Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond (P3700)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σημερα πηρα απο την WIND μετα απο σχεδον 3 βδομαδες τη συσκευη που την ειχα στειλει για να περαστουν τα ελληνικα.Μετα απο πολλα νευρα και τηλεφωνα στη WIND καταφερα να μη κλεισω μηνα χωρις τη συσκευη.

Η ROM ειναι του swtos.

Μια ερωτηση θελω να κανω.Πως μπορω να αλλαξω τις συντομευσεις πχ οταν πατας

"Τηλεφωνο" κατω αριστερα και δεξια λεει "Βιντεοκληση" και "Μενου". Εγω θελω στη θεση του

"Βιντεοκληση" να βαλω τον τηλεφωνικο καταλογο.

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Θα το κρατήσεις με cooked rom? Δεν θα τους το πας πίσω να τους το βάλεις εκεί που ξέρουν που λένε ότι περνάνε ελληνικά και βάζουν cooked rom?

Θα το κρατήσεις με cooked rom? Δεν θα τους το πας πίσω να τους το βάλεις εκεί που ξέρουν που λένε ότι περνάνε ελληνικά και βάζουν cooked rom?

Η Wind δίνει πλέον unlimited εγγύηση και δέσμευση αντικατάστασης σε 7 ημέρες...

Αν την πρόλαβε την προσφορά δεν υπάρχει κανένας λόγος να πάει...

Ρωτησα για την εγγυηση αυτη και μου ειπαν οτι ισχυει για συσκευες που εχουν αγοραστει μετα τις 8/9.Εγω την ειχα αγορασει απο 1/8 οποτε δεν με καλυπτει. Επειτα αν το γυρισω πισω θα πρεπει να περιμενω πιθανοτατα αλλες 3 βδομαδες..κατι που δε το θελω. Δεν νομιζω να εχω προβλημα με αυτη τη ROM, εκτος και γνωριζετε εσεις κατι, bugs κτλ. που δεν ξερω εγω.Πρωτη φορα τη χρησιμοποιω.

Προβλήματα δεν θα έχεις. Στο κάτω κάτω βάζεις ό,τι rom θες εσύ. Απλά το αναφέρω λόγω της κοροϊδίας τους.. αλλά τέλος πάντων. Το έχουμε συζητήσει εκτενώς το θέμα.

Ean i syskevasia den exei tis sfragides tis ACE Hellas... den tin paralambaneis.

Επισης αυτο:

Λόγω της μεγάλης επιτυχίας του Touch Diamond διαπιστώνεται ότι διάφορες εταιρίες έχουν κάνει εισαγωγή Αγγλικών συσκευών Touch Diamond.

Δεν υπάρχει κάνενα πρόβλημα σε αυτό αλλά υπάρχει μεγάλο πρόβλημα όταν αυτές οι εταιρίες εγκαθιστούν παράνομο λογισμικό στη συσκευή και τη μετατρέπουν σε "Ελληνική", θέτωντας την εκτός εγγύησης.

Η ACE-Hellas έχει ξεκινήσει ήδη τις νόμιμες διαδικασίες για να εξασφαλιστούν οι πελάτες της από τέτοιου είδους "απάτες", καθώς οι συσκευές αυτές φέρουν μη εξουσιοδοτημένο λογισμικό που μπορεί να είναι επικίνδυνο ακόμη και για την υγεία των χρηστών καθώς δεν γνωρίζουμε τι έχει τροποποιηθεί.

Επιπλέον πολλές εταιρίες για να "ξεπουλήσουν" τις Αγγλικές συσκευές που τους έχουν μείνει, λένε ψευδώς ότι η ACE-Hellas δεν διαθέτει Ελληνικά και ότι θα κυκλοφορήσει στο μέλλον αναβάθμιση.

Εαν δεν γνωρίζετε η συσκευή είναι της ACE-Hellas θα πρέπει να ελέγξετε πρώτα το Part Number το οποίο αναγράφεται στη συσκευασία και κάτω από την μπαταρία και θα πρέπει να είναι το: 99HEJ101-00.

Επιπλέον μπορείτε να μας καλέσετε ώστε να ελέγξουμε το IMEI.

Παρακαλούμε όλους τους χρήστες του forum ή μελλοντικούς πελάτες μας να μας στέλνουν επωνύμως τις καταγγελίες τους στο htc_service@ace-hellas.gr σε περίπτωση που αντιμετωπίσουν κάποια από τα παραπάνω φαινόμενα.

Σε περίπτωση που θέλετε να προχωρήσετε σε καταγγελία δείτε το υπόδειγμα στο: http://www.htc.com.gr/forum/showthread.php?p=80800

:)

Παιδιά παίρνω σήμερα στη wind και ρωτάω για ελληνική έκδοση και μου λένε οτι μπορούν να μου το στείλουνε στο service τους και να μου περάσουν εκέι ελληνικά. Τί παίζει μ'αυτό;

Θα σου περάσουν cooked rom και όχι το επίσημο πακέτο της ACE Hellas.

Βασικά δε νομίζω ότι η Wind φέρνει από την ACE. Ρώτα τους πάντως. Απλά προειδοποίησε ότι θες μόνο από ACE και όχι από τον Swtos (έτσι πες τους το να γελάσεις και λίγο όταν θα σου πουν ότι δεν τον ξέρουν τον κύριο).

Από την άλλη εγώ να ρωτήσω.. Γιατί από τη Wind ντε και καλά; Έχεις επιδότηση;

Ναι μωρέ.. Και είναι και χοντρή.. Κάπου 8 κατοστάρικα.. Με την cooked rom θα έχω κανένα πρόβλημα; Τα πληκτρολόγια είναι τα κανονικά της htc; Τ9 αλήθεια έχει;

Βασικά δε νομίζω ότι η Wind φέρνει από την ACE. Ρώτα τους πάντως. Απλά προειδοποίησε ότι θες μόνο από ACE και όχι από τον Swtos (έτσι πες τους το να γελάσεις και λίγο όταν θα σου πουν ότι δεν τον ξέρουν τον κύριο).

Από την άλλη εγώ να ρωτήσω.. Γιατί από τη Wind ντε και καλά; Έχεις επιδότηση;

Είχε φέρει, το είχαν αναφέρει και στο φορουμ της ACE.

Μάλλον είχαν αγοράσει χονδρική από Cosmote καταστήματα που ήταν franchise ή και ιδιόκτητα δεν θυμάμαι ακριβώς.

Επέμεινε να σου δώσουν της ACE δηλαδή να αγοράσουν από Cosmote, χωρίς βέβαια να δεχθείς extra κόστος (αν υπάρξει).

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Ναι μωρέ.. Και είναι και χοντρή.. Κάπου 8 κατοστάρικα.. Με την cooked rom θα έχω κανένα πρόβλημα; Τα πληκτρολόγια είναι τα κανονικά της htc; Τ9 αλήθεια έχει;

Είχε φέρει, το είχαν αναφέρει και στο φορουμ της ACE.

Μάλλον είχαν αγοράσει χονδρική από Cosmote καταστήματα που ήταν franchise ή και ιδιόκτητα δεν θυμάμαι ακριβώς

Πάσο τότε αφού έχεις επιδότηση. Αφού όμως όπως λέει και ο σύγαυρος Miky7 η wind έχει (ή είχε) φέρει από την ACE (sorry που δε γνωρίζω αλλά ζω έξω) τότε να πάρεις και να απαιτήσεις. Αν έχει πρόβλημα η ρομ του σώτου δεν ξέρω. Δεν την έχω δουλέψει ποτέ γιατί δε θέλω ελληνικά μενού.

Τώρα, αν δεν έχουν τότε ζήτα αγγλική αν δε θες ντε και καλά ελληνικά. Καλύτερα να πάρεις με αγγλική ρομ και να την κάνεις εσύ ό,τι θες παρά να σου περάσουν αυτοί cooked. Cooked περνάς και συ όποτε θες.

Από κει και πέρα, δεν ξέρω αν ο swtos έχει αφαιρέσει τα πληκτρολόγια της Htc αλλά δε νομίζω. Επίσης, τα htc keyboards έχουν t9. Αν πάρεις αγγλική συσκευή το ελλήνικό Htc keyboard θα το ενεργοποιήσεις τρέχοντας απλά ένα cab στο ppc.

Έγινε παιδιά. Θα περάσω το απόγευμα να τους τα πω από κοντά. Ευχαριστώ πάρα πολύ..

Επιπλέον για να περάσουν κάποια rom πρέπει να ανοίξουν την συσκευή και εσύ να παραλάβεις ανοιγμένη συσκευή. Το πιο γρήγορο θα είναι να ζητήσεις αγγλική συσκευή και ξεμπέρδεψες. Μετά αν πάλι θες ελληνική rom θα βρεις τρόπο.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

σημερα αγορα το diamond και θελω να του περασω την STRATOS 1.6 ρομ που μπορω να την βρω ?? :O

Στράτος ή Στρατός είναι αυτό;;; Μήπως ψάχνεις τον Σώτο και μπέρδεψες λίγο τα παλικάρια;

ναι sorry αυτο ψαχνω :ninja::ninja::ninja:

Ορίστε η Ελληνική:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=418475

Και ορίστε και όλες οι άλλες:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=418312

Γειά σας παιδιά. Σκέφτομαι να αγοράσω το διαμάντι και εκάτσα και διάβασα αρκετες σελίδες απο εδώ και έχασα την μπαλα!!! Δεν καταλαβαίνω τπτ. Διάβασα για ενα λογισμικο σωτο, για μουφα ελληνικα Menu, δεν καταλαβαινω!!!!! Αν σας είναι εύκολο μπορείτε να μου εξηγήσετε μερικά πράγματα; Αυτη η σελίδα που έχω βρεί τι λέει; Να το πάρω απο εκεί ή μου προτείνετε απο αλλού;
Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

• Administrators
Γειά σας παιδιά. Σκέφτομαι να αγοράσω το διαμάντι και εκάτσα και διάβασα αρκετες σελίδες απο εδώ και έχασα την μπαλα!!! Δεν καταλαβαίνω τπτ. Διάβασα για ενα λογισμικο σωτο, για μουφα ελληνικα Menu, δεν καταλαβαινω!!!!! Αν σας είναι εύκολο μπορείτε να μου εξηγήσετε μερικά πράγματα; Αυτη η σελίδα που έχω βρεί τι λέει; Να το πάρω απο εκεί ή μου προτείνετε απο αλλού;

File mou afta exoun apathithei ektenws edw. Arkei na diabaseis ligo pio pisw kai tha deis ti ginetai akribws.

To vpn einai aksiopisto site.

Modpic.gif

Νομίζω είναι λίγο ακριβό 503+ΦΠΑ=598,57. Σε αυτή την τιμή το παίρνεις παντού. Γιατί να το πάρεις online?

Δες κι εδώ: http://www.skroutz.gr/s/48850/HTC-P3700-Touch-Diamond.html?keyphrase=htc+diamond

Αν δεν θέλεις ελληνικά ή σκέφτεσαι να τα περάσεις αργότερα μόνος σου το βρίσκεις ακόμη πιο φθηνό.

Γιάννη η σελίδα που λέει δεν είναι το VNP. Είναι το Ezshop.

Πάντως κι εγώ από VNP πήρα το Touch Pro.

Κωνσταντίνος

η σελίδα που έχω βρεί τι λέει; Να το πάρω απο εκεί ή μου προτείνετε απο αλλού;

To ezshop ειναι το online καταστημα της ace :)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish