skiace Δημ. November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 Αυτό πρέπει να γίνεται,γιατί δεν ταιριάζει η ανάλυση της οθόνης.Τα skin του riks έχουν ανάλυση 480*272 Σωστος...:O Και το διαμαντι εχει 320χ240 ετσι δεν ειναι ? Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 Σωστος...:O Και το διαμαντι εχει 320χ240 ετσι δεν ειναι ? Το διαμαντι εχει VGA οθονη 480 x 640 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 Μπορω με καποιο τροπο να απενεργοποιησω τη χρηση του 3G? Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 Μπορω με καποιο τροπο να απενεργοποιησω τη χρηση του 3G? θα επιλεξεις απο τις ρυθμισεις τηλεφωνου, δικτυα, GSM. Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 Δοκιμασα το arielbattery και το greenbatteryfix για αριθμητικη απεικονιση της σταθμης της μπαταριας αλλα ειδα πως και τα 2 χανονται μετα απο σοφτ ρεσετ. Οντως ετσι συμβαινει και αν ειναι ετσι υπαρχει κανενα αλλο που να εγκαθισταται μονιμα ? Χρειάζεται να περάσεις ένα shortcut του προγράμματος στο φάκελο Windows\Start Menu\Programs χρησιμοποιώντας κάποιον file explorer πέραν του μαμίσιου. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 Χρειάζεται να περάσεις ένα shortcut του προγράμματος στο φάκελο Windows\Start Menu\Programs χρησιμοποιώντας κάποιον file explorer πέραν του μαμίσιου. Οντως με το greenbatteryfix η ενδειξη υπαρχει και μετα τις επανεκινησεις.:) Με την αλλη μου ερωτηση, οσον αφορα καποια ενδειξη λειτουργιας οταν το τηλεφωνο ειναι σε standby mode υπαρχει καποια λυση ? Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefmangr Δημ. November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 Μπορείτε να μου πείτε καμιά σελιδούλα να δω plug-ins για today screen? Είμαι καινούργιος στα wm και δεν εχω ξαναδουλέψει το κλασσικό today. Αν είναι ''ραγισμένα'' στείλτε pm.!;) Eυχαριστώ! Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 Δοκιμασα το arielbattery και το greenbatteryfix για αριθμητικη απεικονιση της σταθμης της μπαταριας αλλα ειδα πως και τα 2 χανονται μετα απο σοφτ ρεσετ. Οντως ετσι συμβαινει και αν ειναι ετσι υπαρχει κανενα αλλο που να εγκαθισταται μονιμα ?. Δοκιμασε αυτο Εγω το εβαλα και δουλευει τελεια και μενει και μετα απο Soft Reset :cool: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 Ψάξε στο xda-developers.com για το πρόγραμμα ΟΒΕΧ inbox..... τα πάει όπου θέλεις εσύ...... Το εγκατεστησα, πηγα στις ρυθμισεις, προσπαθησα να αλλαξω folder αλλα δεν αλλαζει, εχει βαλει απο μονο του Storage Card\FTP. Γιατι ? Ξερει καποιος πως μπορει να λυθει αυτο ? :confused: Sorry για το διπλο postάρισμα Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 Το εγκατεστησα, πηγα στις ρυθμισεις, προσπαθησα να αλλαξω folder αλλα δεν αλλαζει, εχει βαλει απο μονο του Storage Card\FTP. Γιατι ? Ξερει καποιος πως μπορει να λυθει αυτο ? :confused: Sorry για το διπλο postάρισμα Ελα ρε ktsakali, σε μια χαρα φάκελο πάει. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 Ελα ρε ktsakali, σε μια χαρα φάκελο πάει. καλος ειναι κωστα, αλλα θα μπορουσε να ειναι και καλυτερος :lol: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 καλος ειναι κωστα, αλλα θα μπορουσε να ειναι και καλυτερος :lol: Τωρα που το δοκιμασα παει οπου του πω, δοκιμασε παλι γιατι και στο δικο μου δεν επιασε με τη μια. Αλλιώς επιστροφή στο διαμαντι. :) Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 Το εγκατεστησα, πηγα στις ρυθμισεις, προσπαθησα να αλλαξω folder αλλα δεν αλλαζει, εχει βαλει απο μονο του Storage Card\FTP. Γιατι ? Ξερει καποιος πως μπορει να λυθει αυτο ? :confused: Sorry για το διπλο postάρισμα Και σε μένα που το έβαλα, παίζει μια χαρά! Αν πατήσεις στο [...] σου ανοίγει μενού να επιλέξεις φάκελο. Ένα hint μόνο για όσους δεν έψαξαν το θέμα: Το cabακι που δίνεται στο 1ο post του thread δεν είναι η τελευταία έκδοση του προγράμματος. Η τελευταία είναι η 0.947 και είναι κάπου στησελίδα 14 αν δεν θυμάμαι λάθος. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 Ειδα οτι καταναλωνει περιπου 5% ανα δυο ωρες χωρις καμμια χρηση και με bluettoth, wifi,κτλ κλειστα. Ποια απο τα παρακατω θεωρειτε ενεργοβορα και ισως οχι τοσο χρησιμα ωστε να αφαιρεθουν ? Weather Database editor iContact Answerkeys DisablerGSensor Calibrator Advanced Configuration Tool GreenBatteryFix Modaco AppToDate Modaco NoData Diamond Tweak PPCLINK Hicalc (Calculator) Resco Explorer Resco Registry AE Button Plus Gsen Spb Wallet και βρισκω εγκατεστημενο και ενα Richard Hall Contacts Softkey in Dialer, το οποιο ομως δεν θυμαμαι εγω να εγκατεστησα. Μηπως ειναι μερος του πακετου της ACE η της Rom και αν το σβησω κανω ζημια ? edit : Ακυρο το παραπανω ειναι για να δειχνει τις επαφες αντι για την βιντεοκληση. Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 Τωρα που το δοκιμασα παει οπου του πω, δοκιμασε παλι γιατι και στο δικο μου δεν επιασε με τη μια. Αλλιώς επιστροφή στο διαμαντι. :) Ζουλεύουμε φιλαρακι ? Αιντε και ευχομαι ο Αι Βασίλης να εχει μεσα στο σάκο του πολλάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάά HDs !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefmangr Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 Δοκιμασε αυτο Εγω το εβαλα και δουλευει τελεια και μενει και μετα απο Soft Reset :cool: φιλαράκο βοήθεια! περνάω το cab που έκανες Post και το cab που υπάρχει στο πρώτο post αλλά δν μου τα αλλάζει!! any ideas??? Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpel86 Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 εγκατεστησε το στην κυρια μνημη για να δουλεψει. εγω το εγκατεστησα αλλα δημιουργηθηκε το εξης προβλημα. ενω δουλευει κανονικα και τα εικονιδια στη μπαρα φαινοτναι μια χαρα, οταν παταω τα πλαινα κουμπια για να αυξομοιωσω την ενταση του ηχου τα γραμματα στο "δονηση" και το "αθορυβο" ειναι τεραστια. ξερει κανεις αν γινεται να λυθει αυτο το προβληματακι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
romap Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 και σε μένα τι ιδιο κάνει γιατί? Παράθεση kostas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis_21 Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 μπορει καποιος να μου θυμισει πως γινεται οταν στελνω μην να μην κραταει αντιγραφο στο inbox λλα μονο στο sent? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 23, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 μπορει καποιος να μου θυμισει πως γινεται οταν στελνω μην να μην κραταει αντιγραφο στο inbox λλα μονο στο sent? Δεν κρατάει αντίγραφο στο inbox. Μήπως απλά θέλεις να απενεργοποιήσεις το threaded sms (που σου τα δείχνει σαν διάλογο); Ποια απο τα παρακατω θεωρειτε ενεργοβορα και ισως οχι τοσο χρησιμα ωστε να αφαιρεθουν ? Οτιδήποτε τρέχει στο background τρώει λίγο ή πολύ από την μπαταρία της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefmangr Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 εγκατεστησε το στην κυρια μνημη για να δουλεψει. εγω το εγκατεστησα αλλα δημιουργηθηκε το εξης προβλημα. ενω δουλευει κανονικα και τα εικονιδια στη μπαρα φαινοτναι μια χαρα, οταν παταω τα πλαινα κουμπια για να αυξομοιωσω την ενταση του ηχου τα γραμματα στο "δονηση" και το "αθορυβο" ειναι τεραστια. ξερει κανεις αν γινεται να λυθει αυτο το προβληματακι? και σε μένα τι ιδιο κάνει γιατί? ok. δούλεψε. τσεκάρετε και την λύση για το πρόβλημα με τον ήχο που λέτε. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=2837651&postcount=233 Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
romap Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 κατεβασα το αρχειο μετα τι κανω?βοηθεια ανα μπορεις ευαχαριστω Παράθεση kostas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefmangr Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 κατεβασα το αρχειο μετα τι κανω?βοηθεια ανα μπορεις ευαχαριστω To φράφει στο post που σου έδωσα. Just extract and overwrite it in \windows with Resco Explorer (or similar). Than soft reset. Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 φιλαράκο βοήθεια! περνάω το cab που έκανες Post και το cab που υπάρχει στο πρώτο post αλλά δν μου τα αλλάζει!! any ideas??? Κατι δεν θα εκανες καλα. Ξεκιναμε : Εγκαταστήστε αυτο το αρχείο sdkcerts.cab προτου εγκαταστησετε τα αλλα αρχεια. α. Εαν θελετε τα εικονιδια της επανω μπαρας να φαινονται ετσι τότε εγκατασήστε αυτό το αρχείο β. Αν θελετε η μπαταρια να φαίνεται ετσι τοτε εγκαταστηστε αυτο "iconosnatxo+bateria diegozgz.zip", αφου πρωτα το ξεζιπάρετε και αντιγραψετε το αρχειο "dll" που προκυπτει στο φάκελλο Windows της συσκευής σας. Αν σας ρωτήσει να κανει ovewrite το αρχειο "phcanOverbmp.dll" θα πειτε ΝΑΙ. Σε εμενα επαιξε κανονικα. Καλή Επιτυχια Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefmangr Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 ok man. thanks! Είχα ρωτίσει και πιο παλιά αλλά δν πείρα απάντηση. Επειδή δεν ψωνίζω απο εξωτερικό μήπως έχετε βρεί κανένα screen protector της brando ή κάποιο άλλο καλό σε ελληνικό eshop; Θέλω να πάρω επειγώντως γιατι αυτό που δίνει το e-shop.gr είναι για πολλές φάπες. Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts