konstantinos86 Δημοσιεύτηκε May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 6, 2008 Καλησπέρα παιδιά. Έχω windows vista και θέλω να ηχογραφήσω ραδιόφωνο απ το internet (streaming). Ενώ με τα windows xp δεν είχα τέτοιο πρόβλημα με τα vista που εχω βαλει (σε καινούριο μηχάνημα) οποιοδήποτε πρόγραμμα και να χρησιμοποιήσω(π.χ. mp3mymp3, total video recorder) όταν βάζω ηχογράφηση από συσκευή ψηφιακής εισόδου (η άλλη επιλογή ειναι το μικρόφωνο) δεν ηχογραφεί τίποτα! Ξέρει κανείς αν αυτό είναι πρόβλημα των vista ή του δικού μου pc? Και αν είναι μόνο του δικού μου υπάρχει κάποια λύση??:worry::worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 Καλησπέρα παιδιά. Έχω windows vista και θέλω να ηχογραφήσω ραδιόφωνο απ το internet (streaming). Ενώ με τα windows xp δεν είχα τέτοιο πρόβλημα με τα vista που εχω βαλει (σε καινούριο μηχάνημα) οποιοδήποτε πρόγραμμα και να χρησιμοποιήσω(π.χ. mp3mymp3, total video recorder) όταν βάζω ηχογράφηση από συσκευή ψηφιακής εισόδου (η άλλη επιλογή ειναι το μικρόφωνο) δεν ηχογραφεί τίποτα! Ξέρει κανείς αν αυτό είναι πρόβλημα των vista ή του δικού μου pc? Και αν είναι μόνο του δικού μου υπάρχει κάποια λύση??:worry::worry: http://www.roemersoftware.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos86 Δημ. May 6, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 Και μ αυτο τα ιδια φιλε. Δε μπορω να καταλαβω. Λες να χει προβλημα η καρτα ηχου?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 Και μ αυτο τα ιδια φιλε. Δε μπορω να καταλαβω. Λες να χει προβλημα η καρτα ηχου?? Υποθέτω πως όχι... Τα vista δε ξέρω αν έχουν όμως... Κάποιος που τα χρησιμοποιεί ίσως να μπορούσε να σε βοηθήσει. Εγώ στα xp είμαι ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts