Jump to content

[Επίσημο] Nokia E71

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είναι το Nokia Software Updater (NSU), πρόγραμμα το οποίο σου επιτρέπει να αναβαθμίσεις το κινητό σου.

Μαλιστα αλλα αυτο μονο για windows κυκλοφορει:mad:

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι το ξέρω, γι' αυτό και στο προηγούμενο μου μήνυμα αναφέρω ότι αν θες να κάνεις αναβάθμιση θα πρέπει ή να βρεις κάποιο pc με windows ή να το πας σε κάποιο κατάστημα Nokia Care και να κάνουν εκεί την αναβάθμιση.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

• 2 weeks later...

Καλησπέρα. Μιά βοήθεια θα ήθελα, όποιος μπορεί. Έκανα πριν 1 μήνα την αναβάθμιση του λογισμικού, η οποία μεταξύ άλλων, είχε και την εγκατάσταση των ovi maps με δωρεάν πλοήγηση - ή τουλάχιστον έτσι νόμιζα! Γιατί, σήμερα που ήρθε ο λογαριασμός, είδα χρέωση 17,63 ευρώ τον προηγούμενο μήνα, με αιτιολογία "Ογκοχρέωση WAP advanced" (έχω συμβόλαιο cosmote 60). Αυτά, πέραν των συνηθισμένων μικρο-χρεώσεων που είχα και παλαιότερα για τη χρήση GPS, οι οποίες εμφανιζόντουσαν στους λογαριασμούς ως "wireless internet" και ήταν κάτι ελάχιστα kilobyte. Νομίζω ότι ήταν για να βρίσκω πιό γρήγορα δορυφόρους - και αυτό δεν με απασχολεί καθόλου. Το θέμα είναι ΓΙΑΤΙ μου πρωτοεμφανίστηκαν αυτές οι τεράστιες χρεώσεις?

Ψάχνω στα settings, και είδα ότι είχα στην επιλογή "connection" το online, τώρα το έβαλα off-line, για να δώ μήπως ήταν αυτό. Επίσης, στην επιλογή "default access point" είχα βάλει "cosmote GPRS". Μήπως έπρεπε να βάλω "cosmote internet"? 'Η δεν παίζει ρόλο?

ΥΓ: Επίσης, στα settings: "positioning methods" τα έχω όλα τσεκαρισμένα (Assisted GPS, Integrated GPS, Network Based) εκτός από το Bluetooth GPS. Είναι σωστά πιστεύετε?

Μήπως ξέρει κάποιος να μου πεί, θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα...

http://http://www.nokia.gr/services-and-apps/ovi-maps-landingpage?intc=ncomexpserv-fw-ilc-bdy-con-na-ncomexpserv-gr-9-ph2homeedu_228x96#navigation_3

Κοιτάζοντας το site της nokia, μάλλον το λάθος ήταν στο "offline/online" της επιλογής connection. Έπρεπε να το είχα βάλει στο "offline".

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Καλησπέρα. Μιά βοήθεια θα ήθελα, όποιος μπορεί. Έκανα πριν 1 μήνα την αναβάθμιση του λογισμικού, η οποία μεταξύ άλλων, είχε και την εγκατάσταση των ovi maps με δωρεάν πλοήγηση - ή τουλάχιστον έτσι νόμιζα! Γιατί, σήμερα που ήρθε ο λογαριασμός, είδα χρέωση 17,63 ευρώ τον προηγούμενο μήνα, με αιτιολογία "Ογκοχρέωση WAP advanced" (έχω συμβόλαιο cosmote 60). Αυτά, πέραν των συνηθισμένων μικρο-χρεώσεων που είχα και παλαιότερα για τη χρήση GPS, οι οποίες εμφανιζόντουσαν στους λογαριασμούς ως "wireless internet" και ήταν κάτι ελάχιστα kilobyte. Νομίζω ότι ήταν για να βρίσκω πιό γρήγορα δορυφόρους - και αυτό δεν με απασχολεί καθόλου. Το θέμα είναι ΓΙΑΤΙ μου πρωτοεμφανίστηκαν αυτές οι τεράστιες χρεώσεις?

Ψάχνω στα settings, και είδα ότι είχα στην επιλογή "connection" το online, τώρα το έβαλα off-line, για να δώ μήπως ήταν αυτό. Επίσης, στην επιλογή "default access point" είχα βάλει "cosmote GPRS". Μήπως έπρεπε να βάλω "cosmote internet"? 'Η δεν παίζει ρόλο?

ΥΓ: Επίσης, στα settings: "positioning methods" τα έχω όλα τσεκαρισμένα (Assisted GPS, Integrated GPS, Network Based) εκτός από το Bluetooth GPS. Είναι σωστά πιστεύετε?

http://http://www.nokia.gr/services-and-apps/ovi-maps-landingpage?intc=ncomexpserv-fw-ilc-bdy-con-na-ncomexpserv-gr-9-ph2homeedu_228x96#navigation_3

Κοιτάζοντας το site της nokia, μάλλον το λάθος ήταν στο "offline/online" της επιλογής connection. Έπρεπε να το είχα βάλει στο "offline".

αυτό και επίσης από το positioning methods θα βγάλεις το network based και μετά όλα καλά.

frastgr

• 3 weeks later...

παίδες έχει σετάρει κανείς και δουλέψει το lotus traveller; ή απλά έτσι το έχουμε στο κινητο για να βρίσκεται!!! τώρα που η νόκια ανακοίνωσε ότι σταματά το nokia messaging ίσως το lotus να είναι εξίσου καλό εργαλείο. Το έχει δουλέψει κανείς (και πως γίνεται);

ευχαριστώ

frastgr

Αυτό που σου δίνει δωρεάν η νόκια είναι οι χάρτες και το λογισμικό πλοήγησης.

Εσύ χρεώθηκες όμως τη χρήση διαδικτύου για να έχεις a-gps.

Νομίζω βγάζει και προειδοποίηση για τη χρέωση (δεν είμαι απόλυτα σίγουρος).

Βάλε το στο offline να είσαι σίγουρος.:)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

παίδες έχει σετάρει κανείς και δουλέψει το lotus traveller; ή απλά έτσι το έχουμε στο κινητο για να βρίσκεται!!! τώρα που η νόκια ανακοίνωσε ότι σταματά το nokia messaging ίσως το lotus να είναι εξίσου καλό εργαλείο. Το έχει δουλέψει κανείς (και πως γίνεται);

ευχαριστώ

νομίζω ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα αφορά πρόσβαση σε εταιρικό δίκτυο lotus notes και δεν αφορά απλή χρήση email.

Mobiles: Motorola Startac 85, Ericsson T18S, Nokia 7110, Nokia 6210, Siemens SL42, Siemens SX1, Sony Ericsson W800i, Motorola SLVR L7, Nokia 6300, Nokia E71, Nokia 5230, Motorola Fire XT311, Alcatel 997D, Sony Xperia Z Ultra, Motorola E4 plus

Παραθέτω ενα κείμενο που βρήκα πριν λίγο καιρό, στο symbian-guru.com, που σχολιάζει το φανταστικό κινητό μας: Diary of a true mobile powerhouse. Το βρήκα εξαιρετικά ενδιαφερον μιας και αναφερεται σε διαφορες εφαρμογες που προσωπικά δεν γνωριζαν πως υπήρχαν.

Βρήκα online σε ελληνικό κατάστημα το κατάμαυρο Ε71 καθώς και το λευκό. Υπάρχουν πιθανότητες να είναι ελληνικό ή δεν υπάρχουν τέτοια χρώματα με ελληνικά;

Επίσης σαν ποιότητα κατασκευής υστερεί λέτε από το απλό κοινό ασημί;

Ευχαριστώ.

Βρήκα online σε ελληνικό κατάστημα το κατάμαυρο Ε71 καθώς και το λευκό. Υπάρχουν πιθανότητες να είναι ελληνικό ή δεν υπάρχουν τέτοια χρώματα με ελληνικά;

Ευχαριστώ.

ποιοτητα κατασκευης ιδια ειναι.

Εχω το λευκο αλλα ελληνικη εισαγωγη.

Δεν υπαρχει απο οτι γνωριζω διαθεσιμο καινουριο ελληνικο σε λευκο επειδη εχει σταματησει σαν συσκευη.

Το καταμαυρο υπαρχει μονο με κωδικο E71xx για Η.Π.Α

Αν εχει βγει και για αλλες αγορες δεν το γνωριζω αλλα σιγουρα οχι ελληνικο.

Επισης με το μαυρο δεν θα μπορεις να βρεις καπακια,προσοψεις αν χρειαστεις και μονο απο το εξωτερικο σε τσιμπημενες τιμες.

Απο ebay οτι προσοψεις βρεις ειναι ειναι ολα μουφες απο κινα φθηνες απομιμησεις

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστώ.

Εχω πάρει και τα 3 χρώματα, το λευκό είναι αγορασμένο από Ελλαδα και έχει στο πληκτρολόγιο και Ελληνικά γράμματα. Εαν θυμάμαι καλά το είχε φέρει μόνο η Wind σε λευκό - καθώς και το Ε66 σε λευκο που έχω με Ελληνικούς χαρακτήρες.

Ολα τα λεθκά τα έχω πάρει από κατάστημα με μεταχειρισμένα κινιτά, αλλά ήταν του κουτιού, σχεδόν σαν καινούργια

Το τελείως μαυρο/black είναι εισαγωγής - το έιχα πάρει από καπόιο Nokia Store στην Αθήνα και δεν έχει Ελληνικούς χαρακτήρες στο πληκτρολόγιο παρα μόνο Αγγλικους, ελληνικά γράφει και διαβάζει πάντως.

Από ποιότητα κατασκευής εξαιρετικά, το Grey steel το έχω σχεδόν 3 χρόνια και το λευκό 2 χρονια σχεδόν σε καθημερινή χρήση. Κανένα απολύτος θέμα σε αυτό τον τομέα.

Το μαυρο το έχω 6 μήνες αλλά δεν βλεπω να υστερεί σε τίποτα για την ώρα σε θέμα κατασκευής.

• 2 weeks later...

Καλημέρα παίδες...

έχω το NOKIA e71 με το 500.21.009 02-06-2010

Το πρόβλημα είναι οτι στα μηνύματα όταν αναγνωρίσει ελληνικό χαρακτήρα απο 160 χαρακτήρες γίνεται 70. Τι κάνουμε ???

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Καλημέρα παίδες...

έχω το NOKIA e71 με το 500.21.009 02-06-2010

Το πρόβλημα είναι οτι στα μηνύματα όταν αναγνωρίσει ελληνικό χαρακτήρα απο 160 χαρακτήρες γίνεται 70. Τι κάνουμε ???

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Καλημέρα.

Θα πας Μηνύματα > Επιλογές > Ρυθμίσεις > Σύντομο μήν. > Κωδικοπ. χαρακτήρων και θα επιλέξεις περιορισμένη υποστήριξη.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Την καλησπέρα μου στο forum. Μια ερώτηση,επειδή όταν ανοίγω το κινητό μου βγάζει αδύνατη εγκατάσταση από κάρτα μνήμης,μήπως υπάρχει τρόπος να γλιτώσω το format γιατί έχει μέσα default εφαρμογές του τηλεφώνου (office mobile,acrobat,scan,εκτυπωτές κτλ.)?

Σημείωση,από την διαχείρηση εφορμογών του τηλεφώνου φαίνονται όλες εγκατεστημένες.

Only a nation that dare not speak its name

Nor can ever shed its pain

Just give me one thing to live or die for..

• 3 weeks later...
καλησπερα παιδια,ηθελα να ρωτησω αν και ξερω οτι η συσκευη θεωρειται παλια πλεον επειδη την εχω βρει σε γερμανο και πλαισιο κομματια που τους εχουν ξεμεινει αξιζει να την παρω?για καποιο λογο μου αρεσει περισσοτερο απο το e72 και η τιμη της ειναι πολυ καλη.εσεις τι λετε?ασπρο η μαυρο?

καλησπερα παιδια,ηθελα να ρωτησω αν και ξερω οτι η συσκευη θεωρειται παλια πλεον επειδη την εχω βρει σε γερμανο και πλαισιο κομματια που τους εχουν ξεμεινει αξιζει να την παρω?για καποιο λογο μου αρεσει περισσοτερο απο το e72 και η τιμη της ειναι πολυ καλη.εσεις τι λετε?ασπρο η μαυρο?

εγω σε ασπρο το εχω.μπορει να θεωρειται παλιο αλλα με τετοιες δυνατοτητες...

ειναι αξια...

η αληθεια ειναι οτι το εχω αποφασισει απλα στο χρωμα δεν ξερω.το μαυρο λετε να το εχει η νοκια?απο nokia care εννοω.

η αληθεια ειναι οτι το εχω αποφασισει απλα στο χρωμα δεν ξερω.το μαυρο λετε να το εχει η νοκια?απο nokia care εννοω.

Δεν υπαρχει καινουριο.

Μονο μεταχειρισμενο αν βρεις.

Εγω εχω λευκο και ειναι τρελλα.

Το ομορφοτερο με διαφορα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν υπαρχει καινουριο.

Μονο μεταχειρισμενο αν βρεις.

Εγω εχω λευκο και ειναι τρελλα.

Το ομορφοτερο με διαφορα.

θα προσπαθησω για λευκο η μαυρο και οτι βγει!:rolleyes:

το avatar ειναι τυχαιο η εχεις το signature στην κατοχη σου?συγγνωμη για την ερωτηση απο περιεργεια?

Σε ποιά τιμή το βρήκες?

στα 250 ευρω κοντα φιλε μου,κατεβαινει μεχρι 200.

Η συσκευή είναι αρκετά παλιά πλέον, όμως ουσιαστικά (κατά τη γνώμη μου) μέχρι σήμερα μετράει πολύ.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Μπαίνω στο gmail μου και θέλω να ανοίξω/κατεβάσω ένα αρχείο word. Γιατί μου λέει αδύνατη λήψη;

Αν η κοινωνία ήταν όπως αυτό το FORUM, τότε χαρά σε όλους μας

(6150, 6210, 6230i, P800, A701, Ε65, Ε71, Α702, E90, iphone4s, iphone 7

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Πολύ ευχαριστώ..... Επίσης θα ήθελα να ξέρω τἲ να κάνω για να μπορώ να κοιτάζω εισιτήρια και πτήσεις ΟΑ και AEGEAN και άλλες αεροπ. εταιρίες, γιατί τώρα δεν μπορώ να το κάνω αυτό.

ΤΩΡΑ

Επειδή το άρθρο με τις πληροφορίες για το 3g είναι παλιό, και επειδή έχω κάνει την ερώτηση στο ανάλογο thread αλλά δεν βλέπω να απαντάνε, ήθελα να ρωτήσω εάν τα δεδομένα για το 3g έχουν αλλάξει, μιας και έχω ένα sony vaio και θέλω να δοκιμάσω την σύνδεση 3g everywair. Ποιά εταιρία να επιλέξω για περιστασιακή χρήση;

Αν η κοινωνία ήταν όπως αυτό το FORUM, τότε χαρά σε όλους μας

(6150, 6210, 6230i, P800, A701, Ε65, Ε71, Α702, E90, iphone4s, iphone 7