thodoris85 Δημ. August 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2018 Ισοτιμία AMEX vs ισοτιμία Visa/Mastercard (ανάλογα την κάρτα Revolut που έχεις). Στις λεπτομέρειες τα ΣΚ κλειδώνει τις ισοτιμίες (παλαιότερα τουλάχιστον) στο +2-3%, για την ΑΜΕΧ δεν ξέρω. Η ερώτηση είναι πιο πολύ του στυλ αν χάνω κάτι που δεν έχω revolut γιατί, απ' ότι καταλαβαίνω, δεν υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές με μια AMEX. Αυτό με τις ισοτιμίες όμως θα μπορούσα να το τσεκάρω, δίκιο έχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. August 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2018 Γεια σας φίλοι, μια σύντομη ερώτηση και παρακαλώ τα φώτα σας Στο πρόγραμμα alphabank bonus υπάρχει τρόπος να βλέπω ακριβώς πόσοι πόντοι αποδίδονται ΑΝΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ (όχι συγκεντρωτικά, αλλά πόσους πόντους κέρδισα από κάθε αγορά μου; ). Π.χ. αγόρασσ ένα προϊόν από τον Κωτσόβολο. Μπορώ να δω κάπως πόσους πόντους πήρα από αυτήν την συγκεκριμένη και μόνο αγορά; Ευχαριστώ Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2018 Όχι δεν υπάρχει κανένας άλλος τρόπος εκτός από την απόδειξη από το POS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. August 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2018 Ευχαριστώ. Για την αγορά που έκανα μέσω internet, μου στείλανε το προϊόν (που πλήρωσα με κάρτα alpha bonus), και βάλανε μέσα μόνο το μεγάλο χαρτί της απόδειξης (την κανονική απόδειξη), όχι το μικρό χαρτάκι της χρέωσης της alphabank κάρτας μου (που δείχνει πάνω πληροφορίες του προγράμματος bonus), όπως αυτό που σου δίνουν στο supermarket. Έτσι έπρεπε να κάνουν; Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2018 O μόνος τρόπος υπολογισμού είναι να δεις από τα statement της κάρτας , πόσους πόντους είχες στο προηγούμενο statement και πόσους πόντους έχεις τώρα , συγκρίνοντας την διαφορά με τις αγορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2018 Η ερώτηση είναι πιο πολύ του στυλ αν χάνω κάτι που δεν έχω revolut γιατί, απ' ότι καταλαβαίνω, δεν υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές με μια AMEX. Αυτό με τις ισοτιμίες όμως θα μπορούσα να το τσεκάρω, δίκιο έχεις. Κοίταξε να δεις και εγώ δουλεύω πολύ την Enter AMEX που έχω. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν την δέχονται παντού, οπότε μία backup κάρτα είναι απαραίτητη. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 η eurobank απο 20/7 χρεωνει για αγορα σε ξενο νομισμα προμηθεια 2% με ελαχιστη χρεωση το 1 ευρω πρακτικα αυτο σημαινει αγοραζεις κατι που κοστιζει 2 ευρω θα χρεωθεις +1 προμηθεια. Ερωτηση για να το αποφυγουμε αυτο πρεπει να αφηνουμε το paypal να κανει αυτο την μετατροπη Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 η eurobank απο 20/7 χρεωνει για αγορα σε ξενο νομισμα προμηθεια 2% με ελαχιστη χρεωση το 1 ευρω πρακτικα αυτο σημαινει αγοραζεις κατι που κοστιζει 2 ευρω θα χρεωθεις +1 προμηθεια. Ερωτηση για να το αποφυγουμε αυτο πρεπει να αφηνουμε το paypal να κανει αυτο την μετατροπη Σωστά, άσε το PayPal να κάνει την δουλειά Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Κοίταξε να δεις και εγώ δουλεύω πολύ την Enter AMEX που έχω. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν την δέχονται παντού, οπότε μία backup κάρτα είναι απαραίτητη. την ENTER (χρεωστική) μόλις την ακύρωσα, λόγω παγίου. Έχω μια άλλη όμως τώρα για να κάνω δουλειά. Και πάντα υπάρχει και μια backup όπως λες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 την ENTER (χρεωστική) μόλις την ακύρωσα, λόγω παγίου. Έχω μια άλλη όμως τώρα για να κάνω δουλειά. Και πάντα υπάρχει και μια backup όπως λες Έχεις AMEX πιστωτική; Εγώ δυστυχώς δεν μπορώ στην παρούσα φάση να βγάλω πιστωτική (έχω μια University Visa της Πειραιώς) και έβγαλα την Enter για να ξεκινήσω να μαζεύω πόντους και σε αυτό το πρόγραμμα αλλά και για να χρησιμοποιώ το διπλασιασμό εγγυήσεως. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 (edited) ναι έβγαλα πριν λίγο καιρό οπότε και ακύρωσα την enter. Την enter την είχα βγάλει γιατί ήθελα να λαμβάνω μήνυμα όταν τη χρησιμοποιούσα στις συναλαγές μου, επι εποχής που δεν έστελναν ακόμα email. Ενώ με άλλη κάρτα ήταν 12 ευρώ και χωρίς bonus πόντους. Εδώ και 1-2 χρόνια όμως σταμάτησα να τη χρησιμοποιώ την enter. Aegean για μιλια θέλω να βγάλω, αλλά έφαγα άκυρο. Edited August 9, 2018 by thodoris85 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 εκανα και γω αιτηση στην πειραιως για πιστωτικη γτ εχω εκει την μισθοδοσια και θα με βολευει...περιμενω να δω αν θα την εγκρινουν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Στο αίτημα για πιστωτική, λαμβάνει υπόψη η τράπεζα τυχόν εισοδήματα από ενοίκια που φαίνονται στο εκκαθαριστικό, ή εξετάζει μόνο τη μισθοδοσία; Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Στο αίτημα για πιστωτική, λαμβάνει υπόψη η τράπεζα τυχόν εισοδήματα από ενοίκια που φαίνονται στο εκκαθαριστικό, ή εξετάζει μόνο τη μισθοδοσία; Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ολα συνεκτιμώνται. Και τα εισοδήματα απο ενοίκια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 (edited) Στο αίτημα για πιστωτική, λαμβάνει υπόψη η τράπεζα τυχόν εισοδήματα από ενοίκια που φαίνονται στο εκκαθαριστικό, ή εξετάζει μόνο τη μισθοδοσία; Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πριν 3 χρόνια (λίγο μετά τα capital controls δηλαδή) είχα βγάλει πιστωτική κάρτα με το που έπιασα δουλειά.. Το εκκαθαριστικό που τους πήγα ήταν μηδενικό δηλαδή και ήταν ο δεύτερος μήνας που δούλευα.. οπότε μου έβγαλαν την κάρτα μόνο από το χαρτί της μισθοδοσίας. Στην αίτηση είχα δηλώσει σαν εισόδημα .. το μηνιαίο μισθό Χ14 Οπότε νομίζω η κάθε αίτηση αξιολογείται με διάφορα κριτήρια που δεν είναι ίδια σε όλες τις περιπτώσεις. Βεβαια μου είχαν ζητήσει και ένα έξτρα δικαιολογητικό από τον εργοδότη που να φαίνεται ότι είμαι με αοριστου διαρκεια συμβασης. Aυτά στην alpha. Στην εθνική που είχα πάει ήταν πιο γραφειοκρατικά και ήθελενα οπωσδήποτε να φαίνεται στο εκκαθαριστικό ένα εισόδημα πάνω από 11000 περίπου (και είχα τη μισθοδοσία εκεί). Διαφορετικά μου είπαν να κάτσω να μαζέψω τα εκκαθαριστικά μισθοδοσίας κάθε μήνα και όταν με βάση αυτά αθροιστεί ποσό 11000 μέσα σε ένα χρόνο να κάνω αίτηση τότε Edited August 9, 2018 by Alex0077 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Πριν 3 χρόνια (λίγο μετά τα capital controls δηλαδή) είχα βγάλει πιστωτική κάρτα με το που έπιασα δουλειά.. Το εκκαθαριστικό που τους πήγα ήταν μηδενικό δηλαδή και ήταν ο δεύτερος μήνας που δούλευα.. οπότε μου έβγαλαν την κάρτα μόνο από το χαρτί της μισθοδοσίας. Στην αίτηση είχα δηλώσει σαν εισόδημα .. το μηνιαίο μισθό Χ14 Με ικανοποιητικο όριο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Με ικανοποιητικο όριο; Εξαρτάται. Εμένα με βόλευε. 1000 ευρώ πιστωτικό όριο. Και έβγαλα και 3 πιστωτικές κι όλας μέσα στον πρώτο χρόνο της δουλειάς .. με μηδενικό εκκαθαριστικό. Οπότε είχα διαθέσιμο 3000 ευρώ συνολικό πιστωτικό διαθέσιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 ναι έβγαλα πριν λίγο καιρό οπότε και ακύρωσα την enter. Την enter την είχα βγάλει γιατί ήθελα να λαμβάνω μήνυμα όταν τη χρησιμοποιούσα στις συναλαγές μου, επι εποχής που δεν έστελναν ακόμα email. Ενώ με άλλη κάρτα ήταν 12 ευρώ και χωρίς bonus πόντους. Εδώ και 1-2 χρόνια όμως σταμάτησα να τη χρησιμοποιώ την enter. Aegean για μιλια θέλω να βγάλω, αλλά έφαγα άκυρο. Και εγώ κάπως έτσι το σκέφτομαι. Αν έβγαλες κάποια AMEX με τους διπλάσιους πόντους, σε συνδυασμό με την AEGEAN θα είσαι άρχοντας. Εξαρτάται. Εμένα με βόλευε. 1000 ευρώ πιστωτικό όριο. Και έβγαλα και 3 πιστωτικές κι όλας μέσα στον πρώτο χρόνο της δουλειάς .. με μηδενικό εκκαθαριστικό. Οπότε είχα διαθέσιμο 3000 ευρώ συνολικό πιστωτικό διαθέσιμο. Και τις 3 από την ίδια τράπεζα; :shock: Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 (edited) Και εγώ κάπως έτσι το σκέφτομαι. Αν έβγαλες κάποια AMEX με τους διπλάσιους πόντους, σε συνδυασμό με την AEGEAN θα είσαι άρχοντας. Όχι, ήθελα να κάνω αίτημα μετα΄την AEGEAN να μου μειώσουν το πιστωτικό και να το μοιράσουν και σε μια άλλη κάρτα για διπλάσιους πόντους. Έβγαλα την DYNAMIC όμως (πριν την αίτηση για την AEGEAN), και δεν το έχω μετανιώσει με 3% στα σουπερ μαρκετ. Edited August 9, 2018 by thodoris85 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Η Alpha πλέον χρεώνει συνδρομή ανεξάρτητα πόσο χρησιμοποιείς την κάρτα; Συγκεκριμένα για την energy είχα δει παλιότερα ότι με συναλλαγές πάνω από 2000-2500 δε θυμάμαι ακριβώς δεν χρεώνει συνδρομή, απλά σκέφτομαι να κάνω μια αίτηση και ήθελα να ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Η Alpha πλέον χρεώνει συνδρομή ανεξάρτητα πόσο χρησιμοποιείς την κάρτα; Δεν νομιζω να ισχυει αυτο Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 η eurobank απο 20/7 χρεωνει για αγορα σε ξενο νομισμα προμηθεια 2% με ελαχιστη χρεωση το 1 ευρω πρακτικα αυτο σημαινει αγοραζεις κατι που κοστιζει 2 ευρω θα χρεωθεις +1 προμηθεια. Ερωτηση για να το αποφυγουμε αυτο πρεπει να αφηνουμε το paypal να κανει αυτο την μετατροπηΕξαρτάται αν σε συμφέρει η ισοτιμία που προσφέρει το PayPal, αν και με αυτές τις χρεώσεις της eurobank, απίθανο το βλέπω. Εναλλακτικά, κοίτα αν προσφέρουν τα μαγαζιά που αγοράζεις αγορά σε ευρώ, συνήθως η ισοτιμία που προσφέρουν είναι καλύτερη από ελληνικές τράπεζες και PayPal. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 (edited) Και τις 3 από την ίδια τράπεζα; :shock: Και οι 3 από την alpha. Ίσως βέβαια είχε βοηθήσει και το γεγονός ότι είχα και μια φοιτητική πιστωτικήπου την είχα βγάλει αρκετά χρόνια πριν από τη citibank οπότε είχα ένα ιστορικό πιστοληπτικής ικανότητας από αυτήν στο παρελθόν. (η οποία μετατράπηκε και αυτή σε πιστωτική alpha όταν την εξαγόρασε) Η Alpha πλέον χρεώνει συνδρομή ανεξάρτητα πόσο χρησιμοποιείς την κάρτα; Συγκεκριμένα για την energy είχα δει παλιότερα ότι με συναλλαγές πάνω από 2000-2500 δε θυμάμαι ακριβώς δεν χρεώνει συνδρομή, απλά σκέφτομαι να κάνω μια αίτηση και ήθελα να ξέρω. Με συναλλαγές από 2000 ευρώ ετησίως και πάνω σου αφαιρούν τη συνδρομή. Έχεις κάποια διαφορετική ενημέρωση ότι έχει αλλάξει κάτι; Edited August 9, 2018 by Alex0077 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Με συναλλαγές από 2000 ευρώ ετησίως και πάνω σου αφαιρούν τη συνδρομή. Έχεις κάποια διαφορετική ενημέρωση ότι έχει αλλάξει κάτι; Απλά επειδή δεν το βρήκα να το αναφέρει στο site ενώ παλιά νομίζω το έγραφε στα χαρακτηριστικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Απλά επειδή δεν το βρήκα να το αναφέρει στο site ενώ παλιά νομίζω το έγραφε στα χαρακτηριστικά. Εδώ δεν το λέει αλλά το λέει εδώ εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts