Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

Μονο στην φόρτιση εχει 1,2 ευρω τίποτα αλλο.

Σε κάθε φόρτιση...και στην ανανέωση στα 2 χρόνια....Αν θέλει να βάζει λίγα λίγα γιατί να δίνει κάθε φορά το ευρώ?

• Απαντήσεις 27,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• alfeios

1022

• Vasileios

1144

• pexths

1268

• Alex0077

784

Αυτες ειναι επιλογές, απλα λεω και πάλι μονο στην φόρτιση πληρωνεις 1.2 ευρω, για όσους δεν το κατανόησαν.

Αυτες ειναι επιλογές, απλα λεω και πάλι μονο στην φόρτιση πληρωνεις 1.2 ευρω, για όσους δεν το κατανόησαν.

Φίλε μου και η ανανέωση θέλει 5 ευρώ και στην ανάληψη κρατάει προμήθεια.

http://www.prepaidcards.gr/default.asp?siteID=1&pageID=11&langID=1

Φίλε μου και η ανανέωση θέλει 5 ευρώ και στην ανάληψη κρατάει προμήθεια.

http://www.prepaidcards.gr/default.asp?siteID=1&pageID=11&langID=1

Για συχνη χρηση δεν συμφερει ρε παιδια, τι να λεμε τωρα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μονο στην φόρτιση εχει 1,2 ευρω τίποτα αλλο.

Έχει πολλά αρνητικά..

Έχει έξοδα φόρτισης, έξοδα ανανέωσης, έξοδα έκδοσης, έξοδο ανάληψης από atm ή το ταμείο .. Δεν έχει σύστημα για ebanking και άλλα πολλά..

Καλύτερα χρεωστική.. Υπάρχει λόγος να μπει σε έξοδα προπληρωμένης;;; Κανένας.

παιδια με πληρωμη λογαριασμου ΟΤΕ παιρνουμε την εκπτωση 2% απο την cosmote Mastercard η θεωρειται ΔΕΚΟ?
υπογραφή εκτός ορίων

9 ατοκες δοσεις πλεον στην γιουρομπανκ για πληρωμη του φορου εισοδηματος

Για μας που το πληρώσαμε τον προηγούμενο μήνα με έξι άτοκες, θα το προσαρμόσουν αυτόματα στις εννιά ή όχι;

Για μας που το πληρώσαμε τον προηγούμενο μήνα με έξι άτοκες, θα το προσαρμόσουν αυτόματα στις εννιά ή όχι;

Δεν υπαρχει περιπτωση. Οι 9 δοσεις θα ισχυσουν για οσους δεν πληρωσαν ακομα

[sIGPIC][/sIGPIC]

9 ατοκες δοσεις πλεον στην γιουρομπανκ για πληρωμη του φορου εισοδηματος

Το ίδιο ισχύει και για την Εθνική Τράπεζα.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985

μια γρήγορη ερώτηση :

πριν μερικά χρόνια είχα βγάλει έναν λογαριασμό με ένα δεύτερο άτομο ( με το οποίο πλέον δεν έχω πολλά πολλά ).. σε αυτόν το λογαριασμό είχαν βγει 2 κάρτες .. μία για τον καθένα κι ένα βιβλιάριο το οποίο το είχε το δεύτερο άτομο. εγώ ήμουν το πρώτο όνομα σε αυτό το λογαριασμό.

Υπάρχει κάποιος τρόπος, να διακοπεί αυτός ο λογαριασμός; ή έστω να βγει το όνομά μου από το λογαριασμό; κι αν υπάρχει κάποια διαδικασία, θα πρέπει να είναι και τα 2 άτομα παρόντες για τη διαδικασία αυτή; τι ακριβώς μπορεί να γίνει με τέτοιες περιπτώσεις ..

υ.γ. : λεφτά - δεν - υπήρχαν στο λογαριασμό! :p

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

μια γρήγορη ερώτηση :

πριν μερικά χρόνια είχα βγάλει έναν λογαριασμό με ένα δεύτερο άτομο ( με το οποίο πλέον δεν έχω πολλά πολλά ).. σε αυτόν το λογαριασμό είχαν βγει 2 κάρτες .. μία για τον καθένα κι ένα βιβλιάριο το οποίο το είχε το δεύτερο άτομο. εγώ ήμουν το πρώτο όνομα σε αυτό το λογαριασμό.

Υπάρχει κάποιος τρόπος, να διακοπεί αυτός ο λογαριασμός; ή έστω να βγει το όνομά μου από το λογαριασμό; κι αν υπάρχει κάποια διαδικασία, θα πρέπει να είναι και τα 2 άτομα παρόντες για τη διαδικασία αυτή; τι ακριβώς μπορεί να γίνει με τέτοιες περιπτώσεις ..

υ.γ. : λεφτά - δεν - υπήρχαν στο λογαριασμό! :p

Ποιος ο λογος να τον κλεισεις; Δεν υπαρχει καποιο προβλημα αν παραμεινει ανοιχτος ασε που αν δεν εχει κινηθει για ενα χρονο εχει καταστει αδρανης

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ποιος ο λογος να τον κλεισεις; Δεν υπαρχει καποιο προβλημα αν παραμεινει ανοιχτος ασε που αν δεν εχει κινηθει για ενα χρονο εχει καταστει αδρανης

well, δεν ξέρω αν το άλλο άτομο το χρησιμοποιεί ..

απλά επειδή δεν θέλω να μπλέξω πουθενά .. if you get what I mean..

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

well, δεν ξέρω αν το άλλο άτομο το χρησιμοποιεί ..

απλά επειδή δεν θέλω να μπλέξω πουθενά .. if you get what I mean..

και να χρησιμοποιει τον τραπεζικο λογαριασμο δεν μπορει να σε μπλεξει πουθενα. μηνανησυχεις

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να ρωτώσω για το πρόγραμμα επιστροφής της eurobank. Για να σου επιστραφεί το ποσό πρέπει να συγκεντρώσεις ένα χρόνο χρήσης σε μια συγκεκριμένη κατηγορία (π.χ. καύσιμα); Ή τα παίρνεις όποτε θέλεις;

σου επιστρεφει με καθε αγορα σε συμβεβλημενη επιχειρηση ενα ποσο και οταν αυτο φτασει απο 10€ και πανω μπορεις να το εξαργυρωσεις οπου θες.

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

σου επιστρεφει με καθε αγορα σε συμβεβλημενη επιχειρηση ενα ποσο και οταν αυτο φτασει απο 10€ και πανω μπορεις να το εξαργυρωσεις οπου θες.

Δηλαδή αν για παράδειγμα βάλω καύσιμα 1000Ε Ελίν και 1000Ε Εκο, κανονικά έχω bonus 30Ε στην κάθε εταιρία. Μπορώ να εξαργυρώσω τα 60Ε συνολικά σε ένα Εκο ή πρέπει ξεχωριστά, τα 30Ε στην Ελίν και τα άλλα 30Ε σε Εκο; Τα λεφτά μπορώ να τα πάρω και να τα κάνω ό,τι θέλω ή είναι bonus που πρέπει να εξαργυρωθεί ή μάλλον αφαιρεθεί από επόμενη αγορά;

Εξαργυρώνεις το μπόνους των (υποθετικών) 60 ευρώ για ότι αγορά θέλεις, για όσο ποσό θέλεις (εννοείται μέχρι τα 60 ευρώ), σε όποια από τις συνεργαζόμενες εταιρείες στο πρόγραμμα επιστροφή της τραπέζης.

Τα χρήματα αυτά μπορείς να τα αφερέσεις από επόμενες αγορές σου σε επιχειρήσεις που δίνουν επιστροφή.

Στο παράδειγμα σου τώρα ,εγώ τα εξαργυρώνω σε επιχειρήσεις που δίνουν 1% , π.χ στον Γερμανό , ώστε να χάνω όσο το δυνατόν λιγώτερο από την οφέλεια που θα είχα αν δεν εξαργύρωνα .

Για να γίνω πιο σαφής

100 ευρώ στην ΕΚΟ δίνουν 3 ευρώ επιστροφή , στον Γερμανό 1 , προτιμώ λοιπόν να πληρώσω κανονικά στην ΕΚΟ και να εξαργυρώσω στον Γερμανό .

Το ποσό τηε επιστροφής χάνετε αν δεν το εξαργυρώσεις εντός 365 ημερών.

Με πήραν χθές απο τη eurobank και με ενημέρωσαν για μια χρέωση που έγεινε στη φοιτητική πιστωτική που έχω, στη unibet 120,65 ευρώ κάτι τέτοιο. Η χρέωση δεν έγεινε από μένα. Φυσικά και την ακύρωσα και περιμένω να μου στείλουν καινούρια

Άλλαξαν οι όροι σε κάποιες πιστωτικές visa? Κατέβασα τον τελευταίο λογαριασμό από το web banking (citibank) και έγραφε ενημερωθείτε για τους νέους όρους της κάρτας σας visa. Πήρα τηλέφωνο στο cc και το σήκωσε κάποιος εντελώς άσχετος.. Με ρώτησε αν κάνω ανάληψη από την κάρτα.. Του είπα όχι αλλά ποτέ δεν ξέρεις .. θέλω να ενημερωθώ για τους νέους όρους.. Μου είπε κάτι ότι μπαίνουν πλέον κάποια ημερίσια όρια? Δεν κατάλαβα καλά.. ούτε κι αυτός τα ήξερε καλά. Μου είπε ότι μάλλον (!) θα μου έρθει μια επιστολή αλλά δεν ήταν και σίγουρος.

Άλλαξαν οι όροι σε κάποιες πιστωτικές visa? Κατέβασα τον τελευταίο λογαριασμό από το web banking (citibank) και έγραφε ενημερωθείτε για τους νέους όρους της κάρτας σας visa. Πήρα τηλέφωνο στο cc και το σήκωσε κάποιος εντελώς άσχετος.. Με ρώτησε αν κάνω ανάληψη από την κάρτα.. Του είπα όχι αλλά ποτέ δεν ξέρεις .. θέλω να ενημερωθώ για τους νέους όρους.. Μου είπε κάτι ότι μπαίνουν πλέον κάποια ημερίσια όρια? Δεν κατάλαβα καλά.. ούτε κι αυτός τα ήξερε καλά. Μου είπε ότι μάλλον (!) θα μου έρθει μια επιστολή αλλά δεν ήταν και σίγουρος.

Γιατι δεν ζήτησες να μιλήσεις με εναν άλλον που ήξερε

Γιατι δεν ζήτησες να μιλήσεις με εναν άλλον που ήξερε

Ε τι να του πω;;; Δωσε μου κάποιον άλλον που τα ξέρει καλύτερα εσύ είσαι άσχετος; :p:lol: Είπα να περιμένω 10 μέρες μήπως μο έρθει επιστολή .. αλλιώς να ξαναπάρω... Δεν ξέρω αν ισχύει για όλες τις κάρτες visa ή αν είναι μόνο για τη citibank

Κάθε τράπεζα έχει τους δικούς της όρους στις κάρτες, δεν υπάρχει κοινό πρότυπο σύμβασης.

Η citibank, όποτε αλλάζουν οι όροι, στον επόμενο λογαριασμό στέλνει μαζί και τους αναθεωρημένους όρους. Επομένως θα σου έρθουν...