djuan1988 Δημ. July 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 Πράγματι και εγώ πάλι δεν κατάλαβα τι θέλει να πει, αλλά αφού όπως λες και εσύ έκανε τη δουλειά της όλα οκ... Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 εβαλα τα linux mint στον παλιο υπολογιστη μου! μπορω να πω οτι δεν κρασαρει καθολου! εχω καποιες αποριες ομως. πως γινεται εναλλαγη στις 4 επιφανειες εργασιας? το εχω καταφερει μονο "σερνοντας" καποιο παραθυρο. επισης, πως μπορω να εγκαταστησω τον firefox 3.5? παω στο site του mozilla και κατεβαζω το αρχειο "firefox-3.5.tar.bz2". το ανοιγω με το προγραμμα archive manager , ανοιγω τον φακελο firefox και επειτα δεν ξερω ποιο αρχειο να επιλεξω για να κανω την εγκαταση. τι καταληξη πρεπει να εχει? εψαξα να βρω τον firefox 3.5 μεσω του package manager αλλα δεν βρηκε τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. July 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 τι desktop environment έχεις; δεν σου έχει στην μπάρα να επιλέγεις το workspace σου? εμένα σε gnome και compiz αλλάζει με alt+ctrl+βελάκι (δεξία/αριστερά). για τον firefox να περιμένεις να περάσει στα repos της διανομής σου. Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. July 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 εβαλα τα linux mint στον παλιο υπολογιστη μου! μπορω να πω οτι δεν κρασαρει καθολου! εχω καποιες αποριες ομως. πως γινεται εναλλαγη στις 4 επιφανειες εργασιας? το εχω καταφερει μονο "σερνοντας" καποιο παραθυρο. επισης, πως μπορω να εγκαταστησω τον firefox 3.5? παω στο site του mozilla και κατεβαζω το αρχειο "firefox-3.5.tar.bz2". το ανοιγω με το προγραμμα archive manager , ανοιγω τον φακελο firefox και επειτα δεν ξερω ποιο αρχειο να επιλεξω για να κανω την εγκαταση. τι καταληξη πρεπει να εχει? εψαξα να βρω τον firefox 3.5 μεσω του package manager αλλα δεν βρηκε τιποτα. Για τον FireFox δες το πόστ #2235 Για να αλλάξεις workspaces νομίζω πατάς ctrl+alt και τα βελάκια αριστερά και δεξιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 ευχαριστω και τους 2. εκανα μια "πατατα" στο πι-σι και αναγκαστικα να διαγραψω το Linux. απο μερα σε μερα θα το εγκαταστησω ξανα και μαλλον θα επιστρεψω με νεες αποριες. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 Ένας παραπάνω λόγος για να βάλω το Ubuntu(9.04)!:drool::w00t::yahoo: Mόλις κάψω την ταινία θα τα βάλω!αν δεν φύγω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 To έβαλα!Μου βγήκε η ψυχή μέχρι να το βάλω με αυτά τα διαμερίσματα αλλά τώρα είμαι οκ!:) Μπήκα και εγώ στον (μαγικό ελπίζω) κόσμο του Linux!:) Πρέπει να ξέρω κάτι;να ρυθμίσω τίποτα; iTunes υπάρχει;'οχι ε;MSN από ότι έμαθα δυστυχώς όχι:(το AMSN χρησιμοποιήτε εσείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. July 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2009 To έβαλα!Μου βγήκε η ψυχή μέχρι να το βάλω με αυτά τα διαμερίσματα αλλά τώρα είμαι οκ!:) Μπήκα και εγώ στον (μαγικό ελπίζω) κόσμο του Linux!:) Πρέπει να ξέρω κάτι;να ρυθμίσω τίποτα; iTunes υπάρχει;'οχι ε;MSN από ότι έμαθα δυστυχώς όχι:(το AMSN χρησιμοποιήτε εσείς; Eκτός από τις τελευταίες ερωτήσεις που έκανα να κάνω και άλλη μία. Είναι φυσιολογικό που μου έχει 5(!) επιλογές για boot;2 για Ubuntu(το κανονικό),2 για safe mode,1 για master 64+(νομίζω) και ένα για τα Windows 7;;):confused::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 Eκτός από τις τελευταίες ερωτήσεις που έκανα να κάνω και άλλη μία. Είναι φυσιολογικό που μου έχει 5(!) επιλογές για boot;2 για Ubuntu(το κανονικό),2 για safe mode,1 για master 64+(νομίζω) και ένα για τα Windows 7;;):confused::wacko: Ναι γενικά τα ubuntu βγάζουν αρκετές επιλογές για boot. Και εμένα σε ένα pc που είχα με ubuntu και vista μου έβγαζε 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 Εαν θελεις μπορεις να τις διαγραψεις το ειχα κανει παλιοτερα αλλα επειδη περασε καιρος πρεπει να το ψαξω για να το βρω.. :O Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 Σε εμένα το λές;:wacko: Αν ναι... δεν θέλω για να μην γίνει τίποτα και πρέπει να το ξαναπεράσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. July 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2009 @isidorosr20595: Δες εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. July 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2009 Ωραία το έκανα!:) Και πάλι ευχαριστώ!:up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. July 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2009 Τίποτα φίλε μου, χαίρομαι πολύ που βοήθησα. Γενικά να ξέρεις ότι για τα ubuntu τα περισσότερα θα τα βρείς στο google. Υπάρχουν άπειρα forum σχετικά με τα linux οπότε σίγουρα θα βρείς ό,τι χρειαστείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. July 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2009 Μint 7 το έχετε δεί; Εγώ ναι!Το έβαλα σε virtual machine και το δούλεψα λίγο!Πολύ πιο ωραίο από το Ubuntu είναι! Θα σβήσβω το ubuntu και θα περάσω αυτό!:) Ρίξτε του μια ματιά!"Linux Mint 7" λέγεται!(πάω να "ρίξω και μία ματιά" και στο Debian! το καλύτερο δεν είναι; ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. July 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2009 το mint βασίζεται στο ubuntu και το ubuntu στο debian. το πιο ωραίο είναι σχετικό... υποθέτω ότι αναφέρεσαι στο default theme τους καθώς όλα gnome φοράνε. Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. July 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2009 Tο έβαλα!:):happy: Τέλειο είναι!!!Ακόμα και σε αυτό τα παράθυρα είναι χάλια! Για μένα είναι το καλύτερο OS των Linux!Βέβαια αυτό είναι θέμα γούστου.Εμένα πχ δεν μου αρέσει η γραμμή εργασιών των άλλων εκτός του Debian και των υποκατηγοριών, του Ubutnu και Mint!Ακόμα και η γραμματοσειρές είναι τέλειες! Όσοι έχετε Ubuntu δείτε και το Mint... μπορεί να σας αρέσει.Τα πάντα τέλεια είναι!Δεν έχω βρεί καμιά ατελεια!:):w00t: Το μόνο που με χαλάει είναι η ασυμβατότητα στις εφαρμογές!πχ δεν έχει iTunes:cry::sorry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. July 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2009 το linux είναι ένα (ο πυρήνας). όλα αυτά που αναφέρεις γραμμές εργασιών / γραμματοσειρές κλπ μπορείς να τα φέρεις στα μέτρα σου σε οποιαδήποτε διανομή. Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 Βρήκα μια σύγκριση ubuntu και mint στο youtube: [ame=http://www.youtube.com/watch?v=QIgjA55KtwQ]YouTube - Linux Mint Vs. Ubuntu[/ame] Εγώ πάντως προτιμώ τα ubuntu λόγω της πληθώρας πληροφοριών και tips στο νετ. Just Google It!!! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 Μα τα ίδια είναι.Η εμφάνιση αλλάζει. Το Mint στηρίζεται στο Ubuntu και το Ubuntu στο Debian. -------- Το Ubuntu πώς το βγάζω;Να μείνει μόνο το Mint.Bootαρα τα 7,άνοιξα το EASEUS και δεν υπήρχε ούτε το Mint ούτε το Ubuntu! Γιατί μερικά μέρη στο μενού είναι στα αγγλικά αφού το έχω ρυθμίσει στα ελληνικά;;) Δεν με πειράζει αλλά έτσι...να μην είναι το μισό ελληνικό και το άλλο μισό αγγλικό:(:X --------------- Ξέρεις κανείς καμιά απάντηση στο παραπάνω post μου; Παιδια,επειδη υπαρχει ενα προβλημα στα vista,αποφασισα να βαλω ubuntu μεχρι να βγουν τα wins 7. Θελω να τα βαλω με dual boot....πως γινεται; Παρακαλώ τους Mod να σβήσουν αυτό το μύνημα(όχι αυτό της παράθεσης!)Έγινε ένα λάθος!:X:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 Γιατί μερικά μέρη στο μενού είναι στα αγγλικά αφού το έχω ρυθμίσει στα ελληνικά;;) Δεν με πειράζει αλλά έτσι...να μην είναι το μισό ελληνικό και το άλλο μισό αγγλικό:(:X --------------- Ξέρεις κανείς καμιά απάντηση στο παραπάνω post μου; δοκίμασε # dpkg-reconfigure locales και επέλεξε ελληνικά στο τέλος ως default. Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 Όταν έβαλα αυτό που μου είπες μου εμφάνισε αυτό! "Το /usr/sbin/dpkg-reconfigure πρέπει να εκτελεστεί ως χρήστης root"! ---- Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω Reset το Ubuntu γιατί είχα βάλει ένα θέμα και άλλαξα καί κάποιες Fonts και τώρα δεν μου αρέσει!:X:cry::sorry::help: Αφού δεν μπορώ να το αφαιρέσω τουλάχιστον ας το κάνω όπως ήταν στην αρχή!:rolleyes: ---- Το ξέρω πως σας έχω πρήξει!:OΣυγνώμη!Είμαι νέος χρήστης(γίνομαι λίγο-λίγο και οπαδός:D) και δεν ξέρω τίποτα!:( ---- Εώς 8 εικόνες;!Πρώτη φορά το ακούω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 Όταν έβαλα αυτό που μου είπες μου εμφάνισε αυτό! "Το /usr/sbin/dpkg-reconfigure πρέπει να εκτελεστεί ως χρήστης root"! ---- Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω Reset το Ubuntu γιατί είχα βάλει ένα θέμα και άλλαξα καί κάποιες Fonts και τώρα δεν μου αρέσει!:X:cry::sorry::help: Αφού δεν μπορώ να το αφαιρέσω τουλάχιστον ας το κάνω όπως ήταν στην αρχή!:rolleyes: ---- Το ξέρω πως σας έχω πρήξει!:OΣυγνώμη!Είμαι νέος χρήστης(γίνομαι λίγο-λίγο και οπαδός:D) και δεν ξέρω τίποτα!:( ---- Εώς 8 εικόνες;!Πρώτη φορά το ακούω! το # στην αρχη σημαινει να το δωσεις ως root. κανε λοιπον sudo dpkg-reconfigure locales. απο το system-->preferences-->appearance μπορεις να αλλαξεις οτι θες Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 To βάζω αλλά δεν γίνεται τίποτα!:( isidoros@mint ~ $(το βάζω και πατάω Enter) # dpkg-reconfigure locales isidoros@mint ~ $ (και βγαίνει πάλι αυτό!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 χωρίς το #.. dpkg-reconfigure locales Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts