alessio Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 Σε κατάθεση στην εθνική, κρατάνε προμήθεια στο γκισέ; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk αν είναι σε εθνική, τότε όχι ----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δεν εχω συνδεση-whatsapp οποτε μαλλον παμε για κατι αλλο εγώ θα πρότεινα κάποια amex της αλφα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 αν είναι σε εθνική, τότε όχι ----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εγώ θα πρότεινα κάποια amex της αλφαAMEX? Ίσα ίσα νομίζω η αποφυγή amex είναι από τα βασικά καθώς δεν υποστηριζεται παντού. Αν πετάς συχνά μια καλή λύση είναι η miles&more της Πειραιώς καθώς για κάθε € δίνει ένα μίλι. Και δεν λήγουν αυτά τα μίλια. Οπότε μετά τα χρησιμοποιείς αν κάνεις και πολλές αγορές. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alessio Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 AMEX? Ίσα ίσα νομίζω η αποφυγή amex είναι από τα βασικά καθώς δεν υποστηριζεται παντού. Αν πετάς συχνά μια καλή λύση είναι η miles&more της Πειραιώς καθώς για κάθε € δίνει ένα μίλι. Και δεν λήγουν αυτά τα μίλια. Οπότε μετά τα χρησιμοποιείς αν κάνεις και πολλές αγορές. Sent from my SM-G955F using Tapatalk η miles&more εγκρίνεται δύσκολα και είναι αρκετα χρονοβόρο να μαζέψεις τα μίλια. νομίζω θέλει πάνω από 12 χιλ. μίλια. ΑΜΕΞ μπορεί να μην είναι δεκτές παντού, έχουν όμως περισσότερη επιβράβευση από visa η mastercard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 Καλησπερα παιδια-ποια πιστωτικη προτεινεται να βγαλω?ποιας τραπεζας? Μια ερωτιση λιγο αδιακριτη. Το θεωρεις σιγουρο οτι οποια αποφασισεις να ζητησεις θα εγκριθει ; Εγω θα σου προτεινα να ζητησεις απο την τραπεζα με την οποια συνεργαζεσαι (ισως μισθοδοτεισαι αν εισαι μισθωτός, ή κανεις συναλλαγες αν εισαι επαγγελματιας) Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 η miles&more εγκρίνεται δύσκολα και είναι αρκετα χρονοβόρο να μαζέψεις τα μίλια. νομίζω θέλει πάνω από 12 χιλ. μίλια. ΑΜΕΞ μπορεί να μην είναι δεκτές παντού, έχουν όμως περισσότερη επιβράβευση από visa η mastercard Δεν γνωρίζω για διαδικασία έγκρισης και πόσο δύσκολη είναι. Εγώ είχα βγάλει εύκολα πριν 4 χρόνια και άρα πριν CC. Τώρα δεν ξέρω. Πριν 2 χρόνια επίσης εύκολα έβγαλα δεύτερη στην Eurobank! Για τα μίλια που λες δεν έιχα ούτε 1 μίλι τότε. Οπότε δεν απαιτεί κάτι τέτοιο. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alessio Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 Δεν γνωρίζω για διαδικασία έγκρισης και πόσο δύσκολη είναι. Εγώ είχα βγάλει εύκολα πριν 4 χρόνια και άρα πριν CC. Τώρα δεν ξέρω. Πριν 2 χρόνια επίσης εύκολα έβγαλα δεύτερη στην Eurobank! Για τα μίλια που λες δεν έιχα ούτε 1 μίλι τότε. Οπότε δεν απαιτεί κάτι τέτοιο. το ταξίδι εννοώ θέλει πάνω από 12 χιλ. μίλια δηλαδή η εξαργύρωση που θα κάνεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 το ταξίδι εννοώ θέλει πάνω από 12 χιλ. μίλια δηλαδή η εξαργύρωση που θα κάνεις Ίσως και παραπάνω. Αλλά για αυτό είπα αν ταξιδεύει, καθώς έτσι θα έχει και μία δεύτερη πηγή μιλίων. Εγώ προσωπικά το βλέπω ως εξής για την συγκεκριμένη κάρτα Mastercard που περνάει παντού! Αδιαπραγμάτευτο αυτό για μένα. Έχω επιστροφή από το πρόγραμμα της Πειραιώς - Yellows σε επιλεγμένα καταστήματα όπως έχουν αντίστοιχα οι άλλες τράπεζες. Π.χ εγώ βάζω από shell βενζίνη άρα έχω μία επιστροφή εκεί. Για κάθε αγορά μου, ακόμα και ψωμί είτε είναι συνεργαζόμενο κατάστημα είτε όχι, είτε online είτε όχι έχω 1 μίλι / ευρώ. Οπότε εκτός από οποιαδήποτε επιστροφή/bonus έχω ένα ακόμα επιπλέον. Στην τελική όμως όλοι επιλέγουμε αυτό που μας βολεύει. Πχ αν έβαζα σε ΕΚΟ συχνά τότε θα επέλεγα Eurobank που δίνει 3% πίσω. Επιτόκια δεν κοιτάω, πάνω-κάτω τα ίδια είναι και έτσι και αλλιώς δεν την χρησιμοποιώ για να την αφήσω απλήρωτη και άρα να μπει τόκος αλλά να κερδίσω μέχρι 1 μήνα μπροστά την πληρωμή ή να βάλω δόσεις. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 το ταξίδι εννοώ θέλει πάνω από 12 χιλ. μίλια δηλαδή η εξαργύρωση που θα κάνειςΜε 5000 εβγαλα ταξιδι εσωτερικου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Το πιο συμφέρον για ταξίδια νομίζω είναι Aegean Bonus Visa σε συνδιασμό με Blue ή Premium Amex. Για πλάκα βγάζεις τα μίλια για ένα ταξίδι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Σε mm τι εξαργυρώνω, yellows η go4more πόντους; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 (edited) Το πιο συμφέρον για ταξίδια νομίζω είναι Aegean Bonus Visa σε συνδιασμό με Blue ή Premium Amex. Για πλάκα βγάζεις τα μίλια για ένα ταξίδι. bonus πόντοι = μίλια; ένα προς ένα; Σε mm τι εξαργυρώνω, yellows η go4more πόντους; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk mm εννοείς mediamarkt; Αν ναι, τότε οι πόντοι (μετά από "μετάφραση" σε ευρώ) από ΕΘΝΙΚΗ είναι περίπου 1%, και από ΠΕΙΡΑΙΩΣ είναι 2% Edited March 5, 2018 by thodoris85 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 bonus πόντοι = μίλια; ένα προς ένα Ναι ακριβώς μπόνους πόντοι με μίλια είναι 1:1 .. άρα καταλαβαινεις ποσό εύκολα μαζεύεις με τις Amex που είναι 1 ευρώ = 2 έως 8 πόντοι/μίλια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMJFK Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 (edited) Να κανω μια ερωτηση παρεμφερη και εγω. Ερωτω κυριως για τους γονεις μου. Χρονια πριν επι εποχης PROBANK ειχα μια πιστωτικη στο ονομα μου και στο ονομα του πατερα μου. Μετα την ενωση με την Εθνικη αυτη χαθηκε. Φυσικα ΟΛΑ πληρωνονταν στην ωρα τους και ποτε δεν ειχε χρεωθει τοκος κ.λπ. Στην Ελλαδα εχω ακομη λογαριασμους και στις 6 τραπεζες. Σε πολλες απο αυτες εχω συνδικαιουχους και τους δικους μου. Προσωπικα δεν με ενδιαφερει Ελληνικη πιστωτικη (εχω αλλες με πολυ καλο cashback και ορια αρκετα υψηλα εξω που ειμαι, ακομα και για αγορες απο εξωτερικο). Ομως οι δικοι μου ΔΕΝ εχουν! Ο πατερας μου αν και συνταξιουχος, μηδεν πιστωση (δανεια κ.λπ.), ειναι ανω των 70 και η μητερα μου πλεον ανεργη κατω των 60 δεν μπορουν να βγαλουν ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ και σε κανενα (κρατος, ιδιωτη, τραπεζα). Στο δε θεμα χειρισμου των λεφτων τους μακαρι να τους εμοιζε το Ελληνικο κρατος. Ομως πιστωτικη δεν μπορουν να βγαλουν, με ενα ισως για τη μητερα μου αν και ανεργη:wacko:. Καποια απο τις Ελληνικες τραπεζες που μπαινει η συνταξη του πατερα μου, μου ειπε οτι θα μπορουσε να βγαλει η μητερα μου (μιας και υπαρχει καποιο ποσο στην τραπεζα) αλλα με φοβιζει το θεμα της εφοριας (ανεργη με πιστωτικη και τεκμηρια δαπανων). Προς το παρων χρησιμποποιει την debit οπου ειναι σε κοινο λογαριασμο με τον πατερα μου. Οποιος ισως γνωριζει, τι εγινε με αυτο το θεμα των πιστωτικων (ανω των 65)? Υπαρχει πραγματικα νομος που λεει οτι για πιστωτικη υπαρχει ηλικιακο οριο (οχι δανειο κ.λπ. οπου λογικο ειναι εκει)? Στην Ελλαδα πολλες φορες οι τραπεζικοι σου λενε παπατζες μιας και δεν υπαρχει ombudsman οπως εξω να τους κυνηγησεις και να σε αποζημιωσουν αδρα. Αυτο καταντα να ειναι διακριση εναντι μιας κατηγοριας ανθρωπων. Την πιστωτικη θελω να τους τη βγαλω για περισσοτερη ασφαλεια αν παει κατι στραβα (debit εχει ποσο μεσα) και για κανα κλεισιμο ξενοδοχειου κ.λπ. οταν επισκεφτονται καποιους κ.ο.κ. Οι Ελληνικες τραπεζες παντως δεν ξερουν να διοικησουν ουτε περιπτερο. Δεν ειναι τυχαιο οτι φαληρισαν (μαζι με το κρατος). Οταν αυτη τη στιγμη οι αποταμιευτες στην Ελλαδα ειναι ΚΥΡΙΩΣ συνταξιουχοι, το να μη βγαζουν πιστωτικες (εστω και με μικρο οριο) σε αυτους ειναι ΑΚΡΑΙΑ... Ξαναλεω οτι η πιστωτικη ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΑΝΕΙΟ. Ειναι αλλη μορφη πιστωσης οπου τα εσοδα της τραπεζας σε σχεση με το κεφαλαιο επενδυσης ειναι αρκετα δελεαστικο για αυτη. Με τι κινησεις περμενουν οι Ελληνικες τραπεζες να πληρωσουν υπαλληλους ενοικια, να βγαλουν κερδος κ.λπ. οταν δεν δινουν στο πιο αξιοπιστο δανειοληπτη (χαμηλου ρισκου με συνταξη χωρις αλλη πιστωση κ.λπ.) μια πιστωτικη. Να αναφερω οτι παλιοτερα ειχαμε μια πιστωτικη των 1000!!! ευρω που και παλι για τις αναγκες τους ηταν υπεραρκετη! Edited March 5, 2018 by JIMJFK Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Θα μπορούσες νομίζω να βγάλεις μια κάρτα στο όνομα σου και να δώσεις από μία οικογενειακή στην μητέρα σου και στον πατέρα σου . Αυτό δεν θα στο αρνηθεί καμμία τράπεζα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alessio Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Να κανω μια ερωτηση παρεμφερη και εγω. Ερωτω κυριως για τους γονεις μου. Χρονια πριν επι εποχης PROBANK ειχα μια πιστωτικη στο ονομα μου και στο ονομα του πατερα μου. Μετα την ενωση με την Εθνικη αυτη χαθηκε. Φυσικα ΟΛΑ πληρωνονταν στην ωρα τους και ποτε δεν ειχε χρεωθει τοκος κ.λπ. Στην Ελλαδα εχω ακομη λογαριασμους και στις 6 τραπεζες. Σε πολλες απο αυτες εχω συνδικαιουχους και τους δικους μου. Προσωπικα δεν με ενδιαφερει Ελληνικη πιστωτικη (εχω αλλες με πολυ καλο cashback και ορια αρκετα υψηλα εξω που ειμαι, ακομα και για αγορες απο εξωτερικο). Ομως οι δικοι μου ΔΕΝ εχουν! Ο πατερας μου αν και συνταξιουχος, μηδεν πιστωση (δανεια κ.λπ.), ειναι ανω των 70 και η μητερα μου πλεον ανεργη κατω των 60 δεν μπορουν να βγαλουν ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ και σε κανενα (κρατος, ιδιωτη, τραπεζα). Στο δε θεμα χειρισμου των λεφτων τους μακαρι να τους εμοιζε το Ελληνικο κρατος. Ομως πιστωτικη δεν μπορουν να βγαλουν, με ενα ισως για τη μητερα μου αν και ανεργη:wacko:. Καποια απο τις Ελληνικες τραπεζες που μπαινει η συνταξη του πατερα μου, μου ειπε οτι θα μπορουσε να βγαλει η μητερα μου (μιας και υπαρχει καποιο ποσο στην τραπεζα) αλλα με φοβιζει το θεμα της εφοριας (ανεργη με πιστωτικη και τεκμηρια δαπανων). Προς το παρων χρησιμποποιει την debit οπου ειναι σε κοινο λογαριασμο με τον πατερα μου. Οποιος ισως γνωριζει, τι εγινε με αυτο το θεμα των πιστωτικων (ανω των 65)? Υπαρχει πραγματικα νομος που λεει οτι για πιστωτικη υπαρχει ηλικιακο οριο (οχι δανειο κ.λπ. οπου λογικο ειναι εκει)? Στην Ελλαδα πολλες φορες οι τραπεζικοι σου λενε παπατζες μιας και δεν υπαρχει ombudsman οπως εξω να τους κυνηγησεις και να σε αποζημιωσουν αδρα. Αυτο καταντα να ειναι διακριση εναντι μιας κατηγοριας ανθρωπων. Την πιστωτικη θελω να τους τη βγαλω για περισσοτερη ασφαλεια αν παει κατι στραβα (debit εχει ποσο μεσα) και για κανα κλεισιμο ξενοδοχειου κ.λπ. οταν επισκεφτονται καποιους κ.ο.κ. Οι Ελληνικες τραπεζες παντως δεν ξερουν να διοικησουν ουτε περιπτερο. Δεν ειναι τυχαιο οτι φαληρισαν (μαζι με το κρατος). Οταν αυτη τη στιγμη οι αποταμιευτες στην Ελλαδα ειναι ΚΥΡΙΩΣ συνταξιουχοι, το να μη βγαζουν πιστωτικες (εστω και με μικρο οριο) σε αυτους ειναι ΑΚΡΑΙΑ... Ξαναλεω οτι η πιστωτικη ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΑΝΕΙΟ. Ειναι αλλη μορφη πιστωσης οπου τα εσοδα της τραπεζας σε σχεση με το κεφαλαιο επενδυσης ειναι αρκετα δελεαστικο για αυτη. Με τι κινησεις περμενουν οι Ελληνικες τραπεζες να πληρωσουν υπαλληλους ενοικια, να βγαλουν κερδος κ.λπ. οταν δεν δινουν στο πιο αξιοπιστο δανειοληπτη (χαμηλου ρισκου με συνταξη χωρις αλλη πιστωση κ.λπ.) μια πιστωτικη. Να αναφερω οτι παλιοτερα ειχαμε μια πιστωτικη των 1000!!! ευρω που και παλι για τις αναγκες τους ηταν υπεραρκετη! δυστυχώς όλες οι τράπεζες θέτουν ένα όριο 60-65 στην έκδοση πιστωτικής και δανείου, οπότε δεν ίσως δε θα βγάλεις κάποια κάρτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMJFK Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 (edited) Θα μπορούσες νομίζω να βγάλεις μια κάρτα στο όνομα σου και να δώσεις από μία οικογενειακή στην μητέρα σου και στον πατέρα σου . Αυτό δεν θα στο αρνηθεί καμμία τράπεζα Debit card εχουν δικες τους και απο ελληνικες