Jump to content

Virus σε usb stick

multidanze
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τον υπολογιστή μου. Είχε κάποιους ιούς εδώ και καιρό. Έβαλα το κασπέρσκι και τους έβγαλα όλους αλλά τώρα όποτε πάω να ανοίξω έναν σκληρό δίσκο μου ζητάει να του πω με πιό πρόγραμμα θα το ανοίξει... Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Έβαλα και το φλασάκι κι ενώ άνοιγε κανονικά τώρα κάνει ακριβώς το ίδιο σε άλλον υπολογιστή!
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

φιλε μου καποιος ιος παραμενει. Το ειχα παθει κι εγω.. Ο ιος εχει περασει κ στο φλασακι. Σκαναρε τα κ με καποιο αλλο antivirus
Shit Happens!!!

Όταν ανοίγεις νέα topics πρέπει να επιλέγεις πιο περιγραφικούς τίτλους.

Εχω την λύση.Πάτα ιδιότητες και κάνε κλικ στο διαμόρφωση και θα είσαι

οκ;) Αυτό μου είχε συμβεί και σε εμένα αλλά οταν βρήκα να το κάνω διαμόρφωση το usb stick έγινε εντάξει:D

Γνωστο το προβλημα με τους ιους autorun.exe .inf κτλ κτλ.Πιο πολυ ωρα θα σου παρει για να τους βγαλεις απο το να το φορμαρεις
Υπογραφή....

Αυτό το έχω και εγώ, πήγε στο φλασακι, στον κανονικο τον σκληρό, στον εξωτερικό σκληρό μου και σε εναν αλλο υπολογιστη που συνδεσα τον εξωτερικό σκληρό!

Δεξί κλικ και άνοιγμα :p

Αγγελίες στο buy & sell μόνο!

Όταν ανοίγεις νέα topics πρέπει να επιλέγεις πιο περιγραφικούς τίτλους.

Αν πρόσεξες έγραψα ότι το πρόβλημα ήταν στον σκληρό κι όχι στο flash... Δεν θυμάμαι βέβαια τι τίτλο είχα βάλει αλλά σίγουρα δεν επικεντρώθηκα στο flash :)

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Άντε το flash να το διαμορφώσω... Τους σκληρούς? Τι θα τους κάνω? Τέλος πάντων... Η λύση βρέθηκε! Ευχαριστώ όλους σας.
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Ο τίτλος που είχες βάλει ήταν "Πρόβλημα!!!" γι'αυτό και έκανα την παρατήρηση αφού έχουμε γράψει χιλιάδες φορές ότι πρέπει να επιλέγετε περιγραφικούς τίτλους. Όσον αφορά το πρόβλημα πρέπει να σβήσεις μερικά αρχεία (.inf και .exe) από το root directory του removable (δίσκος/stick).