vrwmiaris Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 (edited) Αν είσαι εγγεγραμμένος και στις δυο τράπεζες στο Iris, τότε μπες στο winbank (της Πειραιώς). Πήγαινε στις "μεταφορές" και μετά στο "IRIS 24/7 Payment"Από την Πειραιώς μήπως Εάν βάλω τα στοιχεία μου τα στείλουν πάλι στον δικό μου λογαριασμό και όχι σε αυτόν της Εθνικής; Όντως γράφει ότι δεν γίνεται, εκτός εάν βγάλει στην επιλογή εμβάσματος μέσω ιρις Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited March 23, 2018 by vrwmiaris Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ducatista88 Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 Έχεις δηλώσει τον ίδιο αριθμό τηλεφώνου και στις 2 εφαρμογές; Πρέπει να είναι διαφορετικός Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 Χρησιμοποιει κανεις το Peiraios Wallet να πει γνωμες μιας και βλεπω πολλες αρνητικες κριτικες και 2.3 βαθμολογια; :p Εχει να παρει ενημερωση και 2 ολοκληρα χρονια Βασικα δε με αφηνει καν να βαλω την καρτα. Εχω δοκιμασει με 2 κωδικους και καθε φορα μου λεει οτι εχω βαλει λαθος κωδικο :wacko: Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 Έχεις δηλώσει τον ίδιο αριθμό τηλεφώνου και στις 2 εφαρμογές; Πρέπει να είναι διαφορετικός Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔυστυχώς Ναι αυτό έχω κάνει, δεν έχω δεύτερο νούμερο Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 Για να αλλαξω διευθυνση κατοικιας στις καρτες τι κανουμε; μπορουμε με ebanking; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 Εξαρτάται την τράπεζα. Η alpha bank πρόσφατα έδωσε αυτή τη δυνατότητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 Μονο alpha δεν εχω φιλε ,μαλλον πρεπει να περασω απο το καταστημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 Από την Πειραιώς μήπως Εάν βάλω τα στοιχεία μου τα στείλουν πάλι στον δικό μου λογαριασμό και όχι σε αυτόν της Εθνικής; Έγραψα πιο πριν ότι δεν γίνεται με 1 αριθμό κινητού αυτό που θες. Χρειάζεται στην άλλη τράπεζα να είναι δηλωμένος άλλος αριθμός για να στέλνεις από τη μια τράπεζα στην άλλη σε δικούς σου λογαριασμούς. Επίσης ανά πάσα στιγμή μπορεί να είναι ενεργό το IRIS για εισερχόμενα μόνο σε 1 τράπεζα. Δηλαδή έστω ότι κάποιος έχει γραφτεί στην υπηρεσία σε 4 τράπεζες αλλά με τον ίδιο ένα και μοναδικό αριθμό κινητού που διαθέτει, όταν προσπαθήσει κάποιος άλλος να του στείλει λεφτά θα πάνε σε αυτή τη μια τράπεζα που το ενεργοποίησε πιο πρόσφατα (έκανε disable-enable). Αν θέλει να αλλάξει τράπεζα που θα λαμβάνει λεφτά, πρέπει να πάει στο application της τράπεζας που θέλει και να κάνει πάλι disable-enable. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2018 Δηλαδη μεσω iris μπορω να στελνω χρηματα απο την εθνικη στην πειραιως (και οι 2 λογαριασμοι δικοι μου, διαφορετικοι αριθμοι δηλωμενοι) ΔΩΡΕΑΝ? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. March 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2018 Δηλαδη μεσω iris μπορω να στελνω χρηματα απο την εθνικη στην πειραιως (και οι 2 λογαριασμοι δικοι μου, διαφορετικοι αριθμοι δηλωμενοι) ΔΩΡΕΑΝ? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Ακριβώς!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. March 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2018 Έγραψα πιο πριν ότι δεν γίνεται με 1 αριθμό κινητού αυτό που θες. Χρειάζεται στην άλλη τράπεζα να είναι δηλωμένος άλλος αριθμός για να στέλνεις από τη μια τράπεζα στην άλλη σε δικούς σου λογαριασμούς. Επίσης ανά πάσα στιγμή μπορεί να είναι ενεργό το IRIS για εισερχόμενα μόνο σε 1 τράπεζα. Δηλαδή έστω ότι κάποιος έχει γραφτεί στην υπηρεσία σε 4 τράπεζες αλλά με τον ίδιο ένα και μοναδικό αριθμό κινητού που διαθέτει, όταν προσπαθήσει κάποιος άλλος να του στείλει λεφτά θα πάνε σε αυτή τη μια τράπεζα που το ενεργοποίησε πιο πρόσφατα (έκανε disable-enable). Αν θέλει να αλλάξει τράπεζα που θα λαμβάνει λεφτά, πρέπει να πάει στο application της τράπεζας που θέλει και να κάνει πάλι disable-enable.Εάν απενεργοποιήσω τον ιρις της Πειραιώς λέτε να μπορέσω να στείλω λεφτά στην Εθνική; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2018 όχι δεν θα μπορέσεις αν δεν έχεις Iris και στις δύο τράπεζες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Εάν απενεργοποιήσω τον ιρις της Πειραιώς λέτε να μπορέσω να στείλω λεφτά στην Εθνική; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι. Εσύ που δεν έχεις 2ο κινητό δεν μπορείς να κάνεις τίποτα όπως σου έγραψα ήδη. Ο μόνος τρόπος να το ξεπεράσεις είναι να βρεις 2ο κινητό και να το δηλώσεις σε μια εκ των τραπεζών που έχεις λογαριασμό και θέλεις να μεταφέρεις τακτικά λεφτά. Αυτό που έγραψα αφορά την σποστολή χρημάτων από τρίτους (με άλλο αριθμό δηλαδή) των οποίων η τράπεζα δεν θα ήξερε σε ποιάς τράπεζας τον λογαριασμό σου να γίνει η πίστωση του ποσού οπότε θα γινόταν στην τελευταία ενεργοποιημένη με IRIS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 Η 30η Μαρτίου συμπίπτει με την αργία του ευρωπαϊκού τραπεζικού συστήματος λόγω των εορτών του Πάσχα των καθολικών. Με βάση την ενημέρωση που έχει δοθεί ήδη από τις τράπεζες, οι πληρωμές που θα γίνουν στις 30 Μαρτίου (επίσημη αργία για τους καθολικούς αλλά και για το ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα) αλλά και στις 2 Απριλίου (Δευτέρα του Πάσχα για τους καθολικούς) θα εμφανιστούν στο σύστημα στις 3 Απριλίου Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 Πήγα και έβγαλα την Aegean μπόνους για να κερδίσω εισητηρια κια τώρα έβγαλα και την American express Blue για να 8πλασιαζω τους ποντους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 Πήγα και έβγαλα την Aegean μπόνους για να κερδίσω εισητηρια κια τώρα έβγαλα και την American express Blue για να 8πλασιαζω τους ποντους Για να καταλαβω ..... Εγω που εχω μονο την AMEX Blue που δινει διπλασιους ποντους δεν ειναι το ιδιο ; τι χρειαζομαι την καρτα Aegean ? (Δεν ειναι αντιρρηση, απλα πληροφορια θελω) Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 Για να καταλαβω ..... Εγω που εχω μονο την AMEX Blue που δινει διπλασιους ποντους δεν ειναι το ιδιο ; τι χρειαζομαι την καρτα Aegean ? (Δεν ειναι αντιρρηση, απλα πληροφορια θελω) Ναι το ίδιο είναι. Απλά σε μερικά καταστήματα δε δέχονται την Alex γιατί έχει μεγαλύτερη προμηθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 Η Eurobank δίνει φτηνά εισιτήρια αλλά όχι με μίλια αλλά με την αντίστοιχη διαδικασία που κάνει η Alphabank για όσους έχουν τις υπόλοιπες κάρτες πλην της Aegean Visa. Η έκδοση εισιτηρίου γίνεται με πολύ λίγα χρήματα αλλά μόνο από τις επιστροφές που έχεις μαζεμένες. όταν έχεις και την AEGEAN μετατρέπεις τους πόντους σε μίλια και ξοδευεις μόνο 7.000 για μία διαδρομή εξωτερικού (κοντινές αποστάσεις ) και όχι 14.000 που θέλει με πόντους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 Ναι το ίδιο είναι. Απλά σε μερικά καταστήματα δε δέχονται την Alex γιατί έχει μεγαλύτερη προμηθεια Ευχαριστω. Αυτο το ξερω. Εκει χρησιμοποιω την Alpha mastercard Bonus που εχω απο παλια. Τα bonues εχουν ενοποιηθει σε εναν λογαριασμο τωρα Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 Η Eurobank δίνει φτηνά εισιτήρια αλλά όχι με μίλια αλλά με την αντίστοιχη διαδικασία που κάνει η Alphabank για όσους έχουν τις υπόλοιπες κάρτες πλην της Aegean Visa. Η έκδοση εισιτηρίου γίνεται με πολύ λίγα χρήματα αλλά μόνο από τις επιστροφές που έχεις μαζεμένες. όταν έχεις και την AEGEAN μετατρέπεις τους πόντους σε μίλια και ξοδευεις μόνο 7.000 για μία διαδρομή εξωτερικού (κοντινές αποστάσεις ) και όχι 14.000 που θέλει με πόντους Βασίλη έχεις άποψη για το πόσο εύκολα μπορεί κάποιος να αιτηθεί και να πάρει ταυτόχρονα δύο bonus κάρτες (Amex Premium ή Blue και Aegean Visa); Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 Δεν μπορώ να έχω άποψη για το τί συμβαίνει σήμερα Από το 2005 περίπου έχω 5 κάρτες στην Alpha αλλά τώτε δούλευα στην αξέχαστη Ολυμπιακή με τον ανάλογο μισθό , και δεν μου έλεγε καμμία τράπεζα όχι. Αλλά για σήμερα δεν γνωρίζω , εξαρτάται το εισόδημα του καθενός και το πιστωτικό του λευκό ιστορικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 Ευχαριστω. Αυτο το ξερω. Εκει χρησιμοποιω την Alpha mastercard Bonus που εχω απο παλια. Τα bonues εχουν ενοποιηθει σε εναν λογαριασμο τωραΑυτό που λέει ο Βασίλης είναι καλό. Η βίζα μετατρέπει τους πόντους σε μίλια και σου έρχονται πιο εύκολα τα ταξίδια. Μερικές φορές βγαίνουν προσφορές. Εγώ πήρα ταξίδι Ελλάδα με 5000 πόντους ενώ σε μίλια ήταν 6000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alessio Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 καλησπέρα!δεν έχω κατλάβει πως δουλεύει η dynamic της αλφα!για να. παρω 1 τοις εκατο απο δεκο πρεπει να ειναι παγιες ή να πληρωθούν απλά από κάρτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 καλησπέρα!δεν έχω κατλάβει πως δουλεύει η dynamic της αλφα!για να. παρω 1 τοις εκατο απο δεκο πρεπει να ειναι παγιες ή να πληρωθούν απλά από κάρτα; Είναι 0.5% (δεν έχω καταλάβει γιατί, αλλά δεν έχω ρωτήσει κιόλας). Προσωπικά απλά πληρώνω με την κάρτα (ΕΥΔΑΠ πάω στο κατάστημα που είναι κοντά, και ΔΕΗ από εδώ ηλεκτρονικά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 Όχι. Εσύ που δεν έχεις 2ο κινητό δεν μπορείς να κάνεις τίποτα όπως σου έγραψα ήδη. Ο μόνος τρόπος να το ξεπεράσεις είναι να βρεις 2ο κινητό και να το δηλώσεις σε μια εκ των τραπεζών που έχεις λογαριασμό και θέλεις να μεταφέρεις τακτικά λεφτά. Αυτό που έγραψα αφορά την σποστολή χρημάτων από τρίτους (με άλλο αριθμό δηλαδή) των οποίων η τράπεζα δεν θα ήξερε σε ποιάς τράπεζας τον λογαριασμό σου να γίνει η πίστωση του ποσού οπότε θα γινόταν στην τελευταία ενεργοποιημένη με IRIS.Μπορώ να προσθέσω στην Εθνική δεύτερο νούμερο το οποίο είναι του πατέρα μου; που θα το δηλώσω ακριβώς; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts