Jump to content

Ολυμπιακοί Αγώνες Πεκίνο 2008


aimilios
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορώ να σου βρω εγώ, έχω μια φίλη Κινέζα.

 

Πλάκα κάνεις;;;

Ξέρεις πόσο καιρό ψάχνω; Από το καλοκαίρι...!

Στο επίσημο site των Ολυμπιακών Αγώνων δεν μπορεί κανένας άλλος να αγοράσει, παρά μόνο όσοι έχουν μόνιμη κατοικία στην Κίνα.

Στην Ελλάδα, αυτοί που έχουν την αποκλειστική (δυστυχώς) διάθεση των εισιτηρίων, είναι μεγάλοι απατεώνες.

Και καλά σε βάζουν σε λίστα (ανύπαρκτη όπως αποδείχθηκε τελικά) και δεν σου δίνουν εισιτήριο αν δεν αγοράσεις από αυτούς ολόκληρο το πακέτο (αεροπορικά, ξενοδοχείο κλπ).

Αν πάρεις δηλαδή όλο το πακέτο, το οποίο το δίνουν γύρω στις 4.000 ευρώ, σου λένε ότι έχουν διαθέσιμο εισιτήριο.

Αν τους ζητήσεις να αγοράσεις μόνο το εισιτήριο, σου λένε ότι δεν υπάρχει τίποτα!

Και έχουν την αποκλειστική διάθεση...

Προσπάθησα να βρω και από άλλες χώρες (Αγγλία, ΗΠΑ, Μάλτα, Κύπρο) αλλά μόνο στη "μαύρη", μέσω Ίντερνετ βρίσκω. Δεν ξέρω αν μπορώ να ποντάρω στην αξιοπιστία μιας τέτοιας αγοράς...

 

Αν μπορέσεις να μου βρεις τί να σου πω... Θα σε κερνάω σουβλάκια σε όλες τις γεύσεις και ποικιλίες (αν κρίνω από το nick name σου, είσαι fan) για μια ζωή.:D

Πες στη φίλη σου ότι δεν έχω πρόβλημα για οποιοδήποτε εισιτήριο. Από VIP, έως θέση πίσω πίσω με τις καθαρίστριες.

Ενδιαφέρομαι για δύο εισιτήρια, αλλά ό,τι βρει...

 

Σε ευχαριστώ ΠΟΛΥ!

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 488
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οκ, θα την πω. Ξέρεις για τι τιμές μιλάμε;

 

Ξέρω και μην ανησυχείς για τίποτα :D !!!

Μετρητά και άμεσα.. Ας βρει πρώτα.

Είναι τα πιο δύσκολα.

Σε ευχαριστώ και πάλι!

Link to comment
Share on other sites

Αποχή της γερμανική κυβέρνηση από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων

 

Η Γερμανία ανακοίνωσε σήμερα ότι η καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ και σημαντικοί υπουργοί δεν σχεδιάζουν να παραβρεθούν τον Αύγουστο στην έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου, αλλά υπογράμμισε ότι αυτό δεν συνιστά μποϊκοτάζ λόγω του Θιβέτ.

 

Ο υπουργός Εξωτερικών Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ δήλωσε πως ούτε ο ίδιος ούτε η Μέρκελ ή ο υπουργός Αθλητισμού είχαν προγραμματίσει να μεταβούν στην τελετή έναρξης των αγώνων και επισήμανε μιλώντας στους δημοσιογράφους: «Υπ' αυτή την έννοια, δεν υπήρχε τίποτε για να ματαιωθεί».

 

Ορισμένοι ανώτεροι πολιτικοί της ΕΕ, περιλαμβανομένου του προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου Χανς-Γκερτ Πέτερινγκ, έχουν μιλήσει για πλήρες μποϊκοτάζ της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, όμως ο Σταϊνμάιερ εξέφρασε αμφιβολίες.

 

«Το να πει κάποιος 'όχι' τους Ολυμπιακούς μόνο και μόνο για να ελαφρύνει τη συνείδησή του δεν βοηθάει ούτε τους ανθρώπους στην Κίνα ούτε τις ομοσπονδίες αθλητισμού», τόνισε.

 

Ερωτηθείς αν αντιτάσσεται κατ' αρχήν σ' ένα μποϊκοτάζ, δήλωσε:

 

«Έχω δηλώσει πως είμαι αυτήν τη στιγμή εναντίον μιας συζήτησης για μποϊκοτάζ όπως διεξάγεται σε ορισμένα κράτη μέλη. Θα πρέπει να παρακολουθήσουμε πώς θα αντιμετωπίσει η κινεζική κυβέρνηση την κατάσταση μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες και μήνες».

 

http://www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_28/03/2008_227041

 

Πριν λίγες ημέρες, παρόμοιες δηλώσεις έκανε και η κυβέρνηση της Πολωνίας.

Link to comment
Share on other sites

Πάντως αυτή η ιστορία με τους Θιβετιανούς έχει αρχίσει να με πειράζει και ο λόγος είναι ότι δεν νοείται κράτος-υπερδύναμη που να εναντιώνεται και να σφάζει κοσμάκι λόγο διαφορετικής ιδεολογίας.Μα να βλέπεις τώρα τους καημένους τους μοναχούς να σπαράζουν που ούτε μυρμήγγι δεν μπορούν να πατήσουν και να σου πιάνεται η καρδιά.Αν παραμείνουν έτσι τα πράγματα εγώ δεν θα τους δω,μου φτάνει εξάλλου ένα πολιτισμένο Euro.
[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Διχασμένη εμφανίζεται η Ευρωπαϊκή Ένωση ως προς τη στάση που πρέπει να τηρήσει απέναντι στην Κίνα και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, έπειτα από τις ταραχές στο Θιβέτ, όπως φάνηκε κατά τις συζητήσεις στο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων της ΕΕ που ξεκίνησε τις εργασίες του την Παρασκευή.

 

 

Οι Ευρωπαίοι υπουργοί Εξωτερικών αρκέστηκαν στο να απευθύνουν έκκληση στην Κίνα για ειρηνική επίλυση της κρίσης στο Θιβέτ.

 

Αρκετοί από τους συμμετέχοντες στη σύνοδο υπουργούς τηρούν στάση αναμονής. Εξέφρασαν, πάντως, την επιφύλαξή του για την απόφαση ενός πλήρους μποϊκοτάζ της τελετής έναρξης, λέγοντας ότι θα περιμένει να δει τη στάση της Κίνας τις επόμενες εβδομάδες.

 

 

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=885968&lngDtrID=245

in.gr

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*
Link to comment
Share on other sites

Το σίγουρο είναι πως εκείνες τις μέρες θα ζούμε σαν σε συνθήκες δικτατορίας...

Τα μέτρα θα είναι τεράστια και πρωτοφανή. Στρατιωτικού χαρακτήρα. Θα δοθεί έμφαση στο να βγει μια καλή εικόνα προς τα έξω μέσω του αποτελέσματος της TV κι εμείς δεν θα μπορούμε να κινηθούμε για να πάμε πουθενά. Δουλειά - ξενοδοχείο, ξενοδοχείο - δουλειά... Θα μας παίρνουν από το χεράκι και θα μας πηγαινοφέρνουν συνοδεία..

Χάλια!

Στους δρόμους και έξω από τα στάδια θα υπάρχουν πολλοί διαδηλωτές και διαμαρτυρόμενοι, όχι μόνο Θιβετιανοί, αλλά και ακτιβιστές από όλο τον κόσμο.. Και σίγουρα οι Κινέζοι θα κρύψουν ή θα καλύψουν πολλά από αυτά που θα γίνουν.

Link to comment
Share on other sites

Είδατε σήμερα την τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής φλόγας;

Πάλι υπήρξαν διαμαρτυρίες και μικροεπεισόδια...

 

Ορισμένοι όμως είναι στην κοσμάρα τους--->

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

30-03-2008: Μήνυμα του Υφυπουργού Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Χηνοφώτη προς το προσωπικό των Αστυνομικών Υπηρεσιών που συμμετείχαν στα μέτρα των εκδηλώσεων παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας

 

«Εκφράζω την ακράδαντη ευαρέσκεια για την επιτυχή διοργάνωση από πλευράς αστυνόμευσης για όλες τις εκδηλώσεις που έλαβαν πέρας με την εκεχειρία αφής, περιφοράς ανά την επικράτεια και παράδοση της Ολυμπιακής φλόγας στην Κινέζικη Αντιπροσωπεία, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων στο Πεκίνο Αύγουστο 2008.

 

Η Αστυνομική παρουσία, η διασφάλιση των εκδηλώσεων, η τήρηση της τάξεως καθώς και η αποτελεσματικότητα του ελέγχου των διατασσομένων σε όλες τις συναφείς δραστηριότητες, κατέδειξε το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού και προσήλωση στο καθήκον των στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας».

 

http://www.mopo.gr/main/Article.jsp?ArticleID=222060

Link to comment
Share on other sites

Κάτι σχετικά που είχα λάβει παλαιότερα με email:

 

http://www.imageshack.gr/files/9gb7d56kropz1ge5yg68_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Η κατάσταση παίρνει μορφή χιονοστιβάδας ή μου φαίνεται;

 

Hμερομηνία : 03-04-08 Eκτύπωση | e-mail

Η Νορβηγία μπορεί να μποϊκοτάρει την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών

 

Το 'Οσλο μπορεί να μην παραστεί στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων

 

Η Νορβηγία μπορεί να μποϊκοτάρει την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη βίαιη καταστολή διαδηλώσεων στη Λάσα από τις κινεζικές αρχές, δήλωσε σήμερα ο νορβηγός υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Τροντ Γκίσκε.

 

«Διερωτώμαι αν πρέπει να παραστούμε εκεί σε πολιτικό επίπεδο. Αν δεν πάμε, συνιστά σαφές μήνυμα και η απειλή που διατυπώνουν αρκετές χώρες μην παραστούν, μπορεί να θορυβήσει τις κινεζικές αρχές», δήλωσε ο Γκίσκε μιλώντας στο δημόσιο ραδιόφωνο NRK.

 

Ως υπουργός Πoλιτισμού, Εκκλησιαστικών Θεμάτων και Αθλητισμού ο Γκίσκε πρέπει να εκπροσωπήσει τη χώρα του στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στις 8 Αυγούστου στο Πεκίνο. Οι Κινέζοι «επιθυμούν οι αγώνες να επιτύχουν και μπορεί να το καταφέρουν αν ακούν προσεκτικά τα μηνύματα που τούς στέλνει η διεθνής κοινότητα», πρόσθεσε.

 

Το θέμα του μποϊκοτάζ των Ολυμπιακών Αγώνων ξεκίνησε μετά τις αιματηρές ταραχές στο Θιβέτ, με ορισμένους πολιτικούς αξιωματικούς και προσωπικότητες από τον χώρο του Αθλητισμού να εξετάζουν κινήσεις διαμαρτυρίας πριν αλλά και κατά τη διάρκεια των αγώνων που θα διεξαχθούν από τις 8 έως τις 24 Αυγούστου στην Κίνα.

 

http://www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

 

Hμερομηνία : 03-04-08 Eκτύπωση | e-mail

Ο Λουίς Ινάσιου Λούλα ντα Σίλβα δε θα παραστεί στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων

 

Ο Πρόεδρος της Βραζιλίας Λουίς Ινάσιου Λούλα ντα Σίλβα δε θα παραστεί στην εναρκτήρια τελετή των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου τον Αύγουστο, δήλωσε σύμβουλός του χθες Τετάρτη.

 

Η απόφαση, υποστήριξε ο σύμβουλος του Λούλα για διεθνή θέματα, Μάρκος Αουρέλιου Γκαρσία, μιλώντας σε δημοσιογράφους, δε σχετίζονται με την ενδεχόμενη αποχή από την τελετή που συζητείται σε άλλες χώρες με αφορμή την καταστολή των διαδηλώσεων στο Θιβέτ από τις Κινεζικές αρχές. Αποτελεί μάλλον, πρόσθεσε, δημοσιοποίηση του γεγονότος ότι ο Βραζιλιάνος Πρόεδρος δε σχεδίαζε να πάει στο Πεκίνο.

 

«Ο πρόεδρος δε θα πάει στην εναρκτήρια τελετή των Ολυμπιακών Αγώνων υπό οποιεσδήποτε συνθήκες», διευκρίνισε ο Γκαρσία. Σημείωσε ότι υπεύθυνη για τη συμμετοχή των Βραζιλιάνων αθλητών στην Ολυμπιάδα είναι η Βραζιλιάνικη Ολυμπιακή Επιτροπή και πρόσθεσε: «εξ όσων γνωρίζω, έως τώρα καμμία οργάνωση δεν έχει προτείνει μποϋκοτάζ της διοργάνωσης όπως είχε συμβεί στους Αγώνες της Μόσχας [το 1980] και του Λος Άντζελες [το 1984]».

 

Ξένοι ηγέτες έχουν δηλώσει ότι δεν θα παραστούν στην τελετή έναρξης ή ότι εξετάζουν το θέμα αυτό: η Γερμανίδα Καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ έχει ήδη δηλώσει ότι δε θα παραστεί· ο Γάλλος Πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να την μιμηθεί. Οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι ηγέτες εμφανίζονται διχασμένοι για το θέμα.

 

Ο Ιάπωνας αυτοκράτορας Ακιχίτο και άλλα μέλη της οικογένειάς του δεν αναμένεται να μεταβούν στο Πεκίνο παρότι προσκλήθηκαν επισήμως από τον Κινέζο πρωθυπουργό Ουέν Τζιαμπάο το 2007, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες οι οποίες έγιναν γνωστές χθες. Ενώ στις ΗΠΑ εξελίσσονται πρωτοβουλίες στο Κογκρέσο για να αναγκασθεί ο Πρόεδρος Τζωρτζ Ου. Μπους να μην παραστεί στην τελετή έναρξης, αν και ο Λευκός Οίκος δεν μοιάζει να λαμβάνει υπ'όψιν του τις πιέσεις.

 

Το υπουργείο Εξωτερικών της Κίνας προειδοποίησε χθες Τρίτη ότι οι χώρες που θα μποϋκοτάρουν την τελετή έναρξης «δε θα απομονώσουν την Κίνα. . .αν δεν συμμετάσχουν, θα είναι σα να εγκαταλείπουν την Ολυμπιακή οικογένεια. Θα υποβαθμίσουν τα ίδια τους τα συμφέροντα».

 

http://www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Link to comment
Share on other sites

Eixa ακουσει για εκτροπ στο Θιβετ αλλα δεν εχω καταλαβει ποια ηταν η εκταση και γιατι τοση ανστατωσηη.Προφανως εγινε χαμος και εμεις εδω δεν το καταλαβαμε.Μπορει καποιος να μου δειξει καποι δημοσιευματα για τα περιστατικ ππυ καταγγελουν οσοι αντιδρουν κατ της Κιναςγια να μπορεσω να εκτιμηω τις αντιδρασεις;Αν ειναι υπερβολικες..
Link to comment
Share on other sites

Παρά τις αντιδράσεις σε Λονδίνο και Παρίσι οι Κινέζοι αποφάσισαν να συνεχίσει το ταξίδι της η ολυμπιακή φλόγα:

 

http://news.ert.gr/c/4/386023.asp

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
http://prezatv.blogspot.com/search/label/Beijing

η κακη μερια του πεκινου εν οψη ολυμπιαδας

 

 

Πολύ μου αρέσουν όλα αυτά που ''αποκαλύπτουν'' κάπιοι για μια χώρα λίγο πρν την τέλεση κάπποιου μεγάλου γεγονότος,στην προκειμένη περίοπτωση οι Ολυμπιακοί Αγώνες, τα οποία μπορεί να είναι και αληθίνα αλλα δεν πιστεύω ότι χρειάζονται την δεδομένη στιγμή.

 

Θυμηθείται τι κάνανε και οι άλλες χώρες σε εμάς πριν 4 χρόνια.

Link to comment
Share on other sites

8/8 8.0.08

 

13:45......

 

οχι βρε 15.08 λεπτα ειναι!;)

(ωρα Ελλαδος)

πφφφφ.

το πιο λογικο του χουρχου μου ακουγεται!

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*
Link to comment
Share on other sites

Απο το Πεκίνο έχουμε 5 ώρες διαφορά. Άρα η τελετή έναρξης είναι 15.08 :)

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Link to comment
Share on other sites

Παίδες επειδή κάποιοι από εμάς θα είναι σήμερα στη δουλειά και δε θέλουν να περιμένουν μέχρι τις 10 το βράδυ για να δούνε την τελετή, ξέρει κανείς κανένα site για να το δούμε live?

ONEPLUS 6 64gb: rooted, Elemental kernel

NEXUS 4 16gb: Stock 5.0.1/Rastapop 5.0.2, Hell core b69L

Cube iwork 10 tablet 64gb: Win 10/Android 5.1

Tv Box CS968:RK3188, 4 Core 1.6ghz, 4 core VGA, 2GB Ram, Geass custom Rom

Link to comment
Share on other sites

http://prezatv.blogspot.com/search/label/Beijing

η κακη μερια του πεκινου εν οψη ολυμπιαδας

 

πωπω δεν άντεξα να δω πάνω απο 2 λεπτά.:cry:

πάντως αν γίνονται στην πραγματικότητα αυτά ντροπή τους.:mad::angry:

http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1310/1310135q5fto1gp1w.gif
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση


×
×
  • Create New...