αλλα και απο εξωτερικο οπου τους εχω σε κανα 2 τραπεζες εξω ως συνδικαιουχους (και μαλιστα μπορουν να σηκωσουν και 2 χιλιαδες την ημερα ο καθενας απο ΑΤΜ απο Ελλαδα παρα τα cc με την debit της τραπεζας που εχει και καταστημα στην Ελλαδα και συνεργαζεται και με την ΑΛΦΑΜΠΑΝΚ) Ομως λογω ηλικιας δεν τους αρεσουν οι καρτες και ψιλοφοβουνται. Η μητερα μου ειναι πιο εξοικειωμενη αλλα στρεσαρεται ευκολα αν κατι δεν παει καλα. Με την πιστωτικη θα αισθανοταν και θα αισθανομουν πιο σιγουρος. Τεσπα αυτοι χανουν (προμηθειες απο την καθε συναλλαγη). Πιστωτικη μπορω να τους βγαλω ως συνδικαιουχους και απο εξω σε λογαριασμους μου, αλλα ΔΕ θελουν εκεινοι και ταυτοχρονα θελουν για το αφορολογητο να φαινονται απο Ελληνικη τραπεζα. Ευχαριστω Edited March 5, 2018 by JIMJFK Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alessio Δημ. March 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2018 Debit card εχουν δικες τους και απο ελληνικες αλλα και απο εξωτερικο οπου τους εχω σε κανα 2 τραπεζες εξω ως συνδικαιουχους (και μαλιστα μπορουν να σηκωσουν και 2 χιλιαδες την ημερα ο καθενας απο ΑΤΜ απο Ελλαδα παρα τα cc με την debit της τραπεζας που εχει και καταστημα στην Ελλαδα και συνεργαζεται και με την ΑΛΦΑΜΠΑΝΚ) Ομως λογω ηλικιας δεν τους αρεσουν οι καρτες και ψιλοφοβουνται. Η μητερα μου ειναι πιο εξοικειωμενη αλλα στρεσαρεται ευκολα αν κατι δεν παει καλα. Με την πιστωτικη θα αισθανοταν και θα αισθανομουν πιο σιγουρος. Τεσπα αυτοι χανουν (προμηθειες απο την καθε συναλλαγη). Πιστωτικη μπορω να τους βγαλω ως συνδικαιουχους και απο εξω σε λογαριασμους μου, αλλα ΔΕ θελουν εκεινοι και ταυτοχρονα θελουν για το αφορολογητο να φαινονται απο Ελληνικη τραπεζα. Ευχαριστω βγάλε μια εδω σε ελληνική τράπεζα και βάλε προσθετη τη μητέρα σου!τότε το αφορολόγητπ θα παει σε αυτην της προσθετης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. March 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2018 Ναι ακριβώς μπόνους πόντοι με μίλια είναι 1:1 .. άρα καταλαβαινεις ποσό εύκολα μαζεύεις με τις Amex που είναι 1 ευρώ = 2 έως 8 πόντοι/μίλια Πραγματικά πολύ καλό. Μόνο που λήγουν αν θυμάμαι καλά. Όπως και να έχει θα το ψάξω, ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. March 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2018 βγάλε μια εδω σε ελληνική τράπεζα και βάλε προσθετη τη μητέρα σου!τότε το αφορολόγητπ θα παει σε αυτην της προσθετης Καποιο λαθος κανεις alessio. Εχω δυο καρτες πιστωτικές, mastercard και amex. Και στις δυο εχω βγαλει προσθετες στο ονομα της κορης μου και τις χρησιμοποιει αυτη. Οι αγορες που κανει ΔΕΝ καταχορουνται στο δικο της αφορολογητο αλλά στο δικό μου. Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2018 Πραγματικά πολύ καλό. Μόνο που λήγουν αν θυμάμαι καλά. Όπως και να έχει θα το ψάξω, ευχαριστώ Τα μίλια δε λήγουν ποτέ, οι πόντοι λήγουν στα 2 χρόνια από την απόκτηση τους αλλά τα κάνεις μίλια και παραμένουν :D Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bestriven Δημ. March 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2018 καλησπερα παιδια τελικα με τ προβλημα π ειχαμε με την μητερα μου βγαλαμε καινουργια καρτα... βεβαια η μανα μου πηγε ν κανει ονλινε αγορα.. με την καινουργια καρτα.. και εβαζε λαθος στοιχεια... δηλαδη επειδη ηθελε τ δωρο ν παει σε μια αλλη διευθυνση απο αυτην π ειχε η καρτα της.. την πηραν τηλεφωνο οτι μπορει ν εγινε υποκλοπη και να ακυρωσουν την καρτα... βεβαια τους ειπε να μην την ακυρωσουν γιατι γνωριζει τις συνναλαγες τις... τι κανουμε? τωρα? παλι πρεπει ν ακυρωνει καρτες κτλπ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bestriven Δημ. March 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2018 (edited) παιδια τελικα μας μπλοκαραν την καρτα επειδη απο ενα σαιτ.. πηρε ο ιδιοκτητης και ειπε οτι τους χακαραν τo σαιτ...και εγινε μια πληρωμη 5 ευρω εν αγνοια μου..παρολαυτα δεν μπορει η μανα μου για λιγες μερες χωρις καρτα γιατι εχει κατι υποχρεωσεις... πιστευετε σε λιγες μερες μεχρι να την ακυρωσει να γινει καποια στραβη? Edited March 7, 2018 by XP130TD γραφη sms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xspy Δημ. March 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2018 δυστυχώς όλες οι τράπεζες θέτουν ένα όριο 60-65 στην έκδοση πιστωτικής και δανείου, οπότε δεν ίσως δε θα βγάλεις κάποια κάρτα Όρια ηλικίας μπορεί να υπάρχουν στις προϋποθέσεις των αιτημάτων στα 64-65,ωστόσο υπάρχουν πολλά αιτήματα κατ' εξαίρεση που μπορούν να εγκριθούν και σε πολύ μεγαλύτερες ηλικίες.Δεν αναφέρομαι σε διαδικασίες παλαιότερων ετών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alessio Δημ. March 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2018 Καποιο λαθος κανεις alessio. Εχω δυο καρτες πιστωτικές, mastercard και amex. Και στις δυο εχω βγαλει προσθετες στο ονομα της κορης μου και τις χρησιμοποιει αυτη. Οι αγορες που κανει ΔΕΝ καταχορουνται στο δικο της αφορολογητο αλλά στο δικό μου. στο σαιτ της γιουρομπανκ αλλα και σε οποια τραπεζα αν ρωτησεις επειδη οι προσθετες βγαινουν ονομαστικα και σε καποιο αφμ το αφορολογητο παει σε αυτους!και ειναι 1000 τοις εκατο τσεκαρισμενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alessio Δημ. March 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2018 στο σαιτ της γιουρομπανκ αλλα και σε οποια τραπεζα αν ρωτησεις επειδη οι προσθετες βγαινουν ονομαστικα και σε καποιο αφμ το αφορολογητο παει σε αυτους!και ειναι 1000 τοις εκατο τσεκαρισμενο kai για αποδειξη των λεγομένων μου παραθέτω από το site της eurobank Με την πρόσθετη κάρτα Reward World Mastercard χτίζω το αφορολόγητό μου; Όχι. Κάθε πιστωτική κάρτα συνδέεται με ξεχωριστό ΑΦΜ. Οι αγορές που πραγματοποιούνται με την πρόσθετη πιστωτική κάρτα χτίζουν το αφορολόγητο του κατόχου της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts