Jump to content

Αυτοκίνητα που έχετε δει στο δρόμο (Supercars κ.α.)

omikrone3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μηπως η μπλε Ferrari ειναι η 612 και οχι η 430??? Ρωταω γιατι την εχω δει και την μπλε 612 αλλα και μια κοκκινη F430 στην Σοφουλη!

Προχθες στην Κρηνη στην γωνια που σχηματιζει η πλατεια Σκρα με τον παραλιακο δρομο ειδα μια Porsche Cayenne βελτιωμενη απο.... Gembala! Γερμανικη πινακιδα, και ζαντες τουλαχιστον 21''! Παρα πολυ ομορφο... Οπως επισης BMW X5 4.8is στο χρωμα των clubsport εκδοσεων (οι γνωστες θα καταλαβουν...)

• Απαντήσεις 9,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Στην Θεσσαλονικη εθεαθει και Ford Mustang GT σε κοκκινο χρωμα... Για την ακριβεια πρωτα ακουσα τον V8 και μετα το ειδα!! Μιλαω φυσικα για το καινουρια..

American Muscle!!!

Mustang GT κόκκινη, ναι! Την Παρασκευή περιμένοντας να μαζευτούν οι φίλοι μου να μπούμε στην έκθεση από συντριβάνι μεριά. Τρελιάρικο αυτοκίνητο...

Ιδα σημερα μια Porshe Cayenne μαυρη αυτην την φορα. Επισης ξεχασα να αναφερθω στο αυτοκινιτο που ειχε ο βασιλιας οταν τον ειχαμε (οι μαλλον ειχανε οσοι των προλαβανε) που το αγωρασε ενας γνωστος του πατερα μου οταν βγηκαν σε δημοπρασια τα πραγματα του βασιλια. Σε αυτο εχω κανει και βολτα σε ηλικια 3 χρονων!Θελω ξανα!

Ο βασιλιάς; Λες μήπως για κάποιον τύπο στον Ρόδο που έχει βαπτίσει το μισό νησί και είναι φτωχούλης; :p

Μηπως η μπλε Ferrari ειναι η 612 και οχι η 430??? Ρωταω γιατι την εχω δει και την μπλε 612 αλλα και μια κοκκινη F430 στην Σοφουλη!

Προχθες στην Κρηνη στην γωνια που σχηματιζει η πλατεια Σκρα με τον παραλιακο δρομο ειδα μια Porsche Cayenne βελτιωμενη απο.... Gembala! Γερμανικη πινακιδα, και ζαντες τουλαχιστον 21''! Παρα πολυ ομορφο... Οπως επισης BMW X5 4.8is στο χρωμα των clubsport εκδοσεων (οι γνωστες θα καταλαβουν...)

Ναι, την ξαναείδα πριν μερικές μέρες παρκαρισμένη και την παρατήρησα καλύτερα, δεν είναι η F430 αλλα η Scaglietti (αν γράφεται έτσι..) Ποτε πρόλαβε και την έφερε κιόλας...

Οσο για το Cayenne, το είδα κι'εγώ παρκαρισμένο στην Κρήνη εκει στη γωνία μπροστά στην ταβέρνα. Πρέπει να έχει ρίξει πολλά λεφτά ο τύπος. Είχε και μια κλήση πάνω, δε νομίζω να τον χάλασε.. εκεί στην Γερμανία ετσι εχουν μάθει, να παρκάρουν πανω στις διαβάσεις?

PS. Οσο για τις ζάντες, μου φάνηκαν μεγαλύτερες απο 21''...

Phantom Of The Opera

Ο βασιλιάς; Λες μήπως για κάποιον τύπο στον Ρόδο που έχει βαπτίσει το μισό νησί και είναι φτωχούλης; :p

Oχι ρε! Ο Γλυκσμπουργκ. Ενα Αμερικανικο lowrider. Νομιζω μαυρο με ασπρο εσωτερικο ή κοκκινο με ασπρο εσωτερικο. Αμα δω καθολου τον τυπο που το πειρε θα τραβιξω φοτο να ανεβασω.

λοιπον ειδαι σημερα ενα hummer η2 στον ασπροπυργο πανω σε ενα τρειλερ

ενα slr μια sl500 αν κρινω απο το σχημα του πρεπει να ειναι η παλια μια κιτρινη ferrari f430 στο μικρολιμανο

Ξέρω τι σου λέω για την F355... είχε ή έχει μία. Το είχε είναι 10000% σίγουρο.

Για την 360 ήξερα ότι κάποιος τράκαρε μία αλλά δεν είχα ιδέα ότι ήταν αυτός.

mias pou lete gia trakes, mia portokali diablo tin thimaste? tin eixe enas apo to oraiokastro.

tin toumpare. tin esteile stin kolasi...

tora pire ferrari nomizo...

http://img41.echo.cx/img41/8453/lamborghinidiablo6do.th.jpg

[sIGPIC][/sIGPIC]

Proxtes ekso apo to fix -dipla dipla- ena murcielago kitrino (me thessalonikiotika noumera parakalo...) kai akribos dipla M3 CSL...

PORSCHE BoxsterS 3.2

Mini CooperS

KAWASAKI ZX10 07 muzzy's full exhaust, PCIII, K&N

Είμαι πλέον ευτυχισμένος.....:D

μετα απο ταξιδι αστραπη μεχρι την πρεβεζα ειδα εκει εναι skyline r34 r-1 nismo!!! μπλε μιλαμε το αμαξι ειναι ολα τα λεφτα τρομερος ηχος και απο εμφανιση σκιζει ειχε ολλανδικες πινακιδες

Στο Λονδινο, αγνοωντας τα πιο συνηθισμενα...:

Lamborghini Countach

Murcielago αρκετες.

Ferrari Enzo, F430, F50, F40, 360, 360 Spider, 355, Testarossa.

Dodge Viper

Ford GT40

TVR σχεδον ολα.

Caterham 7

Jaguar XJ220

McLaren F1

Αυτα θυμαμαι...

Too many gadgets, too little time...

Απο κοντά έχω δει Mitsubishi Lancer EVO 8 (πριν 4 μέρες αγοράστηκε), Ferrari maranello + testarossa, Porche Cayenne και τέλος μια Lamborghini Murcielago εν κινήσει, ο ομορφότερος ήχος που έχω ακούσει ποτέ..

Asxeto...Mhpws exei dei kapoios hummer stin Salonica?Uparxei ena se kapoia antiproswpeia stin V. Olgas.Ektos apo auto kapoio allo?

Μπαααα... κανένα άλλο

Υπάρχει και ενα κιτρινο αν δεν κανω λαθος Θεσ/νικη...

http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/22469/369781/0/3.JPG

Tifosi : Βοηθός Συντονιστή συζητήσεων στο forum της Nokia @ myphone.gr

Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...?

Εαν ναι,ρίξε μια ματιά εδώ! !