Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

Η πληρωμή της ΕΥΔΑΠ δίνει 1% τελικά επιστροφή στην κάρτα dynamic και όχι 0,5% όπως η ΔΕΗ

Ήθελα να το γράψω κι εγώ.

Το παρατήρησα προχτές το 1%.

• Απαντήσεις 27,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• alfeios

1031

• Vasileios

1147

• pexths

1268

• Alex0077

784

Ξερει κανεις αν γινεται να πληρωσω τις δοσεις που απομενουν ολες μαζι και να κλεισει το θεμα; η πρεπει να περιμενω εναν εναν μηνα να τελειωσουν οι δοσεις;
Samsung S21 Ultra

Γίνεται απλά θα πρέπει να ζητήσεις ωρίμανση δόσεων ώστε εξαλειφθούν οι εναπομείνασες μηνιαίες δόσεις.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985

Γίνεται απλά θα πρέπει να ζητήσεις ωρίμανση δόσεων ώστε εξαλειφθούν οι εναπομείνασες μηνιαίες δόσεις.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Και κατι αλλο εντελως πληροφοριακα. Οι δοσεις αλλαζουν; Πχ απο 6 ατοκες να γινουν 12 μετα την αγορα.

Samsung S21 Ultra

αναλογως την τραπεζα

στην alpha bank δεν γινεται

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστώ για την απάντηση. Και κατι αλλο εντελως πληροφοριακα. Οι δοσεις αλλαζουν; Πχ απο 6 ατοκες να γινουν 12 μετα την αγορα.

Άτοκες δόσεις δεν αλλάζουν. Με τόκο όσες δόσεις θες ,..

ξερει καποιος τι γινεται με το winbank wallet;

οταν παω να κανω συναλλαγή*στο κινιτο *μου βγαζει οκ , αλλα το pos ακυρο.παλια μου δουλευε κανονικα.

εκανα απεγκατασταση της εφαρμογης και μετα ξανα εγκατασταση μηπως ειχε φαει κανα κολλημα και τωρα δεν μπορω να το ενεργοποιησω , γιατι στη νεα εφαρμογη της winabank mobile δεν υπαρχει η επιλογη πια. :mad::mad::mad:

τι εγινε το παρατησανε το αθλημα εκει στη πειραιως;

Μονο η alpha bank εχει πλεον καλη εφαρμογη για ανεπαφες πληρωμες με το κινητο. Τη χρησιμοποιω καθημερινα.

Έχω ενεργοποιήσει την υπηρεσία Iris και στην Πειραιώς και στην Εθνική. Ιδιο πρώτο όνομα, διαφορετικό συνδικαιούχων και διαφορετικούς αριθμούς κινητού. Ενώ από την Πειραιώς στέλνω στην Εθνική δεν μπορώ το αντίστροφο. Στην Πειραιώς χρησιμοποιώ την εφαρμογή winbank ενώ στην εθνική προσπαθώ με την εφαρμογή ibank pay. Καμία ιδέα;

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by achillesgk

Έχω ενεργοποιήσει την υπηρεσία Iris και στην Πειραιώς και στην Εθνική. Ιδιο πρώτο όνομα, διαφορετικό συνδικαιούχων και διαφορετικούς αριθμούς κινητού. Ενώ από την Πειραιώς στέλνω στην Εθνική δεν μπορώ το αντίστροφο. Στην Πειραιώς χρησιμοποιώ την εφαρμογή winbank ενώ στην εθνική προσπαθώ με την εφαρμογή ibank pay. Καμία ιδέα;

2,50 ευρω δεν εχει το online εμβασμα απο την πειραιως προς αλλη ελληνικη τραπεζα γιατι δεν στο κανει; αλλα εχει συγκεκριμενες ωρες που δουλευει.

2,50 ευρω δεν εχει το online εμβασμα απο την πειραιως προς αλλη ελληνικη τραπεζα γιατι δεν στο κανει; αλλα εχει συγκεκριμενες ωρες που δουλευει.
Με το iris δεν έχω χρέωση. Δεν θέλω να στείλω έμβασμα.

ειχα δηλωσει απωλεια καρτας στη eurobank. Τα λεφτα της "επιστροφης" θα ισχυουν στη νεα καρτα;

ειχα δηλωσει απωλεια καρτας στη eurobank. Τα λεφτα της "επιστροφης" θα ισχυουν στη νεα καρτα;

κανονικα και με τον νομο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Με πήραν από την eurobank να μου στείλουν πιστωτική... Mastercard classic μου την είπε νομίζω.. Συμφώνησα επειδή ήθελα μια, αχρείαστη να είναι αλλά ποτέ δε ξέρεις.. Δωρεάν τον πρώτο χρόνο και 30€ το χρόνο μετά συνδρομή..την έχει κανείς αυτή τη κάρτα; είναι πολλά η λίγα τα 30€; δεν είχα ποτέ ξανά πιστωτική και δε ξέρω..

Επίσης εντύπωση μου έκανε το γεγονός ότι με πήραν σε περίοδο κρίσης για πιστωτική..

Με πήραν από την eurobank να μου στείλουν πιστωτική... Mastercard classic μου την είπε νομίζω.. Συμφώνησα επειδή ήθελα μια, αχρείαστη να είναι αλλά ποτέ δε ξέρεις.. Δωρεάν τον πρώτο χρόνο και 30€ το χρόνο μετά συνδρομή..την έχει κανείς αυτή τη κάρτα; είναι πολλά η λίγα τα 30€; δεν είχα ποτέ ξανά πιστωτική και δε ξέρω..

Επίσης εντύπωση μου έκανε το γεγονός ότι με πήραν σε περίοδο κρίσης για πιστωτική..

Από όσο ξέρω η eurobank δεν είχε σταματήσει ποτέ να εκδίδει πιστωτικές και να εγκρίνει δάνεια. Στις υπόλοιπες τράπεζες είχαν δυσκολέψει πολύ τους όρους.

Δεν έχω την ίδια κάρτα, αλλά θεωρώ ότι θα είναι "€πιστροφή".

Αν ξοδεύεις πάνω από κάποιο ποσό ετησίως (1500-2000 είναι συνήθως) δε θα έχεις συνδρομή. Μόνο στο super market να την χρησιμοποιείς (με άμεση εξόφληση μέσω ebanking), τότε είσαι καλυμμένος.

Απλά είχα μάθει με χρεωστικές μόνο.. Δηλαδή πλαστικό μετρητό... Τώρα πάρε βάλε από μια τράπεζα σε μια άλλη.. Μπέρδεμα.. Για άτοκες δόσεις την έκανα βασικά, μη χρειαστούμε οτιδήποτε..

30 ευρω συνδρομη ειναι τραγικη χρεωση

Περίπου τόσο έχουν ονομαστικές συνδρομές οι περισσότερες κάρτες. Το εάν χρειάζεται να την πληρώνεις είναι άλλη συζήτηση.

Πολύ απλά κάνεις όλες τις αγορές μου με την πιστωτική αντί για την χρεωστική και την πληρωνεις μετά έγκαιρα που έτσι δεν τοκίζεται το ποσό. Έτσι δείχνεις κινήσεις στην πιστωτική. Αυτό σημαίνει ότι τον επόμενο χρόνο, μόλις δεις την χρέωση συνδρομής, παίρνεις τηλέφωνο και ζητάς να στην επιστρέψουν αλλιώς θα ακυρώσεις την πιστωτική. 99,9% βλέποντας ότι η πιστωτική έχει κινήσεις θα στο κάνουν.

Πειραιώς το κάνουν σίγουρα, έχω πολύ πρόσφατη εμπειρία. Σε ένα μήνα θα σας πω και από Eurobank.

Google Pixel 9 Pro XL

Δηλαδή αγοράζω με την πιστωτική και από τον λογαριασμό μου κάνω πληρωμή το ακριβή πόσο που ψώνισα; είναι ακριβώς ένα προς ένα; τι όφελος έχουν αυτοί; δεν υπάρχει τόκος; μηδέν;

Επίσης έχω επιστροφή από μαγαζιά ε;

Δηλαδή αγοράζω με την πιστωτική και από τον λογαριασμό μου κάνω πληρωμή το ακριβή πόσο που ψώνισα; είναι ακριβώς ένα προς ένα; τι όφελος έχουν αυτοί; δεν υπάρχει τόκος; μηδέν;

Ένα προς ένα είναι. Επίσης μπορείς να ζητήσεις να γίνεται πλήρη εξόφληση και όχι μερική στην ημερομηνία πληρωμής του λογαριασμού. Έτσι σε περίπτωση που σου έχει ξεφύγει κάποιο ποσό, τότε δε θα δώσει αυτόματα μόνο το "ελάχιστο" και έτσι δε θα τοκιστεί.

Αν η κάρτα είναι επιστροφή, τότε έχεις επιστροφή από τα συνεργαζόμενα.

Το όφελος είναι ότι αρκετοί δεν μπορούν να κρατήσουν μέσω της πιστωτικής έλεγχο του τι την χρεώνουν καθώς δεν βλέπουν το "ταμείο" τους να μειώνεται. Όταν έρχεται λοιπόν ο λογαριασμός δεν μπορούν να τον πληρώσουν και είτε πληρώνουν την ελάχιστη χρέωση ή αφήνουν υπόλοιπο απλήρωτο. Έτσι εκεί μπαίνει τόκος. Και οι πιστωτικές έχουνε ~16-17%.

Επίσης αρκετοί κάνουν το λάθος ανάληψης μετρητών με πιστωτική. Εκέι έχεις από τόκο από το πρώτο λεπτό και συνήθως πιο υψηλό ~20%!!!

Στις συναλλαγές λοιπόν δεν υπάρχει τόκος εαν εξοφλείς τον μηνιαίο λογαριασμό σου στο ακέραιο!!!

Google Pixel 9 Pro XL

Και να μην ξεχνάμε ότι οι τράπεζες κερδίζουν και από την παρακρατηση του ποσοστού από το ποσό που αποδίδεται στον έμπορο

Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποια διαφορά ανάμεσα στη eurobank χρυσή visa και την κλασσική visa, πέρα από την έκπτωση στο ιατρικό κέντρο;

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ένα προς ένα είναι. Επίσης μπορείς να ζητήσεις να γίνεται πλήρη εξόφληση και όχι μερική στην ημερομηνία πληρωμής του λογαριασμού. Έτσι σε περίπτωση που σου έχει ξεφύγει κάποιο ποσό, τότε δε θα δώσει αυτόματα μόνο το "ελάχιστο" και έτσι δε θα τοκιστεί.

Αν η κάρτα είναι επιστροφή, τότε έχεις επιστροφή από τα συνεργαζόμενα.

Αυτο που το ζητας; Για δωσε λεπτομερειες...

Samsung S21 Ultra

Αυτο που το ζητας; Για δωσε λεπτομερειες...
Η το ορίζεις μέσω ebanking ή πας στην τράπεζα. Πιθανόν να το κάνουν και τηλεφωνικώς.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Google Pixel 9 Pro XL