είναι ότι... ο πιανίστας εκτός από γυαλιά για τους 10 βαθμούς μυωπίας που έχει, είναι και κουφός και άλαλος! :cry: Οπότε αν μπορεί κάποιος ας πει τι πρέπει να κάνω και τι να προφυλάξω και μετά ας με πυροβολήσει όσο θέλει :p:lol:

(κοινώς είμαι παντελώς νούμπης....)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :happy:

Για το πως θα κάνεις αναβάθμιση διάβασε το Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 3rd Edition Platform FAQ -> Τι είναι και πως κάνω αναβάθμιση λογισμικού;

Επίσης πριν προχωρήσεις σε αναβάθμιση σιγουρέψου ότι έχεις κρατήσει αντίγραφο ασφαλείας των δεδομένων σου, Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 3rd Edition Hardware FAQ -> Δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας (backup)

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση :)

Θα το μελετήσω προσεχώς και θα επανέλθω με ερωτήσεις ή τα... αποτελέσματα!

Και πάλι ευχαριστώ :)

Λοιπόν... Όλα καλά πήγαν όπως φαίνεται, ωστόσο είναι κάτι που δε διορθώθηκε (αν τελικά υπάρχει θέμα διόρθωσης).

Έχω πακέτο ίντερνετ και έχω κατεβάσει και το αντίστοιχο πρόγραμμα του Skype για να μιλάω. Τώρα μόλις δοκίμασα μέσω wlan και ακουγόμουν μια χαρά, αμέσως μετά δοκίμασα και με το 3G και... χάλια μαύρα :(

Τι μπορεί να φταίει; Γνωρίζω άλλους που είχαν το Ε71 και μιλούσαν κανονικά με το Skype (βέβαια ίσως να μιλούσαν κι αυτοί μέσω wlan κι όχι μέσω 3G, δεν το έχω διασταυρώσει αυτό).

Το UMTS που μου βγάζει σαν επιλογή δικτύου τι είναι; Και με αυτό δοκίμασα, δεν άλλαξε και τίποτε... :(

Καμιά ιδέα;