dioskur Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 δεν θελω να ειμαι εγω υπευθυνος να χασει την δουλεια του αλλα το εγραψα εδω για να το δει ( γιατι ξερω οτι σιγουρα το βλεπει) και να προσπαθηση να ειναι λιγο πιο σοβαρος στην δουλεια του. επισης να ξερει οτι αυτη η συμπεριφορα καποια μερα μπορει να του στοιχιση. επισης να γνωριζει οτι στην θεση που τον εβαλε η wind ειναι οχι μονο για να πουλαει αλλα να φροντιζει να ενημερωνει τον κοσμο για τις λειτουργειες του τηλεφωνου που χρυσοπληρωνει και οχι να τους κοροιδευει. αν θελει μαλιστα του δινω και μια συμβουλη σαν πολλη μεγαλυτερος. να γινει ηθοποιος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 Μολις μετεβηκα απο vodafone σε wind και χρειαστηκε να καλεσω το 1260 να μιλησω με την εξυπηρετηση πελατων. Μεγα λαθος. Περιμενα 20 λεπτα και επεσε η γραμμη απο την αναμονη! Τζαμπα χρεωθηκα τα 12 λεπτα και ηταν και 12 το μεσημερι να πω οτι ελειπαν ατομα. Καμια σχεση με τη vodafone στο συγκεκριμενο τομεα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Εγώ έχω αυτό το πρόβλημα.4-5 φορές την μέρα ξαφνικά χάνεται το σήμα και επανέρχεται μετά από κανα 2 λεπτά. Είναι πρόβλημα δικτύου η της κάρτας sim? Με αλλαγμένη κάρτα sim το πρόβλημα εμφανίζεται.Ναι μεν λιγότερο αλλά και πάλι εμφανίζεται. :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Με αλλαγμένη κάρτα sim το πρόβλημα εμφανίζεται.Ναι μεν λιγότερο αλλά και πάλι εμφανίζεται. :X αν η συσκευη σου ειναι σαμσουνγκ... λυπαμε που θα σε απογοητευσω. αλλα θελεις σιμ 128Κ και δυστηχως δεν ειναι διαθεσιμες... Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 αν η συσκευη σου ειναι σαμσουνγκ... λυπαμε που θα σε απογοητευσω. αλλα θελεις σιμ 128Κ και δυστηχως δεν ειναι διαθεσιμες...Εμφανίζεται σε όλα τα samsung αυτό; Σε νέο πακέτο η κάρτα δεν είναι 128k; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 αν η συσκευη σου ειναι σαμσουνγκ... λυπαμε που θα σε απογοητευσω. αλλα θελεις σιμ 128Κ και δυστηχως δεν ειναι διαθεσιμες... Συγνώμη κιόλας, αλλά γιατί δεν μεριμνούν για όλα τα κινητά να δουλεύουν σωστά οι SIM τους? Τσιγγουνεύονται μερικά χρήματα, αλλά δημιουργούν ένα σωρό προβλήματα στους πελάτες τους... Γιατί μια εταιρεία να θέλει να μειώσει την αξιοπιστία της στο σήμα όταν δεν είναι μεγάλο το κόστος να χρησιμοποιεί 128K sim? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 αν η συσκευη σου ειναι σαμσουνγκ... λυπαμε που θα σε απογοητευσω. αλλα θελεις σιμ 128Κ και δυστηχως δεν ειναι διαθεσιμες... Ναι Samsung έχω και πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο :wacko: Ξέρεις τον λόγο που δεν είναι διαθέσιμες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Ξ£ΟΞ³Ξ½ΟΞΌΞ· ΞΊΞΉΟλαΟ, αλλά Ξ³ΞΉΞ±ΟΞ― δΡν ΞΌΞ΅ΟΞΉΞΌΞ½ΞΏΟΞ½ Ξ³ΞΉΞ± Ολα ΟΞ± ΞΊΞΉΞ½Ξ·ΟΞ¬ Ξ½Ξ± δοΟλΡΟΞΏΟΞ½ ΟΟΟΟΞ¬ ΞΏΞΉ SIM ΟΞΏΟΟ? Ξ€ΟΞΉΞ³Ξ³ΞΏΟΞ½Ξ΅ΟΞΏΞ½ΟΞ±ΞΉ ΞΌΞ΅ΟΞΉΞΊΞ¬ ΟΟΞΞΌΞ±ΟΞ±, αλλά δημιοΟΟΞ³ΞΏΟΞ½ Ξ*Ξ½Ξ± ΟΟΟΟ ΟΟΞΏΞ²Ξ»ΞΞΌΞ±ΟΞ± ΟΟΞΏΟΟ ΟΡλάΟΞ΅Ο ΟΞΏΟΟ... ΞΞΉΞ±ΟΞ― ΞΌΞΉΞ± Ξ΅ΟΞ±ΞΉΟΡία Ξ½Ξ± ΞΈΞ*λΡι Ξ½Ξ± μΡιΟΟΡι ΟΞ·Ξ½ Ξ±ΞΎΞΉΞΏΟΞΉΟΟΞ―Ξ± ΟΞ·Ο ΟΟΞΏ ΟΞΞΌΞ± ΟΟΞ±Ξ½ δΡν Ρίναι μΡγάλο ΟΞΏ ΞΊΟΟΟΞΏΟ Ξ½Ξ± ΟΟΞ·ΟΞΉΞΌΞΏΟοιΡί 128K sim? Den tsigouneuontai,apla tis aposirane Gia to logo oti mporei na eixan perisotera Provlimata,xwris mallon na skeftoun tis idiaiterotites kapoias allis markas kinitou. Egw to ekana niksi auto to thema se anthropo tis etairias. ΞΞ±ΞΉ Samsung Ξ*ΟΟ ΞΊΞ±ΞΉ ΟΟΟΟΞ· ΟΞΏΟΞ¬ Ξ±ΞΊΞΏΟΟ ΞΊΞ¬ΟΞΉ ΟΞ*ΟΞΏΞΉΞΏ :wacko: ΞΞ*ΟΞ΅ΞΉΟ ΟΞΏΞ½ Ξ»ΟΞ³ΞΏ ΟΞΏΟ Ξ΄Ξ΅Ξ½ Ρίναι διαθΞ*ΟΞΉΞΌΞ΅Ο? Egw to lew apo empiria k oxi ek merous tis etairias,mporei na ftaiei k kati allo. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
disappointed Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Σας παραθέτω το παρακάτω πρόβλημα που είχα τα χριστούγεννα. Ήμουν στην wind με δύο προγράμματα flexy 25 και flexy 30 και έδινα 44 ευρω το μήνα. Η ανανέωση του συμβολαίου που θέλανε να κάνουν μου δίνανε 35 ευρώ για κάθε σύνδεση και αν έκανα νέο νούμερο μου δίνανε 110 ευρώ όταν έκανα διακοπή με πήραν τηλέφωνο και μου δίνανε 70 ευρώ για κάθε γραμμή. Έπρεπε να δούνε την διακοπή του συμβουλαίου για να με πάρουν τηλέφωνο αλλά είχα σκοπό με τίποτα να μείνω επειδή το παρακάτω το θεώρω πολλύ σοβαρό. Μου κάνανε και έτρεχα όταν πήγα τα Χριστούγεννα Λονδίνο, γιατί ένα μήνα πριν φύγω είχα κάνει αίτηση για το εξωτερικό και πήρα αντίγραφο για την υπηρεσία και ρώτησα τον υπάλληλο αν χρειάζεται τίποτα άλλο να κάνω και μου είπε μην ανησυχείς είσαι ΟΚ. Φυσικά όταν πήγα Λονδίνο το τηλέφωνο δεν δούλευε και μετά από πολλή κόπο και πολλά τηλέφωνα μου ενεργοποιήσανε δύο μέρες πριν φύγω την μία γραμμή και όχι και της δύο που είχα γιατί τάχα δεν είχαν αίτηση στο σύστημα από εμένα. Πήγα να παραπονεθώ και το κατάστημα μου έδωσε τηλέφωνο στα κεντρικά , φυσικά όταν πήρα και ανάφερα την ταλαιπωρία μου ο υπάλληλος μου είπε και εγώ τη θέλεις να σου κάνω τώρα. Για αυτό προσοχή επειδή είμαστε στην Ελλάδα κανένας δεν θα ιδρώσει το αυτί του για να δει γιατί έγινε αυτό και αν έγινε λάθος τον τρόπο αποζημίωσης για τον συνδρομητή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Σας παραθέτω το παρακάτω πρόβλημα που είχα τα χριστούγεννα. Ήμουν στην wind με δύο προγράμματα flexy 25 και flexy 30 και έδινα 44 ευρω το μήνα. Η ανανέωση του συμβολαίου που θέλανε να κάνουν μου δίνανε 35 ευρώ για κάθε σύνδεση και αν έκανα νέο νούμερο μου δίνανε 110 ευρώ όταν έκανα διακοπή με πήραν τηλέφωνο και μου δίνανε 70 ευρώ για κάθε γραμμή. Έπρεπε να δούνε την διακοπή του συμβουλαίου για να με πάρουν τηλέφωνο αλλά είχα σκοπό με τίποτα να μείνω επειδή το παρακάτω το θεώρω πολλύ σοβαρό. Μου κάνανε και έτρεχα όταν πήγα τα Χριστούγεννα Λονδίνο, γιατί ένα μήνα πριν φύγω είχα κάνει αίτηση για το εξωτερικό και πήρα αντίγραφο για την υπηρεσία και ρώτησα τον υπάλληλο αν χρειάζεται τίποτα άλλο να κάνω και μου είπε μην ανησυχείς είσαι ΟΚ. Φυσικά όταν πήγα Λονδίνο το τηλέφωνο δεν δούλευε και μετά από πολλή κόπο και πολλά τηλέφωνα μου ενεργοποιήσανε δύο μέρες πριν φύγω την μία γραμμή και όχι και της δύο που είχα γιατί τάχα δεν είχαν αίτηση στο σύστημα από εμένα. Πήγα να παραπονεθώ και το κατάστημα μου έδωσε τηλέφωνο στα κεντρικά , φυσικά όταν πήρα και ανάφερα την ταλαιπωρία μου ο υπάλληλος μου είπε και εγώ τη θέλεις να σου κάνω τώρα. Για αυτό προσοχή επειδή είμαστε στην Ελλάδα κανένας δεν θα ιδρώσει το αυτί του για να δει γιατί έγινε αυτό και αν έγινε λάθος τον τρόπο αποζημίωσης για τον συνδρομητή. φιλε μου εισαι σιγουρος οτι με αυτα τα πακετα ειχες 35ευρω επιδοτηση? ή εγω δεν καταλαβα καλα???:O Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pananton Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 Υπαρχει καποιο ειδος "ασυμβατοτητας" με το samsung D900 και της wind?Γιατι σε αρκετες περιοχες δεν εχω καθολου καλο σημα...εχω μονο 1 ή 2 μπαρες το πολυ και δεν μπορω να παρω τηλ γιατι δεν ακουω και ουτε με ακουνε...Το εχω αυτο το προβλημα κανα χρονο και σκεφτομαι πολυ σοβαρα να αλλαξω κινητο και να παω σε nokia γιατι σε αλλα κινητα εκτος samsung που εχω δοκιμασει την sim μου εχουν πιο δυνατο σημα... Αν γνωριζει κανεις τι συμβαινει ας απαντησει... Υ.Γ:Η sim που εχω ειναι της ΤIM (πριν μετονομαστει δηλαδη σε wind) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
disappointed Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 Η ανανέωση για τον δεύτερο χρόνο που έδεινε 35 ευρώ για την πρώτη γραμμή και 35 ευρώ για την δεύτερη και όταν έκανα διακοπή με πήραν να μου δώσουν + 35 ευρώ για κάθε γραμμή. Κατάλαβα ότι για αυτούς που κάνουν μικρή χρήση δεν θέλουν πελάτη και τους ενδιαφέρει μόνο πως να αρπάξουν νέους από της άλλες εταιρείες και όχι πως να σε κρατήσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 Η ανανέωση για τον δεύτερο χρόνο που έδεινε 35 ευρώ για την πρώτη γραμμή και 35 ευρώ για την δεύτερη και όταν έκανα διακοπή με πήραν να μου δώσουν + 35 ευρώ για κάθε γραμμή. Κατάλαβα ότι για αυτούς που κάνουν μικρή χρήση δεν θέλουν πελάτη και τους ενδιαφέρει μόνο πως να αρπάξουν νέους από της άλλες εταιρείες και όχι πως να σε κρατήσουν. πολυ παραξενα τα λες... και μου φαινεται πολυ περιεργο. και γιατι δεν μιλησες με τα κεντρικα? 35 ευρω δεν εχω ακουσει ποτε τετοια επιδοτηση! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 Υπαρχει καποιο ειδος "ασυμβατοτητας" με το samsung D900 και της wind?Γιατι σε αρκετες περιοχες δεν εχω καθολου καλο σημα...εχω μονο 1 ή 2 μπαρες το πολυ και δεν μπορω να παρω τηλ γιατι δεν ακουω και ουτε με ακουνε...Το εχω αυτο το προβλημα κανα χρονο και σκεφτομαι πολυ σοβαρα να αλλαξω κινητο και να παω σε nokia γιατι σε αλλα κινητα εκτος samsung που εχω δοκιμασει την sim μου εχουν πιο δυνατο σημα... Αν γνωριζει κανεις τι συμβαινει ας απαντησει... Υ.Γ:Η sim που εχω ειναι της ΤIM (πριν μετονομαστει δηλαδη σε wind) και εγω το ιδιο παθαινω με το motorola v620. μηπως εχει χαλασει η κεραια του κινητου; δοκιμασες αλλη καρτα; εγω οταν δοκιμαζω αλλη καρτα πιανει μια χαρα..και οταν βαζω την καρτα wind επισης πιανει μια χαρα (σε αλλο κινητο). αρα φταιει το κινητο μου... Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 πολυ παραξενα τα λες... και μου φαινεται πολυ περιεργο. και γιατι δεν μιλησες με τα κεντρικα? 35 ευρω δεν εχω ακουσει ποτε τετοια επιδοτηση! Eπειδή ξέρω τα πράγματα από μέσα τα 35 ευρώ είναι η μικρότερη επιδότηση που δίνουν. Είναι σωστό το ποσό. Και εγώ έκανα αίτηση για φορητότητα σε άλλη εταιρία δυο συνδέσεις και ενώ στη μία δικαιούμουν 43 ευρώ (μάλλον είναι το ίδιο ποσό με φπα) και στην άλλη δεν δικαιούμουν ακόμα, μου είπαν ότι θα μου έδιναν από 110 ευρώ ανα γραμμή για να μείνω,;) επειδή δεν τους γούσταρα όμως τους είπα άντε γειά (έχω προσωπικά μαζί τους, όχι με τους υπαλλήλους αλλά με την εταιρία). :p:p:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 Υπαρχει καποιο ειδος "ασυμβατοτητας" με το samsung D900 και της wind?Γιατι σε αρκετες περιοχες δεν εχω καθολου καλο σημα...εχω μονο 1 ή 2 μπαρες το πολυ και δεν μπορω να παρω τηλ γιατι δεν ακουω και ουτε με ακουνε...Το εχω αυτο το προβλημα κανα χρονο και σκεφτομαι πολυ σοβαρα να αλλαξω κινητο και να παω σε nokia γιατι σε αλλα κινητα εκτος samsung που εχω δοκιμασει την sim μου εχουν πιο δυνατο σημα... Αν γνωριζει κανεις τι συμβαινει ας απαντησει... Υ.Γ:Η sim που εχω ειναι της ΤIM (πριν μετονομαστει δηλαδη σε wind) Το ίδιο συμβαίνει και στο Motorola L6 της αδερφής μου.Ενώ στο Motorola έχει 1-2 σκάλες σήμα με την ίδια κάρτα Sim σε κινητό Sony Ericsson έχει 4-5 σκάλες σήμα στο ίδιο σημείο:blink:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από την Wind. Στο μόνο σημείο που με απογοήτευσε είναι η επιδότηση. Πρόσφατα συμπλήρωσα ένα χρόνο στην εταιρία και με ενημέρωσαν ότι έχω επιδότηση 53 ευρώ. Είμαι στο Flexy 25. Θεωρώ το ποσό που μου δώθηκε γελοίο. Τα προηγούμενα χρόνια σε άλλες εταιρίες είχα επιδότηση τουλάχιστον 120 ευρώ. Σκέφτομαι να κόψω την σύνδεση και μετά από ένα μήνα να κάνω μια νέα με φυσικά μεγαλύτερη επιδότηση! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yakinthi Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από την Wind. Στο μόνο σημείο που με απογοήτευσε είναι η επιδότηση. Πρόσφατα συμπλήρωσα ένα χρόνο στην εταιρία και με ενημέρωσαν ότι έχω επιδότηση 53 ευρώ. Είμαι στο Flexy 25. Θεωρώ το ποσό που μου δώθηκε γελοίο. Τα προηγούμενα χρόνια σε άλλες εταιρίες είχα επιδότηση τουλάχιστον 120 ευρώ. Σκέφτομαι να κόψω την σύνδεση και μετά από ένα μήνα να κάνω μια νέα με φυσικά μεγαλύτερη επιδότηση!:lol::lol::lol: Μια χαρά σου έδωσαν εσένα..!!! Και εγώ στο 25 είμαι και η επιδότηση ήταν 35 ευρώ....:lol::lol::lol:: Παράθεση yakinthi :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 τελικα μονο εγω πηρα 180 ευρω? που ειμαι και στο μαξ? Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 Δεν μπορώ να καταλάβω. Τους συμφέρει να κόψεις την σύνδεση που έχεις και να κάνεις μια καινούρια? Αντί να προσπαθήσουν να κρατήσουν στις τάξεις τους τον κάθε συνδρομητή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 Υπαρχει καποιο ειδος "ασυμβατοτητας" με το samsung D900 και της wind?Γιατι σε αρκετες περιοχες δεν εχω καθολου καλο σημα...εχω μονο 1 ή 2 μπαρες το πολυ και δεν μπορω να παρω τηλ γιατι δεν ακουω και ουτε με ακουνε...Το εχω αυτο το προβλημα κανα χρονο και σκεφτομαι πολυ σοβαρα να αλλαξω κινητο και να παω σε nokia γιατι σε αλλα κινητα εκτος samsung που εχω δοκιμασει την sim μου εχουν πιο δυνατο σημα... Αν γνωριζει κανεις τι συμβαινει ας απαντησει... Υ.Γ:Η sim που εχω ειναι της ΤIM (πριν μετονομαστει δηλαδη σε wind) Το ίδιο συμβαίνει και στο Motorola L6 της αδερφής μου.Ενώ στο Motorola έχει 1-2 σκάλες σήμα με την ίδια κάρτα Sim σε κινητό Sony Ericsson έχει 4-5 σκάλες σήμα στο ίδιο σημείο:blink:. λογικο δεν ειναι;;;;...ολα τα κινητα δεν εχουν την ιδια ευαισθησια στους δεκτες τους....ακομα και σε ιδια κινητα μπορεις να δεις διαφορες..... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
disappointed Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 Μου αρέσει που κάνουν και παζάρια με πήραν τηλέφωνο και το 35 το κάνανε 70 , τους είπα ευχαριστώ δεν θα πάρω και αν έκανα νέα σύνδεση με νούμερο το κατάστημα μου έδινε +50 ευρώ έχτρα από την επιδότηση για συσκευή. Νομίζω ότι αν η πολιτική για τους υπάρχον ήταν η ίδια με τους νέους τότε τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά γιατί δεν μπορεί για νέο νούμερο να έχεις το διπλάσιο από τι θα είχες με το παλιό νούμερο. Πρέπει να είσαι πολύ χαζός να κάνεις ανανέωση από την στιγμή για το ίδιο πακέτο δίνουν σε κάποιον άλλο το διπλάσιο για να τον έχουν πελάτη. Εγώ την έκανα και πήγα σε άλλο πάροχο και του χρόνου βλέπουνε τι νέο θα υπάρχει στην αγορά με επιλογή έκπτωσης στο πάγιο 25% αντί συσκευής. Θέλει προσοχή πάντως το τι δίνεις και τι σου δίνουν γιατί το πρώτο χρόνο ήμουν ευχαριστημένος που έκανα συμβόλαιο και για την επιδότηση που είχα πάρει για δύο γραμμές. Τώρα θα τους έδινα 528 ευρώ το χρόνο και θα μου δίνανε 70 για δύο γραμμές , φτάσανε στα 140 ενώ για το ίδιο πακέτο αν έκανα σύνδεση με νέα νούμερα θα είχα 220 ευρώ ( έληξε η προσφορά τώρα του +50 από το κατάστημα που ήμουν ). Δεν θα πάρω επειδή θέλω τα νούμερα μου και δεν είμαι κορόιδο την κάνω αφού με τα ίδια κάποιος άλλος μου δίνει περισσότερα ανάλογα της ανάγκες μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 Νομίζω ότι επιδοτήσεις της τάξης των 35 ευρώ η παρόμοια ποσά είναι κοροϊδια. Έχω την εντύπωση γενικά ότι η πρώην τιμ δίνει τις μικρότερες επιδοτήσεις. :mad: Άλλη εταιρία μου έδινε τόσα για μία σύνδεση που είχε πάγιο 120 λεπτών για 4 μήνες και μετά ήταν σε μηδενικό πάγιο με μηδενική κίνηση. ;) Εγώ εκμεταλλεύτηκα την προσφορά για μείωση στα πάγια αντί επιδότησης και την έκανα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pananton Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 λογικο δεν ειναι;;;;...ολα τα κινητα δεν εχουν την ιδια ευαισθησια στους δεκτες τους....ακομα και σε ιδια κινητα μπορεις να δεις διαφορες..... Το παραλογο ειναι οτι δεν εχω ΠΟΥΘΕΝΑ σημα full!Απο βδομαδα θα κανω "πειραματα" και με αλλες sim μηπως εξακριβωσω τι φταιει...Αν φταιει το κινητο με βλεπω για καινουργιο αλλιως αλλαζω εταιρια...αν και την sim τωρα την δουλευω σε sharp GX30 (το προηγουμενο κινητο μου)και παλι με 1-2 μπαρες την βγαζω αλλα τουλαχιστον οταν με καλουνε ακουω και με ακουνε! Αλλα με το D900 δεν εχω ΠΟΥΘΕΝΑ full σημα...σπανια να το δω full :mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 Το παραλογο ειναι οτι δεν εχω ΠΟΥΘΕΝΑ σημα full!Απο βδομαδα θα κανω "πειραματα" και με αλλες sim μηπως εξακριβωσω τι φταιει...Αν φταιει το κινητο με βλεπω για καινουργιο αλλιως αλλαζω εταιρια...αν και την sim τωρα την δουλευω σε sharp GX30 (το προηγουμενο κινητο μου)και παλι με 1-2 μπαρες την βγαζω αλλα τουλαχιστον οταν με καλουνε ακουω και με ακουνε! Αλλα με το D900 δεν εχω ΠΟΥΘΕΝΑ full σημα...σπανια να το δω full :mad::mad: αν δεν βλεπεις ποτε φουλ σημα...φταιει το κινητο και οχι η καρτα SIM η το δικτυο... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts