amelidis Δημ. April 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2005 Μηπως η μπλε Ferrari ειναι η 612 και οχι η 430??? Ρωταω γιατι την εχω δει και την μπλε 612 αλλα και μια κοκκινη F430 στην Σοφουλη! Προχθες στην Κρηνη στην γωνια που σχηματιζει η πλατεια Σκρα με τον παραλιακο δρομο ειδα μια Porsche Cayenne βελτιωμενη απο.... Gembala! Γερμανικη πινακιδα, και ζαντες τουλαχιστον 21''! Παρα πολυ ομορφο... Οπως επισης BMW X5 4.8is στο χρωμα των clubsport εκδοσεων (οι γνωστες θα καταλαβουν...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. April 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2005 Στην Θεσσαλονικη εθεαθει και Ford Mustang GT σε κοκκινο χρωμα... Για την ακριβεια πρωτα ακουσα τον V8 και μετα το ειδα!! Μιλαω φυσικα για το καινουρια.. American Muscle!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. April 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2005 Mustang GT κόκκινη, ναι! Την Παρασκευή περιμένοντας να μαζευτούν οι φίλοι μου να μπούμε στην έκθεση από συντριβάνι μεριά. Τρελιάρικο αυτοκίνητο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. April 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2005 Ιδα σημερα μια Porshe Cayenne μαυρη αυτην την φορα. Επισης ξεχασα να αναφερθω στο αυτοκινιτο που ειχε ο βασιλιας οταν τον ειχαμε (οι μαλλον ειχανε οσοι των προλαβανε) που το αγωρασε ενας γνωστος του πατερα μου οταν βγηκαν σε δημοπρασια τα πραγματα του βασιλια. Σε αυτο εχω κανει και βολτα σε ηλικια 3 χρονων!Θελω ξανα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Ο βασιλιάς; Λες μήπως για κάποιον τύπο στον Ρόδο που έχει βαπτίσει το μισό νησί και είναι φτωχούλης; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Μηπως η μπλε Ferrari ειναι η 612 και οχι η 430??? Ρωταω γιατι την εχω δει και την μπλε 612 αλλα και μια κοκκινη F430 στην Σοφουλη! Προχθες στην Κρηνη στην γωνια που σχηματιζει η πλατεια Σκρα με τον παραλιακο δρομο ειδα μια Porsche Cayenne βελτιωμενη απο.... Gembala! Γερμανικη πινακιδα, και ζαντες τουλαχιστον 21''! Παρα πολυ ομορφο... Οπως επισης BMW X5 4.8is στο χρωμα των clubsport εκδοσεων (οι γνωστες θα καταλαβουν...) Ναι, την ξαναείδα πριν μερικές μέρες παρκαρισμένη και την παρατήρησα καλύτερα, δεν είναι η F430 αλλα η Scaglietti (αν γράφεται έτσι..) Ποτε πρόλαβε και την έφερε κιόλας... Οσο για το Cayenne, το είδα κι'εγώ παρκαρισμένο στην Κρήνη εκει στη γωνία μπροστά στην ταβέρνα. Πρέπει να έχει ρίξει πολλά λεφτά ο τύπος. Είχε και μια κλήση πάνω, δε νομίζω να τον χάλασε.. εκεί στην Γερμανία ετσι εχουν μάθει, να παρκάρουν πανω στις διαβάσεις? PS. Οσο για τις ζάντες, μου φάνηκαν μεγαλύτερες απο 21''... Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Ο βασιλιάς; Λες μήπως για κάποιον τύπο στον Ρόδο που έχει βαπτίσει το μισό νησί και είναι φτωχούλης; :p Oχι ρε! Ο Γλυκσμπουργκ. Ενα Αμερικανικο lowrider. Νομιζω μαυρο με ασπρο εσωτερικο ή κοκκινο με ασπρο εσωτερικο. Αμα δω καθολου τον τυπο που το πειρε θα τραβιξω φοτο να ανεβασω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platon_153 Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 AAX. χθες ειδα στην πυλαια μια κοκκινη F355... απο τις ομορφοτερες ferrari κατα τη γνωμη μου... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Στην Πυλαία που ακριβώς; Μήπως ήταν ο Μαρόγλου και κατέβαινε από Πανόραμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baggy Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Σαββατο στο Ντισελντορφ FERRARI F40 τη σχετικη φωτο θα την ποσταρω αυριο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 λοιπον ειδαι σημερα ενα hummer η2 στον ασπροπυργο πανω σε ενα τρειλερ ενα slr μια sl500 αν κρινω απο το σχημα του πρεπει να ειναι η παλια μια κιτρινη ferrari f430 στο μικρολιμανο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platon_153 Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Στην Πυλαία που ακριβώς; Μήπως ήταν ο Μαρόγλου και κατέβαινε από Πανόραμα; paizei. an k den xero pios einai o maroglou Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Ράδιο Θεσσαλονίκη, Ερωτικός FM και Λαϊκός FΜ... ο ιδιοκτήτης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 o maroglou den eixe F355 , eixe mia 360 modena tin opia tin trakare meta to tounel tou periferiakou........... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Ξέρω τι σου λέω για την F355... είχε ή έχει μία. Το είχε είναι 10000% σίγουρο. Για την 360 ήξερα ότι κάποιος τράκαρε μία αλλά δεν είχα ιδέα ότι ήταν αυτός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platon_153 Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 mias pou lete gia trakes, mia portokali diablo tin thimaste? tin eixe enas apo to oraiokastro. tin toumpare. tin esteile stin kolasi... tora pire ferrari nomizo... http://img41.echo.cx/img41/8453/lamborghinidiablo6do.th.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotech22 Δημ. April 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2005 Proxtes ekso apo to fix -dipla dipla- ena murcielago kitrino (me thessalonikiotika noumera parakalo...) kai akribos dipla M3 CSL... Παράθεση PORSCHE BoxsterS 3.2 Mini CooperS KAWASAKI ZX10 07 muzzy's full exhaust, PCIII, K&N Είμαι πλέον ευτυχισμένος.....:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. April 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2005 μετα απο ταξιδι αστραπη μεχρι την πρεβεζα ειδα εκει εναι skyline r34 r-1 nismo!!! μπλε μιλαμε το αμαξι ειναι ολα τα λεφτα τρομερος ηχος και απο εμφανιση σκιζει ειχε ολλανδικες πινακιδες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ross2280 Δημ. April 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2005 Στο Λονδινο, αγνοωντας τα πιο συνηθισμενα...: Lamborghini Countach Murcielago αρκετες. Ferrari Enzo, F430, F50, F40, 360, 360 Spider, 355, Testarossa. Dodge Viper Ford GT40 TVR σχεδον ολα. Caterham 7 Jaguar XJ220 McLaren F1 Αυτα θυμαμαι... Παράθεση Too many gadgets, too little time... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. April 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2005 Απο κοντά έχω δει Mitsubishi Lancer EVO 8 (πριν 4 μέρες αγοράστηκε), Ferrari maranello + testarossa, Porche Cayenne και τέλος μια Lamborghini Murcielago εν κινήσει, ο ομορφότερος ήχος που έχω ακούσει ποτέ.. Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itseto Δημ. April 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2005 Asxeto...Mhpws exei dei kapoios hummer stin Salonica?Uparxei ena se kapoia antiproswpeia stin V. Olgas.Ektos apo auto kapoio allo? Παράθεση ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000) Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. April 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2005 Asxeto...Mhpws exei dei kapoios hummer stin Salonica?Uparxei ena se kapoia antiproswpeia stin V. Olgas.Ektos apo auto kapoio allo? Μπαααα... κανένα άλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsotos1000 Δημ. May 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2005 eixa dei ena hummer stin thessaloniki parkarismeno gonia andrianoupoleos kai aigaiou dipla apenanti apo tin ilektroniki athinon mple Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O Tifosi Δημ. May 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2005 Υπάρχει και ενα κιτρινο αν δεν κανω λαθος Θεσ/νικη... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/22469/369781/0/3.JPG Tifosi : Βοηθός Συντονιστή συζητήσεων στο forum της Nokia @ myphone.gr Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...? Εαν ναι,ρίξε μια ματιά εδώ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsotos1000 Δημ. May 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2005 thimithika oti iparxei kai ena stis 40 eklisies nomizo i gkri i mavro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts