nikos_kallithea Δημ. 30 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Απριλίου (edited) 56 minutes ago, ilka71 said: κάθε χρόνο;; Εεε τι νόμιζες και όχι μόνο αν υπάρχουν ας πούμε τρεις συνδικαιούχοι στον λογαριασμό 18€ τον χρόνο. Edited 30 Απριλίου by nikos_kallithea Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 30 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Απριλίου Just now, nikos_kallithea said: Εεε τι νόμιζες. μπορούμε να ακυρώσουμε την χρέωση για τους λογαριασμούς που θέλανε και εκεί να βάλουν μηνιαίο χαράτσι και θα τα παίρνουνε από την ανανέωση της κάρτας έλεος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 30 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Απριλίου 17 minutes ago, nikos_kallithea said: Εεε τι νόμιζες και όχι μόνο αν υπάρχουν ας πούμε τρεις συνδικαιούχοι στον λογαριασμό 18€ τον χρόνο. Δεν κατάλαβα , μια καρτα γινεται dual, για τον εναν δικαιουχο που η δικη του καρτα ληγει. Τι δουλειά εχουν να χρεωθούν οι αλλοι 2; Άλλωστε στην κάθε κάρτα συνδέεις ότι λογαριασμό θέλεις, είτε τον προσωπικό σου είτε κάποιον που είσαι συνδικαιούχος με άλλους. Απο που και ως που χρεωνονται οι αλλοι 2 για την 1 καρτα του τρίτου προσώπου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. 30 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Απριλίου 2 minutes ago, kmpatra said: Δεν κατάλαβα , μια καρτα γινεται dual, για τον εναν δικαιουχο που η δικη του καρτα ληγει. Τι δουλειά εχουν να χρεωθούν οι αλλοι 2; Άλλωστε στην κάθε κάρτα συνδέεις ότι λογαριασμό θέλεις, είτε τον προσωπικό σου είτε κάποιον που είσαι συνδικαιούχος με άλλους. Απο που και ως που χρεωνονται οι αλλοι 2 για την 1 καρτα του τρίτου προσώπου; Ολοι οι δικαιούχοι ενος λογαριασμού έχουν χρεωστική καρτα, δεν ειναι τρίτα πρόσωπα, ισα δικαιώματα εχουν, αναλυψη, κατάθεση πληρωμές κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 30 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Απριλίου Συμφωνοι. Είμαι σε κοινό λογαριασμό με τον αδελφό μου και τη μητέρα μου. Της μητερας λήγει τωρα, η δικη μου του χρόνου, του αδελφού πιο περα. Ετσι όπως το εγραψες μου φανηκε οτι θα χρεωθούν με τη μια και οι τρεις. Αν μας αφησουν να κανουμε το "κολπακι" (νεα debit-ακυρωση παλιας) για καιρο, θα την γλυτωνουμε κάπως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. 1 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαΐου On 3/4/2026 at 7:16 ΜΜ, takpanos said: Όχι Νικόλα. Δε χρεώνεται η dual πριν την ενεργοποιήσεις. Μου την έστειλαν Δεκέμβρη ή Γενάρη και δε μου εχει χρεωθεί τιποτα ακομα. Δε την ενεργοποίησα ποτε. Θα βγάλω απλή χρεωστικη Δε χρεώθηκε 6 ευρω αν δεν την εχει ενεργοποιήσει. Εγω δε χρεώθηκε τίποτα εδω και 2-3 μηνες που την εχω χωρις να την ενεργοποιήσω Μέσα απο το internet baking κανεις αιτηση για απλή χρεωστική. Δε την κανουν οι υπάλληλοι απο τη τράπεζα. Ετσι μου ειπαν σε κατάστημα και αρνήθηκαν να τη κανουν αυτοί. Δε χρεώνεσαι τα 6 ευρω της dual αν δεν την ενεργοποιήσεις Παιδιά τελικα ειχατε δίκιο. Εγω δε την ενεργοποίησα τον Γενάρη την dual οταν την εστειλαν και σημερα μου χρέωσαν 6 ευρω. Ειχα σκοπό κάποια στιγμη να βγάλω την απλή χρεωστική αλλα το άφησα γιατι βαριόμουν. Τώρα....ζητάω αντιλογισμο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 1 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαΐου 1 minute ago, takpanos said: Παιδιά τελικα ειχατε δίκιο. Εγω δε την ενεργοποίησα τον Γενάρη την dual οταν την εστειλαν και σημερα μου χρέωσαν 6 ευρω. Ειχα σκοπό κάποια στιγμη να βγάλω την απλή χρεωστική αλλα το άφησα γιατι βαριόμουν. Τώρα....ζητάω αντιλογισμο? Ακύρωση και αντιλογισμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 1 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαΐου ακυρώνεται η dual για να βγάλουμε μόνο απλή χρεωστική; σήμερα χρέωσαν 6 ευρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 1 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαΐου 13 minutes ago, ilka71 said: ακυρώνεται η dual για να βγάλουμε μόνο απλή χρεωστική; σήμερα χρέωσαν 6 ευρώ Ναι, ακυρώνεις την dual και ζητάς αντιλογισμό. Κάνεις αίτηση για απλή χρεωστική. Οι δύο διαδικασίες είναι ανεξάρτητες, και μπορούν να τρέξουν παράλληλα. Έχε υπόψη σου ότι η dual ήταν συνέχιση της παλιάς σου κάρτας, αλλά η νέα απλή χρεωστική που θα πάρεις δεν θα είναι. Τυχόν πάγιες πληρωμές ή άλλες ρυθμίσεις θα πρέπει να γίνουν εξαρχής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 1 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαΐου 18 minutes ago, minast said: Ναι, ακυρώνεις την dual και ζητάς αντιλογισμό. Κάνεις αίτηση για απλή χρεωστική. Οι δύο διαδικασίες είναι ανεξάρτητες, και μπορούν να τρέξουν παράλληλα. Έχε υπόψη σου ότι η dual ήταν συνέχιση της παλιάς σου κάρτας, αλλά η νέα απλή χρεωστική που θα πάρεις δεν θα είναι. Τυχόν πάγιες πληρωμές ή άλλες ρυθμίσεις θα πρέπει να γίνουν εξαρχής. όχι δεν έχουμε καμία πάγια στην παλιά. τίποτα μόνο σπάνια αναλήψεις 2 ώρες πριν, minast said: Ναι, ακυρώνεις την dual και ζητάς αντιλογισμό. Κάνεις αίτηση για απλή χρεωστική. Οι δύο διαδικασίες είναι ανεξάρτητες, και μπορούν να τρέξουν παράλληλα. Έχε υπόψη σου ότι η dual ήταν συνέχιση της παλιάς σου κάρτας, αλλά η νέα απλή χρεωστική που θα πάρεις δεν θα είναι. Τυχόν πάγιες πληρωμές ή άλλες ρυθμίσεις θα πρέπει να γίνουν εξαρχής. μου εξηγείς ποιες είναι οι διαδικασίες για τις 2 κινήσεις αυτές; γίνεται και online μέσω web banking; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου Για να καταλάβετε σε τί μπ... ζούμε, καθόμαστε και συζητάμε εδώ και στη βουλή για κάτι το οποίο είναι προφανώς παράνομο και παράλογο. Δεν είναι δυνατόν να ενεργοποιούν κάτι χρεώσιμο χωρίς τη συγκατάθεσή σου, και μετά να σου ζητούν να κάνεις μόνος σου όλη τη διαδικασία για την ακύρωση. Θα έπρεπε να γίνεται ακριβώς το αντίθετο. Αλλά οι τράπεζες είναι τα αγαπημένα παιδιά της κάθε κυβέρνησης βλέπετε, και οι φορείς που θα έπρεπε να προστατεύουν τους καταναλωτές σφυρίζουν αδιάφορα... 3 Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus -> Motorola moto g54 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου On 1/5/2026 at 9:11 ΜΜ, ilka71 said: όχι δεν έχουμε καμία πάγια στην παλιά. τίποτα μόνο σπάνια αναλήψεις μου εξηγείς ποιες είναι οι διαδικασίες για τις 2 κινήσεις αυτές; γίνεται και online μέσω web banking; Δεν έχω βολική απάντηση για την αίτηση νέας, αλλά η ακύρωση της dual γίνεται μέσα από το web banking, που σαν αιτία δηλώνεις απλά απώλεια/κλοπή και μη επανέκδοση. Γνωστός έκανε και τα δύο πριν δυο εβδομάδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου 10 minutes ago, minast said: Δεν έχω βολική απάντηση για την αίτηση νέας, αλλά η ακύρωση της dual γίνεται μέσα από το web banking, που σαν αιτία δηλώνεις απλά απώλεια/κλοπή και μη επανέκδοση. Γνωστός έκανε και τα δύο πριν δυο εβδομάδες. άρα για την έκδοση νέας απλής χρεωστικής η διαδικασία είναι μέσα από το web banking πάλι εάν ξέρει κάποιος...; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου 18 minutes ago, ilka71 said: άρα για την έκδοση νέας απλής χρεωστικής η διαδικασία είναι μέσα από το web banking πάλι εάν ξέρει κάποιος...; Ναι σωστά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user. Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου Τελικά σε όσους έχουν Visa Classic στην Eurobank σας έχει έρθει αντικατάσταση σε Mastercard; Καθώς σε μισό μήνα θα φύγω για εξωτερικό για σχεδόν 1χρόνο δεν θέλω να έρθω σε απρόοπτο. Ερώτηση: Επειδή εντέλει η Eurobank προσφέρει καλύτερη διαχείριση όσο αφορά ότι σε άτοκες δόσεις ή σε γενικότερα συναλλαγές με δόσεις δεν τρώει το γενικό υπόλοιπο της κάρτας όπως έχεις με την Πειραιώς και οι πληρωμές για εξόφληση της κάρτας γίνονται άμεσα εν αντιθέση με την Πειραιώς που θέλει 1εργάσιμη ημέρα. Συμφέρει να διακόψω την Visa Classic και να αποκτήσω την Euroline (Χρησιμοποιώ την υπάρχουσα για αγορά μόνο με δόσεις άντε και σε καμία προσφορά με €πιστροφή); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου 1 hour ago, user. said: Τελικά σε όσους έχουν Visa Classic στην Eurobank σας έχει έρθει αντικατάσταση σε Mastercard; Καθώς σε μισό μήνα θα φύγω για εξωτερικό για σχεδόν 1χρόνο δεν θέλω να έρθω σε απρόοπτο. Ερώτηση: Επειδή εντέλει η Eurobank προσφέρει καλύτερη διαχείριση όσο αφορά ότι σε άτοκες δόσεις ή σε γενικότερα συναλλαγές με δόσεις δεν τρώει το γενικό υπόλοιπο της κάρτας όπως έχεις με την Πειραιώς και οι πληρωμές για εξόφληση της κάρτας γίνονται άμεσα εν αντιθέση με την Πειραιώς που θέλει 1εργάσιμη ημέρα. Συμφέρει να διακόψω την Visa Classic και να αποκτήσω την Euroline (Χρησιμοποιώ την υπάρχουσα για αγορά μόνο με δόσεις άντε και σε καμία προσφορά με €πιστροφή); Eurobank και Alpha παίζουν όπως περιγράφεις. Αν και τελευταία έχω δει να μην καταχωρούνται ως σειρά άτοκων δόσεων, παρόλου που χρεώνονται κανονικά (δηλ αν πας στις άτοκες δόσεις, δεν θα τις δεις). Η Πειραιώς όντως παίζει με δεύσμευση όλου το ποσού, αλλά μου έτυχε στους 3 μήνες (νομίζω) να αποδεσμεύσει τις υπολειπόμενες και συνεχίζει όμως κανονικά τις χρεώσεις. Κάτι έχει αλλάξει γενικά με τις άτοκες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user. Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου 54 minutes ago, TakeOverNet said: Eurobank και Alpha παίζουν όπως περιγράφεις. Αν και τελευταία έχω δει να μην καταχωρούνται ως σειρά άτοκων δόσεων, παρόλου που χρεώνονται κανονικά (δηλ αν πας στις άτοκες δόσεις, δεν θα τις δεις). Η Πειραιώς όντως παίζει με δεύσμευση όλου το ποσού, αλλά μου έτυχε στους 3 μήνες (νομίζω) να αποδεσμεύσει τις υπολειπόμενες και συνεχίζει όμως κανονικά τις χρεώσεις. Κάτι έχει αλλάξει γενικά με τις άτοκες. Όχι εγώ έκανα συναλλαγή σε κατάστημα με υποδήματα και πλήρωσα τον φόρο του Ε1 με δόσεις και την δόση του ΕΝΦΙΑ με δόσεις ναι για ποσό 10€ με άφησε να κάνω 12 δόσεις και δεν μου δέσμευσε όλο το ποσό από το γενικό υπόλοιπο. Μια συναλλαγή με δόσεις έκανα στην Πειραιώς και μηδένισε το υπόλοιπο άχρηστη η κάρτα μέχρι να φτάσω στο ήμισυ των δόσεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. 6 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαΐου On 3/5/2026 at 12:46 ΜΜ, user. said: Τελικά σε όσους έχουν Visa Classic στην Eurobank σας έχει έρθει αντικατάσταση σε Mastercard; Καθώς σε μισό μήνα θα φύγω για εξωτερικό για σχεδόν 1χρόνο δεν θέλω να έρθω σε απρόοπτο. Ερώτηση: Επειδή εντέλει η Eurobank προσφέρει καλύτερη διαχείριση όσο αφορά ότι σε άτοκες δόσεις ή σε γενικότερα συναλλαγές με δόσεις δεν τρώει το γενικό υπόλοιπο της κάρτας όπως έχεις με την Πειραιώς και οι πληρωμές για εξόφληση της κάρτας γίνονται άμεσα εν αντιθέση με την Πειραιώς που θέλει 1εργάσιμη ημέρα. Συμφέρει να διακόψω την Visa Classic και να αποκτήσω την Euroline (Χρησιμοποιώ την υπάρχουσα για αγορά μόνο με δόσεις άντε και σε καμία προσφορά με €πιστροφή); Δεν θα υπάρχει κανείς συγγενής ή φίλος με πρόσβαση στην διεύθυνσή σου για να σου προωθήσει την αλληλογραφία σου στο εξωτερικό; Μπορείς να ζητήσεις να σου ακυρώσουν την Visa Classic και την Mastercard που έχει ήδη δρομολογηθεί οπότε να σου στείλουν μια νέα Mastercard σε κατάστημα του δικτύου προκειμένου να την παραλάβεις σε 5 εργάσιμες ημέρες. Απλώς θα μείνεις χωρίς πιστωτική κάρτα στο μεσοδιάστημα, δηλαδή για μια εβδομάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hliasat Δημ. 18 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαΐου (edited) Εξήγησε λιγάκι.εχω πιστωτική eurobank visa που λήγει Ιανουάριο του 29,και σήμερα με ήρθε νέα πιστωτική eurobank πάλι visa με διαφορετικό νούμερο όμως από την παλιά,έχοντας μέσα και τα υπόλοιπα από την προηγούμενη πιστωτική,. γιατί έγινε αυτό άραγε; update:eurobank mastercard ειναι τελικα.δεν ξερω αν αυτοματα καταργητε η παλια. Edited 18 Μαΐου by Hliasat 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hliasat Δημ. 19 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαΐου Ο κυβος ερρίφθη. Η eurobank σταμάτησε την συνεργασία με την visa και όλες οι κάρτες θα αντικατασταθουν με Mastercard. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. 19 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαΐου Καλημέρα. Είχα μία classic silver πιστωτική στην Εθνική και τώρα που βγήκε η dual αιτήθηκα και εκρίθηκε και πιστωτικό όριο σε αυτήν. Μπορώ αν είναι να ενώσω τα πιστωτικά όρια σε μία στην dual ας πούμε και να μεταφέρω τα υπόλοιπα της silver εκεί και να την καταργήσω? Δεν εννοώ online μεσω web, αλλά ρωτάω σαν διαδικασία μήπως το έχει κάνει κάποιος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. 21 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαΐου Γενάρη μου έρχεται η dual της εθνικής οπου ποτέ δεν ενεργοποιώ. Απρίλη γίνεται χρέωση 6 ευρω σαν υπηρεσια. Αμέσως κανω αίτημα ακύρωσης dual και αίτημα αντιλογισμου. Αίτημα απλής χρεωστικής. Ο φοβερός υπάλληλος μου βγάζει εκτος της απλής χρεωστικης...και την dual ξανα την οποια βλεπω προχτές μεσα στο internet banking!!!!!! Ξανα λοιπόν ακύρωση dual 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kipouros_tou_GAP Δημ. 21 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαΐου On 19/5/2026 at 8:41 ΠΜ, Hliasat said: Ο κυβος ερρίφθη. Η eurobank σταμάτησε την συνεργασία με την visa και όλες οι κάρτες θα αντικατασταθουν με Mastercard. Εδώ και καιρό έχει γίνει αυτό. Απλά τώρα ξεκινάει και τρέχει η αντικατάσταση οντως ειδικά για τις Visa Classic/Gold. Οι YES έχουν αντικατασταθεί εδώ και καιρό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 21 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαΐου 2 ώρες πριν, Kipouros_tou_GAP said: Οι YES έχουν αντικατασταθεί εδώ και καιρό Στους υφιστάμενους όχι, μόνο σε όσους λήγει. VISA Classic / Gold τώρα αλλάζουν ακόμα και χωρίς να λήγουν άμεσα On 19/5/2026 at 11:11 ΠΜ, drivth said: Καλημέρα. Είχα μία classic silver πιστωτική στην Εθνική και τώρα που βγήκε η dual αιτήθηκα και εκρίθηκε και πιστωτικό όριο σε αυτήν. Μπορώ αν είναι να ενώσω τα πιστωτικά όρια σε μία στην dual ας πούμε και να μεταφέρω τα υπόλοιπα της silver εκεί και να την καταργήσω? Δεν εννοώ online μεσω web, αλλά ρωτάω σαν διαδικασία μήπως το έχει κάνει κάποιος. Όχι, μόνο αίτηση για κατάργηση της μίας και αύξηση στην άλλη αν εγκριθεί 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. 21 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαΐου φέτος η alpha με χρέωσε συνδρομή στην platinum 80 ευρώ. Έχει γίνει και τα προηγούμενα 2 χρόνια αυτό, όπου εξηγούσα ότι είναι δωρεάν εφόρου ζωής λόγω συνέχειας της AMEX Premium (από εποχή 2008) , καθώς και μεγάλου τζίρου, όπου και τελικά γινόταν αντιλογισμός της χρέωσης. Φέτος , εδώ και 15 μέρες που έχω καλέσει στην εξυπηρέτηση...δεν έχουμε νέα ακόμα....alpha κλασικά ΓΤΠΚ. Πλάκα που θα έχει αν δεν τα πιστώσουν..... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts