Jump to content

Αυτοκίνητα που έχετε δει στο δρόμο (Supercars κ.α.)

omikrone3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 9,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλά σήμερα στην περιοχή του αγίου στεφάνου είδα ένα RS4 και ένα R8

και μου πετάχτηκαν τα μάτια έξω !!!!

Τα αυτοκίνητα δεν παίζονται με τίποτα όμως !!!!:rotfl::rotfl::rotfl::wink:

ok καλο αμαξακι δεν λεω(αν&προσωπικα δεν θα το επαιρνα) αλλα δεν εχει κατι το ιδιαιτερο,δεν συμφωνεις?ασε που εχεις ξεχασει να σβησεις τις πινακιδες...

[sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!!

ok καλο αμαξακι δεν λεω(αν&προσωπικα δεν θα το επαιρνα) αλλα δεν εχει κατι το ιδιαιτερο,δεν συμφωνεις?ασε που εχεις ξεχασει να σβησεις τις πινακιδες...

ωπωπω το είχα ξεχάσει!πως σβήνω τις πινακίδες τώρα που τις έχω postάρει???:worry:πάντως το αμαξάκι μου αρέσει πολύ περισσότερο από άλλες mercedes!

Hip Hop.

ωπωπω το είχα ξεχάσει!πως σβήνω τις πινακίδες τώρα που τις έχω postάρει???:worry:πάντως το αμαξάκι μου αρέσει πολύ περισσότερο από άλλες mercedes!

πηγαινε εκει που λεει τροποποιηση(κατω διπλα απο την παραθεση)και βαλε τις φωτο με τις σβησμενες πινακιδες.Καλυτερα σβησε τελειως τις φωτο σιγα το αμαξι.Αν ειναι να τοτε να ποσταρουμε slk,clk,E200,C180--BMW 320,520κλπ.Εδω μιλαμε για supercars.Αν ηταν AMG νταξει το συζητουσαμε αλλα τωρα......

[sIGPIC][/sIGPIC]

πηγαινε εκει που λεει τροποποιηση(κατω διπλα απο την παραθεση)και βαλε τις φωτο με τις σβησμενες πινακιδες.Καλυτερα σβησε τελειως τις φωτο σιγα το αμαξι.Αν ειναι να τοτε να ποσταρουμε slk,clk,E200,C180--BMW 320,520κλπ.Εδω μιλαμε για supercars.Αν ηταν AMG νταξει το συζητουσαμε αλλα τωρα......
:ρ:ρ:ρθα σε χάλγε να ήταν δικό σου????:blink:
Hip Hop.

:ρ:ρ:ρθα σε χάλγε να ήταν δικό σου????:blink:

οχι,αν και δεν θα το επερνα ποτε.Και αυτο που λεω σιγα το αμαξι εννοω σε σχεση με τα αυτοκινητα που αναφερονται στο φορουμ(Ferrari,Lambo κλπ)

[sIGPIC][/sIGPIC]

κοιταξτε λιγο το τιτλο του θεματος πριν ποσταρετε και μη ποσταρετε απλα για adding....:cool:

οχι,αν και δεν θα το επερνα ποτε.Και αυτο που λεω σιγα το αμαξι εννοω σε σχεση με τα αυτοκινητα που αναφερονται στο φορουμ(Ferrari,Lambo κλπ)

σε προηγούμενες σελίδες αναφέρονται και bmw και mercedes!!!;):)

Hip Hop.

Την porsche την πέτυχα κι εγώ χθες βράδυ στην Εθν.Αντιστάσεως (Καλαμαριά), αλλά δεν πρόλαβα να την βγάλω φωτογραφία. Συμπαθητική...:)

Marcos Mantula??? Να υποθέσω ότι είναι από τις μάρκες που βγάζουν πολύ περιορισμένα και χειροποίητα κομμάτια κάθε χρόνο;

Την porsche την πέτυχα κι εγώ χθες βράδυ στην Εθν.Αντιστάσεως (Καλαμαριά), αλλά δεν πρόλαβα να την βγάλω φωτογραφία. Συμπαθητική...:)

Marcos Mantula??? Να υποθέσω ότι είναι από τις μάρκες που βγάζουν πολύ περιορισμένα και χειροποίητα κομμάτια κάθε χρόνο;

Είναι της βρετανικής Marcos. Ιδιωτική, με έφεση στα Sports cars...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

συμβαινει και στα καλυτερα σπιτια..ωπ λαθος, αυτοκινητα εννοουσα!

http://www.worldcarfans.com/4071214.001/million-dollar-bugatti-veyron-without-gas

Με τόσο που καίει, δεν μου κάνει εντύπωση... :p

συμβαινει και στα καλυτερα σπιτια..ωπ λαθος, αυτοκινητα εννοουσα!

http://www.worldcarfans.com/4071214.001/million-dollar-bugatti-veyron-without-gas

oλα τα λεφτα το γελιο της χοντρης στο βιντεο..νταξει μια καθημερινη εικονα που ολοι εχουμε συναντησει στους δρομους....αληθεια ξερει κανεις ποσα λιτρα ειναι το ρεζερβουαρ της βευρον??

100 λιτρα ειναι

Το ρεζερβουάρ είναι μεγάλο, αλλά έχει αρκετή κατανάλωση (κυρίως στις πολύ υψηλές ταχύτητες)...

Το ρεζερβουάρ είναι μεγάλο, αλλά έχει αρκετή κατανάλωση (κυρίως στις πολύ υψηλές ταχύτητες)...

το οτι εχει μεγαλο ρεζεβουαρ και αυξημενη καταναλωση ειναι γνωστο και ευλογο(1000 και1 μουλαρια ειναι αυτα..)αυτο που ρωτησα ειναι η χωρητικοτητα του ρεζερβουαρ με νουμερα..;)