josuts Δημ. 8 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαρτίου 6 ώρες πριν, oregon said: Όχι. Στις χώρες τις ευρώ ζώνης δεν χρεώνεσαι με προμήθεια. Ωραία σε ευχαριστώ πολύ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kipouros_tou_GAP Δημ. 9 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαρτίου On 2/3/2026 at 12:26 ΜΜ, oikonomos said: Καλημέρα ! Εχεις ιδέα που κυμαίνονται τα πιστωτικά όρια σε τυχόν νέα κάρτα .Ειναι ελαστικοί ή πιο σφικτοί ; Δουλεύω σε εταιρία που έχει τη μισθοδοσία της στην Optima. Μας πρότειναν κατά το άνοιγμα λογαριασμού και το άνοιγμα πιστωτικής. Αν είχες άλλη κάρτα έτρωγες άκυρο κατευθείαν, ασχέτως μισθού. Οι ελάχιστοι που έβγαλαν πήραν όριο 1000 ευρώ Για πιο ελαστικά όρια, καρφί NBG και δευτερευόντως Alpha που έχει πάει το default μέσω ebanking στα 3000 ευρώ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου κ κάτι άλλο παιδιά.Εαν κάνω ανάληψη με την απλή χρεσωστικη της εθνικής σε ατμόσφαιρα στην Ιταλία η Αυστρία θα με χρεώσει έξτρα? Ρωτώ διότι πάλι είχα κανάλι ανάληψη 100 ευρώ στην Ιταλία κ όταν γυσρισα πίσω μου είχε κρατήσει τότε η εθνική αλλά 30 ευρώ κ ήταν τους ρώτησα μου είχαν πει λόγο του ότι είχα χρησιμιμοποιησηει την κάρτα στο εξωτερικό.Για πάνω από 10 πριν μιλώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου γνωστος μου θελει να ανοιξει προθεσμιακη καταθεση στη credia εχετε εικονα ειναιαξιοπιστη?ασφαλης? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου 3 ώρες πριν, nikolasn80 said: γνωστος μου θελει να ανοιξει προθεσμιακη καταθεση στη credia εχετε εικονα ειναιαξιοπιστη?ασφαλης? Όσο καλή είναι οι άλλες είναι και αυτή Ας κοιτάξει όμως και τα έντονα γράμματα του δημοσίου που έχουν αφοροκογητους τόκους για ποσά έως 15.009 στην πρωτογενή αγορά δεν έχουν προμήθεια 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hliasat Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου ετος 2026,και δεν μπορεις να κανεις παγια εντολη με πιστωτικη καρτα εθνικης τραπεζας,να πληρωσεις λογαριασμο.μονο με λογαριασμο τραπεζικο μπορεις.αναφερομαι στο ebanking της εθνικης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου 1 hour ago, Hliasat said: ετος 2026,και δεν μπορεις να κανεις παγια εντολη με πιστωτικη καρτα εθνικης τραπεζας,να πληρωσεις λογαριασμο.μονο με λογαριασμο τραπεζικο μπορεις.αναφερομαι στο ebanking της εθνικης Μάλλον καπου κανείς λάθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hliasat Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου 19 minutes ago, nikos_kallithea said: Μάλλον καπου κανείς λάθος κανένα λάθος.άν πχ θέλις λογαριασμό nova με πάγια εντολή με πιστωτική κάρτα,μόνο απο το app της nova γινετε,και οχι απο το app η το web brosewer της εθνικής. ψάξτο λιγάκι.με τραπεζικο λογαριασμο γινετε ,αλλα οχι πιστωτικη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου 54 minutes ago, Hliasat said: άν πχ θέλις λογαριασμό nova με πάγια εντολή με πιστωτική κάρτα,μόνο απο το app της nova γινετε,και οχι απο το app η το web brosewer της εθνικής. Όντως, γιατί η Nova δεν υποστηρίζει πάγιες εντολές στην Εθνική. Με έναν άλλο οργανισμό (πχ elpedison) σε αφήνει σίγουρα και κάρτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου 1 hour ago, Hliasat said: κανένα λάθος.άν πχ θέλις λογαριασμό nova με πάγια εντολή με πιστωτική κάρτα,μόνο απο το app της nova γινετε,και οχι απο το app η το web brosewer της εθνικής. ψάξτο λιγάκι.με τραπεζικο λογαριασμο γινετε ,αλλα οχι πιστωτικη. Αυτό αφορά την εταιρεία οχι την Εθνική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου Μάλλον ο φίλος έχει στο μυαλό του τη Eurobank που επιτρέπει πάγια εντολή στην κάρτα μέσω e-banking. Αλλά να πω την αλήθεια, μου φαίνεται custom υλοποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου 7 minutes ago, TakeOverNet said: Μάλλον ο φίλος έχει στο μυαλό του τη Eurobank που επιτρέπει πάγια εντολή στην κάρτα μέσω e-banking. Αλλά να πω την αλήθεια, μου φαίνεται custom υλοποίηση. Νομιζω το κανει η εταιρεια για να ξερει οτι εχεις παγια και να μην σε χρεωσει την εγγυηση ή κατι παρόμοιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hliasat Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου 1 hour ago, nikos_kallithea said: Νομιζω το κανει η εταιρεια για να ξερει οτι εχεις παγια και να μην σε χρεωσει την εγγυηση ή κατι παρόμοιο η εταιρια το κάνει.η τράπεζα eurobank όμως έχει επιλογή απο το σαιτ της τραπεζας για παγια μεσω πιστωτικης,η εθνικη οχι,αυτο λεω τοση ωρα. το θεμα ειναι αλλου ομως αντε και κανω παγια μεσα απο το app υπαρχει επιλογη μετα ομως να την διακοψω αν χρειαστει; εκει σας θελω.γι αυτο λεω καλυτερα παγια εντολη να γινετε απο την τραπεζα απευθειας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου 1 ώρα πριν, Hliasat said: η εταιρια το κάνει.η τράπεζα eurobank όμως έχει επιλογή απο το σαιτ της τραπεζας για παγια μεσω πιστωτικης,η εθνικη οχι,αυτο λεω τοση ωρα. το θεμα ειναι αλλου ομως αντε και κανω παγια μεσα απο το app υπαρχει επιλογη μετα ομως να την διακοψω αν χρειαστει; εκει σας θελω.γι αυτο λεω καλυτερα παγια εντολη να γινετε απο την τραπεζα απευθειας Αν η εταιρεία δεν σου δίνει τη δυνατότητα να διακόψεις την πάγια εντολή, ο μόνος τρόπος είναι να ακυρώσεις την κάρτα. Αυτό μου είχε πει η εξυπηρέτηση πελατών της εθνικής πριν από μερικά χρόνια που είχα ρωτήσει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου Ξαναλέω. Αυτό που κάνει η Eurobank είναι custom. Η τελική εταιρία βλέπει αυτόματα εξόφληση μέσω λογαριασμού (όχι μέσω κάρτας) αλλά η Eurobank χρεώνει την κάρτα. Δεν μπορείς να κάνεις initiate πάγια εντολή εξόφλησης μέσω κάρτας από την κάρτα. Μόνο μέσω λογαριασμού. Για αυτό και μπορείς να διακόψεις τη συγκεκριμένη πάγια μέσω του web banking. Custom αλλά έξυπνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου On 28/3/2026 at 7:50 ΜΜ, TakeOverNet said: Μάλλον ο φίλος έχει στο μυαλό του τη Eurobank που επιτρέπει πάγια εντολή στην κάρτα μέσω e-banking. Αλλά να πω την αλήθεια, μου φαίνεται custom υλοποίηση. Και η Εθνική το κάνει, με τον τρόπο που περιγράφεις παρακάτω. Αν δεν κάνω λάθος και η Alpha Bank. Αν μια πάγια έχει ρυθμιστεί από τον λήπτη της, τροποποιείται μόνο από εκείνον ή με ακύρωση της κάρτας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου Το ερώτημα δεν αφορά τις τράπεζες αλλά τις εταιρείες ρεύματος. Γιατί δεν δέχονται πάγια εντολή εξόφλησης με κάρτα και επιμένουν για πάγια εντολή από λογαριασμό; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου 22 ώρες πριν, paanos said: Και η Εθνική το κάνει, με τον τρόπο που περιγράφεις παρακάτω. Αν δεν κάνω λάθος και η Alpha Bank. Αν μια πάγια έχει ρυθμιστεί από τον λήπτη της, τροποποιείται μόνο από εκείνον ή με ακύρωση της κάρτας. Καμία από τις 2 τράπεζες δεν το έχει. Στην εθνική η εκκίνηση για πάγια γίνεται αφού επιλέξεις λογαριασμό. Στην Alpha δεν υπάρχει στο dropdown κάρτα, μόνο λογαριασμοί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου (edited) 10 ώρες πριν, TakeOverNet said: Καμία από τις 2 τράπεζες δεν το έχει. Στην εθνική, σε όσους υποστηρίζουν έχει στο μενού και τις κάρτες. (άκυρο. εχει όντως καταργηθεί, γίνεται όμως τηλεφωνικά. παλιότερα εμφάνιζε μόνο του επιλογή πάγια εντολή από κάτω, σε λίγες που υποστήριζαν (πχ elpedison) Edited 31 Μαρτίου by paanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου Παίδες καλησπέρα, θυμίστε μου λίγο τι παίζει με την dual κάρτα της εθνικής! Ήρθε ως ανανέωση της χρεωστικής του πατέρα μου και κάτι είχε πάρει το μάτι μου για έξτρα χρεώσεις 6ευρα κτλ. Να την ενεργοποιήσω ή να τον στείλω να βγάλει απλή χρεωστική πάλι? Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου Ετσι και αλλιώς χρεώθηκες 6€ για την επανέκδοση ήδη. Όντως έχεις 6€ ανά χρόνο συνδρομή, αλλά τα παίρνεις πίσω με τους πόντους. Αν έχεις λογαριασμό προνομίων plus την έχει δωρεάν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου 52 minutes ago, Nikos_s3 said: Παίδες καλησπέρα, θυμίστε μου λίγο τι παίζει με την dual κάρτα της εθνικής! Ήρθε ως ανανέωση της χρεωστικής του πατέρα μου και κάτι είχε πάρει το μάτι μου για έξτρα χρεώσεις 6ευρα κτλ. Να την ενεργοποιήσω ή να τον στείλω να βγάλει απλή χρεωστική πάλι? Ευχαριστώ πολύ! Καθε χρόνο ειναι αυτο δεν μπορεις οτι και να κάνουμε θα το επιβάλλουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου μιλάμε για άνθρωπο 78 χρονών, οπότε δεν τίθεται θέμα για πόντους και επιστροφές. Από 6 ευρώ την 4ετία (ή 3ετία δεν ξέρω κάθε πότε ανανεώνεται) σε 6 τον χρόνο , δεν τους τα χαρίζω. Βγάζει μια νέα σκέτη χρεωστική . Η πιστωτική στην dual πως ενεργοποιείται? Φαντάζομαι κατόπιν αίτησης? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου 11 minutes ago, Nikos_s3 said: μιλάμε για άνθρωπο 78 χρονών, οπότε δεν τίθεται θέμα για πόντους και επιστροφές. Από 6 ευρώ την 4ετία (ή 3ετία δεν ξέρω κάθε πότε ανανεώνεται) σε 6 τον χρόνο , δεν τους τα χαρίζω. Βγάζει μια νέα σκέτη χρεωστική . Η πιστωτική στην dual πως ενεργοποιείται? Φαντάζομαι κατόπιν αίτησης? Ευχαριστώ! Για πιστωτική πρέπει να γίνει κανονικά η διαδικασία αίτησης, απλά δεν εκδίδεται νέο πλαστικό. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου 45 minutes ago, paanos said: Ετσι και αλλιώς χρεώθηκες 6€ για την επανέκδοση ήδη. αν ΔΕΝ την ενεργοποιησεις δεν χρεωνεσαι τιποτα. δεν ειναι δυνατον να χρεωνεσαι για κατι που ΔΕΝ ζητησες 1 hour ago, Nikos_s3 said: Να την ενεργοποιήσω ή να τον στείλω να βγάλει απλή χρεωστική πάλι? την πετας στα σκουπιδια και βγαζεις μια απλη καρτα καρτα απο το e-banking μεσω υπολογιστη οχι κινητου και δεν χρεωνεσαι τιποτα ετσι εκανα εγω πριν λιγο καιρο, και ετσι ειχα κανει και στην φουκαριαρα την μανα μου παλιοτερα (τοτε μου το ειπαν απο την εξυπηρετηση πελατων να το κανω οταν τους πηρα τηλεφωνο για να διαμαρτυρηθω) 1 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts