Jump to content

Ikariam.gr

sp3cial
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αναβάθμισε το παλάτι και τις κατοικίες του κυβερνήτη σε κάθε νησί σου...

• Απαντήσεις 102
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Είναι κομματάκι δύσκολο...θέλει πολλά υλικά, το ξέρουμε...

πούλα για να αγοράζεις, έτσι πάει...εγώ έχω σοβαρή έλλειψη σε μάρμαρο..αν και η πρωτεύουσα μου ήταν εξ'αρχής σε μάρμαρο..αλλά τώρα με 2 αποικίες...δεν φτάνει.

Ναι τελικα πρεπει να εχεις 2 πολεις σε μαρμαρο και μια σε ολα τα αλλα.

Μαλλον για acc στον server gamma με κοβω να ειμαι μονος να ειναι ολα τα διπλαna νησια free.

Μπα, ξεκίνησα στον alpha και δεν πάω πουθενά..είναι κρίμα να αρχίσει κανείς απο την αρχή.

υ.γ συμμαχία myphone δεν βλέπω και είναι κρίμα.

Ναι δεν εχει δειξει ενδιαφερων κοσμος απο εδω. Νεκρα.

Αλλα αν πας στο adslgr εκει εχουν προχωρησει πολυ.

Εσυ sv2evs σε πια συμμαχια εισαι? Εγω ακομα πουθενα.

Όντως το myphone έπρεπε να είχε μία συμμαχία στον alpha αν και τώρα είναι αργά.Μόνο αν γίνει στον gamma που είναι καίνουριος server.
He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past.

Εγώ είμαι στην Broadbandia I του adslgr...και συνεχίζουμε το κάψιμο κανονικά.

• 9 months later...

Ο αδερφός μου είχε φτιάξει λογαριασμό πριν 2 μήνες περίπου.. και μετά από 1-2 βδομάδες κάτι έπαθε και δεν μπορούσε να συνδεθεί με τίποτα.. ακόμα και τώρα. Όλα τα πεδία είναι σωστά συμπληρωμένα!

Πλέον έχει δημιουργήσει άλλον λογαριασμό.. αλλά έχει άλλο πρόβλημα. Δεν έρχεται mail επιβεβαίωσης. Έχουμε πατήσει πόσες φορές να σταλεί αίτημα.. και ενώ λέει ότι στάλθηκε, δεν έρχεται τίποτα. Πώς θα γίνει να το επιβεβαιώσει???

To spam folder το είδε μήπως είναι εκεί ?

πως ανταλλαζεις αγαθα; πχ να δωσω θειο για να παρω κρασι;

ενα προς ενα γινεται η ανταλλαγη;

Μέσα απο το παιχνίδι διαβάζουμε τα εξής (στην αγορά):

Άμεση ανταλλαγή πόρων! Αναλογίες:

Οικοδομικό Υλικό: 1 με 1!

Πολύτιμα αγαθά : 1 προς 1!

Μετά την v.0.3.0 ΟΛΑ τα αγαθά, συμπεριλαμβανομένου και του ξύλου ανταλλάσοντε 1 προς 1.
Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro

ναι αλλα πως θα παρω εγω το κρασι που θελω;

θα παω σε καποιον κ απλα θα του στειλω θειο;;

ποια ειναι η διαδικασια ρωταω.

^ Στείλε μήνυμα σε κάποιον που έχει κρασί και κάνε του πρόταση για ανταλλαγή.

Απ' όσο ξέρω δεν υπάρχει κάποια επιλογή για να την κάνεις. Έχω σταματήσει να ασχολούμε καιρό τώρα. Μέχρι και αναβαθμήσεις-αποστολή κρασιού έχω ξεχάσει να κάνω, που λέει ο λόγος :p

Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro

• 5 months later...
χτίσ(ζ)ε όσο πιο γρήγορα μπορείς...

με γυρνας πολυ καιρο φιλε πισω...Δεν ξερω τι παιζει με τις νεες versions,αλλα οταν επαιζα εγω(22 θεση στον αλφα κοσμο), ή εκανες ελαχιστο στρατο και απλα εχτιζες για να ανεβεις(και επιτιθεσαι μονο σε inactive παιχτες) ή αρχιζεις λεηλασιες...Τωρα που εχουν και τα καινουργια κτιρια δεν ξερω τι παιζει...Καλο ειναι αν πραγματικα γουσταρεις το παιχνιδι,να αρχισεις τη μελετη στο φορουμ του ικαριαμ...Σε μια βδομαδα θα εχεις μαθει πολλα!!!

ΓΙα το ποτε θα ανοιξει καινουργιος κοσμος,ουτε o admin δεν το ξερει και δεν το λεει...Ρωτα βεβαια στο φορουμ,δεν ξερεις

Ειμαι και γω ενας καμμενος...παιζω στον αλφα και στον ετα με το ονομα Dant3.κανας αλλος?

geia sas paidia sas euxaristo poli gia tis apantaseis sas kai 8a i8ela na se rotiso kati allo.mipos kserete pos bazoun eikones stin sumaxia kapote iksera alla to ksexasa(nomizo anebazeis sto internet mia eikona kai me ta pos tin bazeis stin summaxia ego 8umame kati <=srh:tin istoselida pou einai anebasmeni i eikona:=>)kati tetoia a kai kati allo pos ginete na balo gramate xromatista kai se sxedia

euxaristo

sas perimene stin kainourgia summaxia pou 8a dimiourgisoume ston kappa kosmo pou telika 8a dimiourgi8i se 2 sxedon ebdomades ego kai oi filoi mou:up::up::up::up::up::up:

Καλησπερα!

Γενικως το ikariam.gr ειναι ενα online strategy game βασισμενο στο κλασσικο style Age Of Empires με λιγες διαφορες βεβαια. Μου πηρε λιγοτερο απο 3 ωρες να το μαθω αφου διαβαζα στο φορουμ οπου τα λενε ολα στον απλουστατο τροπο τους και οι GM βοηθανε παρα πολυ τους χρηστες στις αποριες.

Λοιπον για οσους εχουνε παιξει Age Of Empires τοτε αμεσως ελατεεε! Οσο για τους υπολοιπους ειναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ παιχνιδακι στρατηγικης, στηνεις τη πολη σου, φτιαχνεις στρατο, κανεις εμποριο, γνωριζεις κοσμο κτλπ και ειναι based browser game δηλαδη δεν χρειαζεται να το εχεις εγκατασταση στον υπολογιστη σου. Μια απλη ταχυτητα ιντερνετ και ενας internet explorer αρκει για να μπεις στο κοσμο του παιχνιδιου.

Οποιος θελει να με βρει εκει για αποριες στειλτε μηνυμα στο Renakos και θα σας απαντησω οποτε ειμαι στον υπολογιστη.

Επίσης για οσους δεν γνωριζουν ακομα και οταν βρισκεσαι εκτος υπολογιστη η οταν κανεις αποσυνδεση απο το ιντερνετ, το παιχνιδι συνεχιζει να λειτουργει!!! Δεν χρειαζεται καψιμο απλα υπομονη και διασκεδαση!

Σας περιμενωωωωω!

Καλη αρχη σε οσους ερθουνε.

Το link του παιχνιδιου ειναι www.ikariam.gr

[Αν θεωρειτε απαραιτητη τη διαγραφη του thread μου μπορειτε να προχωρησετε]

φιλε σε ποιους κοσμους παιζεις?

Καλησπέρα σας, είχα πάρα πολυ καιρό να μπώ στο φορουμ αυτό και είχα σχεδόν ξεχάσει ότι υπάρχει ακόμα αυτό το θέμα. Όταν το δημιούργησα δεν ήμουν καν στην Διαχειριστικη Ομάδα του ikariam.gr τώρα δεν παίζω σε κανέναν κόσμο εκει. Μην ακούσω βάσανα και εδώ βρε παιδιά. Άλλο φορουμ ειναι αυτό και εδώ απλά ειμαι μέλος :p

παιδια ο καινουργιος κοσμος ανηξε και εγω με κατι φιλαρακια θα κανουμε μια συμμαχια που το η βαση θα ειναι συντεταγμενες 60:53 οποις θελει και ειναι κοντα τον περιμενουμε να μας ενισχυση!!!

ευχαριστω