JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 Ξέρει κανείς αν σε αντικατάσταση χρεωστικής κάρτας στη δίνουν αμέσως στο κατάστημα στην εθνική; όχι στην στέλνουν ταχυδρομικά, μόνο στην Πειραιώς και στην Euro bank στην δίνουν άμεσα στο κατάστημα. Παράθεση θελουμε φετος απεριοριστα data σε ολους τους παροχους κινητης τηλεφωνιας στην Ελλαδα για ολο το καλοκαιρι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themask Δημ. January 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 Καλησπέρα, Έχω μία ερώτηση λίγο περίπλοκη. Έχω δύο πιστωτικές κάρτες της ALPHA BANK. Μία VISA και μία Mastercard τις οποίες έχω γύρω στα 13 χρόνια τώρα. Οι κάρτες πληρωνόντουσαν κανονικά πάντα και δεν είχαν μείνει ποτέ απλήρωτες. Πάμε λοιπόν τώρα στο περίπλοκο της υπόθεσης. Τέλη του 2010 είχα φύγει στο εξωτερικό και ξαναγύρισα τώρα το 2017. Το ότι έιχα φύγει στο εξωτερικό ΔΕΝ το γνωστοποίησα στην τράπεζα διότι δεν ήθελα να μπλέξω σε κάποια διαδικασία να μου ακυρωθούν οι κάρτες κτλ. Πλήρωνα κανονικά τους λογαριασμούς μου και δεν είχα αφήσει ποτέ απλήρωτο κάποιο λογαριασμό. Το θέμα τώρα είναι πως τώρα που γύρισα θέλω να κάνω κάποιες αλλαγές στα προσωπικά μου στοιχεία όπως διεύθυνση κατοικίας, τηλέφωνο κτλ. Πιστεύω όμως πως αν πάω σε κάποιο κατάστημα να κάνω τις αλλαγές αυτές θα μου ζητήσουν σίγουρα εκκαθαριστικό εφορίας ή κάποιο λογαριασμό ΔΕΚΟ διότι έχω να καταθέσω τέτοια στοιχεία από την εποχή που είχα παραλάβει τις κάρτες. Εκκαθαριστικό μπορώ να καταθέσω αλλά είναι μηδενικό. Είμαι ελέυθερός επαγγελματίας ως προγραμματιστής αλλα οι δουλειές που αναλαμβάνω είναι 100% μόνο στο εξωτερικό και στην Ελλάδα δεν εμφανίζω εισοδήματα. Φορολογούμαι κανονικά στο εξωτερικό αλλά για λόγους που έχουν να κάνουν με το μπάχαλο κράτος μας δεν θέλω να παρουσιάσω εισοδήματα από το εξωτερικό στην τράπεζα. Οπότε το μηδενικό εκκαθαριστικο είναι για εμένα 100% μονόδρομος. Επίσης αν μου ζητηθεί λογαριασμός ΔΕΚΟ δεν έχω λογαριασμό ΔΕΚΟ στο όνομά μου διότι φιλοξενούμαι σε σπίτι των γονέων μου όπου οι λογαριασμοί τρέχουν στο όνομά των γονέων μου. α.) Υπάρχει περίπτωση η τράπεζα να μου ακυρώσει τις πιστωτικές κάρτες μου που έχω τόσα χρόνια εάν τους πάω μηδενικό εκκαθαριστικό και εάν δεν μπορέσω να τους προσκομίσω κάποιο λογαριασμό ΔΕΚΟ; Το μηδενικό εκκαθαριστικό αυτομάτως σημαίνει και ακύρωση κάρτας; Το εκκαθαριστικό με εισόδημα απ'ότι ξέρω απαιτείται μόνο κατά την αίτηση της κάρτας και η σύμβαση δεν λέει τι γίνεται σε περίπτωση μηδενικού εκκαθαριστικού. β.) Υπάρχει περίπτωση να μου μειωθέι το πιστωτικό όριο; Η κάθε κάρτα έχει πιστωτικό όριο 2000 Ευρώ. γ.) Υπάρχει περίπτωση να μην μου ανανεωθούνε οι πιστωτικές κάρτες όταν έρθει η ημερομηνία λήξεώς τους; Θέλω να αλλάξω οποσδήποτε τα στοιχεία επικοινωνίας όπως διευθνυνση κατοικίας κτλ αλλα πιστεύω πως θα μπλέξω άσχημα με την ελληνική γραφειοκρατία. Έχει κανείς άλλος κάποια παρόμεια εμπειρία; Παρακαλώ μόνο σοβαρές απαντήσεις και όχι σχόλια του τύπου "τι γύρισες πίσω στην Ελλάδα" κτλ. Φιλικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. January 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 Καλησπέρα, Έχω μία ερώτηση λίγο περίπλοκη. Έχω δύο πιστωτικές κάρτες της ALPHA BANK. Μία VISA και μία Mastercard τις οποίες έχω γύρω στα 13 χρόνια τώρα. Οι κάρτες πληρωνόντουσαν κανονικά πάντα και δεν είχαν μείνει ποτέ απλήρωτες. Πάμε λοιπόν τώρα στο περίπλοκο της υπόθεσης. Τέλη του 2010 είχα φύγει στο εξωτερικό και ξαναγύρισα τώρα το 2017. Το ότι έιχα φύγει στο εξωτερικό ΔΕΝ το γνωστοποίησα στην τράπεζα διότι δεν ήθελα να μπλέξω σε κάποια διαδικασία να μου ακυρωθούν οι κάρτες κτλ. Πλήρωνα κανονικά τους λογαριασμούς μου και δεν είχα αφήσει ποτέ απλήρωτο κάποιο λογαριασμό. Το θέμα τώρα είναι πως τώρα που γύρισα θέλω να κάνω κάποιες αλλαγές στα προσωπικά μου στοιχεία όπως διεύθυνση κατοικίας, τηλέφωνο κτλ. Πιστεύω όμως πως αν πάω σε κάποιο κατάστημα να κάνω τις αλλαγές αυτές θα μου ζητήσουν σίγουρα εκκαθαριστικό εφορίας ή κάποιο λογαριασμό ΔΕΚΟ διότι έχω να καταθέσω τέτοια στοιχεία από την εποχή που είχα παραλάβει τις κάρτες. Εκκαθαριστικό μπορώ να καταθέσω αλλά είναι μηδενικό. Είμαι ελέυθερός επαγγελματίας ως προγραμματιστής αλλα οι δουλειές που αναλαμβάνω είναι 100% μόνο στο εξωτερικό και στην Ελλάδα δεν εμφανίζω εισοδήματα. Φορολογούμαι κανονικά στο εξωτερικό αλλά για λόγους που έχουν να κάνουν με το μπάχαλο κράτος μας δεν θέλω να παρουσιάσω εισοδήματα από το εξωτερικό στην τράπεζα. Οπότε το μηδενικό εκκαθαριστικο είναι για εμένα 100% μονόδρομος. Επίσης αν μου ζητηθεί λογαριασμός ΔΕΚΟ δεν έχω λογαριασμό ΔΕΚΟ στο όνομά μου διότι φιλοξενούμαι σε σπίτι των γονέων μου όπου οι λογαριασμοί τρέχουν στο όνομά των γονέων μου. α.) Υπάρχει περίπτωση η τράπεζα να μου ακυρώσει τις πιστωτικές κάρτες μου που έχω τόσα χρόνια εάν τους πάω μηδενικό εκκαθαριστικό και εάν δεν μπορέσω να τους προσκομίσω κάποιο λογαριασμό ΔΕΚΟ; Το μηδενικό εκκαθαριστικό αυτομάτως σημαίνει και ακύρωση κάρτας; Το εκκαθαριστικό με εισόδημα απ'ότι ξέρω απαιτείται μόνο κατά την αίτηση της κάρτας και η σύμβαση δεν λέει τι γίνεται σε περίπτωση μηδενικού εκκαθαριστικού. β.) Υπάρχει περίπτωση να μου μειωθέι το πιστωτικό όριο; Η κάθε κάρτα έχει πιστωτικό όριο 2000 Ευρώ. γ.) Υπάρχει περίπτωση να μην μου ανανεωθούνε οι πιστωτικές κάρτες όταν έρθει η ημερομηνία λήξεώς τους; Θέλω να αλλάξω οποσδήποτε τα στοιχεία επικοινωνίας όπως διευθνυνση κατοικίας κτλ αλλα πιστεύω πως θα μπλέξω άσχημα με την ελληνική γραφειοκρατία. Έχει κανείς άλλος κάποια παρόμεια εμπειρία; Παρακαλώ μόνο σοβαρές απαντήσεις και όχι σχόλια του τύπου "τι γύρισες πίσω στην Ελλάδα" κτλ. Φιλικά Ρωτησε τηλεφωνικα αν χρειάζεται εκκαθαριστικό ή απλα βεβαιωση που να γραφει διυθυνση και ΑΦΜ Λογαριασμο ΔΕΗ για το σπιτι που μενεις θελουν, δεν πειραζει σε ποιο ονομα ειναι. Αυτο ειναι σιγουρο, το εχω παει σε δυο τραπεζες στο ονομα του πατερα μου και για λογαριασμό δικο μου Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. January 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 Καλησπέρα, Έχω μία ερώτηση λίγο περίπλοκη. Έχω δύο πιστωτικές κάρτες της ALPHA BANK. Μία VISA και μία Mastercard τις οποίες έχω γύρω στα 13 χρόνια τώρα. Οι κάρτες πληρωνόντουσαν κανονικά πάντα και δεν είχαν μείνει ποτέ απλήρωτες. Πάμε λοιπόν τώρα στο περίπλοκο της υπόθεσης. Τέλη του 2010 είχα φύγει στο εξωτερικό και ξαναγύρισα τώρα το 2017. Το ότι έιχα φύγει στο εξωτερικό ΔΕΝ το γνωστοποίησα στην τράπεζα διότι δεν ήθελα να μπλέξω σε κάποια διαδικασία να μου ακυρωθούν οι κάρτες κτλ. Πλήρωνα κανονικά τους λογαριασμούς μου και δεν είχα αφήσει ποτέ απλήρωτο κάποιο λογαριασμό. Το θέμα τώρα είναι πως τώρα που γύρισα θέλω να κάνω κάποιες αλλαγές στα προσωπικά μου στοιχεία όπως διεύθυνση κατοικίας, τηλέφωνο κτλ. Πιστεύω όμως πως αν πάω σε κάποιο κατάστημα να κάνω τις αλλαγές αυτές θα μου ζητήσουν σίγουρα εκκαθαριστικό εφορίας ή κάποιο λογαριασμό ΔΕΚΟ διότι έχω να καταθέσω τέτοια στοιχεία από την εποχή που είχα παραλάβει τις κάρτες. Εκκαθαριστικό μπορώ να καταθέσω αλλά είναι μηδενικό. Είμαι ελέυθερός επαγγελματίας ως προγραμματιστής αλλα οι δουλειές που αναλαμβάνω είναι 100% μόνο στο εξωτερικό και στην Ελλάδα δεν εμφανίζω εισοδήματα. Φορολογούμαι κανονικά στο εξωτερικό αλλά για λόγους που έχουν να κάνουν με το μπάχαλο κράτος μας δεν θέλω να παρουσιάσω εισοδήματα από το εξωτερικό στην τράπεζα. Οπότε το μηδενικό εκκαθαριστικο είναι για εμένα 100% μονόδρομος. Επίσης αν μου ζητηθεί λογαριασμός ΔΕΚΟ δεν έχω λογαριασμό ΔΕΚΟ στο όνομά μου διότι φιλοξενούμαι σε σπίτι των γονέων μου όπου οι λογαριασμοί τρέχουν στο όνομά των γονέων μου. α.) Υπάρχει περίπτωση η τράπεζα να μου ακυρώσει τις πιστωτικές κάρτες μου που έχω τόσα χρόνια εάν τους πάω μηδενικό εκκαθαριστικό και εάν δεν μπορέσω να τους προσκομίσω κάποιο λογαριασμό ΔΕΚΟ; Το μηδενικό εκκαθαριστικό αυτομάτως σημαίνει και ακύρωση κάρτας; Το εκκαθαριστικό με εισόδημα απ'ότι ξέρω απαιτείται μόνο κατά την αίτηση της κάρτας και η σύμβαση δεν λέει τι γίνεται σε περίπτωση μηδενικού εκκαθαριστικού. β.) Υπάρχει περίπτωση να μου μειωθέι το πιστωτικό όριο; Η κάθε κάρτα έχει πιστωτικό όριο 2000 Ευρώ. γ.) Υπάρχει περίπτωση να μην μου ανανεωθούνε οι πιστωτικές κάρτες όταν έρθει η ημερομηνία λήξεώς τους; Θέλω να αλλάξω οποσδήποτε τα στοιχεία επικοινωνίας όπως διευθνυνση κατοικίας κτλ αλλα πιστεύω πως θα μπλέξω άσχημα με την ελληνική γραφειοκρατία. Έχει κανείς άλλος κάποια παρόμεια εμπειρία; Παρακαλώ μόνο σοβαρές απαντήσεις και όχι σχόλια του τύπου "τι γύρισες πίσω στην Ελλάδα" κτλ. Φιλικά Δεν θα εχεις προβλημα με ανανεωσεις καρτων/πιστωτιο οριο κτλ. Με μια υπευθενη δηλωση του ατομου που σε φιλοξενει και που εμφανιζεται στον λογαριαμο ΔΕΚΟ που θα προσκομισεις στην τραπεζα εισαι καλυμμενος. Παντως σε αλλη τραπεζα που εκανα την ιδια διαδικασια και σε ερωτηση του υπαλληλου εαν εργαζομαι και απαντησα "ανεργος" ,μου ζητησαν Βεβαιωση απο ΟΑΕΔ.Αυτο εχει σχεση με το μηδενικο εκκαθαριστικο. Σε γενικες γραμμες δεν θα εχεις προβλημα,τους νοιαζει πιο πολυ η "σχεση" που εχεις με την τραπεζα καταθεσεις,δανεια κτλ παρα το εκκαθαριστικο εφοριας. Παντως πριν ξεκινησεις να πας στην τραπεζα παρε ενα τηλ στην εξυπηρετηση πελατων και δες στο site της alpha "Απαιτουμενα Εγγραφα Πιστοποιησης Ταυτοτητας" Ενημερωσε μας να μαθουμε και εμεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. January 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 Καλησπέρα, Έχω μία ερώτηση λίγο περίπλοκη. Έχω δύο πιστωτικές κάρτες της ALPHA BANK. Μία VISA και μία Mastercard τις οποίες έχω γύρω στα 13 χρόνια τώρα. Οι κάρτες πληρωνόντουσαν κανονικά πάντα και δεν είχαν μείνει ποτέ απλήρωτες. Πάμε λοιπόν τώρα στο περίπλοκο της υπόθεσης. Τέλη του 2010 είχα φύγει στο εξωτερικό και ξαναγύρισα τώρα το 2017. Το ότι έιχα φύγει στο εξωτερικό ΔΕΝ το γνωστοποίησα στην τράπεζα διότι δεν ήθελα να μπλέξω σε κάποια διαδικασία να μου ακυρωθούν οι κάρτες κτλ. Πλήρωνα κανονικά τους λογαριασμούς μου και δεν είχα αφήσει ποτέ απλήρωτο κάποιο λογαριασμό. Το θέμα τώρα είναι πως τώρα που γύρισα θέλω να κάνω κάποιες αλλαγές στα προσωπικά μου στοιχεία όπως διεύθυνση κατοικίας, τηλέφωνο κτλ. Πιστεύω όμως πως αν πάω σε κάποιο κατάστημα να κάνω τις αλλαγές αυτές θα μου ζητήσουν σίγουρα εκκαθαριστικό εφορίας ή κάποιο λογαριασμό ΔΕΚΟ διότι έχω να καταθέσω τέτοια στοιχεία από την εποχή που είχα παραλάβει τις κάρτες. Εκκαθαριστικό μπορώ να καταθέσω αλλά είναι μηδενικό. Είμαι ελέυθερός επαγγελματίας ως προγραμματιστής αλλα οι δουλειές που αναλαμβάνω είναι 100% μόνο στο εξωτερικό και στην Ελλάδα δεν εμφανίζω εισοδήματα. Φορολογούμαι κανονικά στο εξωτερικό αλλά για λόγους που έχουν να κάνουν με το μπάχαλο κράτος μας δεν θέλω να παρουσιάσω εισοδήματα από το εξωτερικό στην τράπεζα. Οπότε το μηδενικό εκκαθαριστικο είναι για εμένα 100% μονόδρομος. Επίσης αν μου ζητηθεί λογαριασμός ΔΕΚΟ δεν έχω λογαριασμό ΔΕΚΟ στο όνομά μου διότι φιλοξενούμαι σε σπίτι των γονέων μου όπου οι λογαριασμοί τρέχουν στο όνομά των γονέων μου. α.) Υπάρχει περίπτωση η τράπεζα να μου ακυρώσει τις πιστωτικές κάρτες μου που έχω τόσα χρόνια εάν τους πάω μηδενικό εκκαθαριστικό και εάν δεν μπορέσω να τους προσκομίσω κάποιο λογαριασμό ΔΕΚΟ; Το μηδενικό εκκαθαριστικό αυτομάτως σημαίνει και ακύρωση κάρτας; Το εκκαθαριστικό με εισόδημα απ'ότι ξέρω απαιτείται μόνο κατά την αίτηση της κάρτας και η σύμβαση δεν λέει τι γίνεται σε περίπτωση μηδενικού εκκαθαριστικού. β.) Υπάρχει περίπτωση να μου μειωθέι το πιστωτικό όριο; Η κάθε κάρτα έχει πιστωτικό όριο 2000 Ευρώ. γ.) Υπάρχει περίπτωση να μην μου ανανεωθούνε οι πιστωτικές κάρτες όταν έρθει η ημερομηνία λήξεώς τους; Θέλω να αλλάξω οποσδήποτε τα στοιχεία επικοινωνίας όπως διευθνυνση κατοικίας κτλ αλλα πιστεύω πως θα μπλέξω άσχημα με την ελληνική γραφειοκρατία. Έχει κανείς άλλος κάποια παρόμεια εμπειρία; Παρακαλώ μόνο σοβαρές απαντήσεις και όχι σχόλια του τύπου "τι γύρισες πίσω στην Ελλάδα" κτλ. Φιλικά Θα σου πρότεινα να επικοινωνήσεις με την τράπεζα και να θέσεις και σε αυτούς τις απορίες σου. Η τράπεζα πρωτίστως σε βλέπει ως πελάτη, και εφόσον είσαι "καλός" δεν θέλει χωρίς λόγο να σε διώξει. Σχεδόν σίγουρα θα σου ζητήσουν εκκαθαριστικό, γιατί υποχρεώνονται (και δικαίως) να τηρούν επικαιροποιημένα στοιχεία των πελατών τους, ειδικά για δάνεια, κάρτες, κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 Ζητα ηλεκτρονικη αποστολη λογαριασμων και μην μπλεκεις με αλλαγες στοιχειων Γινεται πανευκολα μεσω web banking Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. January 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 Ζητα ηλεκτρονικη αποστολη λογαριασμων και μην μπλεκεις με αλλαγες στοιχειων Γινεται πανευκολα μεσω web banking Για να κανεις e-banking θα σου ζητησουν τα ιδια ..... Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. January 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 Κι εγώ δε νομίζω ότι έχεις πρόβλημα . Δεν τίθεται θέμα να σου ακυρώσουν τις κάρτες . Μείωση πιστωτικού ορίου ίσως γίνει αν και μικρή πιθανότητα πιστεύω . Όπως και να χει πρέπει οπωσδήποτε να κανείς επικαιροποίηση . Αν δεν κανείς και περάσουν κι αλλά χρόνια δεν αποκλείεται να μην ξανανεωθουν οι κάρτες . Το ίδιο ισχύει και με λογαριασμούς που γίνονται αδρανείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriska Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Δε θα επιλέξεις κανένα λογαριασμό. Ολοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί σου κρέμονται στο ΑΦΜ σου. Με βάση το ΑΦΜ θα χτίζεται το αφορολόγητο. Δε χρειάζεται δηλ να επιλέγεςι μόνο ένα λογαριασμό. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- κάποια στιγμή θα μας πούνε να δηλώσουμε κάποιον αριθμό λογαριασμου και με βάση για αυτό θα αποδιδεται το αφορολόγητο! ακόμα δεν ξέρουμε τι παίζει. όσο για τις πιστωτικές κάρτες δεν ξέρω τίποτα. καλύτερα με την χρεωστική κάρτα που συνδέεται με λογαριασμό τώρα για την πιστωτική δεν έχω ιδέα! , σήμερα βγήκε διευκρίνιση για το εφκα θα Έρχεται κάθε μήνα και θα υπολογίζεται με βάση το εισόδημα του 2015 για το πρώτο εξάμηνο μετά από το επόμενο εξάμηνο θα κοιτάνε την διαφορά με το εισόδημα στο 2016 , απλά δεν υπάρχει! μιλάμε θα ξεφραγκωθει ο κόσμος! επίσης υπολογίζεται επι 26.50,% επί του εισοδηματος του 2015 ! . Δε θα επιλέξεις κανένα λογαριασμό. Ολοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί σου κρέμονται στο ΑΦΜ σου. Με βάση το ΑΦΜ θα χτίζεται το αφορολόγητο. Δε χρειάζεται δηλ να επιλέγεςι μόνο ένα λογαριασμό. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε χρεωστική καρτα εθνικης υπαρχουν 2 λογαριασμοι συνδεμενοι. Οταν πληρωνω με την καρτα, πως θα επιλεξω απο ποιον απ τους 2 να τραβηξει χρηματα? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Δε θα επιλέξεις κανένα λογαριασμό. Ολοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί σου κρέμονται στο ΑΦΜ σου. Με βάση το ΑΦΜ θα χτίζεται το αφορολόγητο. Δε χρειάζεται δηλ να επιλέγεςι μόνο ένα λογαριασμό. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δεν ρωτησα εγω, να διαβαζεις καλυτερα Αν το POS είναι της τραπεζας που έχεις τη κάρτα συνήθως υπάρχει η επιλογή να διαλέξεις. π.χ. όταν κάνω αγορές με χρεωστική σε POS της Εθνικής μου δινει την επιλογή μεταξύ των λογαριασμών μου και με ρωτάνε ποιον θέλω να χρεωσω. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- i-bank Alert σε εταιρικό λογαριασμό υπάρχει; Δωρεάν σε e-mail; Επίσης. Ποια η διαδικασία για να μεταφέρω πόντους Alpha bonus σε άλλον κάτοχο κάρτας bonus ; Το είχα ρωτήσει και εγω και μου είπαν ότι ακόμα δεν υποστηρίζονται οι εταιρικοί λογαριασμοί. Αν όμως ο λογαριασμός είναι ελ. επαγγελματία μπορείς να έχεις alerts. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Ξερει κανεις τι σημαινει το "S-VISA" που εχω δει στα αποκομματα POS της Εθνικης ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Ξερει κανεις τι σημαινει το "S-VISA" που εχω δει στα αποκομματα POS της Εθνικης ; μην πως είναι από το secure ? το s? Παράθεση θελουμε φετος απεριοριστα data σε ολους τους παροχους κινητης τηλεφωνιας στην Ελλαδα για ολο το καλοκαιρι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Ζητα ηλεκτρονικη αποστολη λογαριασμων και μην μπλεκεις με αλλαγες στοιχειων Γινεται πανευκολα μεσω web banking Η εικαιροποιηση στοιχείων ουδεμία σχέση έχει με αυτό που λες Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Η εικαιροποιηση στοιχείων ουδεμία σχέση έχει με αυτό που λες Κι όμως έχει απόλυτη σχέση αυτό που λέει. Γιατί πολύ απλά αν η αποστολή λογαριασμών πάψει να είναι σε χαρτί και γίνεται ηλεκτρονικά στην προκειμένη, δεν χρειάζεται να περάσει το κατώφλι της τράπεζας με ένα πάκο χαρτιά στο χέρι. Έχω τουλάχιστον 5 χρόνια να δώσω το οποιοδήποτε χαρτί για "επικαιροποιήσεις" σε οποιαδήποτε από τις 3 τράπεζες που είμαι πελάτης έχοντας πάρει τα κατάλληλα μέτρα ανάλογα με αυτό που προτάθηκε). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Κι όμως έχει απόλυτη σχέση αυτό που λέει. Γιατί πολύ απλά αν η αποστολή λογαριασμών πάψει να είναι σε χαρτί και γίνεται ηλεκτρονικά στην προκειμένη, δεν χρειάζεται να περάσει το κατώφλι της τράπεζας με ένα πάκο χαρτιά στο χέρι. Έχω τουλάχιστον 5 χρόνια να δώσω το οποιοδήποτε χαρτί για "επικαιροποιήσεις" σε οποιαδήποτε από τις 3 τράπεζες που είμαι πελάτης έχοντας πάρει τα κατάλληλα μέτρα ανάλογα με αυτό που προτάθηκε). Ευτυχως που υπαρχουν και καποιοι που καταλαβαινουν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Ευτυχως που υπαρχουν και καποιοι που καταλαβαινουν. Κακώς αντιδράς σαν να θίχτηκες, γιατί όλες οι συμβουλές που δόθηκαν και δεν συμφωνούν με τη δική σου, βασίζονται στην υφιστάμενη πλέον υποχρέωση των τραπεζών (βάσει νόμου) να τηρούν επικαιροποιημένα στοιχεία των πελατών τους. Δεν είναι ασυνήθιστο σε οποιαδήποτε συναλλαγή (ακόμη και ηλεκτρονική) να επικοινωνήσουν με τον πελάτη και να ζητήσουν την παροχή επικαιροποιημένων αποδεικτικών για την ολοκληρωσή της. Θα ήταν παράλογο εκ μέρους όσων τους έχει συμβεί να μην το επισημάνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Μην εξάπτεστε. Οι τράπεζες είναι υποχρεωμένες να έχουν επικαιροποιημένα τα στοιχεία των πελατών και μπορούν να σου αρνηθούν οποιαδήποτε συναλλαγή αν δεν τους τα παρέχεις. Στην πράξη όμως, δεν παγώνουν τις τυπικές συναλλαγές με χρήμα (καταθέσεις, αναλήψεις, πληρωμές) αλλά μόνο αυτές που έχουν να κάνουν με ενεργοποίηση άλλης υπηρεσίας. Αν δεν έχεις π.χ. ebanking και θέλεις να κάνεις πιθανότατα θα σου ζητήσουν επικαιροποίηση. Σε εμένα όταν συγχωνεύθηκε το ΤΤ με την Eurobank εμφανίστηκε στο ebanking της Eurobank ο λογαριασμός μου του ΤΤ με το υπόλοιπό του, πλην όμως δεν μπορώ να κάνω καμιά κίνηση σε αυτόν το λογαριασμό αν δεν επικαιροποιήσω τα στοιχεία του. Στον άλλο λογαριασμό κάνω κανονικά όλες τις κινήσεις. Σε ότι αφορά την κάρτα, είναι πολύ πιθανό να στην κόψουν για οποιοδήποτε λόγο, μου έχει τύχει να μου την κόψουν ενώ πλήρωνα κανονικά και δεν μου την επανέκδοσαν ποτέ (ήταν βέβαια το 2012 που οι τράπεζες δεν είχαν σάλιο). Αν μπορέσεις να κάνεις δουλειά με λογαριασμό ΔΕΚΟ, μπορείς να δώσεις αυτόν του πατέρα σου εφόσον σε φιλοξενεί, γίνεται αυτό. Αλλά πιστεύω ότι θα σου ζητήσουν εκκαθαριστικό. Επομένως άστα όπως είναι μέχρι να εμφανίσεις εισόδημα και το αλλάζεις μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Παιδιά δεν έχετε καταλάβει κάτι: καθόλου δεν με ενδιαφέρει τι "υποχρεώσεις" έχουν αναλάβει οι τράπεζες. Κακώς τις ανέλαβαν και κακώς τις αποδέχτηκαν! Εγώ θα κοιτάζω την πάρτη μου και πως θα τις αποφύγω γιατί έχω πολύ σοβαρότερα πράγματα και προβλήματα να ασχοληθώ από το να τις "ενημερώνω" κάθε τρεις και λίγο για να μη στεναχωρήσουν το Στουρνάρα. Ε σε αυτό βοηθάνε τα τεχνάσματα που προτείναμε. Κοιτάξτε το συμφέρον σας, πως θα κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη και πως θα επιβιώσετε ακόμα και αφήστε κατά μέρος τις "κορεκτίλες'... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Συμφωνω απολυτα. Αυτο με την επικαιροποιηση των στοιχειων καθε λιγο εχει καταντησει αηδια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis4 Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 (edited) Υπάρχει πάντα η, αυξημένη, πιθανότητα να μην σου ανανεώσει η τράπεζα το όριο της πιστωτικής σου κάρτας από την στιγμή που δεν γνωρίζει την τρέχουσα πιστοληπτική σου δυνατότητα. Και ειδικά όταν η έκδοση της κάρτας σου έγινε πριν από μια δεκαετία και βάλε. Όσο για την επικαιροποίηση των στοιχείων σου φαντάσου να πήγαινε οποιοσδήποτε στην τράπεζα, να δήλωνε το δικό σου όνομα και τα δικά σου στοιχεία και έβγαζε πχ κάποιο δάνειο..τι θα έλεγες τότε..κάποτε άνοιγε λογαριασμός μόνο με ένα όνομα και τώρα ψάχνει ο κόσμος τρόπονα αποδείξει ότι ο λογαριασμός αυτός τους ανήκει..υπάρχουν πολλοί λόγοι λοιπόν για να κάνει κάποιος επικαιροποίηση στοιχείων..δεν είναι μόνο η ευθύνη ελέγχου που έχουν αναλάβει οι τράπεζες.. Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited February 1, 2017 by evripidis4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CptBill Δημ. February 1, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Τα φωτα σας. Σε πιστωτικη καρτα με οριο €1500 και καμια οφειλη. Εκανα αγορα μεσω Κωτσοβολου οικιακη συσκευη κοστους 1000 ευρω με 36 ατοκες δοσεις δηλαδη 27,77 ευρω ανα δοση. Εγινε ακυρωση της παραγγελιας αφου ο Κωτσοβολος δεν μπορουσε να παραδώσει σε ευλογο χρονο. Το αποτελεσμα ειναι η ακυρωση να φαινεται στη καρτα μου ως χρεωση κωτσοβολος δοσγ 1/36 27,77 ευρω και πιστωση 1/36 27,77 ευρω. Δηλαδη αυτο θα τρεχει για 35 ακομα μηνες. Το αποτελεσμα ειναι το συνολικο ποσο δοσεων να εχει δεσμευσει τη καρτα και να μην εχω πλεον αρκετο υπολοιπο για οποιαδηποτε αλλαγη με δοσεις ξανα. Καμια ιδεα; Παράθεση - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Υπάρχει πάντα η, αυξημένη, πιθανότητα να μην σου ανανεώσει η τράπεζα το όριο της πιστωτικής σου κάρτας από την στιγμή που δεν γνωρίζει την τρέχουσα πιστοληπτική σου δυνατότητα. Και ειδικά όταν η έκδοση της κάρτας σου έγινε πριν από μια δεκαετία και βάλε. Όσο για την επικαιροποίηση των στοιχείων σου φαντάσου να πήγαινε οποιοσδήποτε στην τράπεζα, να δήλωνε το δικό σου όνομα και τα δικά σου στοιχεία και έβγαζε πχ κάποιο δάνειο..τι θα έλεγες τότε..κάποτε άνοιγε λογαριασμός μόνο με ένα όνομα και τώρα ψάχνει ο κόσμος τρόπονα αποδείξει ότι ο λογαριασμός αυτός τους ανήκει..υπάρχουν πολλοί λόγοι λοιπόν για να κάνει κάποιος επικαιροποίηση στοιχείων..δεν είναι μόνο η ευθύνη ελέγχου που έχουν αναλάβει οι τράπεζες.. Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πιστευω οτι οσο η καρτα πληρωνεται στην ωρα της, δηλαδη η τραπεζα βγαζει το κερδος της απο τις προμηθειες, και δεν μενει απληρωτη ωστε η τραπεζα να φοβαται οτι θα φαει φεσι δεν προκειται ποτε να ΜΗΝ ανανεωσει το πιστωτικο οριο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Το αποτελεσμα ειναι το συνολικο ποσο δοσεων να εχει δεσμευσει τη καρτα και να μην εχω πλεον αρκετο υπολοιπο για οποιαδηποτε αλλαγη με δοσεις ξανα. Καμια ιδεα; Δυστυχώς μάλλον έμπλεξες... Το έχω ξαναδιαβάσει και νομίζω έχει αναφερθεί και εδώ μέσα κάπου. Από όσο θυμάμαι δεν υπάρχει τρόπος πλήρους επίλυσης. Η κάρτα σου -πρακτικά- αχρηστεύθηκε για τα επόμενα 3 χρόνια. Λέω "πρακτικά" γιατί το πιστωτικό της όριο θα ανεβαίνει, αλλά αργά και σταδιακά. Μίλα με την τράπεζα και το μαγαζί πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 Έκανα πληρωμή βεβαιωμένων οφειλών Δ.Ο.Υ. με το alpha wallet με χρήση κάρτας diners (alpha bank) και ενώ θα έπρεπε να πάρω ως επιστροφή το 1% του ποσού της συναλλαγής ως "Shop&Win euros", δεν πιστώθηκε τίποτα στην κάρτα. Έχει κάνει κάποιος αντίστοιχη συναλλαγή με επιτυχή πίστωση των "Shop&Win euros" ; Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 Έκανα πληρωμή βεβαιωμένων οφειλών Δ.Ο.Υ. με το alpha wallet με χρήση κάρτας diners (alpha bank) και ενώ θα έπρεπε να πάρω ως επιστροφή το 1% του ποσού της συναλλαγής ως "Shop&Win euros", δεν πιστώθηκε τίποτα στην κάρτα. Έχει κάνει κάποιος αντίστοιχη συναλλαγή με επιτυχή πίστωση των "Shop&Win euros" ; Στους όρους του προγραμματος λέει Στις Υπαγόμενες Συναλλαγές πε- ριλαμβάνονται όλες οι αγορές με Κάρτα αξίας άνω του ενός (1) ευρώ , συμπεριλαμβανομένων συναλλαγών εντός καταστη - μάτων , τηλεφωνικών αγορών , συναλλαγών μέσω διαδικτύου (internet) και συναλλαγών παγίων εντολών πληρωμών . Οι αναλή - ψεις μετρητών οποιασδήποτε μορφής , η εξόφληση υπολοίπου ή μέρους υπολοίπου της Κάρτας , η πληρωμή ετήσιας συνδρομής καθώς και τόκων ή εξόδων καθώς και πληρωμές δημοσίων οργα - νισμών , όπως ενδεικτικά ∆ΟΥ , ΙΚΑ, δεν υπάγονται στις Υπαγόμε - νες Συναλλαγές . http://www.alphabankcards.gr/Portals/2/ShopWin_terms.pdf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. February 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2017 Στους όρους του προγραμματος λέει Στις Υπαγόμενες Συναλλαγές πε- ριλαμβάνονται όλες οι αγορές με Κάρτα αξίας άνω του ενός (1) ευρώ , συμπεριλαμβανομένων συναλλαγών εντός καταστη - μάτων , τηλεφωνικών αγορών , συναλλαγών μέσω διαδικτύου (internet) και συναλλαγών παγίων εντολών πληρωμών . Οι αναλή - ψεις μετρητών οποιασδήποτε μορφής , η εξόφληση υπολοίπου ή μέρους υπολοίπου της Κάρτας , η πληρωμή ετήσιας συνδρομής καθώς και τόκων ή εξόδων καθώς και πληρωμές δημοσίων οργα - νισμών , όπως ενδεικτικά ∆ΟΥ , ΙΚΑ, δεν υπάγονται στις Υπαγόμε - νες Συναλλαγές . http://www.alphabankcards.gr/Portals/2/ShopWin_terms.pdf βγάλε μια χρεωστική κάρτα American express και και θα μαζεύεις κανονικά bonus σε πληρωμή οφειλών στην εφορία, το έχω δοκιμάσει. Παράθεση θελουμε φετος απεριοριστα data σε ολους τους παροχους κινητης τηλεφωνιας στην Ελλαδα για ολο το καλοκαιρι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts