Jump to content

Mobile TV - Dual Sim με ελληνικά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Νέος στο όλο σκηνικό τον κινέζικων...μου κάναν πρόσφατα ένα dual sim κινητό δώρο. Για την ακρίβεια είναι το JAGA JC678. Απλά θεικό (Αν κ το πήρα τζάμπα, είδα τιμή και είναι φτήνια). Όλα δουλεύουν ρολόι εκτός 4άρων μικροπροβλημάτων που αν μπορεί κάποιος να μου τα λύσει θα ήμουν ευγνώμων.

1) Τα μηνύματα είναι μόνο 70 χαρακτήρες...τα ελληνικά

2) Το γράμμα "π" στα κεφαλαία είναι μικρό π

3) Τα ονόματα στο κατάλογο δεν είναι ταξινομημένα

4) Τέλος υπάρχει ένας φάκελος που λέγεται received και εκεί δεν μπορώ να σβήσω τπτ (ότι στέλνω απο bluetooth πάει εκεί) μου λέει είναι read-only. Μόνο με τη χρήση pc μπορώ να τα σβήσω.

Τέλος άμα κανείς γνωρίζει προγράμματα για διαχείριση του κινητού από το pc... όπως και προγράμματα + games για το κινητό ας μου πει

Για ριξτε μια ματιά εδω! http://www.lightinthebox.com/T900--Dual-Card-Quad-band--Touch-Screen-Cell-Phone-Black----SZR563---_p47075.html?currency=EUR

φοβερά ε? Και σε παρα πολύ χαμηλές τιμές. Το Τ900+ το παρήγγειλα!

μοιάζει με το c905 με μικρότερη κάμερα, αλλά με οθόνη αφής.

Τι βγάζουν αυτοι οι Κινέζοι, και είναι πάρα πολλά μοντέλα

κοιταξτε και τι περοεργες οθόνες που γυρίζουν! Φοβερά!

Μου φαίνεται θα παραγγείλω δυο-τρία ακόμα

Για ριξτε μια ματιά εδω! http://www.lightinthebox.com/T900--Dual-Card-Quad-band--Touch-Screen-Cell-Phone-Black----SZR563---_p47075.html?currency=EUR

φοβερά ε? Και σε παρα πολύ χαμηλές τιμές. Το Τ900+ το παρήγγειλα!

μοιάζει με το c905 με μικρότερη κάμερα, αλλά με οθόνη αφής.

Τι βγάζουν αυτοι οι Κινέζοι, και είναι πάρα πολλά μοντέλα

κοιταξτε και τι περοεργες οθόνες που γυρίζουν! Φοβερά!

Μου φαίνεται θα παραγγείλω δυο-τρία ακόμα

τι εξοδα αποστολης εχουνε?

:X

Drouli δεν υπάρχει ούτε δυνατότητα να κάνω κανα update to firmware?

kai ta update etsi einai,alla thelei eidiko box gia kinezika

τι εξοδα αποστολης εχουνε?
an parageileis meso ems pou sto sinisto(den plironis sinithos mexri dio komatia teloneio) apo 25-35 dolaria peripou analoga to shop pou tha agoraseis

Κατι τελευταιο για το jc678. θέλω να το δουλεψω με το phonesuite έχω κατεβάσει 2-3 εκδόσεις κ παρα παρα πολλούς drivers. το πρόβλημα είναι πως συνδεω το κινητό επιλέγω com port το εγκαθιιστώ στο pc και μετα το Phone suite δεν κάνει απολύτος τίποτα (ρύθμισα settings του προγράμματος) καμμιά ιδέα. Μήπως πρέπει να κάνω τίποτα στις ρυθμίσεις του com port στο device manager?

Επίσης droulis εψαχνα το gsm-forum και είδα πως κάπως γίνεται να φτιάξεις καλώδιο φλασαρίσματος (χωρίς box νομίζω) γνωρίζοντας τα Τx Rx Grnd. Αν γνωρίζεις και μπορείς να κάνεις έναν οδηγό κατασκευής θα ήταν πολύκαλό

Κατι τελευταιο για το jc678. θέλω να το δουλεψω με το phonesuite έχω κατεβάσει 2-3 εκδόσεις κ παρα παρα πολλούς drivers. το πρόβλημα είναι πως συνδεω το κινητό επιλέγω com port το εγκαθιιστώ στο pc και μετα το Phone suite δεν κάνει απολύτος τίποτα (ρύθμισα settings του προγράμματος) καμμιά ιδέα. Μήπως πρέπει να κάνω τίποτα στις ρυθμίσεις του com port στο device manager?

Επίσης droulis εψαχνα το gsm-forum και είδα πως κάπως γίνεται να φτιάξεις καλώδιο φλασαρίσματος (χωρίς box νομίζω) γνωρίζοντας τα Τx Rx Grnd. Αν γνωρίζεις και μπορείς να κάνεις έναν οδηγό κατασκευής θα ήταν πολύκαλό

den ginetai auto pou les. palia xreiazontousan eidikes metriseis gia na paroun ta reumata tora exoun eidiko extra boxaki gi'auto. ego exo to box kai agorasa extra allo box gia reumata pou sindeetai pano se auto. ola ginontai me box. to phonosuite einai 1 me polles onomasies. den kanei sigxronismo alla copy paste me outlook.(pas briskeis sto device managr poia com port exei o driver tou kinitou kai ton bazeis sta settings tou phonesuite)

ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ?

http://www.ebw.gr/Store/default.aspx?tabid=144&CatID=374&productid=5256

ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΜΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Η ΚΑΜΕΡΑ ΤΟΥ 5 MP ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ:

100-780 minutes

TO MONO ΕΛΛΑΤΩΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΝΟΥ

Πέρα από ότι από εμφάνιση είναι χάλια, κατά πάσα πιθανότητα έχει κάμερα 1,3 mp.

Ψάξε στα μεγάλα καταστήματα του εξωτερικού και θα βρείς αρκετά καλύτερα από αυτό

斯塔夫罗斯 :O

0.3MP front & 5.0MP back high-definition dual cameras

· Image output size (max.): 1600*1200 pixels

ΔΗΛ ΤΑ 5.0 MP ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ 1600 Χ 1200 pixes...ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ PIXES?

Υ.Γ ........PIXELS

οk ...ποιο κινεζικο κινητο μεχρι 170ευρω μπορειτε να μου προτεινεται?....το μονο που θελω να εχει 2 sim- tv tuner, και ικανοποιητικη διαρκειας μπαταριας...

sas parousiazo 2 kinita pou anebasa sto youtube

ZOHO V80+ (copy iphone) tv dual sim elliniko(xoris java)

http://www.youtube.com/watch?v=NSe_izUpGew

ChangJiang a1900 tv dual sim elliniko(copy motorola a1200)(de to exo testarei akoma einai brand new)

http://www.youtube.com/watch?v=Oa8PMjjhH10

καλημέρα παιδία. Τελικά κατέληξα στο Anycool T728. Το έχω δυο τρεις μέρες μέ εχει σώσει με τις 2 κάρτες sim καθώς τώρα δε κουβαλάω 2 κινητά (και τα παρελκόμενα τους). Η οθόνη είναι πολύ κάλη θα έλεγα. Το αρνητικά για την ώρα είναι η κάμερα που είναι ανάλυσης vga, ο ήχος εισαγωγής που ενώ κατάφερα να τον αφαιρέσω, ξαναεμφανίστηκε και δε μπορώ να τον βγάλω, η αρχειοθέτηση των αρχείων (μουσική, εικόνες) καθώς δεν έχει φακέλους και είναι όλα χύμα. Αρνητικά όμως που έχουν όλα τα κινέζικά απ' όσο ξέρω. Γενικά δεν έχω ασχοληθεί ακόμη πολύ οταν έχω καλύτερη εικόνα θα σας πω τις εντυπώσεις

ωραιος grp!

επειδη εχω φαει χοντρο κολλημα με το Τ728 θα περιμενω νεα σου!

απο μπαταρια τι λεει ειναι νορμαλ? το γυρω γυρω της οθονης δουλευει καλα ?

Καλησπέρα! Είμαι καινούρια στην στην αγορά κινέζικων κινητών... Με ενδιαφέρει ένα κινητό με duall sim και tv, αλλά θέλω να γίνεται και εγγραφή από την tv...

Διαβασά σχετικά στο forum ότι κάποια κινητά που το υποστηρίζουν δεν συντονίζουν την εικόνα με τον ήχο σε αυτό που γράφουν... Υπάρχει κάποιο κινητό να μου προτίνετε που να παρέχει εγγραφή με συντονισμένα εικόνα και ήχο?

Ευχαριστώ πολύ

Ξεκίνησα σήμερα να βλέπω διάφορους κλώνους και κινέζικες πατέντες.... Γλυκοκοιτάζω λοιπόν αυτό:

http://www.china-mobile-phone.com/2009-04/tvi9.htm

τι λέτε;

den ksero file,an exei ellhniki gramatoseira i rom tha diabazontai alla den to ksero. mono se ellhnika v98 mporo na peraso kalitera ellhnika

poios xerei pote energpoiite i defteri camera to v98 phone...mipos mono sto video conference?:)

orea syskevi alla den exei poli cpu isxy gia ta mp4 i sto video recording...kai oxi ellinika...

ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΜΠΡΟΣΤΙΝΗ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΟ V98 Η ΠΙΣΩ ΚΑΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ.

Στειλτο εδω για επισκευή http://www.gps-com.gr/default.asp?psid=1144&sid=8348&LangId=47

GIA SOU FILE...EXO KAI EGO ENA V98 OLA OK..MIPOS GNORIZEIS POS DOULEVEI I MPROSTINI KAMERA DILADI STIS OTHONIS TIN PLEVRA. THANKS

• The title was changed to Mobile TV - Dual Sim με ελληνικά