Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond (P3700)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδια το diamond μου αρνείται πεισματικα να ενεργοποιήσει το wifi. Του έκανα και hard reset αλλα τίποτα. Επίσης δεν δουλεύει το μεσαίο κουμπάκι οταν το ακουμπάς που ανάβει το φωτάκι του και που κανει το focus στην κάμερα. Τι λέτε να κάνω? Πως σκατά μπορεί να έγινε τωρα αυτό. Μήπως να το πάω από εκεί που το πήρα? Θα μου το φτιάξουν , αλλάξουν?

Επίσης από οτι ειδα στο οπερα δεν κανει αυτό το κόλπο που το γυρνας και γυρνάει σε landscape. ούτε το ζουμ φυσικά.

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το αγορασα απο τον γερμανο και ετσι οπως το χαζευω δεν βρισκω πουθενα ελληνικα και γενικα θελω βοηθεια.

O Γερμανός στο Ηράκλειο σε 4 καταστήματα έχει 2 diamond και αυτά όχι Ελληνικά. Μάλλον ξεπούλησε την πρώτη παρτίδα και δεν είχε η ACE να δώσει άλλα ή μερικά καταστήματα βρήκαν "ακρη" έφεραν πιο φτηνά και κερδίζουν την διαφορά. Περίμένω από την Τρίτη να μου φέρουν ένα της ACE, για να δούμε....

kanw ayto pou mou les ston internet expllorer kai den mpainei.oute msn exw.

pio analytika auta pou ekana:

ston IE phga sto tools ---internet options---connections----LAN settings. Ekei ta dyo prwta koutakia DEN einai klikarismena. Ta alla dyo pio katw ta exw klikarei kai mesa sto address evala 192.168.200.10 kai 8yra 9201 (mipws prepei 9401 opws kai sto diamond ?).

ti den kanw swsta? aaaa! na pw oti exw windows xp kai to active sync pou eixe mesa sto diamond, to opoio kleinei molis pataw connect sto internet sharing..

Sorry 9401 Ειναι το σωστό, ολα τα αλλα σωστα τα εχεις.

s100-Artemis-Cruise-Diamond

HTC-Touch-Diamond.jpg.bc5fa35baa0b6f97517a6b8f6b247b68.jpg

Ρε παιδια το diamond μου αρνείται πεισματικα να ενεργοποιήσει το wifi. Του έκανα και hard reset αλλα τίποτα. Επίσης δεν δουλεύει το μεσαίο κουμπάκι οταν το ακουμπάς που ανάβει το φωτάκι του και που κανει το focus στην κάμερα. Τι λέτε να κάνω? Πως σκατά μπορεί να έγινε τωρα αυτό. Μήπως να το πάω από εκεί που το πήρα? Θα μου το φτιάξουν , αλλάξουν?

Επίσης από οτι ειδα στο οπερα δεν κανει αυτό το κόλπο που το γυρνας και γυρνάει σε landscape. ούτε το ζουμ φυσικά.

Πήγαινε το πισω. Λογικα αλλαγή πλακετας.

s100-Artemis-Cruise-Diamond

HTC-Touch-Diamond.jpg.bc5fa35baa0b6f97517a6b8f6b247b68.jpg

βασικα εγω δεν το εβρισκα.το βρηκα τελικα τελευταιο κοματι στν γερμανο στην αιδηψο απο ace.

οταν το ανοιγω ομως μπορει να μ πεικανεις γιατι βγαζει εικονα της cosmote?

βασικα εγω δεν το εβρισκα.το βρηκα τελικα τελευταιο κοματι στν γερμανο στην αιδηψο απο ace.

οταν το ανοιγω ομως μπορει να μ πεικανεις γιατι βγαζει εικονα της cosmote?

ok einai..cosmote βγαζει

Παιδιά επειδή θα πάρω πρώτη φορά pocket pc θα ήθελα κάποιες πληροφορίες. Πρώτον, παίρνωντας το ελληνικό diamond μπορώ με κάποιο τρόπο να έχω αγγλικό μενού αλλά με υποστήριξη και ελληνικών χαρακτήρων? Επίσης, σχετικά με το gps, το πρόγραμμα έρχεται με το κινητό ή το αγοράζω? Νομιμα υπάρχουν τέτοιες εφαρμογές?

καλημέρα παίδες!

κάπου είχε αναφερθεί κάποιο λεξικό για το diamond αλλά δε μπορώ να το βρω :(

μπορεί κάποιος να δώσει κάποιο hint?

(μιλάω για αγγλο-ελληνικό κλπ λεξικό, όχι για το Τ9...)

Ευχαριστώ!

καλημέρα παίδες!

κάπου είχε αναφερθεί κάποιο λεξικό για το diamond αλλά δε μπορώ να το βρω :(

μπορεί κάποιος να δώσει κάποιο hint?

(μιλάω για αγγλο-ελληνικό κλπ λεξικό, όχι για το Τ9...)

Ευχαριστώ!

LingvoSoft Talking Dictionary 2007 :happy:

Rock Simplicity

ρε παιδισ ξερει κανεις αν το wind plus παιζει κ msn κ περιηγηση?αν οχι υπσρχει καποια αλλη υπηρεσια?

Με ΒΤ ακουστικο μπορω να ακουσω μουσικη;

Παιδιά εγώαυτό που θέλω είναι να έχω αγγλικά wm , δηλαδή τα μενου ναείναι στα αγγλικά, αλλά να μπορώ να γράφω ΚΑΙ ελληνικά. Από ότι φαίνεται στην ελλάδα μπορώ να πάρω μόνο αυτό που πουλάνε οι εταιρίες κινητής (λόγω επιδότησης που έχω). Επομένως είμαι καταδικασμένος με ελληνικά windows ή στο λογισμικό συμπεριλαμβάνεται η επιλογή για αγγλικά μενου?

Από ότι κατάλαβα μέχρι τώρα, είτε θα έχεις το αγγλικό ΧΩΡΙΣ ελληνικό πληκτρολόγιο, είτε της ace hellas αλλά αναγκαστηκά παντρεύεσαι ελληνικά μενου? Please help, δεν την παλέυω να έχω ελληνικά windows, είναι σα να διαβάζεις ΟΜΗΡΟ στα γαλλικά:cry:

Aν δεν κανω λαθος μπορεις να εχεις και αγγλικο μενου, χωρις να ειμαι 100% σιγουρος. Σε μια αγγελια ειχα διαβασει να λεει ελληνικο με δυνατοτητα επιλογης αγγλικου μενου. Αυτο για τα ελληνικα windows συμφωνω οτι ειναι αθλια...

• Administrators
Παιδιά εγώαυτό που θέλω είναι να έχω αγγλικά wm , δηλαδή τα μενου ναείναι στα αγγλικά, αλλά να μπορώ να γράφω ΚΑΙ ελληνικά. Από ότι φαίνεται στην ελλάδα μπορώ να πάρω μόνο αυτό που πουλάνε οι εταιρίες κινητής (λόγω επιδότησης που έχω). Επομένως είμαι καταδικασμένος με ελληνικά windows ή στο λογισμικό συμπεριλαμβάνεται η επιλογή για αγγλικά μενου?

Από ότι κατάλαβα μέχρι τώρα, είτε θα έχεις το αγγλικό ΧΩΡΙΣ ελληνικό πληκτρολόγιο, είτε της ace hellas αλλά αναγκαστηκά παντρεύεσαι ελληνικά μενου? Please help, δεν την παλέυω να έχω ελληνικά windows, είναι σα να διαβάζεις ΟΜΗΡΟ στα γαλλικά:cry:

Στις συσκευές της ACE Hellas μπορείς να έχεις κανονικά αγγλικό μενού με τα ελληνικά πληκτρολόγια. :rolleyes:

Modpic.gif

πως βλεπετε τη συσκευη οι κατοχη παλαιοτερων ppc? θα αντεξει στο χρονο η θα τη βαρεθουμε σε κανενα μηνα,τι αισθηση σας δινει ?τη δευτερα εχω επιδοτηση αλλα το σκεφτομαι ακομα..

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

• Administrators
πως βλεπετε τη συσκευη οι κατοχη παλαιοτερων ppc? θα αντεξει στο χρονο η θα τη βαρεθουμε σε κανενα μηνα,τι αισθηση σας δινει ?τη δευτερα εχω επιδοτηση αλλα το σκεφτομαι ακομα..

Πιστεύω ότι θα συνεχίσει την πορεία που ήδη έχει ξεκινήσει... θα πάει πολύ καλά.

Modpic.gif

Κατα την γνωμη μου ,Μην το σκεφτεσαι φιλε Alex .:)

Εχει τα μειον του αλλα σε γενικες γραμμες ειναι αψογο

(πρωην κατοχος P3600 ,νυν του Διαμαντιου )

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Για ποιο μείον μιλάς;

κυριως για την μπαταρια του ,και οτι ζεσταινεται ευκολα λογω κατασκευης,

αλλα μην τα θελουμε και ολα δικα μας :O

Το διαμαντι το αγαπησα απο την 1η στιγμη:love:

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Καλησπέρα,έχω το diamond περίπου 1 εβδομάδα από wind .Eχει ελληνικό interface,αγγλικά windows και όχι ελληνικούς χαρακτήρες στα sms.Moυ δείξανε την πληροφόρηση που έχούνε στο σύστημα τους , ότι η αναβάθμιση με τους ελληνικούς χαρακτήρες στο sms θα υπάρχει σύντομα.

Ξέρετε κατι περισσότερο;

Καλησπέρα,έχω το diamond περίπου 1 εβδομάδα από wind .Eχει ελληνικό interface,αγγλικά windows και όχι ελληνικούς χαρακτήρες στα sms.Moυ δείξανε την πληροφόρηση που έχούνε στο σύστημα τους , ότι η αναβάθμιση με τους ελληνικούς χαρακτήρες στο sms θα υπάρχει σύντομα.

Ξέρετε κατι περισσότερο;

Καλησπερα. Λογικα η συσκευη σου ειναι εκτος Ace (εγγυηση εχεις κανονικα ).

Ειχε αυτοκολλητο πανω ?

Για τα Ελληνικα στα sms ,με εφαρμογες που κυκλφορουν.

Κατι αλλο επισημο δεν υπαρχει.

iPhone 5S Space Grey

To ξέρω ότι ειναι εκτός ace φιλε μου,απλώς λέω αυτό που είδα μετα μάτια και επείδη στην πόλη που μένω γνωρίζω αρκετά καλά τα ατόμα που εργάζονται στην wind ρωτώ να μάθω αν και άλλοι το γνωρίζουν αυτό,ότι η wind σύντομα θα δώσει ελληνικούς χαρακτήρες στα sms.To windows τα προτιμώ αγγλικά.

Ευχαρίστως αν θες μπορεις να μου πεις με ποιες εφαρμογές γιατι, είμαι καινουριος στα ppc .