testatos Δημ. 22 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαΐου 11 ώρες πριν, Nikos_s3 said: φέτος η alpha με χρέωσε συνδρομή στην platinum 80 ευρώ. Έχει γίνει και τα προηγούμενα 2 χρόνια αυτό, όπου εξηγούσα ότι είναι δωρεάν εφόρου ζωής λόγω συνέχειας της AMEX Premium (από εποχή 2008) , καθώς και μεγάλου τζίρου, όπου και τελικά γινόταν αντιλογισμός της χρέωσης. Φέτος , εδώ και 15 μέρες που έχω καλέσει στην εξυπηρέτηση...δεν έχουμε νέα ακόμα....alpha κλασικά ΓΤΠΚ. Πλάκα που θα έχει αν δεν τα πιστώσουν..... Γιατί δεν στέλνεις στην φόρμα παραπόνων αντί για την εξυπηρέτηση; Πιστευώ θα λειτουργήσει πιο " γρήγορα " 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. 22 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαΐου μόλις έστειλα και στην φόρμα επικοινωνίας....για να δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. 22 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαΐου (edited) On 21/5/2026 at 9:13 ΠΜ, takpanos said: Γενάρη μου έρχεται η dual της εθνικής οπου ποτέ δεν ενεργοποιώ. Απρίλη γίνεται χρέωση 6 ευρω σαν υπηρεσια. Αμέσως κανω αίτημα ακύρωσης dual και αίτημα αντιλογισμου. Αίτημα απλής χρεωστικής. Ο φοβερός υπάλληλος μου βγάζει εκτος της απλής χρεωστικης...και την dual ξανα την οποια βλεπω προχτές μεσα στο internet banking!!!!!! Ξανα λοιπόν ακύρωση dual Χτες έγινε ο αντιλογισμος επιτέλους. Εν τω μεταξύ δε θα εχει καθόλου πλάκα να με ξαναχρεωσουν πάλι 6 ευρω που μου ξαναεβγαλαν dual!!! On 21/5/2026 at 9:13 ΠΜ, takpanos said: Για να δουμε Edited 22 Μαΐου by takpanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. 24 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαΐου On 21/5/2026 at 11:44 ΜΜ, Nikos_s3 said: φέτος η alpha με χρέωσε συνδρομή στην platinum 80 ευρώ. Έχει γίνει και τα προηγούμενα 2 χρόνια αυτό, όπου εξηγούσα ότι είναι δωρεάν εφόρου ζωής λόγω συνέχειας της AMEX Premium (από εποχή 2008) , καθώς και μεγάλου τζίρου, όπου και τελικά γινόταν αντιλογισμός της χρέωσης. Φέτος , εδώ και 15 μέρες που έχω καλέσει στην εξυπηρέτηση...δεν έχουμε νέα ακόμα....alpha κλασικά ΓΤΠΚ. Πλάκα που θα έχει αν δεν τα πιστώσουν..... Πέρυσι ήταν η πρώτη χρονιά που με χρέωσε και εμένα η alpha bank συνδρομή για την energy, μετά από αίτημα έγινε ο αντιλογισμός. Ελπίζω φέτος να μην έχουμε πάλι τα ίδια… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Νέα εφαρμογή Alpha Bank. Και αργή, και δύσχρηστη, και με UI kit απευθείας από το 2016 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 19 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 λεπτά πριν 1 ώρα πριν, paanos said: Νέα εφαρμογή Alpha Bank. Και αργή, και δύσχρηστη, και με UI kit απευθείας από το 2016 εμένα δεν έχει έρθει ακόμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts