Bezbozny Δημ. May 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2010 Πηγαινε στις προσωπικες ρυθμισεις-αρχικη οθονη-ρυθμισεις λειτουργιων-εφαρμογες αρχικης οθονης-ενεργες εφαρμογες και δες αν ειναι τικαρισμενη η ειδοποιηση μηνυματος. ειναι τικαρισμενη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2010 ειναι τικαρισμενη.... Κάνε ένα restart και αν δεν στρώσει, τότε ή ζεις με αυτό ή κάνεις μια επαναφορά ρυθμίσεων.... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 Τελικά ούτε με restart εφτιαξε. Επαναφορά ρυθμίσεων αν κάνω τι ρυθμίσεις χάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosth Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 Τελικά ούτε με restart εφτιαξε. Επαναφορά ρυθμίσεων αν κάνω τι ρυθμίσεις χάνω? Μήπως έχεις βάλει κάποιο θέμα 3ου κατασκευαστή ? Αλλιώς δοκίμασε να δείς εάν λειτουργεί βάζοντας ένα θέμα που έχει ήδη το κινητό μήπως φταίει αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 Ευχαριστώ για την απάντηση. δεν έχω αλλάξει το θέμα του κινητού, έχω αυτό που είχε από τότε που το αγόρασα.. Το περίεργο είναι ότι τις αναπάντητες τις εμφανίζει κανονικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 Ευχαριστώ για την απάντηση. δεν έχω αλλάξει το θέμα του κινητού, έχω αυτό που είχε από τότε που το αγόρασα.. Το περίεργο είναι ότι τις αναπάντητες τις εμφανίζει κανονικά... Κάποιο κόλλημα θα έφαγε... Τι έκδοση λογισμικού έχεις? Αν είναι κάνε καμιά αναβάθμιση. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. May 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2010 πατωντας *#06# και αλλα τετοια παρομοια απο εκει που μου εβγαζε το ημει τωρα δεν βγαζει τιποτα.τι μπορω να κανω;επισης οταν ξεκινω το τηλεφωνο αργει παρα πολυ σε σχεση με παλιοτερα.πχ τωρα κανει 2 λεπτα ενω παλιοτερα 20 δευτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 ρε παιδια κανεις τιποτα να προτεινει;εκτος απο φορματ και αναβαθμιση δεν υπαρχει κατι να κανω οπως ανασυγκροτηση οπως κανουμε στο pc; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 ρε παιδια κανεις τιποτα να προτεινει;εκτος απο φορματ και αναβαθμιση δεν υπαρχει κατι να κανω οπως ανασυγκροτηση οπως κανουμε στο pc; Βοήθησε μας λίγο: Τι έκδοση λογισμικού έχεις? Πόσος καιρός έχει περάσει από το προηγούμενο φορμάτ? Χρησιμοποιείς το πρόγραμμα power boot? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 εχει κανα 2 μηνο που εβαλα το τελευταιο firmware.εχω προβλημα στο να δω τα στοιχεια που με ρωτας γιατι πλεον πατωντας *#0000# δεν μπορει να εμφανιστει κατι..υπαρχει καποιος αλλος τροπος για να τα δω και να σας πω; τι ειναι το power boot; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 (edited) εχει κανα 2 μηνο που εβαλα το τελευταιο firmware.εχω προβλημα στο να δω τα στοιχεια που με ρωτας γιατι πλεον πατωντας *#0000# δεν μπορει να εμφανιστει κατι..υπαρχει καποιος αλλος τροπος για να τα δω και να σας πω; τι ειναι το power boot; Το power boot είναι ένα προγραμματάκι με το οποίο μπορείς να ρυθμίζεις ποιά προγράμματα θα εκκινούν αυτόματα όταν το κινητό ανοίγει. Υπάρχει δωρεάν στο ovi store. Αυτό όπως καταλαβαίνεις καθυστερεί κάπως την ενεργοποίηση του κινητού. Θα χρονομετρήσω πόσο κάνει το δικό μου για να ανοίξει και θα σου πώ. Το imei υπάρχει πάνω στο κουτί του κινητού καθώς επίσης είναι γραμμένο και κάτω από την μπαταρία. EDIT: 55 δεύτερα.Έπρεπε να βάλω και pin. Δεν ξέρω γιατί αργεί το δικό σου.... Edited June 5, 2010 by ddr2 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 powerboot το εβαλα..τωρα τι μπορω να κανω για να το χαλαρωσω λιγο;λες πειραζει που εχω και antivirus και ανοιγει οταν ξεκινα το τηλεφωνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 η επισημη σελιδα της nokia κατω κατω εχει να κατεβασουμε την ελληνικη γλωσσα.μπορουμε να την βρουμε απο αλλου γιατι δεν μπορει να φορτωσει απο εδω; http://www.nokia.gr/support/software/text-to-speech Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 powerboot το εβαλα..τωρα τι μπορω να κανω για να το χαλαρωσω λιγο;λες πειραζει που εχω και antivirus και ανοιγει οταν ξεκινα το τηλεφωνο; Με παρεξήγησες. Δεν είπα να το βάλεις για να ανοίγει πιο γρήγορα το κινητό. Ρώτησα μήπως τυχόν το χρησιμοποιείς και είναι αυτός ο λόγος που αργεί να ανοίξει το κινητό. Αν δεν χρειάζεσαι κάποιες εφαρμογές να ανοίγουν αυτόματα με την εκκίνηση της συσκευής, καλύτερα να το αφαιρέσεις το πρόγραμμα, δεν θα σου χρειαστεί. Το antivirus γιατί το έχεις? Αφού δεν υπάρχουν ιοί για symbian s60 v3. Λες να φταίει αυτό? Αφαίρεσέ το να δείς μήπως η συσκευή σου ανοίγει ταχύτερα. η επισημη σελιδα της nokia κατω κατω εχει να κατεβασουμε την ελληνικη γλωσσα.μπορουμε να την βρουμε απο αλλου γιατι δεν μπορει να φορτωσει απο εδω; http://www.nokia.gr/support/software/text-to-speech Γιατί, δεν έχεις ελληνικά? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 Με παρεξήγησες. Δεν είπα να το βάλεις για να ανοίγει πιο γρήγορα το κινητό. Ρώτησα μήπως τυχόν το χρησιμοποιείς και είναι αυτός ο λόγος που αργεί να ανοίξει το κινητό. Αν δεν χρειάζεσαι κάποιες εφαρμογές να ανοίγουν αυτόματα με την εκκίνηση της συσκευής, καλύτερα να το αφαιρέσεις το πρόγραμμα, δεν θα σου χρειαστεί. Το antivirus γιατί το έχεις? Αφού δεν υπάρχουν ιοί για symbian s60 v3. Λες να φταίει αυτό? Αφαίρεσέ το να δείς μήπως η συσκευή σου ανοίγει ταχύτερα. Γιατί, δεν έχεις ελληνικά? να διαβαζει ελληνικα τα μηνυματα ειναι αυτο το download Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 να διαβαζει ελληνικα τα μηνυματα ειναι αυτο το download A, ελληνική φωνή? Τον "Πέτρο"? Αυτό το κατεβάζεις και από το μενού του κινητού. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 (edited) μπηκα αλλα δεν την εχει την επιλογη.εχει ολα τα αλλα που γραφει.. εγραψα το link απο το pc και τελικα μου λεει τα ιδια με το pc.. καμια ιδεα; Edited June 5, 2010 by TXCELLAS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 μπηκα αλλα δεν την εχει την επιλογη.εχει ολα τα αλλα που γραφει.. εγραψα το link απο το pc και τελικα μου λεει τα ιδια με το pc.. καμια ιδεα; Ψαξε και στο ovi store απο το μενου του κινητου. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. June 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2010 ξερετε ο φακελος των επαφων που ακριβως ειναι η διαδρομη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angmar Δημ. June 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2010 Καλησπέρα παιδιά, έπεσε στα χέρια μου ένα Ε71 αγορασμένο από πλαίσιο με την έκδοση 400.21.013. Ο υπάλληλος του πλαισίου μου είπε να μην αναβαθμιστεί γιατί μπορεί να χάσει τα ελληνικά. Υπάρχει τέτοια περίπτωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. June 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2010 Υπάρχει,αν το product code της συσκευής δεν είναι ανάμεσα σε αυτά που προορίζονται για Ελλάδα.Στην πρώτη σελίδα αναφέρονται τα Ελληνικά codes. Αν δεν είναι Ελληνικό τότε μπορείς είτε να αναβαθμίσεις σε κάποιο service ή να ακολουθήσεις την διαδικασία που αναφέρεται στο faq:Εισαγωγή της Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευής (αλλαγή product code) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angmar Δημ. June 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2010 Σ' ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση. Τελικά όντως το product code είναι διαφορετικό. Αν το κάνω μόνος μου αναβάθμιση σύμφωνα με τον οδηγό, μια και αλλάζει το product code, παίζεται τίποτα με την εγγύηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2010 Σ' ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση. Τελικά όντως το product code είναι διαφορετικό. Αν το κάνω μόνος μου αναβάθμιση σύμφωνα με τον οδηγό, μια και αλλάζει το product code, παίζεται τίποτα με την εγγύηση; Φιλε μου, αυτο σημαινει οτι το τηλεφωνο ειναι παραεισαγωγης. Γνωμη μου, πηγαινε στη νοκια και αν σου πουν οτι πρεπει να πληρωσεις κατι για να κανεις αναβααθμιση και να εχεις ελληνικα ή οτι υπαρχει καποιο θεμα με την εγγυηση, πηγαινε πισω στο Πλαισιο και να τους το τριψεις στη μουρη Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angmar Δημ. June 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2010 Φιλε μου, αυτο σημαινει οτι το τηλεφωνο ειναι παραεισαγωγης. Γνωμη μου, πηγαινε στη νοκια και αν σου πουν οτι πρεπει να πληρωσεις κατι για να κανεις αναβααθμιση και να εχεις ελληνικα ή οτι υπαρχει καποιο θεμα με την εγγυηση, πηγαινε πισω στο Πλαισιο και να τους το τριψεις στη μουρη Θα περάσω μια βόλτα απ' τη νόκια αύριο κιόλας αν μπορέσω να δω τι θα μου πουν και θα πράξω αναλόγως. Θα ποστάρω τυχόν εξελίξεις. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angmar Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 Άργησα αλλά τα κατάφερα. Το τηλέφωνο πήγε στη νόκια και είπαν τα εξής: Είναι κάποιας άλλη ευρωπαϊκής χώρας και αν θέλουμε αναβάθμιση με ελληνικά και εγγύηση τότε θα κοστίζει 16ευρώ ανά αναβάθμιση, αλλιώς μπορεί να αναβαθμιστεί με το λογισμικό της χώρας του δωρεάν (και απ το σπίτι φαντάζομαι). Ο κάτοχος μπορεί να κάνει κάτι σε αυτή την περίπτωση; Από το πλαίσιο είχε ενημερωθεί ότι αν κάνει αναβάθμιση θα χάσει τα ελληνικά. Στην τελική γιατί η νόκια διατηρεί regions στα κινητά; Τι σόι σκεπτικό είναι αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts