Jump to content

Περί Facebook

rodriguez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οκ αλλα πχ στο group πως βλεπω το προφιλ του διαχειριστη?
Δεν το βλέπεις νομίζω. Αν κάνω λάθος, ας με διορθώσουν. Στην τελική πήγαινε και κάνε αναφορά στο προσωπικό του προφίλ.

Αυτά που ζητάς δεν γίνονται.

Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν το βλέπεις νομίζω. Αν κάνω λάθος, ας με διορθώσουν. Στην τελική πήγαινε και κάνε αναφορά στο προσωπικό του προφίλ.

Αυτά που ζητάς δεν γίνονται.

ΔΕΝ μπορω να βρω ποιος ειναι ο διαχειριστης!

Για εκδίκηση καθεσαι και ασχολείσαι με ένα γκρουπ που λέγεται καφετζού; Σοβαρά τώρα;

Sent from my Moto G (5S) using Tapatalk

ναι αλλα εαν δεν στειλω ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ δεν ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΟ fb!!!!!το κλειδωσανε λογω της αναφορας του μλκα!!και λογω δουλειας της συζυγου ΔΕΝ γινεται να δωσει κανονικο ονομα!

ναι αλλα εαν δεν στειλω ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ δεν ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΟ fb!!!!!το κλειδωσανε λογω της αναφορας του μλκα!!και λογω δουλειας της συζυγου ΔΕΝ γινεται να δωσει κανονικο ονομα!

Τι δουλειά κάνει η γυναίκα σου και ΔΕΝ πρέπει να έχει φανερό το όνομά της αλλά ΠΡΕΠΕΙ να έχει ενεργή παρουσία;

2 περιπτώσεις μου έρχονται στο μυαλό αλλά δε θα τις γράψω για ευνόητους λόγους.

Δε μας τα λες καλά στην τελική.

Τι δουλειά κάνει η γυναίκα σου και ΔΕΝ πρέπει να έχει φανερό το όνομά της αλλά ΠΡΕΠΕΙ να έχει ενεργή παρουσία;

2 περιπτώσεις μου έρχονται στο μυαλό αλλά δε θα τις γράψω για ευνόητους λόγους.

Δε μας τα λες καλά στην τελική.

καααλα ασε να μας απαντησει καποιος που ισως γνωριζει να βοηθησει.

Και με το να κάνεις αναφορά τον διαχειριστή μια σελίδας τι θα κερδίσεις;Πως θα ξεμπλοκάρει η σελίδα της γυναίκας σου;

Και γιατί μια σελίδα που ασχολείται με καφεντζούδες να έχει πραγματικό όνομα;

Ασε που δεν καταλαβαίνω γιατί νοήμων άνθρωπος να μπαίνει σε σελίδες με καφεντζούδες.

Τόσες σελίδες για καφετζούδες, για ψεύτικα προφίλ, για ονόματα κρυφά, για ονόματα πραγματικά, για εκδίκηση..

Ή πολύ ελεύθερο χρόνο έχεις, ή το μόνο πρόβλημα στη ζωή σου είναι αυτό.

129026.png?1640591734

Τόσες σελίδες για καφετζούδες, για ψεύτικα προφίλ, για ονόματα κρυφά, για ονόματα πραγματικά, για εκδίκηση..

Ή πολύ ελεύθερο χρόνο έχεις, ή το μόνο πρόβλημα στη ζωή σου είναι αυτό.

ρε φίλε τι δεν καταλαβαίνεις;;; τόσα χρόνια προφίλ και για έναν παπαρα έκλεισε μέχρι να δώσουμε στο fb ταυτότητα. απλά δεν το δέχομαι. οι πιο πολλοί έχουν ονόματα που δεν είναι τα πραγματικά τους. και το γκρουπ αυτό είναι για αναρτήσεις αστείων, φωτο κλπ. δεν καταλαβαίνω το ζόρι σου.

Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το fb έχει κάποιους κανόνες. Ενας κ από αυτός έχουν σχέση με τα στοιχεία. Απαξ και τον παραβιάζεις καλά έκαναν και στον έκλεισαν μέχρι να τους στείλεις αποδεικτικά.

If it isn't Amstrad, it isn't good enough

Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M

Το fb έχει κάποιους κανόνες. Ενας κ από αυτός έχουν σχέση με τα στοιχεία. Απαξ και τον παραβιάζεις καλά έκαναν και στον έκλεισαν μέχρι να τους στείλεις αποδεικτικά.
απο το 1 δις χρηστες οι μισοι τουλαχιστον δεν εχουν το πραγματικο τους ονομα ...μαλλον μας δουλευουν.οι κανονες να ειναι για ολους οχι οι διαχειριστες να κρυβονται στην ανωνυμια και να καταγγελονται οι μεμονωμενοι χρηστες ....ελπιζω ολοι εσεις που μου απαντησατε για τους "κανονες" του fb να εχετε το πραγματικο σας ονομα και οχι ψευτικο.... Edited by ilka71

απο το 1 δις χρηστες οι μισοι τουλαχιστον δεν εχουν το πραγματικο τους ονομα ...μαλλον μας δουλευουν.οι κανονες να ειναι για ολους οχι οι διαχειριστες να κρυβονται στην ανωνυμια και να καταγγελονται οι μεμονωμενοι χρηστες ....ελπιζω ολοι εσεις που μου απαντησατε για τους "κανονες" του fb να εχετε το πραγματικο σας ονομα και οχι ψευτικο....
Έχουμε το πραγματικό 13 χρόνια τώρα. Δεν έχουμε να κρύψουμε κάτι. Και η δουλειά μας είναι με κύρος.

Είναι σα να σε σταματήσει αστυνομία γιατί έτρεχες και να λες αφού τρέχουν και οι άλλοι.

Στο ξαναλέω τραβάμε ζόρι γιατί διαβάζουμε τόσες σελίδες άχρηστες πληροφορίες.

129026.png?1640591734

Έχουμε το πραγματικό 13 χρόνια τώρα. Δεν έχουμε να κρύψουμε κάτι. Και η δουλειά μας είναι με κύρος.

Είναι σα να σε σταματήσει αστυνομία γιατί έτρεχες και να λες αφού τρέχουν και οι άλλοι.

Στο ξαναλέω τραβάμε ζόρι γιατί διαβάζουμε τόσες σελίδες άχρηστες πληροφορίες.

αρα στο αρχικο ερωτημα μου εαν μπορει καποιος να καταγγειλει διαχειριστη group για ψευδες ονομα δεν ξερει κανεις .οκ

αρα στο αρχικο ερωτημα μου εαν μπορει καποιος να καταγγειλει διαχειριστη group για ψευδες ονομα δεν ξερει κανεις .οκ
Σου είπαμε ότι ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΑΙ και επιμένεις ακόμα....

Κούρασε λίγο το όλο θέμα.

Παιδιά που βρίσκονται οι ρυθμίσεις στον Facebook messenger?

Παιδιά που βρίσκονται οι ρυθμίσεις στον Facebook messenger?

Πάτα στην φώτο σου επάνω αριστερά....

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

απο το 1 δις χρηστες οι μισοι τουλαχιστον δεν εχουν το πραγματικο τους ονομα ...μαλλον μας δουλευουν.οι κανονες να ειναι για ολους οχι οι διαχειριστες να κρυβονται στην ανωνυμια και να καταγγελονται οι μεμονωμενοι χρηστες ....ελπιζω ολοι εσεις που μου απαντησατε για τους "κανονες" του fb να εχετε το πραγματικο σας ονομα και οχι ψευτικο....

Σε παρόμοια περίπτωση με την δική σου προσωπικά απλά άλλαξα λίγο το fake επίθετο (έγινα κρητικός :lol:) και με άφησε κανονικά. Φίλη μου που της ζήτησαν στοιχεία, έκανε μια πλαστή ταυτότητα στο photoshop και την έστειλε και όλα οκ. Λύσεις πάντως υπάρχουν ;)

παιδες που εχει επιλογη οταν ανεβαζω βιντεο να το ανεβαζω HD
Settings και τέρμα κάτω media & contacts.2efa3980010f2c4c6a874c2960548dea.jpg

129026.png?1640591734

Εδώ και 6-7 ώρες έχει πρόβλημα το Facebook. Δεν δείχνει καμία φωτογραφία. Ούτε από αναρτήσεις ούτε προφίλ + cover. Ελπίζω να λυθεί σύντομα. Επίσης δεν μπορούμε να δούμε και τις ιστορίες στις οποίες περιέχονται φωτογραφίες.

Μπαίνω στο προφίλ μου και βλέπω ένα άσπρο πράγμα από πάνω ως κάτω.

Εδώ και 6-7 ώρες έχει πρόβλημα το Facebook. Δεν δείχνει καμία φωτογραφία. Ούτε από αναρτήσεις ούτε προφίλ + cover. Ελπίζω να λυθεί σύντομα. Επίσης δεν μπορούμε να δούμε και τις ιστορίες στις οποίες περιέχονται φωτογραφίες.

Μπαίνω στο προφίλ μου και βλέπω ένα άσπρο πράγμα από πάνω ως κάτω.

Μην αγχώνεσαι. Συμβαίνει και στα καλύτερα σπίτια

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

ποση ηδονη

και λιγο λες!!

Έχετε αποβλακωθεί όλοι με τα social

Με τα like που παίρνετε θέλω να μάθω γίνεστε καλύτεροι άνθρωποι ?

Η φιγούρα και η μαγκιά μας έχει φάει!

• 2 weeks later...

Πως ρυθμίζουμε το Facebook να μην έχει προεπιλογή ήχο στα βίντεο;

Edit άκυρο, το βρήκα

Edited by dimtz

• 1 month later...

καλημέρα, ξέρει κανένας αν αλλάξω το όνομά μου στο facebook αυτό θα γίνει ειδοποίηση στους φίλους μου;

ευχαριστώ

Να έχεις υπομονή με τους ανθρώπους...δεν ξέρεις τι ζόρια κουβαλάει ο καθένας...