Bayern4 Δημ. November 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2018 ολες οι τραπεζες ηταν συνεννοημένες για τις χρεωσεις. αλλωστε ακουγεται οτι alpha κ πειραιως πανε για συγχωνευση. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2018 θελω να πιστευω οτι εννοεις με 68.000 ποντους go4more ποντους , με 20.000 ποντους εχεις 50 ευρω εκπτωση μεχρι εκει φτανει το site. 150 ευρω πρακτικα για τα 60.000 ποντους και για τα 8000 αλλα εικοσι ευρω οποτε 170 ευρω πρεπει να βγαινει. μπες εδω https://www.nbg.gr/go4more/#/partner/%CE%9C%CE%91%CE%A4%CE%99-%CE%9C%CE%91%CE%A4%CE%99 και συρε την μπαρα στο τελος Περίπου τόσο είναι Πήρα περαιτέρω πληροφορίες Ανά 2000 πόντους είναι 5€ Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. November 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2018 Για λέγε,γιατί εγώ χρησιμοποιώ την Πιστωτική της Eurobank όταν αγοράζω απ' έξω ενώ θα μπορούσα να βάζω τη χρεωστική.Δεν κοίταξα καθόλου τι κάνει με τα συναλλάγματα. δεν βρισκω το pdf αλλα ξερω σιγουρα οτι εχει ελαχιστη προμηθεια το 1 ευρω αγοραζζεις κατι ενα δολλαριο θα χρεωθεις 1 ευρω Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. November 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2018 Έχω τη yes visa. Ας πούμε ότι η δόση είναι κάθε 1ητου μήνα. Πόσο καιρό έχω να τη πληρώσω χωρίς να τοκιστει ούτε ευρώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2018 Αν η δόση είναι την πρώτη του μήνα θα πρέπει να την πληρώσεις την πρώτη του μήνα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. November 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2018 Αν η δόση είναι την πρώτη του μήνα θα πρέπει να την πληρώσεις την πρώτη του μήνα . Ας πούμε ότι η δόση βγαίνει 1η Νοέμβρη. Έχω περιθώριο μέχρι 1η Δεκέμβρη; αυτό μόνο; νόμιζα είχα και κάποιες μέρες περιθώριο εκτός το μήνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2018 Ας πούμε ότι η δόση βγαίνει 1η Νοέμβρη. Έχω περιθώριο μέχρι 1η Δεκέμβρη; αυτό μόνο; νόμιζα είχα και κάποιες μέρες περιθώριο εκτός το μήνα Αν ο λογαριασμός εκδοθει την 1η Νοεμβρη θα εχει επανω ημερομηνια πληρωμής γυρω στις 22 Νοεμβρη. μεχρι τοτε μπορεις Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosloc Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 Παίδες, καλημέρα...χτες το απόγευμα ήμουν με ένα φίλο μου που είναι άσχετος με την τεχνολογία και τον βοηθούσα να ενεργοποιήσει για πρώτη φορά το e-banking του της τράπεζας eurobank..αφού πήρε τους κωδικούς μέσω σάιτ και το ενεργοποιησαμε, μου ζήτησε να του δείξω πως βλέπουμε τις κινήσεις που γίνονται στους λογαριασμούς και πως βλέπεις το αφορολογητο...για όσους έχουν e-banking της eurobank θα γνωρίζουν ότι γράφει ανάλυση των εξόδων σε κατηγορίες συναλλαγών...π.χ σουπερμάρκετ 1.000€ για το 2018, υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών 300€...εκεί κάπου βλέπω χρέωση 425€ στην κατηγορία δισκοπωλεία και αφού τον ρωτάω τι αγόρασες τόσα λεφτά από τέτοιου είδους καταστήματα μου λέει δεν έχω ιδέα!! Οπότε μπαίνω ξεχωριστά σε κάθε μήνα από τον Ιανουάριο του '18 και μετά και διαπιστώνω ότι κάθε μήνα από το Φλεβάρη έως και το Νοέμβριο είχε χρεώσεις με την ονομασία ITUNES.COM/BILL με κάθε φορά διαφορετικά ποσά!!! Εν τω μεταξύ δεν έχει iPhone ούτε λογαριασμό στο iTunes και γενικώς δε γνωρίζει καν από τέτοιες διαδικασίες!! Αμέσως του λέω να πάρει τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών και να ακυρώσει την κάρτα ανάληψης του καθώς θεώρησα ότι ο μόνος τρόπος να γίνουν τέτοιες συναλλαγές είναι να του έχουν υποκλέψει τα στοιχεία της χρεωστικής.. καλά θα μου πείτε, πως δε κατάλαβε τις χρεώσεις από το Φεβρουάριο μέχρι τώρα ειδικά όταν κάποιες από αυτές ήταν κοντά στα 75€ τη φορα, εδώ δεν έχω απάντηση ότι συνέβη, συνέβη...το θέμα είναι από εδώ και πέρα τι γίνεται;; Υπάρχει τρόπος να διεκδικήσει πίσω τα 425€ εφόσον αυτές οι συναλλαγές έγιναν εν αγνοία του;; Γνωρίζει κάποιος τη διαδικασία;; Οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν ευπρόσδεκτη, ευχαριστώ πολύ!! Καλό μήνα by the way!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 (edited) Παίδες, καλημέρα...χτες το απόγευμα ήμουν με ένα φίλο μου που είναι άσχετος με την τεχνολογία και τον βοηθούσα να ενεργοποιήσει για πρώτη φορά το e-banking του της τράπεζας eurobank..αφού πήρε τους κωδικούς μέσω σάιτ και το ενεργοποιησαμε, μου ζήτησε να του δείξω πως βλέπουμε τις κινήσεις που γίνονται στους λογαριασμούς και πως βλέπεις το αφορολογητο...για όσους έχουν e-banking της eurobank θα γνωρίζουν ότι γράφει ανάλυση των εξόδων σε κατηγορίες συναλλαγών...π.χ σουπερμάρκετ 1.000€ για το 2018, υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών 300€...εκεί κάπου βλέπω χρέωση 425€ στην κατηγορία δισκοπωλεία και αφού τον ρωτάω τι αγόρασες τόσα λεφτά από τέτοιου είδους καταστήματα μου λέει δεν έχω ιδέα!! Οπότε μπαίνω ξεχωριστά σε κάθε μήνα από τον Ιανουάριο του '18 και μετά και διαπιστώνω ότι κάθε μήνα από το Φλεβάρη έως και το Νοέμβριο είχε χρεώσεις με την ονομασία ITUNES.COM/BILL με κάθε φορά διαφορετικά ποσά!!! Εν τω μεταξύ δεν έχει iPhone ούτε λογαριασμό στο iTunes και γενικώς δε γνωρίζει καν από τέτοιες διαδικασίες!! Αμέσως του λέω να πάρει τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών και να ακυρώσει την κάρτα ανάληψης του καθώς θεώρησα ότι ο μόνος τρόπος να γίνουν τέτοιες συναλλαγές είναι να του έχουν υποκλέψει τα στοιχεία της χρεωστικής.. καλά θα μου πείτε, πως δε κατάλαβε τις χρεώσεις από το Φεβρουάριο μέχρι τώρα ειδικά όταν κάποιες από αυτές ήταν κοντά στα 75€ τη φορα, εδώ δεν έχω απάντηση ότι συνέβη, συνέβη...το θέμα είναι από εδώ και πέρα τι γίνεται;; Υπάρχει τρόπος να διεκδικήσει πίσω τα 425€ εφόσον αυτές οι συναλλαγές έγιναν εν αγνοία του;; Γνωρίζει κάποιος τη διαδικασία;; Οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν ευπρόσδεκτη, ευχαριστώ πολύ!! Καλό μήνα by the way!! πες στο δικό σου να πετάξει κάρτες κινητά,SIM,κτλ αλλιώς να πληρώνει και να βγάλει το σκασμο που λέει ο λόγος πρώτον και δεύτερον εσύ τι δουλειά έχεις να ενεργοποιεις e- banking άλλων? σορυ για την σκληρότητα αλλά δεν ξέρει το ένα δεν ξέρει το άλλο.... τώρα ας επικοινωνήσει με την κάρτα του και ότι του πουν είναι καλό μήνα Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Edited December 1, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 Νομίζω ότι πολύς κόσμος θα την πατήσει με τα καινούρια φρούτα των ψηφιακών συναλλαγών.Βλέπεις οι μεγαλύτεροι,ακόμα και γραμματισμένοι,δεν είναι εύκολο να προσαρμοστούν μ' αυτά. Παλιός... γάιδαρος,καινούρια περπατησιά,γίνεται;Λέγανε οι παλιοί... Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosloc Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 πες στο δικό σου να πετάξει κάρτες κινητά,SIM,κτλ αλλιώς να πληρώνει και να βγάλει το σκασμο που λέει ο λόγος πρώτον και δεύτερον εσύ τι δουλειά έχεις να ενεργοποιεις e- banking άλλων? σορυ για την σκληρότητα αλλά δεν ξέρει το ένα δεν ξέρει το άλλο.... τώρα ας επικοινωνήσει με την κάρτα του και ότι του πουν είναι καλό μήνα Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Προφανώς και όταν ο άλλος έχει άγνοια της τεχνολογίας τον βοηθάς...δεν έχουν όλοι τις βασικές γνώσεις αυτής...τον βοήθησα με τη διαδικασία, και έβαλε αυτός τους κωδικούς του προφανώς δεν έχω πρόσβαση εγώ σε αυτόν...και αυτο που είπε ο φίλος πιο πάνω, έχει ανθρώπους σε ηλικίες που δεν έχουν έρθει ποτέ σε επαφή με ηλεκτρονικό υπολογιστή και όμως απαιτείται από αυτούς να κάνουν ψηφιακές συναλλαγές και να χτίζουν αφορολογητο μεσω αυτών... τώρα αν δε τους βοηθήσουμε εμείς στα βασικά, μόνοι τους να κόψουν το λαιμό τους;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 (edited) δυστυχώς και αυτή η κατηγορία συνανθρώπων μας είναι λουκούμι εκμετάλλευσης από άλλα γαϊδούρια,και δεν το λέω προσωπικά... καταλαβαίνεις τι εννοώ.... καλό θα ήταν λοιπόν να του εξηγήσεις τους κινδύνους που υπάρχουν σε αυτά τα πράγματα και να παίρνει βασικά μέτρα προφύλαξης διότι εκ των υστέρων πέταξε του πουλάκι Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Edited December 1, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosloc Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 δυστυχώς και αυτή η κατηγορία συνανθρώπων μας είναι λουκούμι εκμετάλλευσης από άλλα γαϊδούρια,και δεν το λέω προσωπικά... καταλαβαίνεις τι εννοώ.... καλό θα ήταν λοιπόν να του εξηγήσεις τους κινδύνους που υπάρχουν σε αυτά τα πράγματα και να παίρνει βασικά μέτρα προφύλαξης διότι εκ των υστέρων πέταξε του πουλάκι Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Εμ εγώ φώναζα εδώ και καιρό ότι εφόσον κάνει συναλλαγές με κάρτα πρέπει να έχει και e-banking για να ελέγχει την ορθότητα των κινήσεων... είτε αυτό είναι το πιο απλό όπως μια διπλή χρέωση της ίδιας συναλλαγής ή οτιδήποτε...και όπως αποδείχτηκε το κακό ήταν μεγαλύτερο από ότι φανταζόμουν... τώρα να δούμε τι άκρη θα βγεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 Δεν χρειάζεται e-banking για να ελέγχεις την κίνηση της πιστωτικής σου από το Μάιο μέχρι τον Νοέμβριο . Μια απλή ανάγνωση των statement αρκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 (edited) Εμ εγώ φώναζα εδώ και καιρό ότι εφόσον κάνει συναλλαγές με κάρτα πρέπει να έχει και e-banking για να ελέγχει την ορθότητα των κινήσεων... είτε αυτό είναι το πιο απλό όπως μια διπλή χρέωση της ίδιας συναλλαγής ή οτιδήποτε...και όπως αποδείχτηκε το κακό ήταν μεγαλύτερο από ότι φανταζόμουν... τώρα να δούμε τι άκρη θα βγεί κοίτα εγώ δεν χρειάζομαι e- banking και τέτοια για να ενημερωθώ έρχεται κωδικός otp στο κινητό μου με sms που αν δεν μπει ο κατάλληλος δεν προχωράει η συναλλαγή καν είναι ένας απλός τρόπος προστασίας και αυτός υποθέτω ότι κάτι ανάλογο θα έχει και η δικιά του κάρτα η τουλάχιστον να ενημερώνεται άμεσα με sms μετά την συναλλαγή Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Edited December 1, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 Η alpha σε ενημερώνει για την κάθε κίνηση με SMS απευθείας.. Δωρεάν.. Η eurobank το κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosloc Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 Η eurobank μέσω e-banking πάντως για κάθε ειδοποίηση μέσω sms για κίνηση λογαριασμού και κατ επέκταση χρεωστικής συνδεδεμένης με τον λογαριασμό χρεώνει 0,20€..μόνη λύση ανεξοδη είναι το email...Α, και μια απορία σχετική με πιστωτική..Έχω δύο πιστωτικές, η μία για να αποφύγω τη συνδρομή θέλει συνολικές αγορές άνω των 1800€ ετησίως και η άλλη που απέκτησα πρόσφατα, ενώ δεν έχει συνδρομή έχει μια κάποια χρέωση αν το μηνιαίο χρεωστικό υπόλοιπο της κάρτας είναι πάνω από 15€!! Τι ακριβώς είναι το μηνιαίο χρεωστικό υπόλοιπο;; Είναι αυτό που λέει η λογική, δλδ να μην αφήνω υπόλοιπο απλήρωτο άνω των 15€ ή κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 Οποτεδήποτε βγεί λογαριασμός πάνω από 15 ευρώ θα σε χρεώνει. Η μόνη λύση πληρωμή πριν βγεί ο λογαριασμός ή να μην την χρησιμοποιείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 Η alpha σε ενημερώνει για την κάθε κίνηση με SMS απευθείας.. Δωρεάν.. Η eurobank το κάνει;Στη δικιά μου πιστωτική Alpha Bonus Visa η χρέωση για τα alerts είναι 1€/μήνα! Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 Η alpha σε ενημερώνει για την κάθε κίνηση με SMS απευθείας.. Δωρεάν.. Η eurobank το κάνει; Γιατί λες δωρεάν; 1€ ανά κάρτα τον μήνα είναι η χρέωση για τις κάρτες και 1,90€ ανά λογαριασμό τον μηνα Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 Γιατί λες δωρεάν; 1€ ανά κάρτα τον μήνα είναι η χρέωση για τις κάρτες και 1,90€ ανά λογαριασμό τον μηνα δεν είναι δωρεάν? για τις χρεωστικες κάρτες μπονους το sms alert? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 δεν είναι δωρεάν? για τις χρεωστικες κάρτες μπονους το sms alert? Τώρα το είπες σωστά. Για τις χρεωστικές κάρτες bonus. Μόνον για αυτές που έχουν ετήσια συνδρομή. Για τις υπόλοιπες χρωστικές, για τις περισσότερες πιστωτικές και για τους λογαριασμούς ισχύει αυτό που εγραψα πιο πανω Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosloc Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 Οποτεδήποτε βγεί λογαριασμός πάνω από 15 ευρώ θα σε χρεώνει. Η μόνη λύση πληρωμή πριν βγεί ο λογαριασμός ή να μην την χρησιμοποιείς. Σε αυτή που έχω τώρα με το που κάνω μια αγορά συνήθως εντός 1-2 ημερών μπαίνω από το e-banking και την εξοφλω οπότε μου οι περισσότεροι λογαριασμοί έρχονται μηδενικοι μέχρι στιγμής...το θέμα είναι ότι δεν έχω κάνει ακόμη αγορές με άτοκες δόσεις, εκεί γίνεται κάτι τέτοιο;; Δλδ αν εκδίδεται το statement στις 27 κάθε μήνα και εγώ 25 π.χ βάζω τα 100€ για τη δόση, όταν βγεί ο λογαριασμός θα είναι πάλι μηδενικός ώστε το χρεωστικο υπόλοιπο να είναι 0; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 Τώρα το είπες σωστά. Για τις χρεωστικές κάρτες bonus. Μόνον για αυτές που έχουν ετήσια συνδρομή. Για τις υπόλοιπες χρωστικές, για τις περισσότερες πιστωτικές και για τους λογαριασμούς ισχύει αυτό που εγραψα πιο πανω Να σωστά. Δεν μιλούσα για πιστωτική στην alpha.. Νόμιζα ήταν το ίδιο.. Πιστωτική χρεωστική, στο θέμα SMS.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 Σε αυτή που έχω τώρα με το που κάνω μια αγορά συνήθως εντός 1-2 ημερών μπαίνω από το e-banking και την εξοφλω οπότε μου οι περισσότεροι λογαριασμοί έρχονται μηδενικοι μέχρι στιγμής...το θέμα είναι ότι δεν έχω κάνει ακόμη αγορές με άτοκες δόσεις, εκεί γίνεται κάτι τέτοιο;; Δλδ αν εκδίδεται το statement στις 27 κάθε μήνα και εγώ 25 π.χ βάζω τα 100€ για τη δόση, όταν βγεί ο λογαριασμός θα είναι πάλι μηδενικός ώστε το χρεωστικο υπόλοιπο να είναι 0; Ναι γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts